SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Asiakaspalvelua 2
Laatija Sanneli
Julkaistu 12.11.2017
Teksti

Seija katsoi Annea kysyvä katse kasvoillaan "Pitäisikö minunkin riisua jo loput vaateet?" "Ei toki ole mikään pakko,mulle tuli vaan niin hiton kuuma" Anne nauroi, ja loi minuun ja Markettaan tiukankatseen. "Sanna kyllä voisi ottaa hameen ja paidan pois,eikö vaan?" Hän pikemminkin käski kuin pyysi minua. Samaan aikaan kun toteutin hänen pyyntöään astui ovesta sisään tytäryhtiömme pomo Hannele,perässään minulle aiemmin tuntematon nainen, sekä Marketan kanssa yhtaikaa "valittu" Virpi. "Hei Anne!"Hannele huikkasi iloisesti,eikä ollut lainkaan yllättynyt nähdessään minut ja Marketan seisomassa sukissa ja saapikkaissa keskellä aulaa. Myös Annen sama vaatekerta vaikutti mitä luonnollisimmalta, ja he halasivat sydämellisesti. Hannelella oli yllään mustavalko ruudullinen bleiseri,kaulassa sinisen kirjava huivi, sininen polvimittainen kotelomekko, jalassa ohuet mustasukat ja tutut mustat polvimittaiset korkosaapikkaat.

"Otin mukaani mahdollisen uuden asiakkaan Kaisan" Hannele sanoi Annelle ja Seijalle,joka myös tuli tervehtimään uutta tulokasta. "Hei olen Seija,vanha asiakas ja voin vakuuttaa että se kannattaa" Hän sanoi Kaisalle,joka katseli minua ja Markettaa aivan ällistyneenä mutta selvästi kiinnostuneena saamaan selville mitä täällä tapahtui. "Joo minä olen tosiaankin Kaisa ja mun sihteerini Pia tulee myös ihan kohta tänne. "Kaisa oli ehkä 45~hieman rehevämpi 165cm pitkä nainen. Vaaleat lievästi kiharat pitkät hiukset oli kammattu jakaukselle toiselle sivulle,päässä oli strassisomisteinen samettipanta,ruskeat silmät ja vahvat mustat kulmat toivat ilkikurisuutta ja tuiketta katseeseen, yllään Kaisalla oli musta polvimittainen silkkitunika,joka väljänäkään ei voinut täysin peittää hänen muotojaan,jalassa hänellä oli mustatplatoo stilettikorkosaapikkaat joiden varressa oli strassisommitteinen kukka,nahkasaapikkaiden varret jatkuivat tunikan helmojen alle joten sukkien väri oli arvoitus.

Virpillä oli yllään tänään lyhyt musta käärmetekonahkainen jakku, musta paljettikoristeltu sifonkitoppi,musta polvimittainen puolihame reilulla sivuhalkiolla hiuksensa hän oli tupeeranut komeaksi harjaksi. Jalassa hänellä oli kanelinväriset sukat ja upeat uudet ylipolven korkosaapikkaat,mustaa kiiltonahkaa. "No hei Virpi" Anne sanoi muikeasti hymyillen" Hannele on näköjään hoitanut sinullekin`työvaatteet´onpa upeat saapikkaat. "Hän jatkoi,ja Virpi selvästi ylpeänä saamastaan huomiosta käänteli ja taivutti saappaitaan. "Joo me tilattiin myös mai piu:lta saapikkaat niin kuin Marketallekin,nää on maja mallia "Hannele sanoi virnuillen. "Mitenkä kuuma teillä oikein on täällä" Kaisa sanoi naureskellen,kun katseli minua Markettaa. "Ei vielä läheskään niin kuuma kuin tulee" Anne sanoi häijy hymy huulillaan. "Mutta tulkaa toki istumaan ja katsomaan,varsinkin Kaisa,niin voit päättää haluatko yrityksemme toimintaan mukaan "hän viittasi tuoleihin aulassa, ja siirsi samaan aikaan matalan lehtipöydän keskemmälle peilin eteen. "Mä aattelin ettei meidän tarvitse tehdä kaikkea,joten Sanna käypä makaamaan selin tähän pöydälle,no tuletule! "Hän patisteli minua ja ohjasi minut mieleiseensä asentoon. Kohta makasin sivuttain peiliin pöydällä siten, että jalkani olivat toisen reunan yli maassa ja pääni oli kokonaan tyhjänpäällä toisen reunan yli, pöytähän oli vain n.40cm korkea.

Seuraavaksi Anne talutti hölmistyneen Marketan pöydän luo ja sanoi "Noniin, nyt Marketta kyykistyy Sannan kasvoille,ja sinä saat Sanna näyttää meille oletko niin lahjakas kielissä,kuin väität!" Hän jatkoi,saaden muut paitsi Virpin nauramaan riettaasti. Hänhän jo varmasti arvasi mihin suuntaan päivä kulkisi. Samaan aikaan Marketta totteli Annen ohjeita ja asettui hajareisin kasvojeni ylle ja alkoi laskeutumaan alemmas puolikyykkyyn, niin että tunsin hänen kuuman tussunsa kasvoillani. Marketan pillu oli Annen ja Seijan töyssyttelyn jäljiltä vielä märkä ja turvonnut joten pilluhuulet olivat valmiiksi raollaan,kun aloin varovasti pyörittämään kieltäni Marken hunajapurkissa. Marketta alkoi huokailemaan ja painoi lantiotaan tiukemmin kasvoilleni, samalla kurottaen eteenpäin ja kohta tunsin miten hänen sormensa levittivät omaa tussuani yhden sormista jo vaeltaessa sisääni. Mun oli pakko hetkeksi lopettaa ja voihkaista, samalla näin peilistä miten naiset katsoivat meitä kiimainen polte silmissään, Annen seisoessa vieressämme arvoituksellinen hymy kasvoillaan. Minä jatkoin Marketan nuolemista,mutta nostaessani päätäni ylemmäs, näin peilistä Annen astelevan jalkojeni väliin ja nostavan toisen konjakinruskean saapikkaansa pöydälle. "Marketta levitä Sannan pilluhuulia!" Anne komensi. Mitä nyt!! Ajattelin kauhuissani koska olin avuttomassa tilassa pöydällä Marketta kasvoillani. Kohotin katsettani Marketan, minkä Marketan haaroista pystyin,ja samassa tunsin miten Anne alkoi kiilaamaan saapikkaansa kärkeä pilluuni sisälle. "IIIK seon kauheen kylmä!" Huudahdin protestiksi, mutta Anne vain nauroi vastaukseksi ja alkoi pyörittämään saapikkaan kärkeä pilluni huulilla.

"Katsokaa nyt miten kiimaisia meidän tytöt on" Anne nauroi "Ne hinkkaa itseään mitä vasten tahansa" :Ja tottahan hän puhui. Saapikkaan kova ja pyöreä kärki hieroi ihanasti kutisevaa pilluani, ja olinkin alkanut itse pyörittämään lantiotani Annen sisään ulos työntöjen lisäksi. "Nono pikkuinen,ei makeaa mahantäydeltä" Anne sanoi iloisesti ja veti saapikkaansa pois pillustani, antaen Marketan taitaville sormille tilaa uudelleen. Samalla Anne käveli pääni taakse. Juuri silloin ovelta kuului koputus,ja sisään astui ilmeisesti Kaisan sihteeri Pia. "Hei anteeksi että...VOI HERRANJESTAS!" huudahti hän,kun näki minut ja Marketan toistemme kimpussa. Pia oli n,40v 170cm pitkä hoikka nainen. Pia:lla oli niskasta siiliksi leikatut päältä pidemmät ja pörröiset mustahiukset pitkällä otsa heitolla joka oli värjätty punaiseksi. Kapeat soikeat kasvot. Yllään Pia:lla oli musta jakkupuku,mini mittaisella hameella,ja valkoinen paitis. Musta sukat ja mustat polvimittaiset klassiset korkosaapikkaat. Todellinen toimisto univormu."No Pia,älä nyt keskeytä,vaan tule tänne viereeni katsomaan "Kaisa sanoi hänelle, ja viittasi käskevästi vieressään olevaan tuoliin,johon Pia istuikin,käteltyään ensin Seijan ja pelkissä sukissa ja saapikkaissa olevan Annen, jonka outfit selvästi vaivasi häntä.

Sivusilmällä huomasin kuitenkin, että myös Pian harmaat silmät alkoivat tuikkimaan uteliaasti,ja hänen poskilleen nousi lievä puna,kun hän asettui istumaan muiden kanssa. "Mihinkäs mä jäinkään" Anne sanoi keimaillen" Ainiin nyt mä muistan, Sanna jatka Marketan nuolemista "Hän sanoi ja kyykistyi katsomaan miten onnistuin." Näetkö nyt miten hyvältä Markesta tuntuu?" Anne sanoi iloisesti,ja todellakin meidän blondimme voihkinta kävi kuumemmaksi, peilin kautta näin sivu silmällä miten muut naiset katselivat meitä kiimaisina Seija Hannele ja Kaisa istuvat polviristittynä toiselle ja heidän säärensä heiluivat malttamattomasti. Seuraavaksi Anne nousi ylös ja sanoi "Nyt kannattaa Sanna pitää Marketasta kiinni" ja samaan aikaan hän otti esiin liukuvoide potkilon josta tursotti annoksen etusormelleen. Minä katselin ylösalaisin tätä näkymää, ja kiedoin käteni Marketan reisien ympäri entistä tiukemmin, niin ettei hän voinut enää nousta puolikyykystä yltäni. Samalla Anne pyöritteli liukkaria Marketan peppureiälle ja työnsi etusormensa sisällekin rasvaten näin hänen reikänsä. "Voi kauhistus mitäs te nyt rouvajohtaja?" Marketta vinkaisi huolestuneena. peilistä näin hänen kauhistuneen ilmeensä, kun hän kurkotti näkemään Annen aikeet. Samalla Anne jo nostikin saapikkaansa päkiäosan Marketan pyllynpäälle. "Meillä kaikkia uusia tyttöjä nussitaan korolla pyllyyn,se on vanhatapa josta ei tingitä. "hän nauroi ja alkoi painaa varovasti korkoaan aivan silmieni edessä Marketan suojattomaan pyllyyn.

Marketan reidet jännittyivät otteessani koron tunnustellessa tietään häneen. "Ei sinne, Ei mun pyllyynIIIGH" Marketan anelut katkesivat kimeään huutoon kun Anne painoi lähes koko 11 cm pitkä koron hänen pyllyynsä ja piti sitä pohjassa. "Aha joo mmhy,mitä sä ajattelit tehdä sille?." Hän kysyi pilkallisesti Marketalta. Ennen kuin Marketta sai järkytykseltään sanaa suustaan, Anne alkoi pumppaamaan korkoa sisään ja ulos taitavasti reidellään nilkka ja sääri jäykkänä,niin että korko liikkui suoraan Marketan pyllyssä. Peilistä näin miten johtajattaret olivat pudottaa silmät päästään katsellessaan tätä rietasta näkyä. Marketta ulvoi ja kirkui otteessani, Annen säälimättömästi pannessa häntä saapikkaansa korolla. Peilistä näin, miten Hannele nousi tuoliltaan ja käveli Virpin luo kumartuen kuiskaamaan jotain hänelle. Alistunut ilme kasvoillaan Virpi nousi ja seurasi Hannelea tämän istuessa takaisin tuolilleen ja ristiessä polvensa valmiiksi. Kaisa ja Pia myös vilkaisivat tätä outoa näytelmää vieressään. Hannele käänsi Virpin selin itseensä ja veti tämän hajareisin polvelleen istumaan. Kaisa ei tiennyt minne katsoisi Pian näyttäessä enemmän kauhistuneelta, kun Virpin Hame nousi rohkean ylös Hannelen polven päästyä perille. Anne sen sijaan ei tahtia hiljentänyt, hetken kuluttua Marketan kirkaisuihin sekoittuvat Virpin ensimmäiset ulvaisut Hannelen tehdessä muutaman koenoston. Samaan aikaan Nina ja Terhi astuivat aulaan. "Ai kauheeta mikä meininki täällä onkaan" Nina nauroi raikuvasti katsellessaan ympärilleen.

"Hän esitteli itsensä Kaisalle ja Pialle ja asteli Hannelen luo."Hei olen Nina ja kirjoitin juuri sopimuksen Terhin kanssa" "Ai miten ihanaa" Hannele sanoi imelästi ja kätteli Ninaa pitäen samalla Virpin polvellaan. "Sitähän pitää juhlistaa" Anne sanoi ja veti korkonsa Marketan piinatusta pyllystä ulos. Samalla hetkellä alkoi Hannele töyssyttämään Virpiä polvellaan. Minut komennettiin ylös ja tarjoilemaan kaikille shampanjaa, taustalla kuului kokoajan Virpin ulahdukset Hannelen käsittelyssä. "Gingin" Anne sanoi iloisesti ja nosti lasit muiden kanssa. "uh uh uh UUHGIHIHIHIH"! Virpin huudot muuttuivat äänekkäämmäksi,kun Hannele lisäsi tahtia ja alkoi myös heiluttamaan säärtään suoraksi ja alas hypytyksen lisäksi. "Nyt mä haluan kokeilla tota" Nina julisti innokkaalla äänellä. "Tottakai asiakaspalveluhan kuuluu nyt sinullekin" Terhi julisti. Kaisa katseli kateellisena ja Pia järkyttyneenä kun Nina istui Hannelen viereen ja Anne talutti vastaanhangoittelevan Marketan hänen luokseen. "Sinä istut nyt Ninan polvelle ja sillä siisti" Anne komensi, ja hänen oli annettava Ninan vetää itsensä tämän polvelle. Anne ohjasi Markkettaa Ninan sylissä niin,että tämän polvi löysi tiensä Marken tussuun. "Tästäkö sitten vaan aletaan hypyttämään?" Nina kysyi Annelta."Joo kokeile.UIh!" Marketta vinkaisi Ninan tehdessä työtä käskettyä.

"Katsos Hannelea" Anne sanoi Ninalle. "Hypytä rohkesti vaan ja päästä tyttö aina hiukan liukumaan edestakaisin polvella,siitä nää pitää. Ja voit myös heiluttaa säärtä, se saa polven muuttamaan muotoaan ja yleensä ratsastajan villiksi" Anne lisäsi silmää iskien. Vieressä Hannele todellakin antoi Virpille hurjaa kyytiä, myös Virpin kirkaisut olivat kikatuksen sekaisia. Nina aloitti Marketan töyssytyksen keskittynyt ilme kasvoillaan. Marketta katsoi kauhistuneena Kaisaa joka kysyi Annelta "Saanko minäkin koittaa jos kirjoitan sopimuksen?" "Tottakai,alkoiko kiinnostaa?" "Voi herrajestas mä en kestÄÄÄÄÄÄGH!IIRGHIHIH!IIIRGIHIHIH!" Huusi Marketta Ninan päästyä vauhtiin. Nina katsoi peilistä hymyillen kuin narttukissa kermalautasella, Marketan ilmeitä tämän ratsastaessa hänen polvellaan. Kaisalla oli vaikeuksia saada henkeä,niin kihoittuneena hän katsoi miten Virpi ja Marketta ratsastivat vierekkäin. Silloin tällöin jommankumman saapikkaan verhoama sääri sätkäisi tahattomasti ilmaa, tämän näyn naiset palkitsivat riettaalla naurun remakalla. Minä tunsin käden lanteillani ja huomasin Annen vieressäni.

"Eiköhän mennä Sanna vielä riviin jatkoksi,niin Kaisa näkee teidät kaikki työtouhussa" Hän sanoi irstaasti hymyillen ja veti minua perässään Ninan viereen. Matkalla väistin Marketan saapikasta joka sätkytti jo aivan hallitsemattomasti. Anne istui taakseni ja tarttui vahvoin käsin lanteisiini vetäen minut alas. EN voinut tukahduttaa huutoa,kun nylon oli jälleen kutkuttamassa piinattua pilluani. Samassa Anne aloitti voimakkaan töyssyttämisen ja huutoni liittyi Virpin ja Marketan kuoroon. Peilistä katselin meidän riviämme, kun voimattomina jouduimme ratsastamaan selkiemme takaa riettaasti hymyilevien johtajattarien polvilla. Terhi ja Kaisa lähtivät samalla Terhin toimistoon, Pian jäädessä katselemaan meidän piinaamme.(jatkuu)>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot