SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Helkaa
Laatija Pikku Kulli
Julkaistu 02.09.2017
Teksti

Ovikello soi ja avasin Helka syöksyi sisään ja riisui itsensä meni sänkyyni haarat levällään ja runkkasi märkää pilluaan, klitoris pulleana ja limaa valui kun sormet kaivoi pillua.

Katsoin kiihotuin ja menin polvilleen sängyn reunaan, aloitin kevyillä kielen kosketuksilla häpyhuulille ja annoin Helkan kiiman kasvaa niin kauan kun hän ulvahteli, ota minut anna kullia.

työnsin kaksi sormea pilluun ja hyväilin päättäväisesti kunnes sain tuntuman pillun etuseinämään, Helka nytkyi ja ulisi huudahti nyt tulee roiskaisten kiimaisen kaaren nestettä pillustaan kasvoilleni.

Hän oli ihan sekaisena kiimasta kun asetin terskan pillun huulille ja hitaan nautinnolla työnnyin mehevään orgasmissa pumppaavaan pilluun, työntelin rauhallisesti Helka yritti saada nopeamman tahdin ja annoinkin hänelle oikein kunnon pumppauksen pillun imiessä kulliani.

Helka sai taas orgasmin ulvoi ja vatkasi pillu sykki mahtavan hyvää tehden kullini ympärillä ja orgasmini oli jo lähellä, tunsin miten se raja ylittyi kun ei vielä laukea mutta varmasti tulee ja antauduin Helkan pillun vietäväksi, kulli nytkähteli ja purkauduin murahtaen, tarrasin kiinni seksikkääseen lantioon ja nussin kunnes lähes tajunta sumeni.

Helka oli ihan velttona ja läähätti raukea ilme kauniilla kasvoillaan, annoin kullin olla pillussa ja nautin tästä nopeasti nousseesta kiimasta mikä huipentui Helkan kahteen orgasmiin ja minun osani oli saada se kunnon kerta orgasmi mikä tuntuu päästä varpaisiin.

Vedin kullin pois pillusta spermaa valui Helkan helakan punaisten häpyhuulten välistä, tosi erikoisen väriset häpyhuulet kuin vähän pinkit kun on nainen tyydytetty, kellään muulla en ole sellaista väriä nähnyt, no nainen on solakka mutta lonkkien kohdalta kiihottavan leveä isohkot rinnat ei mitkään kovin kiinteät mutta niiden väliin on hyvä nussia ja roiskaista satsi hänen kasvoilleen.

Kiinteä vartalo kyllä on ja takaapäin katsoessa on ihan pakko käydä kimppuun kun hänellä on erityisen korostunut takapillu, kyrpä on niin helppo työntää sinne kun se on tarjolla paremmin kuin kellään muulla, myös seisaaltaan hänet on helppo ottaa takaapäin, kullin alapuoli koskettaa silloin lähes jokaisella työnnöllä klitorikseen se kun on hyvin lähellä pillun aukkoa vitsa putki juuri ja juuri mahtuu olemaan siinä välissä ja Helka ulvoo orgasmien sarjan ravistellessa hänen vartaloaan kun klitoris saa jatkuvasti kosketusta.

Nostin Helkan syliini kannoin parvekkeelle asetin nojaamaan kaidetta vasten ja hankasin jo kovettuneella kullilla pitkin sperman liukastamia häpyhuulia, kiusasin kunnes hän oli jo tulossa lopetin ja annoin hieman suuttua kun oli jäänyt kesken, Helka sai noin tehden niin valtavan kiima latauksen että toistettuani sen tempun noin viiteen kertaan hän roiskaisi limat pillustaan ja silloin nussin hänet ja itseni sellaiseen kiima orgasmiin ettei lähitienoolla ollut epäselvää mitä parvekkeellani tapahtui.

Muutamat vakio naiseni olivat katsomassa ikkunoistaan kun nussin Helkaa joka roikkui edessäni tyydytettynä, annoin meidän rauhassa tasoittua kunnes kulli valui pois Helkan täysin tyydytetystä pillusta, hän ojentautui ja suuteli meni polvilleen ja imi puoli velttoa kulliani.

Alkoi tuntua taas hyvältä ja otin päästä kiinni työnsin kullin kurkkuun ja pidin sen paikallaan, Helka liikahteli ja yritti saada ilmaa vedin kullin pois ja asetin hänet selälleen menin vatsan päälle ja työntelin kullia rintojen väliin Helka puristi rintojaan sopivasti ja nussin kunnes alkoi olla taas hetki jolloin laukean, Helka irrotti otteen rinnoistaan ja työnsin kullia pitkin rintojaan mutten saanut orgasmia, tartuin hänen päähänsä runttasin kullin kurkkuun asti ja lähes samalla alkoi spermaa pumpata Helkan kurkkuun.

Hän oli ihan punainen kasvoiltaa kakoi minkä pystyi ja lopulta vedin kullin pois Helkan haukkoessa ilmaa ja oksentaessa spermaa, surkean näköinen nainen kun oli joutunut taas kurkku raiskatuksi, no menin nuolemaan pillua annoin niin tiiviin kosketuksen että hän meni orgasmin pyörteeseen väkisin ja nuolin kunnes hän täysin antautuneena vaipui silmät kiinni raukeuteen.

Jätin hänet siihen ja pesin itseäni jo jonkin aikaa kun Helka tuli suihkuun ja pesimme kiimalimat ja hiet itsestämme, Helka ehdotti jos voisi jäädä luokseni ja nussittaisiin niin paljon kuin pystymme mutta jouduin laittamaan hänet taas ovelle ja tönäisin hänet ulos tällä kertaa kuitenkin jo pukeutuneena.

Oli tulossa yöksi melko uusi tuttavuus Janika pieni siro parikymppinen perhe lutka jonka olin vokotellut aikanaan messuilta matkaani ja nussittuamme ensimmäisen kerran hän jäi kyrpääni niin kiinni ettei voinut olla ilman sitä kuin korkeintaan viikon.

Naisia tulee ja menee kullissa on onneksi aina jäntevä erektio kun saadaan nussia, on laihaa ja pulleaa pitkää ja lyhyttä monen väristä hiusta, Arvatkaas Helkan hiusten väri, punainen, musta,ruskea, harmaa?>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot