SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Anna antaa
Laatija Isoa kullia vaimon siskoon
Julkaistu 20.09.2016
Teksti

Kun oltiin vaimon siskolla kylässä ja saunottiin hänen miehensä Jepun kanssa, parannettiin maailmaa ja puhe tuli naisiin ja kokemuksiin ennen avioliittoa.

Kerrottiin omista kokemuksista ja huomasin ettei Jepulla ole juurikaan muita kokemuksia kuin vaimonsa, itse olen ollut jonkinmoinen häntäheikki, aina kinuamassa pillua kun on sopiva tilanne ja välillä sopimattomissakin tilanteissa.

Kerroin jonkin verran kokemuksia ja hän sanoi että sun on helppo saada kun toi sun kalus on noin iso, vastasin ettei se kuule vaatteitten alta näy ja siks toisekseen ei se oo koko mikä ratkasee vaan käyttäjä.

No juttu jäi puolitiehen kun mentiin suihkuun ja pesulle, mulle ei ollu pyyhettä ja sen huomattuaan Jeppu huikkasi, Anna tuotko pyyhkeen kun Ramille ei oo huomattu laittaa.

kesti melko pitkään ja Jeppu meni nostamaan lauteet yläasentoon kuivumaan, hän oli vielä löylyhuoneessa kun Anna tuli, kullini oli aitiopaikalla näkyvillä, Anna häkeltyi ja käänsi katsettaan mutta ojennettuaan pyyhkeen hän katsoi vielä jonkin aikaa kaluani.

Jeppu oli takanani ja Anna sanoi hänelle vaivautuneena että olisit nyt ollu ottamassa pyyhkeen vastaan kun ängin tänne häiritsemään, minä naurahdin ja tokasin ettei me nyt olla ihmisiä kummempia.

Kun Anna oli mennyt Jeppu kysyi mitä mieltä olen Annasta, siis pidätkö? Vastasin että Anna on mukava nainen ja niin samanoloinen kuin vaimonikin, siskot on samaa paria tai miten sen nyt sanois.

Jeppu kuitenkin sanoi ettei tarkoittanut tuota vaan onko Anna mielestäni seksikäs, tokaisin ettei oo tullu semmosia mietittyä kun omassa riittää säpinää ihan kotitarpeiksi ja ne mistä puhuttiin on nuoruus muistoja eikä enää ole tarvetta muita naisia lähennellä.

Mentiin istumaan takakuistille ja Anna toi mehua, pyyhe oli mulle aika lyhyt ja kulli näkyi Annalle taas sen verran että hän horjahti ja tarjotin kaatui, onneksi tupperin muovikannu ja mukit, siis ei muuta kuin kosteusvahinko.

Hän oli polvillaan edessäni ja katse viipyi kullissani, autoimme hänet ylös ja kuivattiin kuistia sen verran mitä kesällä tartti, eli pikkusen pintaa pyyhkästiin. Oma vaimoni oli tulossa vasta seuraavana iltana kun oli koulutuksessa eikä päästy yhtä matkaa.

Kun oli aika alkaa levolle, jeppu meni pesemään hampaansa koska kuulin kun sähköhammasharja surisi, menin vierashuoneeseen ja Anna oli petaamassa sänkyä minua varten kurkottaen perse pystyssä edessäni, minulla alkoi seistä enkä saanut piilotettua näkymää mitenkään, Anna katsoi käännyttyään posket tulipunaisina yläviistoon sojottavaa kulliani.

Jeppu huikkasi hyvää yötä jatkuu aamulla eikä oo kiirettä nousta kun on niin väsyny että uni tulee samantien, vastasin hyvää yötä ja seisoimme Amman kanssa vastakkain, hänen hengityksensä oli kiihtynyt ja rahattomuus oli käsinkosketeltava.

Kun Anna oli lähdössä ohjasin hänen hennon kätensä kalulleni, kuulimme kuinka Jeppu kuorsasi ja Anna puristeli kulliani, kuiskasin: Haluatko kullia? Anna pelästyi ja päästi irti mutta tuli heti kiinni uudestaan ja avasi aamutakkinsa.

Hänellä oli vaan pikkuhousut sen alla ja otin toisen nännin suuhuni ja puristelin pakaroita, Anna oli ihan kiimassa ja istui sängylle ja retkahti selälleen levittäen reitensä ja venytti pikkuhousuja paljastaen pillunsa, menin hänen päälleen ja sovitin terskaa pillunhuulten väliin, Anna työnsi vastaan huuliaan purren ja yritti estää ääntelynsä.

Hän älähti melkoisesti kun kullini luisti syvemmälle märkään tiukkaan pilluun, Anna repäisi tyynyn kasvoilleen ja vaikerointi kuului silti kun hitaasti liikutin kulliani pillun tottuessa sen paksuuteen.

Me olimme täynnä kiimaa ja painoin kovaan tahtiin sängyn kolahdellessa seinään, Anna risti jalat ympärilleni ja vaikeroi, hän päästi tyynyn kasvoiltaan ja ulvahti, kuulin kolinaa mutten voinut lopettaa vaan työnnyin entistä nopeammassa tahdissa Annan pilluun.

Anna vaikeroi ja huokaili heitellen päätään puolelta toiselle kunnes tärisi ja jännittyi orgasmin tullessa, hän huusi ihan suoraa huutoa ja retuutti itseään minua vasten, työnsin kullia täydellä mitalla sisään ja tunsin että kohta tulee, vedin kullin pois pillusta ja runkkasin sen jäntevää paksua vartta ja suurta terskaa kunnes aloin olla tulossa.

Anna pyörähti kontalleen ja veti kullistani ohjaten sen takaapäin pilluunsa, rynkytin nopeassa tahdissa ja spermaa purkautui Annan pilluun, lysähdimme päällekkäin kullin ollessa pillussa, kun lepäsimme jonkin aikaa kuulin kun takanamme puuskutti Jeppu runkaten kulliaan, pelästyin ja vetäydyin Annan pillusta.

Spermaa valui sängylle ja Jeppu veteli kulliaan hurjalla tahdilla, anna meni polvilleen Jepun eteen ja avasi suunsa saaden Jepun spermat osin suuhun osin kasvoille, Anna alkoi nuolla Jepun kullia ja päästi sen vasta kun se kutistui.

Jeppu hoippui Annan edessä ja sanoi ettei tarvii pelätä, ollaan puhuttu Annan kanssa asiat selviksi ja yhteinen sopimus oli että Anna houkuttelee sut naimaan itseään, jos sopii niin saatte jatkaa heti kun haluatte.

Anna tuli viereeni ja kumartui imemään kulliani, hän päästi sen suustaan ja sanoi sen olevan velttonakin isompi kuin Jepulla erektiossa, kullini alkoi kovettua ja Anna otti sen niin syvälle kuin sai, alkoi yskiä ja retkahti sängylle, menin nuolemaan Annan spermaista pillua, Jeppu tuli puristelemaan vaimonsa rintoja ja tökki seisahtuneella kullillaan annan huulia.

Anna imaisi kullin suuhunsa ja ähisi kun nuolin klitorista, Jeppu urahteli ja laukesi tosi nopeasti Annan suuhun, Anna vatkasi lantiotaan ja nautti kun nuolin ja imin pillua, hän voihki:Tule taas sisääni kovalla parrullasi.

Levitin Annan reidet ja ohjasin kullin pilluun, Anna huusi ja reuhtoi, kun hivelin sormella klitorista hän sai orgasmin ja sopersi kovaaa lisäää kovaaa, vein hänet loppuun asti ja käänsin kyljelleen, nostin päällimmäisen jalan ylös työntyen pilluun, hän ulvoi jatkuvasti ja puristeli rintojaan.

Rytyytin Annaa varmaankin viisitoista minuuttia ennen kuin olin tulossa, painoin syviä työntöjä ja aina kun painuin pohjaan Anna huusi kuin eläin, hän pääsi mukaan ja alkoi saada lähes yhtaikaa, pillu kiristyi ja purkauduin kulli syvällä Annan pillussa, hän tärisi ja huusi yhtenään, hivelin klitorista pitäen Annan huipulla pitkään.

Anna oli yhtä orgasmia väliliha ja perse pumppasivat, kun hän rauhoittui olimme ihan uupuneet, Jeppu makasi lattialla ja me Annan kanssa vielä sisäkkäin, vedin kullin pillusta ja sperma tuli ulos kun pillu pieri ilmaa.

Jeppu oli noussut ja istui tuoliin viereemme, Anna hymyili raukeana ja sanoi ettei voinut kuvitella miten hyvää tekee saada jäntevää paksua kullia, hän sanoi lauenneensa varmaankin kuusi kertaa, ehkä useamminkin.

Jeppu virnisteli silitti Annan poskea ja sanoi:Oliko parempaa kuin mun kanssa, Anna vastasi että erilaista kyllä muttei voi vertailla eikä haluakkaan, kyllä Jeppu sinä oot aina tyydyttäny minut, jos et kullilla niin suulla ja sormin, nyt sain sitten ensimmäiset orgasmit jättimäisestä kullista jos sen halusit sitten kuulla.

Pillu on ainakin niin turta etten varmaan pääse kuin kantamalla pesulle, vinkkasin Jepulle silmää ja otin Annan syliini imien nänniä koko matkan pesuhuoneeseen.

Pesimme yhdessä Annan spermaiset kasvot ja haarustan, Anna otti kiinni kaluistamme ja veteli saippuaa naurahtaen ettei taida riittää pesuaine tän isomman varteen, huuhteli sitten suihkuttaen huolellisesti kullit, tosin viivytteli minun aisani pesussa melko paljon kauemmin kuin Jepun.

Sovittiin ettei puhuta vaimolleni ihan heti näistä jutuista, hän kun voi tulla mustasukkaiseksi kun on ominut minut ja aisani omaan käyttöönsä, tosin kerran olemme rakastelleet kotona kolmistaan hänen opiskelu aikaisen kaverinsa kanssa, mutta Anna ei saanut hänen kanssaan yhdynnässä orgasmia, siis hän on mies, pitkähkö ohut kulli mistä vaimo ei osannut ottaa nautintoa, mutta mies nuoli minun spermani vaimon pillusta ja sai nuollen vaimon laukeamaan kahdesti.

Itsekin päästi kolme lastia vaimon pilluun yön aikana, mutta katotaan jos vaikka olis neljistään kuitenkin touhuttavaa huomenillalla, Jeppu saa mennä vaikka yllättäen pesulle auttamaan paikkojen putsauksessa ja me tullaan Annan kanssa seuraan kun olette päässeet vauhtiin.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot