SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Seksimaa - sekalaiset


Paljon tulee hyviä linkkejä kävijöiltä, joten kiitos siitä ;) Mutta kaikille ei kannata omaa osastoa avata tai sivut ei sovellu mihinkään kategoriaan. Tänne listaamme linkit, jotka ovat sivulla kävijöimme mielestä käymisen arvoisia.
 1. Mature Edwina tarjoaa striptesea, sauvashowta, paljaspakarahierontaa ja kuvaussessioita ymv.
  Klikkaa Edwinan sivuille Lisätty 04.03.2018

 2. Domina Tuulia tarjoaa dominapalveluja .
  Klikkaa Domina Tuulian sivuille Lisätty 04.03.2018

 3. Valtiatar Jade tarjoaa dominapalveluja DD-tissien kera.
  Klikkaa valtiatar Jaden sivuille Lisätty 04.03.2018

 4. Mistress Mariella tarjoaa dominapalveluja
  Klikkaa Mistress Mariellan sivuille Lisätty 04.03.2018

 5. Wildclub järjestää tasokkaissa puitteissa ilkamia joissa voi vain katsella, jutella, tanssia, nauttia eroottisesta tunnelmasta tai kokea erilaisia seksin variaatioita kuten:

  Seksi kahdestaan muiden katsellessa,Parinvaihto toisen parin kanssa,Kolmen välinen seksi,ryhmäseksi, irtoseksi erikseen ilman omaa kumppania jaBi / lesbo ja gay- juibelot.

  Klikkaa wild club parinvaihto sivuille Lisätty 16.9.2015

 6. Upea Carita löytyy Turusta ja tarjoaa erilaisia palveluja kuten dominasessiot, roolileikit, fetissit, shot ja hieronnat. Erikoisuutena bondassage eli sidontahieronta.
  Klikkaa upeacarita.com sivuille Lisätty 15.9.2015

 7. Mistress Eva kertoo tarjoavansa jännittäviä ja rentouttaviamonipuolisia mahdollisuuksia erotica-,fetish- ja BD/SM sessioiden eri tyyleistä.
  Klikkaa mistresseva sivuille Lisätty 15.9.2015

 8. Bizarre Club on Jyväskylästä käsin toimiva fetish- ja bdsm-alan yhdistys.
  Klikkaa Bizarre Club sivuille Lisätty 15.9.2015

 9. Bdsm-baari onpaikka, jossa voittavata BDSM- ja fetissihenkisiä ihmisiä.
  Klikkaa sivuille Lisätty 16.3.2013

 10. Eroottisia tekstejä löytyy myös muualtakin kuin seksimaasta
  Klikkaa sivuille Lisätty 2.1.2005

 11. Kaipaatko apua vällyjen väliin? Terve.fi:n seksiklinikka tarjoaa tietoa seksuaalisuudesta, seksistä ja seksielämän ongelmista, kaikissa elämänvaiheissa.
  Klikkaa tohtori.fi/seksi sivuille Päivitetty 04.3.2018

 12. KIKKELI.COM tarjoilee juttua ja tarinaa miehen sukupuolielimeen liittyen. Esim peniksen pidennys tuntuu olevan aiheena, josta myös mielenkiintoisa kuvia.
  Klikkaa KIKKELI.COM sivuille

 13. Teijan kiimasivut on yksi vanhempia suomalaisia seksisivuja. Sivuilta löytyy linkkejä, kuvia, seksi kerho ja muuta mukavaa. Amatöörityyppinen sivu, joskin olisi mukava nähdä enemmän Itse Teijaa sivuilla.
  Klikkaa Teijan kiimasivut sivuille

 14. Seksimessut on mukava tapa käydä haistelemassa uusia erotiikka ja pornoalan tuulia. Erikokoisia messuja järjestetään ympäri suomea ja niistä ilmoittelua kannattaa seurata paikallislehdistä. Suurimmat messut järjestetään vuosittain keväisin Helsingissä .
  Helsingin messut

 15. Nakukuvat.com sivuilla on päivittäisiä kuvagallerioita. Aihealueina onVideo, Amatööri, AnaaliTeini, Vanhaa, Gay,Tissit, Sperma, Fetish,Aasia, Hetero ja Tähti
  Klikkaa sivuille

 16. Erosanalyysi.com sisältää eroottisen horoskoopin jokaiselle horoskooppi merkille.
  Klikkaa Erosanalyysi.com sivuille

 17. Domina ja fantasialeikkejä on tarjolla Oulussa ja Kemissä. Hmm.. Ei muuta kuin ruoska heilumaan, niin eiköhän siinä elo virkisty.
  Klikkaa Lady Iiran sivuille

 18. Yours Paradise - Eroottisten palvelujen erikoisliike Lahti nimisessä kylässä. Tarjolla mm rohkeita poseerauksia, stripteasea, eroottista hierontaa, dominaa ym..
  Klikkaa Yours Paradise sivuille

 19. Diva-Miranda - on sanojensa mukaan fetish- ja pin up-malli, ammattidomina ja striptease-tanssija. Tapaa mielellään sinut vaikkapa bdsm/fetish-session merkeissä Tampereella, toisinaan myös Helsingissä.
  Klikkaa sivuille

 20. Villi-Ira kertoo: Olen sievä, nukenkasvoinen, pieni, pippurinen, jopa kiltinkin näköinen... mutta kuorestani avautuu hyvävartaloinen, armoton kolmekymppinen aito Domina, tiukka opettajatar, hellittämätön sairaanhoitaja, koirankouluttaja jne. Eli ei muuta kuin tsekkaamaan mikä pakkaus tämä Villi-Ira oikein on...
  Klikkaa Villi-Ira sivuille

 21. Seksimaalta löytyy myös omia sekalaisia sivujaan. Sivustomme on toiminut jo vuodesta 2002 ja kaikkia vanhoja osastoja ei enää toistaiseksi ainakaan päivitetä. Selkeyden vuoksi siirsimme nämä osiot tänne sekalaiset osastoon. Nämä linkit on poistettu myös sivustomme vasemmalta päänavigaatioalueelta. Vanhoja osastoja ovat seksitestit, iloseuralaiset, ilovitsit, tekstiviestit ja asiallista tietoa maksullisestä seksistä. Päivitetty 24.06.2016


 • Sopiva linkki tai päivitystarve olemassaolevaan ? Ota yhteyttä:   


Vinkkaa Sivu Kaverille


Klikkaa ylös  SUGARDADDYA - 18.2.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>

© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot