SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Halusin ja tulin aisuriksi
Laatija Oonan
Julkaistu 23.03.2016
Teksti

Aikoja sitten kirjoitin miten vaimo lopulta hyväksyi, että halusin todella hänen antavan seksiä vieraalle.

Nopeasti asia ei todellakaan edennyt.

Pikkujoulu tarinasta selvisi vasta myöhemmin, ettei kaverilla seisonutkaan, mutta liikkeet ja kalun hankaus aiheuttivat orkun. Keskustellessamme asiasta hän vannotti moneen kertaan, etten vaan olisi vihainen jos hän todella antaisi. Vastaukseni oli, en ole ollut, enkä tule olemaan vihainen tai mustis, vaan odotan kiihkeästi tulevaa.

Meni jonkin aikaa, vaimo oli monet kerrat saman kaverin kanssa ajelulla ja tansseissa, mutta mitään ei tapahtunut. Kysyessäni taas kerran, vaimo kysyi, olenko nyt aivan varma asiasta, olen oli vastaukseni. Kiihkeä halaus ja suukko, rakastan sinua, nyt uskon.Meni joitakin päiviä, ja vaimo lähti kaverin kanssa ajelulle.

Katselin telkkaria ja yhtäkkiä huomasin oman kaluni olevan aivan kovana, katsoin kelloa ja panin ajan mieleeni. Vaimon kotiutuessa sanoin hänelle, nyt taisitte naida. Kyllä, ethän ole vihainen!

Enhän voi olla, itsehän olen tätä halunnut. Olet ihana, se oli ihanaa, vastasi vaimo.

Siitä alkoi aisurin urani, kumpikaan meistä ei ole katunut. Jatkoa tulee, tähän ei mahtunut enempää.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot