SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Annelle 7 Orgasmia
Laatija John
Julkaistu 13.05.2016
Teksti

Työnsin naamani Annen haisevaan vittuun. Anne nytkäytti lantiotaan samanaikaisesti ja niin ollen pullea pillu oli kokonaan suussani...

Miten ihana ja uskomattoman runsasarominen voikaan olla nuoren kiimaisen tytön pillun haju. Kuljetin nenääni navasta alaspäin ja tunsin aisteissani tuon suloisista suloisimman tuoksun. Vitun hajun. Suolainen ja makea, imelän eltaantunut pillun kiimatuoksu voimistui kun nenäni laskeutui Annen pillun karvoitukselle. Olin polvillani lattialla ja Anne seisoi siinä edessäni tukevat reidet levitettynä kevyeen haara-asentoon.

-Nuole miun vittu... nuole miun vittu...

Nuuskin Annen pillun ihanaista hajua nyt häpykummun päältä. Karvoitus oli hentoa ja pehmoistakin. Annoin sen kutitella kasvojani pyörittäessäni nenääni hitaasti vähän alemmas kohti jalkoväliä. Siirryin lähemmäs ydintä. Tunsin nenälläni Annen etupillun limamaisen kosteuden ja aitoakin aidomman, tyttösen hilloviivan ihanaisen tuoksun.

-Nuole miuta... nuole jo, -Anne ynisi malttamattomana.

Annella on etupillu. Tiukoissa trikoissa pullea pillu on selvästi nähtävissä, jos housut on vedetty ihon myötäisesti ylös. Nyt tuo upea pillu oli minun. Se oli vapaasti käytössäni. Sain tehdä sille mitä vain halusin, nuolla, haistella, nussia sormella, panna kullia sisään, mitä vaan. Annen vittu oli nyt minun ja Anne vittunsa kautta täysin vallassani.

Anne levitti hiukan haara-asentoaan, avaten näin minulle paremman pääsyn haarukkaansa. Annella on kaunis prinsessan pillu. Pulleat lihakset ympäröivät pinkeää viivaa, jonka etuosassa odotti kieltäni tytön todellinen sydän. Se oli vielä piilossa liukkaiden häpyhuulien välissä, napakan, lyhytviivaisen viivapillun uumenissa. Mutta tuo pieni lihas odotti syyhyten toimintaa.

Siittimeni tökötti tietysti jo jäykkänä haaroissani. Se oli tuon ihanaisen vitun hajun ja vitun kauniiden muotojen aikaan saamaa. Keskityin nyt vain ja ainoastaan Annen pilluun.

Tiesin, että Anne on kaunis ja kaunein, ja miltei täydellinen tyttö. Supervartalo, superkauniit kasvot, supernapakat rinnat, täydellinen pylly. Vain pieni kauneus virhe hampaissa. Kaksi etuhammasta olivat suloisesti vähän vinossa ja osin päällekkäin, mutta minusta sekin oli kaunista.

Mutta nyt halusin vain ja ainoastaan Annen haisevan vitun. Työnsin naamani Annen haisevaan vittuun. Anne nytkäytti lantiotaan samanaikaisesti ja niin ollen pullea pillu oli kokonaan suussani...

Anne oli liiankin malttamaton ja siirtyi nopeasti sängylle. Anne halusi kunnolla.

-Anna jo... tuu nuolemaan miun vittua, -Anne aneli, ja kohotti polvensa koukkuun rintakehänsä päälle, niin että söpöt jalkaterät olivat kiinteästi yhdessä.

Rehevä pylly oli nyt apposen auki edessäni. Siinä nöpötti kaunis nuoren tytön pillu. Se oli ikäänkuin hyvin pienen halkaistun päärynän muotoinen pallomainen vittu. Tuota pulleaa päärynää halkaisi piukka viiva joka kätki sisäänsä kaikki ihanimmat, liukkaat vitun pikkulihakset. Annen umpipillu oli hyvin epätyypillinen etupillu. Epätyypillinen siksi, että emätinaukosta peräaukkoon ulottuva tila, eli väliliha, oli enemmän kuin neljä senttiä leveä. Näin ollen Annen vittu oli päältä pumpattava superpillu.

Pillun ruskeahko karvoitus oli häpykummulla keskinkertaisen tuuheaa. Se ulottui kummun alareunasta, vaon alkupäästä, vain kappaleen matkaa, juuri siihen klitoriksen alueelle asti, mutta häpyhuulet ja koko pillu muutoin oli täysin karvaton.

Anne halusi orgasminsa. Ihailin umpinaista vittua, joka alkoi hitaasti avautua siinä silmieni edessä..

Olin pannut edellisenä päivänä Kristiinaa. Pumppasin Krisseä pari tuntia ja tarjosin tälle tukevaa kullia monestakin eri suunnasta. Kristiinalla oli täydellinen takapillu. Olin vannoutunut takapillufani ja paninkin Krisseä viimeisen kvartaalin takakautta. Siitä pumppasin myös siemenetkin Kristiinaan. Mutta nyt...

Nyt edessäni avautui kauneimmista kaunein pillu. Annen yllätyksellinen etupillu. Häpyhuulet kiiltelivät liukkaan näköisinä palkomaisina liuskoina pinkeän viivan sisäreunoilla. Anne odotti, että nuolisin hänelle orgasmin ja sen toden totta aioin tehdä.

Annen vittu haisi. Se haisi tuoreelle tytön kiimaiselle pillulle. Hengitin rauhallisesti syviä ja nautinnollisia nuuhkaisuja, vetäen sisääni tuota ihanaista vitun hajua. Vein kasvoni Annen vitulle ja nuuskin ja nuuskin.

Nuolaisin aluksi laajalla kielipinnalla pillun limaista vakoa pitkin, alaosasta viivan alkupäähän saakka. Anne voihkaisi. Jatkoin hitaasti pulleille häpyhuulille niiden reuna-alueille ja siitä kohta takaisin kostealle viivalle.

Kuljetin kieltäni pitkin viivaa alhaalta ylöspäin ja sain suuhuni makoisaa pillun limaa. En halunnut kiirehtiä, vaikka tiesin, että saisin annettua nopean klitorisorgasmin, mutta en halunnut antaa nopeaa. Anne hengitti jo raskaasti kun nuolin leveää välilihaa ja siirsin siitä kieleni alemmas, karvaan makuiselle pyllyn reiälle.

-Nuole miun klittaa...nuole... ei pyllylle...

Jatkoin takapuolen reiän nuolemista, piittaamatta Annen pyynnöistä. Rakastan pyllyn reiän nuolemista. Rakastin Annen pyllyn reikää, sen ummehtunutta juustomaista hajua ja suloisen kitkerää, suolaista makua. Nuolin sitä ja haistelin sitä. Jatkoin nuolemista pitkään ja hartaasti, peräaukolla ja sen ympäristössä. Maistelin hartaudella takapuolen irvokasta makua. Nuolin suuhuni pyllyn vaon suttuista hikeä. Vein nenäni reiälle ja vedin syvään henkeä. Nuolin ja haistelin, nuuhkin ja lipsutin kielen kärjellä Annen ryppyistä pyllyn reikää. Lipaisin ryppyisen reiän keskeltä pikkuruisen nokareen Annen pyllyn eritettä. Kyrpäni jökötti kovempana kuin koskaan.

Olin aiemmin siivonnut Kristiinan takapuolen. Krissen pylly oli pallomainen pikkupeppu, jossa peräaukko ja pillun reikä olivat somasti vieri vieressä. Takapilluisena tyttönä, Krisse halusi munaa useimmiten takaa, kuten luonnollista onkin. Niin, nuolin Kristiinan pillun sekä takapuolen huolellisesti ja sen jälkeen, kun Krisse istahti naamalleni, keskityin vain klitoriksen nuolemiseen. Kristiina tykkäsi nuolettaa facesitting-asennossa ja sai siitä kuulemma aina orgasmin.

-Runkkaa mulle... mä haluun kattoo kun sä runkkaat, -Krisse pyysi ja tuijotti silmät kirkkaina kyrpääni, nylkyttäen vittuaan vasten naamaani.

Makasin selälläni, limainen pillu suussani ja runkkasin kulliani. Kristiina tuijotti sitä hurmiossa ja laukesi räjähtävään orgasmiin. Hetken päästä pumppasin siemenet Kristiinaan, ja tietysti pyllypuolelta.

Raotin nyt kahdella sormella Annen pillua ja paljastin siellä vaon yläreunassa nöpöttävän pikku nykerön. Nykerön josta saisin Annen vauhtiin.

Annen klitoris oli pikkuruinen. Sen ytimen päällä lepäsi vielä kolmiomainen pienen pieni huppu. Sipaisin varovasti kielen kärjellä tuota kohtaa muutamia kertoja sivuttais suunnassa. Tuo huppu pakeni taaksepäin ja sen sisältä työntyi ulos pikkuinen, kikherneen puolikkaan kokoinen pieni pallomainen lihaspoimu.

Se joka hallitsee tuon pienen klitorisnykerön käsittelyn, saa Annelta takuuvarman hoidon, ihan miten vain kukin haluaa. Anne runkkaa limpit kullistasi, Anne tekee varvasrunkkauksen, ottaa limat varpaisiinsa tai jalkapohjiinsa, Anne ottaa suihin ja nielee spermat, Anne antaa tietysti myös nussia joka suunnalta. Ainoa mitä Anne ei anna, on pyllyyn pano, ja sekin vain siksi, että sinne ei kulli mahdu.

Anne huohotti yhä raskaammin, kun keskityin nyt ainoastaan klitoriksen nuolemiseen. Lipsutin kieltäni sivusuunnassa tasaiseen tahtiin, saadakseni orgasmin tavoittelun luotettavalle jatkumolle. Muutin vaihteeksi suuntaa, jatkaen lipomista vaon suuntaisesti, mutta silti kohdistaen kielen kärjen vain ja ainoastaan huppumaisen poimun reunaan.

-Jatka... nuole miun pillua... nuole, -Anne huohotti.

Tiesin orgasmin olevan jo lähellä, kun Anne alkoi nylkyttää vittuaan suutani vasten. Työnsin etusormeni Anneen. Pimakka pillu oli limainen ja liukas. Sormi porautui vaivatta sisään ja aloitin nussimisen.

Työntelin sormea sisään ja ulos, rauhalliseen tahtiin. Lipsutin kieltäni neljä kertaa työnnön-, ja neljä kertaa ulosvedon aikana. Näin sain Annen pillulle tasaisen varman liikkeen.

-Ihanaa... ihanaa,- Anne ehti huokaista, ja levitti nyt haarukkansa auki. Anne vei jalkapohjansa poskilleni ja painoi voimakkain ja vaativin ottein päätäni syvemmälle vasten pilluansa.. Pyllyn napakat lihakset jännittyivät äärimmilleen, kun orgasmi tavoitti tytön. Kasvoni hautautui liisteiseen vittuun, mutta jatkoin yhä sorminussimista sekä tietysti klitoriksen nuolemista. Anne tuijotti lasittunein silmin jalkoväliinsä, ja siinä pilluansa nuolevaa miestä.

Rajut kouristukset jännittivät Annen kehoa. Tähdet säkenöivät tyttösen jokaisessa lihaksessa, tämän nykyttäessä vittuaan yhä kiivaammin nussivaa sormeani vasten.

-Ime sitä... ime, -Anne hihkui ja supistin käskystä huuleni pienen klitorisnykerö ympärille. Imutin sitä rytmikkäässä tahdissa, ja hyvin varovasti, enkä lakannut nussimasta pilluakaan. Äkkiä Annen vartalon jännite petti ja väsyneen oloinen huokaus pääsi tytön suusta. Tiesin Annen saaneen. Imeydyin vittuun koko suullani. Pallopillu oli suussani kokonaan, ja nuolin suuhuni pillun reiästä Annen kiimahilloa. Suloinen vitun maku ja haju, Annen vitun!

-Sain seitsemän... Anne kuiskasi, käännähti ympäri ja noukki käsillään koskematta jäykän siittimeni suuhunsa.

Makasin selälläni ja Anne oli asettunut koiramaiseen konttausasentoon jalkojeni väliin. Kulli oli Annen suussa. Kokeneen suihinottajan tavoin Anne tiesi mitä teki ja alkoi pyörittää päällään kahdeksikkoa !!!

Jämerä siitin veivautui Annen suussa ja esinahka liikkui uskomattoman pyörityksen tahdittamana. Kiihotus poikkesi totutusta, sillä pään pyörivä liike sai esinahan liikkumaan poikkeuksellisella tavalla. Anne katsoi koko ajan silmiini, tietäen mitä tulossa oli.

Siittimeni paisui äärimmäisiin mittoihin Annen suun veivauksessa. Turvonnut suonikas rusto näytti irvokkalta tuon kauniskasvoisen tytön suussa. Kun pää pyörähti oikealle, vetivät Annen raksihampaat esinahkaa ylös, kun taas vasemmalle, pehmoiset huulet painoivat nahan ala-asentoon.

En halunnut pidätellä kauempaa. Maistelini suussani Annen vitun karvaita makuja ja annoin jännitteen päästä irti.

Annen suu hoitelli lakkamatta kyrpääni ja valtavat väristykset kulkivat sähköshokkien lailla läpi kehoni.

Tunsin laihan ja kostean sormenpään pyörittävän liikkeen peräaukollani. Määrätietoisin ottein Anne työnsi sormensa peräsuoleeni yhdellä hitaalla työnnöllä.

Kyrpäni jännittyi kireäksi hermokimpuksi, Annen alkaessa nussia takapuoltani etusormellaan. Kun esinahka työntyi alas ja kulli upposi syvälle Annen suuhun ja samanaikaisesti sormi porautui peppuuni, silloin räjähti ensimmäinen limppipommi.

-Nyt Anne... nyt-, ehdin sanoa, kun siemenpommi laukesi. Siemenet singahtivat valtavalla paineella Annen kitaan. Äkkiä Anne muutti rytmiä ja aloitti nopeatempoisen nyökytyksen.

Toinen käsi kiertyi kivesten ympärille napakalla otteella ja alkoi pumpata niitä rytmikkäästi. Etusormi oli paikallaan rystysiä myöten syvällä peräsuolessani.

Anne osasi. Jokainen pumppaus kiveksistä rytmitti kullia singauttamaan uuden satsin Annen nieluun. Uskomattomat väristykset veivät kehoani Annen suun määräämällä tavalla. Limaa tursusi ulos Annen suupielistä, ja valui tummansinisen t-paidan rinnuksille.

Kyrpä suli Annen suuhun. Hyvin hitaasti se muutti kokoaan, mutta Anne piti sitä suussaan niin kauan kuin halusi. Lopussa hampaat jo vähän satuttivatkin ja Anne päästi sen viimein ulos.

-Ihana kyrpä, -Anne huokasi ja veti sormensa pois perseestäni.

Oliko tyttö niellyt kaiken? Todennäköisesti. Hän pyyhkäisi suupieliään ja asettui selinmakuulle viereeni.

Lepäsimme hiljaa orgasmeista uupuneina ja tyydyttyneinä. Anne nosti molemmat jalkapohjansa vatsalleni. Ne olivat pehmoiset. Katsoin suloisia pikkujalkoja, kun ne siirtyivät alaspäin jalkoväliini. Anne alkoi runkata varpaillaan löysää kulliani. Punakyntiset varpaat kipristelivät ja liikuttivat rauhallisesti esinahkaa edestakaisin. Kulli oli veltto, mutta nytkähti jo kohta puolikovana vatsani päälle. Anne hymyili nätisti ja jatkoi varvasrunkkaustaan.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot