SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Annoin sille aina mitä halusi
Laatija Kiusaannuin liikaa
Julkaistu 01.12.2017
Teksti

Naapurin muija oli hakeutunut monta kertaa näkyvilleni, kun hänen oma ukkonsa oli matkahommissa. Tarkoitan, että hän tuli takapihalleen ja keimaili mustissa pikkuhousuissa ja mustissa rintaliiveissä itseään näytellen. Me olemme rivitalonaapurit, ja taloissa on suojaisat takapihat,ainoastaan meidän välillämme on pelkkä lauta aita ilman kasveja, mitkä mahdollistavat tällaiset jutut.

Kun naapurin nainen taas kerran huomasi minut ottamassa aurinkoa takapihallani, oli hän lähes saman tien näyttäytymässä silkkisessä alusasussaan. Hän raotti pikkuhousujaan ja näin paljaan pillun. Nyt saat, narttu, mitä haluat, ajattelin ja hain kämpästäni kortsuja.

Menin matalan lauta-aidan yli ja tarrasin muijan liiveihin vetäen ihanat rinnat esiin ja puristelin ja nuolin nännejä. Työnsin käden hänen pikkuhousujensa sisään ja sormen karvattoman pillunhuulille, mistä upotin sen pilluun runkaten kiivaasti, saaden sen valumaan limaa.

Riuhtaisin liivit pois ja painoin hänet kontalleen maahan. Laskin uikkarini alas ja potkaisin ne kauemmas. Asetin kortsun kulliini ja venytin pillun esiin pikkuhousuista. Pikkuhousut siinä samassa repesivät. Painoin suuren kullini hänen häpyhuulilleen, enkä meinannut saada aisaani ensin uppoamaan hänen pienehköön pilluunsa, mutta syljin kortsuun ja tungin kulliani edestakaisin nytkyttäen koko ajan syvemmälle.

Kun kullini saavutti kohdunsuun, muija riehui edessäni, vatkasi persettään ja ulvahteli aina, kun kullini painui pohjaan. Venyttelin hänen nännejään melko raakamaisesti ja siirryin hivelemään klitorista. Koko ajan painelin aisaani kovaan tahtiin pilluun. Hän nytkähteli ja painoi ylävartalonsa nurmikkoon.

Kiihdytin tahtia ja klitoriksen hively alkoi tuottaa tulosta. Pillu puristui tiukasti kullini ympärille ja perseen supistelusta näin, että nyt hän tulee. Armotta aisaa pilluun, ja hän laukesi perse täristen, voihki kasvot painautuneena nurmea vasten.

Käänsin naisen selälleen ja vaihdoin nopeasti kortsun. Kulli sisään, ja rytyytin häntä säälimättä kyrpäni täyttäessä hänet täysin. Vedin hänen jalkansa olkapäilleni ja painuin taas sisään pohjaa myöten.

Tunsin miten aloin saada, ja valtava tahti naintiin, kunnes karjuen purkauduin kyrpä syvällä hänen pillussaan. Kortsuun ruiskusi spermaa kunnon lasti ja retkahdin hänen päälleen.

Kun sain kasattua itseni, vedin kyrpäni pillusta jättäen kortsun roikkumaan spermalastissa. Nainen nousi istumaan ja katsoi minua silmät pyöreinä sanoen. “Minä vaan ihan leikilläni olen keimaillut, en tarkoittanut ensin mitään tosissaan mutta kyllä minä sinua kuitenkin olen halunnut.”

“Et pysty tästä lähin mitään sille, että aion nussia sinua aina, kun on tilaisuus. Olet härnännyt minut niin monesti kiimaan, ja olen joutunut runkkaamaan itseni orgasmiin. Nyt saat tästedes, mitä haet”.

Vein naapurini sisälle asuntoon ja asetin tyynyjä sängylle, sitten hän vatsalleen perse pystyssä makaamaan. Aloin runkata pillua kahdella sormella. Hieroin toisen käden sormilla klitorista, ja hän oli taas saamassa, mutta lopetin ja hän älähti pettyneesti vispaten perseellään tyhjää.

Kortsu kulliin ja painoin kyrpäni pillunhuulille. Vetelin edestakaisin klitorikseen keskittyen, pitäen terskallani sen jatkuvassa hieronnassa. Muija tuli hetkessä huipulle ja painoin kyrpäni supistelevaan pilluun.

Hänen orgasminsa jatkui koko ajan, kun tungin kyrpääni häneen ja pyöritin sormella klitorista. Naisen on helppo pysyä huipulla pitkään, kun taas me miehet lauettuamme lopetamme yleensä melko lyhyeen.

Annoin hänelle kunnolla kyrpää ja melko pitkään nussittuamme saavutin itsekin orgasmin. Spermat kortsuun, ja vedin nyt kyrpäni pois lähes heti lauettuani pillun lisahtaessa äänekkäästi.

Nainen huokaili ja makasi pitkään vatsallaan pillunhuulet auki. Katselin miten hänen sisemmät häpyhuulensa nykivät harvakseltaan. Pyöräyttelin sormia pillussa, mutta hänellä oli paikat arkana ja hän kääntyi ja veti jalat yhteen.

Otin hänen revenneet pikkuhousunsa pois ja sanoin: “Tässä on takeet sille, että saan nussia sinua uudestaan, vai haluatko miehesi saavan paketin, missä on pillusi kastelemat pikkarit ja hieman tietoa, miten olet minua kiusoitellut.

Levättyäni tarpeeksi,sain taas kullini kunnon seisokkiin ja panin muijaa pystyssä edestäpäin rajusti pieneen pilluunsa tunkeutuen, kortsuja ei enää ollut mutta päätin nussia paljaalla seurauksista välittämättä,huojuimme mutta pysyimme pystyssä kun hän tarrasi minuun lujalla otteella reuhtoen sekopäisenä kiimastaan.

Pillu tiukkeni ja sykki rytmikkäästi kun hän ulvoen laukesi ja alkoi imeä kaulaani,voi pojat minkä orgasmin sain tuntui että menee pallit mukana pilluun kun roiskin kaikki spermat mitä oli jäljellä tämän kiimapillun sisään.

Kullini veltostui ja lerpahti maiskahtaen äänekkäästi valuessaan pois pillusta,spermaani oli riittänyt ihmeen paljon kun hän levitti haarojaan katsoimme miten siemen valui venyen ja lopulta tipahdellen lattialle.

Kyttäsin parinviikon jälkeen ensipanoistamme aurinkoisena kesäaamuna onko naapurissa esittelijää näkyvissä, hänen ukkonsa tupakoi pihallaan ja ajattelin lähes ääneen: Voi itku, ei pillua ainakaan tänään. Kuulin kun narttu huusi, haen kyllä pyykit kohta kuivaushuoneesta ja saat sen paitasi äläkä raivoa mokoman rievun takia.

Siis kuivaushuoneeseen ja kohta narttu tuli tyhjä pyykkikoppa sylissään sinne, heti kun sai oven suljettua menin kiinni ja nostin kesähameen ylös tunkien sormeani pilluun. Ensin narttu pyristeli mutta tarrasi kuitenkin sortseihini, avasi ne ja kaivoi kovan kankeni käteensä.

Hän kastui nopeasti kun sormeilin häpyhuulia ja hivelin pillunlimaa klitorikseen, repäisin pikkuhousut rikki ja käänsin hänet mankelin päälle makaamaan perse herkullisesti pystyssä. En aikaillut vaan sovitin kyrpäni pillunhuulille ja tunkeuduin melko rajusti sisään, narttu vinkui kiimassa kun panin kiusaajaani hulluna himosta.

Pidin hänet tiukassa otteessa ja perse täristen hän tuli nopeasti huipulle, kiihdytin tahtia pidellen lantiosta kiinni, aina kun kyrpäni tapasi pillunpohjan hän heilutti päätään ja huohotti pillun supistellessa.

Vielä loppukiri ja spermaa nartun kiimapilluun, voi vittu kun tuntui hyvältä ottaa hänet jota himoitsin heti heräämisestäni lähtien, rynkytin kunnes olin ihan hiestä märkä pidellen hänet edelleen tiukasti edessäni kyrpäni sisällään. Kullini veltostui ja valahti pois spermaisesta pillusta ja päästin hänet otteestani, sisäreidet olivat molemmat spermassa mikä valui paksuina noroina polviin asti.

Hän makasi mankelia vasten riekaleiset pikkuhousut nilkoissaan ja haukkoi henkeään, pyyhin spermaisen kyrpäni hänen hameensa helmaan ja vedin housuni ylös. Hän kääntyi ja sanoi: Ihanaa kun otit minut rajusti, oma ukkoni ei koskaan pysty tällaiseen vaan pitää minua kuin kalanperkuu lautaa ja tyhjentää itsensä välittämättä minun nautinnostani mikä jää useimmiten vaillinaiseksi.

Sanoinhan sulle kiimanarttu ottavani sut milloin haluan, ja voit olla varma että kyrpää saat tarpeeksi. Onko ukkos menossa taas johonkin kun kuulin teidän puhuvan jotain hänen paidastaan. No se menee työ porukan kanssa jollekin mökille eikä mua sinne kaivata, varmaan on firman puolesta pillua hommattuna kun viime yönä yritin antaa hänelle ei pillu kelvannut.

Tule parin tunnin päästä takapihalle niin mulla on sulle jotain hän sanoi, ja nyhtäisi riekaleiset pikkuhousut pois heittäen ne mankelin viereiseen roska astiaan.

No katotaan sanoin ja suutelin häntä ja pyöritin sormea spermaisessa pillussa, lähdin kohti himaa ja menin pesemään hikisen kehoni. Kun olin takapihalla kuivattelemassa pyyhe munien verhona, kuulin kun narttu riiteli miehensä kanssa kovaäänisesti ja ukkonsa huusi, vittu vauhtia nyt mua odotetaan jo parkkipaikalla.

Ovi kolahti melko kovaa ja sitten oli ihan hiljaista, hetken kuluttua kuulin kuinka narttu nyyhkytti omalla pihallaan ja katsoessani aidanraosta näin kuinka hän istui haarat levällään kädet tiukasti polvissaan kiinni.

Vittu näkyi paljaana ja pudotin pyyhkeen kampesin itseni aidan yli, menin hänen eteensä ja tarjosin kovaa kulliani hyväiltäväksi, hän laski jalat maahan nojautui eteenpäin ja otti terskan suuhunsa ahnaasti.

Nautin kun hän imutti kyrpääni ja nuoli välillä pallejani puristellen kovaa kankeani, tönäisin hänet tuolin selkänojaan repäisten hänen kesämekkonsa edestä auki ja tarrasin paljaisiin rintoihin.

Puristelin nännejä ja työnsin sormeani pilluun, narttu taas ihan märkä valmiina panoon, polvistuin kuitenkin hänen eteensä ja aloin nuolla pillua pitkin lipaisuin perseestä klitorikselle ja takaisin kielen ollessa kokoajan kiinni kiimalihassa.

Hän tarttui niskaani ja ulisi perse täristen, jatkoin nuolemista ja otin klitoriksen huulieni väliin imuttaen sitä kielen kosketellessa pikkuisen kerrallaan kiusaten hänet villiksi.

Väliliha nytkähteli ja pillu supisteli kun mahtava orgasmi sai hänet ulvahtamaan, nousin ja tunkeuduin kerralla pillun perukoille, mikä tunne kun puristeleva orgasmissa sykkivä pillu oli kullini ympärillä.

Pidin kyrpäni pohjassa ja nautin pillun puristelusta kunnes aloin hitaasti vetää ja työntää kiihdyttäen tahtia, nostin nartun syliini ja rynkytin kyrpääni pilluun hänen imiessään kaulaani ja näin tukahduttaen huutonsa.

Painoin hänet seinää vasten ja ikkuna kolahteli kun hänen takaraivonsa osui siihen aina kun työnsin kyrpäni pohjaan, pallit vetäytyivät ja rynkytin rajummin kunnes laukesin murahdellen orgasmin ihanuudesta.

Hän voihki ja pyysi lisää, nostelin häntä kyrvän poratessa tietään maaliinsa kunnes hän kolautti päänsä ikkunan helähtäessä lauetessaan toistamiseen, kyrpäni oli jo veltostumassa eikä pysynyt kauaa pillussa.

Laskin hänet tuolille jalat levällään ihaillen kun spermaa pulpahti pillusta muutaman kerran ja valui perseen reijän peittäen ja siitä tuolille.

Hänen jalkansa retkahtivat alas ja narttu näytti aika rivolta kun meikit oli levinneet itkuisista silmistä poskille, hän pyysi minut suihkuun kanssaan mutta en halunnut vaan sanoin meneväni himaan. Taas oli kiusaajani saanut kyrpää sisäänsä ja ennen lähtöäni hän nousi otti niskastani kiinni sanoen kiitos, ja pyöritti kieltään suussani.

Näin kuinka naapurin ukko meni matkalaukkua vetäen kohti taksia mikä odotti pihassa, himot heräsivät heti kun tiesin taas nartun olevan käytössä. Odottelin pari tuntia ja makailin takapihalla, kuulin kun nartun takaovi aukesi ja näin hänet pienet bikinit päällä heti heiluttamassa persettään kun näki minut. Menin sisälle asuntooni ja otin varusteet mukaan kun lähdin kohti kiusaajan herkku vartaloa, aidan yli ja kaappasin nartun syliini kannoin hänet makuuhuoneeseensa ja riisuin bikinit pois tönäisten hänet selälleen parisänkyynsä.

Sängyn pääty on metallinen missä on tukevat pinnat, otin käsiraudat ja napsautin ne nartun ranteisiin ja toiset puolet pinnoihin. Hän näytti aika hätääntyneeltä kun oli jumissa sängyssään, otin esiin penisrenkaan, penispumpun ja liukuvoiteen.

Riisuin itseni ja laitoin kunnon satsin liukkaria kulliini, kiristysrenkaan viritin pumpun tyveen ja sitten vaan pumppaamaan jo valmiiksi kova kullini äärimmilleen. Olin käyttänyt pumppua jo puolisen vuotta huomaten miten sillä saa kulliin vielä lisää paksuutta ja ehkä sentin lisäpituuttakin, kun kulli oli paksuna läpinäkyvässä sylinterissä päästin paineen pois ja sujautin kiristysrenkaan kullini tyveen.

Heiluttelin nyt äärimmilleen paisutettua kulliani nartun kasvojen lähellä ja sanoin että nyt saat uutta puhtia pilluusi, hän katsoi kullia sanoen: Se on valtava eihän se minuun mahdu. Naurahdin ja menin sänkyyn taivuttaen nartun lähes kaksinkerroin ja nuolin himokkaasti hänen jo kostunutta pilluaan, hän nytkäytteli persettään kun nuolin pitkin lipaisuin perseeltä klitorikselle.

Kiima yltyi ja narttu alkoi olla saamassa orgasmia, lopetin pillun nuolennan ja menin hänen rintansa päälle istumaan laittaen paksun kullini hänen huulilleen ja tökin sillä huulia. Hän avasi suunsa ja nousin työntäen kulliani hänen imevään suuhunsa, hän mumisi ja kakoi kun työnsin armotta syvemmälle kitalakeen, vedin kuitenkin nopeasti pois ettei hän sentään tukehdu.

Hän nuoli terskaa ja imi melko kovaa, kulli lipsahti pois huulilta ja laskeuduin alemmas, levitin nartun reidet auki ja pursotin liukuvoidetta pilluun ja lisäsin sitä kuliinikin, aloin työntää paksua parruani voihkivaan naiseen. Narttu valitti ettei pysty ottamaan paksua kyrpääni pilluunsa mutta jatkoin työntymistä, pikkuhiljaa upotin kullini pilluun ja narttu huudahteli osin tuskasta osin kait nautinnosta.

Aloin liikutella itseäni ja silloin narttu huusi kuin palosireeni ja sätki tärisi pillunsa ollen kireänä kullini ympärillä, kiihdytin työntöjä ja kullissa oli vielä varaa pituudessa vaikka se oli kohdunsuuta myöten nartun pillussa.

Vedin taas kullini pois ja hivelin sormin häpyhuulia ja nuolin herkkää klitorista, lopetin aina välillä nartun huutaessa heti vaatien minua jatkamaan, sanoin hänelle: Tältä nyt tuntuu kun himoitsee eikä saa, olen niin monet kerrat joutunut katsomaan hulluna kiimasta kun esittelet itseäsi alusasuissasi ja bikineissä persettäsi pyörittäen itseäsi hivellen kun olen ollut takapihallani.

Mitäs jos jätän sinut siihen ja häivyn? Voi vittu et saa lähteä pane pane hyväile tyydytä minut, narttu huusi. Saamasi pitää sanoin ja työnnyin kerralla pillun pohjaan nartun taas huutaessa, painelin nopeaan tahtiin ja puristelin nännejä nuollen niitä välillä, miten tiukalta pillu voi tuntua kun jo tummanpunaiseksi muuttuneella kullillani tunkeuduin säälimättä pohjaan.

Narttu tuli huipulle ristien jalkansa ympärilleni ja vatkasi minkä pystyi lantiollaan, pillu sykki rytmikkäästi kun tunsin itsekin olevani saamassa orgasmin, vedin kuitenkin juuri ennen laukeamista kullini pois puristin liukuvoidetta nartun perseeseen ja aloin työntää aisaani sisään.

Tukin hänen suunsa ettei eläimellinen huuto kuulu koko taloon, sain kullini suoleen ja jäin paikoilleen, otin käden pois suun edestä ja annoin nartun rauhoittua, vaikka hän inisikin ettei kestä paksua kyrpääni koska sattuu hirveästi. Aloin liikkua kyrpä suolta venyttäen ja narttu vaikeroi itkuisesti, pumppasin aikani ja vetäydyin pois suolesta huuhdellen kyrpääni liukuvoiteella ennen pilluun painamista.

Taas kerralla sisään pillunpohjaan jolloin nartun silmät olivat äärimmillään auki, nyt olin niin kiimassa etten hellittänyt vaan rytyytin kunnes narttu ulvoi taas orgasmin saaneena ja tyhjensin spermalastini pilluun huutaen nautinnosta. Kullini oli yhtä kova kuin ennen laukeamista kun vedin sen pitkään sisäkkäin maattuamme pois pillusta mikä oli avoin onkalo paksun kyrpäni jäljiltä.

Kullini oli jo sini punainen ja löysäsin kiristysrenkaan, sattui jo kun olin pitänyt rengasta liian kauan kullin tyvessä, kulli veltostui mutta roikkui paksuna jalkojen välissä kun nousin seisomaan jalat harallaan sängylle.

Narttu katsoi kulliani ja sanoi ettei ole koskaan kuvitellut kullin olevan noin paksu ja pitkä, heiluttelin spermaista patukkaani ja sanoin ettei kullin pituus ole sen kummempi kuin ilman pumppausta mutta paksuutta on reilusti enemmän.

Nartun pillusta valui jatkuva noro spermaa minkä otin kouraani ja vein hänen huulilleen komentaen avaamaan suunsa, kaadoin spermaa nieluun ja narttu nieli kaiken. Oli varmaan ennätys lasti spermaa mitä kullini on ruiskunnut, loput spermat hieroin pitkin nartun vartaloa ja sanoin ettei parempaa vartalovoidetta saa mistään.

Jätin hänet kiinni sänkyyn ja menin suhkuttamaan kylmää vettä kulliini, se vei kirvelevän tuskan pois nopeasti ja puristelin hieroen kyrpääni verenkierron elvyttämiseksi, kullin väri oli taas melko normaali kun astelin takaisin makuuhuoneeseen. Narttu pyysi päästä pois kun oli käytävä vessassa, no tietysti irrotin hänet pinteestään ja heti kun hän pääsi vapaaksi tarttui hän poskiini ja suuteli pyörittäen kieltään suussani.

Sitten hän huokasi miten tuskan voitettuaan oli nautinto ollut parasta kuin milloinkaan, tosin perseen kipu tuntui vieläkin, sitten hän meni vessaan perse keinuen.

Kun narttu tuli takaisin hän meni sänkyyn perse pystyssä ja sanoi olevansa valmis uusintaan, liukkaria taas kulliin ja pumppasin kullin äärimmilleen, paine pois ja rengas varmistamaan nartulle kunnon panomiehen kyrpää.

Kasasin tyynypinon nartun alle ja asetin hänet iskuetäisyydelle eteeni, käsiraudat kiinni ja nuolemaan pillua kunnes se valui kiimalimaa mikä valui reisiä pitkin, jatkoin tunkien kaksi sormea yhtaikaa pilluun minne ne menivätkin helposti. Runkkasin pillua kolmella sormella ja tavoittelin kskisormella nartun g-pistettä, kun löysin sen hän vatkasi persettään ja heilutti päätään rajusti, painelin hiljaa kohoumaa sormellani pyörittäen hellästi toisen käden keskisormea klitoriksella.

Nartun väliliha kouristeli persereikä supisteli ja pillu kiristyi sormeni ympärille kun hän laukesi voihkien, orgasmi jatkui pitkään ja lopulta hän rentoutui täysin, annoin hänen olla rauhassa vaikka kullini olikin valmiina tunkemaan herkku pilluun.

Narttu sanoi hetken kuluttua: Tule sisääni ja nosti perseensä ylemmäs levitti reitensä ja sormillaan teki tilaa aisalleni tulla valuvaan pilluunsa, aloitin rauhalliset työnnöt ja kiusoittelin klitorista. Narttu vinkui ettei kestä klitoriksen kosketusta kun on niin herkkänä, en lopettanut vaan tahti nopeaksi ja ihailin miten pillu oli venyttynyt kyrpäni ympärille, aina kun työnsin sisään häpyhuulet menivät paksun varren mukana sisään ja vetäessäni ulospäin pillu venyi pingottuneena kullin vartta vasten, ihana näky.

Narttu alkoi päästä mukaan nautintoon ja voimistin työntöjä, pallini vetäytyivät ja tunsin kuinka sperman purkaus sai taas minut huutamaan kun tikkasin narttua kovaan tahtiin, hän voihki ja laukesi myös melko pian retkahtaen alemmas ja kova kyrpäni ponnahti pois pillusta osittaen ylväänä yläviistossa kohti kattoa, jos ei kulli olisi ollut niin kipeä jatkuvasta pakotetusta seisokista olisin nussinut narttua vielä lisää mutta oli pakko ottaa paine pois ja jäähdyttää kullia viileän veden alla kunnes kipu helpottui.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot