SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Ilotyttövitsit


 1. Ilotyttö nousi taksiin ja matkusti kotiinsa. ovella kuski sanoi: -se tekee sitten 71 markkaa ilotyttö veti housunsa alas ja sanoo: -käykö tämä? siihen kuski: ei sulla olis pienempää?

 2. Mikä tulee, kun risteytetään ilotyttö ja haudankaivaja? - Hymykuoppa.

 3. Ruotsalainen ilotyttö joutui mielisairaalaan. Hän harrasti ammattia 15 vuotta, kunnes sai kuulla, että siitä saa rahaakin...

 4. Ilotyttö oli kuollut ja virkasisaret kokoontuivat muistelemaan vainajaa. - Ei ole toista sellaista kuin Liisa, yksi huokaili. Hän saattoi ottaa vastaan viisikintoista asiakasta yön mittaan. - Niin, itkeskeli toinen. Ja siinä ohessa Liisa ehti vielä myydä parikymmentä pulloa pimeätä viinaa. - Ja säännöllisesti hän käänsi juopuneilta lompakot tuolla rappukäytävässä, kolmas muisteli. Neljäs purskahti katkeraan itkuun: - Miksi ihmeessä ihmisistä puhutaan hyvää vasta kuoleman jälkeen?

 5. Kulmille oli ilmaantunut uusi ilotyttö, johon vanhat veteraanit tietysti suhtautuivat hieman kademielellä. Yhtä kaikki, kun vasta-alkaja palasi ensimmäiseltä keikaltaan, kaikki halusivat kuulla miten hänellä oli mennyt. - Poika oli lomalla laivastosta ja hänellä oli tosi hyvä kroppa, tyttö kehui hoitoaan. - Mitä hän halusi? muut halusivat tietää. - Sanoin heti kärkeen, että täysihoito maksaa 500,-, mutta eihän varusmiehellä sellaisia rahoja ollut, tyttö aloitti. Niinpä tarjosin suihinottoa kahdella sataa, mutta pojalla ei ollut kuin viisikymppinen. - Ei se mitään, sanoin hänelle, sillä hinnalla voin vetää käteen. Poika suostui ja menimme syrjemmälle. Kaivoin hänen kalunsa esiin ja se alkoi paisua paisumistaan. Siitä tuli niin valtava, että molemmat käteni ulottuivat juuri sen ympäri! Kaiken nähneet virkasisaretkin olivat suu auki hämmästyksestä. - Voi luoja! yksi heistä huudahti. No mitäs sitten tapahtui? Tyttö katsoi kollegojaan punastuen ja sanoi: - Lainasin hänelle 450,-...

 6. Poika oli naisen kanssa pysähtyneenä syrjätiellä jonkin matkan päässä kaupungista, aikoen tehdä mitä pojat ja tytöt tekivät jonkin syrjätiellä jonkin matkan päässä kaupungista. Oli kaunis kuutamo ilta. Odottamatta tyttö pysäytti pojan tylysti. "Minun olisi pitänyt mainita tästä aikaisemmin, mutta todellisuudessa olen ilotyttö ja veloitan 100 markkaa seksistä." Poika maksoi vastahakoisesti ja he tekivät asiansa. Jälkeenpäin poika poltteli pakollista tupakkia istuen kuljettajan paikalla, tuijottaen ulos ikkunasta. "Miksi me emme lähde mihinkään?" kysyi tyttö. "No, minun olisi pitänyt mainita tästä sinulle jo aikaisemmin, mutta todellisuudessa olen taksikuski ja taksa takaisin kaupunkiin on 150 mk.

 7. Ilotyttö oli onnistunut salaamaan todellisen ammattinsa suvultaan. Kerran poliisi pidätti joukon ilotyttöjä. Tyttö jonotti kumppaneidensa kanssa kadulla poliisiaseman edessä odottaessaan vuoroaan kuulusteluun, kun hänen isoäitinsä sattui kulkemaan ohi. Isoäiti ilahtui kohtaamisesta ja kysyi, miksi tyttärentytär oli jonossa. Tyttö selitti, että hän jonottaa ilmaisia appelsiineja. Isoäiti piti appelsiineista, joten hän liittyi joukon jatkoksi. Kun hän sitten tuli aikanaan kuulustelijan eteen, tämä katsoi hämmästyneenä harmaatukkaista mummoa ja kysyi: - Kuinka te, tuollainen ikäihminen, oikein teette sen? - Se on helppoa, vastasi isoäiti. Minä otan tekohampaat pois ja imen ne.

 8. Pikkukaupunki juhli, sillä Pirjo, kaupungin tunnetuin ilotyttö oli menossa naimisiin ujon ja kokemattoman naapurikaupunkilaisen kanssa. Tällä ei tietenkään ollut minkäänlaisia tietoja Pirjo-neidon menneisyydestä. Siksi kaupunkilaiset olivatkin uteliaita tietämään, miten liitto sujuisi. Uteliaita olivat etenkin nuorukaiset. He kerääntyivät kurkkimaan pariskunnan makuuhuoneen ikkunan alle. Yksi onnistui kuulemaan, miten Pirjo hekumallisella äänellä sanoi: - Nyt pääset sisälle sellaiseen paikkaani, johon kukaan muu ei ole tunkeutunut! Poika ei voinut pidättäytyä, vaan huusi: - Jätkät hei! äkkiä katsomaan! Nyt Pirjoa nussitaan korvaan!

 9. Ruotsalainen matkusti Pariisiin ja eksyi illalla Punaisten lyhtyjen alueelle. Prostituoitu sai ylipuhuttua hänet maksamaan palveluksistaan ja liikesuhteessa olevat matkasivat halpaan motelliin. Motellissa neito nakkasi ruotsalaiselle kondomin ja käski hänen käyttää sitä. Mutta ruotsalainen oli hyvin hämmentyneen näköinen eikä tiennyt mitä tehdä. Ilotyttö esitti kondominkäytön etusormellaan. Pari pääsi aktiin asti, mutta tytöstä tuntui, ettei ruotsalaisella sittenkään ole kondomia. - Totta kai on, katso vaikka, sanoi ruotsalainen ja näytti etusormeaan.

 10. Suomalainen,ruotsalainen ja norjalainen päätti kilpailla siitä kuka on paras seksihommissa. Aiheeksi päätettiin pillun nuoleminen ja sitten etsittiin koko kylän likasin ja rumin ilotyttö.Ruotsalainen aloitti ensimmäisenä ja pysty nuolemaan tytön tavaraa noin 10 minuuttia ja rupes oksentaamaan aivan hirveästi.Norjalainen kesti hommaa 20 minuuttia ja rupes oksentamaan kanssa.Sitten oli suomalaisen vuoro. Kun oli aikaa kulunut noin puoli tuntia rupes suomalainen irvistelemään ja yökkäilemään mutta jatkoi homman loppuun saakka kuin miehet ja teki ilotytön onnelliseksi. Ruotsalainen ja norjalainen rupesivat kyselemään kuinka ihmeessä sinä pystyit nuolemaan niin kauan ettet oksentanut.Suomalainen sanoi siihen: Pakko minunkin on tunnustaa että siinä puolen tunnin korvilla meinas tulla oksennus mutta onneksi se ilotyttö pieras raitista ilmaa.

 11. Mitä suomenruotsalainen ilotyttö sanoi, kun iskelmälaulaja Aarne ryhtyi tositoimiin? - nyt kävi Tenkka på

 12. Miksi ilotyttö antautui alalleen? - Kun huomasi istuvansa markkinaraon päällä.

 13. Mikä on nimeltään ylipainoinen ja alkoholisoitunut ilotyttö ?? - Monityydytetty rasvahappo.

 14. "Vettä tuli - ja aisaa", sanoi ilotyttö juhannuksena.

 15. Meat to please you! sanoi ilotyttö amerikkalaiselle asiakkaalleen.

 16. Ilotyttö Veeran muistelmat:
  - Kun me parrulastissa seilattiin...

 17. Sherlock Holmes ja tohtori Watson kävelivät puiston penkin ohi, jolla istui kolme naista syömässä banaania. Holmes nyökkäsi Watsonille ja totesi: - Aika erikoinen kolmikko. Nunna, ilotyttö ja vasta vihitty nuori rouva. Watson katsoi Holmesia hämmästyneenä ja sanoi: - Ihmeellistä Holmes, mutta mistä päättelet heidän olevan nunna, ilotyttö ja vasta vihitty rouva? Hehän ovat pukeutuneet samalla tavalla. - Yksinkertaista, dear Watson, yksinkertaista. Nunna piti banaania toisessa kädessään ja paloitteli siitä suupaloja toisella kädellään. Ilotyttö taas tarttui siihen molemmilla käsin ja työnsi sen kokonaan suuhunsa... - Hämmästyttävää, Holmes, mutta mistä tiesit kolmannen olevan vasta vihitty vaimo? - Yksinkertaista, dear Watson, yksinkertaista. Koska hän piti banaania toisessa kädessään ja työnsi toisella kädellä päätään siihen.

 18. Mitä ilotyttö syö vapaapäivänään ?? - Reikäleipää.Klikkaa ylös  SUGARDADDYA - 24.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>

© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot