SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Heidi tansseissa
Laatija Kunnon huorat
Julkaistu 02.01.2017
Teksti

Tanssittiin usein Heidin kanssa eteläsuomalaisilla tanssilavoilla.

Ei seurusteltu vaan aina kun satuttiin kohtaamaan tansseissa tuli pidettyä hauskaa Heidin kanssa.

Oli mennyt alkukesästä seurustelu poikki naisystävän kanssa, ja aina kun olimme tansseissa samaan aikaan oli osani jossain vaiheessa iltaa kuulla häneltä turvan soittoa miten nauratan noita tanssittamiani"huoria", olivat muuten ihan tavallisia tanssihulluja naisia, kuten minä tanssihullu mies.

Alkoi joskus todella harmittaa kun sai kuulla sitä samaa entiseltä naisystävältäni.

Niinpä kun kerroin Heidille "murheestani" hän keksi miten saadaan ehkä minulle rauha tanssia.

Heidi ehdotti että mennään juomaan limut, ja hän kertoo ajatuksensa, kuulosti ensin melko hurjalta, mutta sovittiin asia mikä toteutetaan heti kun mahdollista.

Tilaisuus tulikin seuraavana viikonloppuna kun olimme taas kaikki kolme samalla tanssilavalla, mentiin Heidin kanssa lavan parkkipaikalle, ja etsittiin mun entisen naisystävän auto.

Se oli sopivasti ihan parkkipaikan reunassa mikä sopi meille hyvin, tiedettiin että ex-ystäväni on yleensä loppuun asti tansseissa, ja niin silläkin kertaa.

Oli jo vähän hämärää kun jätimme Heidin kanssa viimeiset valssit väliin, ja mentiin parkkikselle exäni auton luo.

Heidi meni makaamaan konepellille vatsalleen nosti hameensa ylös, ja minä asetuin hänen taakseen kuin olisin nussimassa häntä takaapäin, näin kun Exäni tuli kohti autoaan ja pysähtyi siirtyen heti sivummalle kun luuli etten häntä nähnyt.

Jatkoimme kujettamme ja Heidi sanoi kiimaisena huokaillen, Mun tekee mieli saada oikeesti, tule mun sisään kovalla kullillasi.

Laskin housuni kunnolla ja venytin Heidin pillun esiin pikkuhousuista, työnsin kovan kyrpäni häneen ja aloimme nussia tosissaan, Heidi oli niin kiimassa ettei mennyt kuin muutama minuutti kun hän ulisten laukesi ja vemppasi villisti persettään minua vasten, jatkoin kyrvälläni supistelevasta pillusta nauttien kunnes oli aika vetää se pois Heidin pillusta, kortsua kun ei käytetty.

Heidi kääntyi ja runkkasi suurta kulliani rajusti kunnes sai minut huipulle ohjaten spermat lentämään komeina kaarina exäni auton konepellille ja tuulilasiinkin tuli kunnon läiskät, minulta tuli onneksi silloin monta ryöppyä spermaa, ja lähes kaikki osui autoon kun Heidin käsi ohjasi taitavasti kulliani.

Pillu ja kyrpä piiloon, ja käveltiin kohti paikkaa missä exäni luuli piilossa puun takana seuranneensa touhuamme kun tultiin hänen luokseen Heidi sanoi, katsos lumppu tällaisten "huorien" kanssa sun ex-ukkosi muuten todella tanssii, eikös olekin todella ollut aihetta nimitellä meitä?

Exäni oli ihan kihisevä raivosta, mutta lähti hiljaisena autolleen, Heidi sanoi vielä hänelle, "huorat" tarjosi koko homman, nythän näit että me ollaan molemmat huoria, ja pesunesteet auton päällä ei maksa mitään, huorat tarjoaa lumpulle pesuaineet.

Exäni kivahti meille, haistakaa vittu, mihin minä vastasin: Myöhemmin kyllä haistetaan muttei täällä, aika kovat kierrokset ärjähti Corollan moottorista kun exäni häipyi pois, ja huvitti kun huomasimme miten hän pyyhkäisi lasin pyyhkijöillään sperman sumentaessa osan näkyvyydestä.

Naurettiin Heidin kanssa oikein makeasti, ja kysyin häneltä, miten voin korvata palveluksen? Heidi suuteli ja puristi kyrpääni kysyen, onko kortsuja? Tottahan mulla löytyy vastasin, ja homma oli selvä.

Mentiin mun autoon ja ajettiin läheiselle hiekkakuopalle, Heidi riisui heti itsensä paljaaksi ja laski penkin selkänojan, minä otin housuni sekä paidan pois asettaen jäykkään kyrpääni valmiiksi kortsun ja nuolin Heidin märkää pillua kunnes hän kiimaisena huokasi, tule minuun mies paina kova kyrpäsi pilluuni, painoin kyrvän Heidin märkään pilluun, naimme pitkään ja rauhallisesti nauttien, Heidi sai kaksi orgasmia ennen kuin minä laukesin.

Emme me senkään jutun jälkeen Heidin kanssa seurustelemaan alkaneet, mutta usein kyllä päädyttiin tanssien jälkeen nussimaan, milloin minnekin,erityisen mukavaa oli kun kävimme sen etelä Hämeen tanssilavan lähellä pienen järven rannassa olevassa pukukopissa nussimassa ja äänet kaikuivat tyynellä järvellä kun nussimme nauttien toisistamme.

Tansseissa en enää joutunut kuulemaan turvan aukomista exältäni vaikka samoille tanssipaikoille usein satuttiinkin, siitä piti Heidin "huora"kuje huolen.

Tämä huorien kuje tapahtui oikeasti kesällä 1997 eräällä etelä Hämeen tanssilavalla, minkä jätän tietysti omaan tietooni.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot