SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Anne antaa Aleksille
Laatija Zim
Julkaistu 07.06.2016
Teksti

-No, mitä nyt?

-Moi Anne...saanks mä tulla käymään, ois vähän asiaa.

-No tuu nyt sitte.

Istahdin sängyn reunalle ja Aleksi jäi siihen seisomaan hiukan ujon näköisenä. Tiesin kyllä mikä poikaa vaivasi.

Aleksi oli nähnyt kun annoin peppua yhdelle pojalle ylioppilasjuhlien jälkeen yöllä meidän talon kanahäkkilässä, siis tavaravarastossa. Se poika ei ollut vakituiseni ja sillä tiedolla Aleksi kiristi mua.

-Se jätkä pani sua takaa niin, ettei valkolakki meinannu päässä pysyä. Mitä jos kerron Timpalle?

No, tottahan se oli. Annoin sille seisaaltaan, kanahäkkiin nojaten. Se nussi varttitunnin pikkupöksyjen välistä ja ruiski sitten tanakasta kalustaan siittiöt sisääni. En haluaisi mistään hinnasta että poikaystäväni saisi tietää. Sen tiesi myös Aleksi.

Aleksi oli söötti suklaasilmäinen kullanmuru. Se asui meidän talon ylimmässä kerroksessa ja oli mulle tuttu jo pienestä pitäen. Nyt tuo pikku söpöliini oli jo teinipoika ja suklaasilmineen varmasti jokaisen ikäisensä tytön päiväuni. Tuon ikäisistä vain harvalla oli seksikokemuksia, eikä Aleksillakaan luultavasti vielä ihan oikeaa kokemusta ollut.

-Anna mulle Anne...,- se töksäytti yllättäen.

-Siis haloo?

-Niin... sitten mä en kiusaa sua enää... antasit nyt, Aleksi sanoi katse ujosti maahan luotuna.

Voi että. En halunnut lisää sotkuja poikaystäväni kanssa ja tiesin, että Aleksi voisi pilata kaiken.

Ajattelematta yhtään sen enempää, vedin pojan lähemmäs lantioista pitäen, napsautin lökäfarkkujen ylänapin auki ja päästin housut putoamaan nilkkoihin. Alushousuissa näkyi pieni kohouma. Aleksi huokasi syvään, kun riisuin alkkarit ja paljastin eteeni pojan pikkuisen elimen.

Voi että se oli söpö, kuten Aleksikin. Kulli oli hyvin vaalea iholtaan. Esinahka lepäsi terskan päällä sulkien sen piiloon miltei kokonaan. Kullin päässä oli kurttuinen esinahan reuna ja ainoastaan pissareikä oli näkyvissä. Nätti. Aleksin kalu jöpötti puolikovana ja pituutta oli vain vajaa kymmenen senttiä ja paksuutta suunnilleen saman verran kuin Timpan etusormessa.

Tiesin että tuosta kalusta ei ollut minulle juuri mitään iloa. Olen niitä tyttöjä jotka myöntävät reilusti että iso kyrpä tuntuu paremmalta kuin pieni tai keskikokoinenkaan. Eikä pilluni ole suuri, sen tiedän.

Seurasin uteliaisuudesta kiihottuneena kun kalu alkoi muuttaa muotoaan. Käteni lepäsivät Aleksin pikkuisella pallopyllyllä, kun kulli alkoi antaa elon merkkejä. Se vääntyi hitaasti pystympään asentoon, ja kohta pinkeä esinahka alkoi vetäytyä liukuen taaemmas, paljastaen silkkipintaisen, mansikan kokoisen terskan osittain.

Kun Aleksin kyrpä seisoi, se paljasti tyvestään pikkuruiset kurttuiset kivekset. Ne olivat suurin piirtein pingispallojen kokoiset ja miltei karvattomat. Nuo saisin tietysti suuhuni molemmat yhtä aikaa. Timpan karvaisista palleista saan suuhuni vain toisen, oikean puoleisen ihan hyvinkin,sen sijaan vasen on jo vähän liian iso.

Aleksin kulli oli kokonaisuudessaan niin häkellyttävän söötti, että pikkupöksyni tuntuivat jo kostuvan.

Riisuin valkoiset stringini ja potkin ne jaloistani äiskän parivuoteen jalkopäähän ja vedin Aleksin vuoteeseen vierelleni. Poika oli hermostuneen oloinen, mutta se ei vaikuttanut kyrpään. Pieni söpöläinen tuntui luunkovana reittäni vasten.

Levitin haarani Aleksille ja poika asettui siihen pikkuinen kulli jo tanakasti pystyssä. Vein vasemman käteni pojan palleihin, tunnustelin niitä tovin. Ihanan pienet! Aleksi hengitti jo kiihottuneena kun siirsin kätöseni sieltä mansikan kokoiselle terskalle, ohjatakseni tuon pikkuisen ruston siitä pilluuni.

Mutta... yhtäkkiä lämpöinen neste tulvahti kämmeneeni. Aleksi tursautti kullistaan ennenaikaisen siemensyöksyn ja limpit liistasivat kämmeneni lisäksi ranteeni ja käsivarteni.

Kalu ruiskautteli hetken muutamia kipakoita ammuksia mutta pysyi silti kivikovana nopean orgasmin jälkeenkin. Voitelin Aleksin kulliin lämpöisen mäihän kämmenestäni ja se sai söpön kalun kiiltelemään irvokkaasti. Saikohan tuo jo tarpeeksi... no ei, sillä poika pyrki uudelleen jalkojeni väliin.

Koukistin polveni rintojeni päälle ja levitin sitten reiteni, sillä halusin avata peppuni Aleksille siten, että sisääntulo olisi kokemattomalle pojalle mahdollisimman helppo. Nyt pyöreä pyllyni avautui täysin suojattomaksi Aleksin panemista varten. Kuin jostain äkillisestä oikusta, ohjasin kuitenkin kalun pyllynreiälle. En tiedä mitä ajattelin. Ehkä ajattelin, ehkä en.

En ollut ikinä ottanut peppuun enkä ollut edes halunnut sitä. Timppa oli yrittänyt panna mua pyllyyn, mutta sillä siittimellä se oli täysin mahdotonta. Sen kyrvän ympärysmitta oli jokseenkin sama kuin ranteeni ympärys. Ei se saanut terskaa millään työntymään sulkijalihaksen ohi. Sitä paitsi se sattui ja pikkuisen tuli vertakin pyllyn reiästä. Siksi en enää ollut uskaltanut edes ajatella peppuun ottoa. Joskus se oli työntänyt sormeaan pyllyyni, mutta en pitänyt siitäkään. Mutta nyt...

-Työnnä sisään Aleksi, kuiskasin pojan korvaan ja pinnistin peppureikää kakkausasentoon.

Määrätietoisin ottein ohjasin jo spermalla liukastettua kullinpäätä reiälleni. Pikkuinen terska puski reikään ja työntyi miltei väenväkisin sisään, läpäisten piukan sulkijalihaksen vastustuksen sääliä tuntematta. Kalu änkeytyi sisään ja se tapahtui melko kivuttomasti, ja niin keskisormeni pituinen siitin alkoi työntyä syvemmälle.

Aleksin kulli työntyi hitaasti takapuoleeni, ja yllättävän helposti se tapahtuikin. Siis mitä!... Aleksin pikkuinen kulli oli pyllyssäni. Se työntyi syvälle peräsuoleeni ja oli kohta kahvaa myöten sisässäni. Pimpsani valutti runsasta nestettään ja se siirtyi siitä välilihan yli liukastamaan Aleksi-pojan kyrpää.

-Pane Aleksi...pane Annea, kuiskasin, ja vein käteni taas pikkuisille pyllyn puoliskoille määrittämään tahtia. En halunnut peppuuni kovaa hallitsematonta rynkytystä vaan hitaan tasatahtisen panemisen.

Aleksi pani. Se tuntui oudolta. Ihan kuin paksu kakka olisi liikkunut sisälläni. Se tuntui ihanalta kun se työntyi ulospäin. Tunne oli yhtäläinen, kun kakka tulee ja siitä saa sellaisen ihanan helpotuksen tunteen. Sisään työntö täytti sisustani, mutta eri tavalla kuin Timpan kulli vitussani. Tämä luunkova sormimainen kyrpä tuntui mukavalta, mutta ei niin kiihottavalta. Enemmin kiihotti ajatus siitä että pyllyssäni oli kyrpä. Poskeni punoittivat kiimasta ja osin myös häpeästä. Tuo häpeä oli erityisen ihanaa. Aleksin pienet pyllyn puoliskot olivat siloiset ja erityisen kiihottavat. Olin päässyt vauhtiin ja vein salaa oikean kätöseni haarojeni väliin...

Aleksi huohotti raskaasti ja annoin pojan nussia rauhassa. Katsoin sumentunein silmin Aleksin ruskeisiin mantelisilmiin ja hivutin keskisormeni häpyluun yli kehoni kriittisimpään pisteeseen. Halusin saada. Halusin saada siksi, koska pyllyn reiässäni oli pikkupojan kyrpä. En varmasti koskaan enää voisi saada kullia sinne, kun ainoa mahdollisuus olisi saada joku pikkupoika naimaan. Tavallinen miehen elin ei ikipäivänä sinne sopisi kipua tuottamatta, ja kipua en voinut sietää.

Paneminen tuntui jo mukavalta kun sain sormeni pikkulihaksen päälle, siis sen ihanan polttopisteen päälle, joka sijaitsi pikkuruisen lihashupun alla vittuni etuosassa. Klitoris työntyi ulos, ja sormeni siveli sitä jo totuttuun tapaan mielihyvää tuottaen.

-Pane Aleksi... tuntuuko hyvältä... siulla on ihana kyrpä, söpötin Aleksin korvaan.

Aleksin ruskeat silmät raskaine luomineen katsoivat lasittunein ilmein syvälle omiini. Pylly liikkui notkean jäntevänä, pojan upottaessa kyrpäänsä takapuoleni reikään. Tiesikö tuo naivansa mua perseeseen. Tuskinpa.

Sipaisin pilluani vielä muutaman sivuttaisliikkeen ja äkkiä räjähti. Miljoonat sähköiset väreet hyökkäsivät kehooni. Purkautuminen ja jännite vaihtoivat paikkaa vuorotellen pillusta varpaisiin, sormenpäihin, ja kehoni jokaiseen sopukkaan. Kulli kirnusi suoltani ja sormeni vilisti pillussani nopeaa edestakaista liikettä. Antauduin täydellisesti orgasmieni vietäväksi ja aloin pumpata Aleksia pepusta kaksin käsin, saadakseni kyrpää pyllyyni nyt kiihtyvällä tahdilla.

-Nussi Aleksi nussi... nussi Annea!!!

Aleksi nussi. Se oli jo oppinut panemaan, ja teki hyvää työtä reiässäni. En tuntenut enää vähäistäkään kipua vaan ainoastaan nautintoa. Antauduin sarjassa tulevien orgasmieni vietäväksi ja pumppasin yhä pikkupyllyä itseäni vasten. Aleksi alkoi lähestyä huippuaan, mutta oma tilani alkoi olla jo ohi.

Halusin jo ottaa pojan mäihät pyllyyni ja halusin myös antaa tälle ison poikuusnautinnon.

Tiesin kyllä miten se tapahtuisi. Vein vasemman kätöseni Aleksin haaroihin ja otin pingispallomaiset kivekset näppeihini. Oikean käteni ujutin pikkuisen pyllyn vakoon.

Olin tehnyt tämän usein Timpalle siinä vaiheessa kun en enää jaksanut sen nussimista pitempään. Rutistin sen palleja lujaa ja nussin sen peppureikää keskisormellani. Siitä se tykkäsi ja ruiskutti nopeasti.

-Siulla on ihanan iso kyrpä, -kuiskasin Aleksin korvaan,- nussi Aleksi, anna miulle sitä härän kullia!

Käytin vaivihkaa sormeni pillussa, saadakseni siihen luonnollisen liukkauden ja vein sen sitten kullanmuruni ryppyiselle pikkureiälle. Työnsin laihan keskisormeni pojan pyllynreikään yhdellä rauhallisella työnnöllä kämmenpohjaa myöten.

Aleksi voihkaisi, porautui peräsuoleeni koko kullinsa mitalta ja jäi jähmettyneenä paikalleen. Pieni keho jännittyi kipakaksi lihaskimpuksi, ja sain tuntea kuinka kyrpä turposi sisälläni äärimmäisiin mittoihinsa. Poika tärisi liikkumattomana kuin horkassa. Huomasin heti, että se ruiskii siittiönsä pyllyyni, tajuamatta edes liikkua nautintonsa huumassa. Tiukka sulkijalihas Aleksin pyllyssä sykki nopeassa tempossa, puristuen tiukasti sormeni ympärille. Se tykytti kiivaasti ruiskautusten tahdittamana. Kyrpä sykki ahnaasti sisälläni, saatoin sen tuntea suolessani.

-Ihana hevosen kulli... vitun sojokyrpä... ihanaa, hihkuin Aleksille, joka nyt oli taas lähtenyt liikkeelle. Pikkuinen pylly pumppasi vihaisia limppejään pyllyyni. Päästin sormeni ulos Aleksin pinkeästä reiästä ja vein nyt molemmat käteni pojan litteän vatsan alaosaan sinne pallien tuntumaan. Peräsuoleni oli saanut Aleksin siittiöt sisäänsä ja supistin peppuani saadakseni pojan ulos pyllystäni.

Nyt tuo kyrpä muistutti yhä enemmän kakkapökälettä, kun puskin Aleksin kullia ulos. Ihana lopputunne valtasi vielä kerran koko kehoni. Se tunne, kun kakka tulee ulos, se helpotuksen tunne oli ihana, ja sain vielä pikkuorgasmin kun sulkijalihas ponnautti limaisen kyrvän ulos.

Se lipsahti ulos ja jäi nytkähtelemään siihen jalkoväliini. Otin söpön siittimen hyppysiini ja runkkasin hellästi viimeisetkin liman pulpahdukset kämmeneeni. Poikuus oli mennyt, se helpotti kaiketi pojan mieltä. Aleksi huokasi, ikään kuin helpotuksena jännityksestään.

Aleksin mäihät pyrkivät ulos pyllystäni. Lämmin virta valui pakaroitani pitkin. Hävetti ja nolotti ja poskia kuumotti ja pylly oli hellänä. Aleksi veti housut jalkaansa nopeasti ja hymyili minulle.

-Anne, siulla on tosi tiukka pillu, se sanoi ja lähti.

Makasin tyytyväisenä ja häpeissäni sängyllä peppu nussittuna. Oli saanut kyrpää takapuoleeni. Se oli ihanaa, niin ihanaa. Äiskän parisängyn päiväpeitossa oli valtava harmaa läiskä>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot