SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Himokkaat asujat
Laatija Kypää ja vittua kaikille
Julkaistu 17.09.2017
Teksti

Orgasmi ei koskaan ennen tullut niin nopeasti kuin silloin kun Irma tuli autoni viereen legginssit jalassaan keimaili hetken hiveli itseään pillun kohdalta ja huokasi ota minut nuori uros isolla kulliasi ja anna tuntea miten orgasmit tulee ja vie minut kiimaisen vanhan naisen pyörtyneeksi.

Tartuin Irmaan vedin kullini paljaaksi ja riuhtaisin häneltä legginsin alas tungin kaikkien pihalla olleiden näden kullini edestäpäin tuohon himokkaaseen naiseen ja rynkytin meidät nautinnon huipulle kunnes molemmat saimme orgasmit mitkä tuntui ja kuului kun ulvoen laukesimme.

Spermaa tuli monenena kouraisevana aaltona kunnes olin saavuttanut sellaisen huipun ettei sen vertaista voi koskaan olla muiden kanssa, Irma roikkui käsieni varassa ja kulli tuli pois pillustaan sperman valuessa irstaasti avonaisten turpeitten häpyhuulten välistä.

Toinen naapurini tuli viereemme nosti hameensa ja repi pikkuhousut alas runkaten villissä kiimassa sormillaan vittuaan jaoli saamassa orgasmin, vedin hänen kätensä pois pillustaan ja tarrasin häneen kovalla otteella kampesin autoni penkille kontalleen ja tungin kovan kullini kerralla ulisevan naisen orgasmissa sykkivään vittuun.

Runkkasin klitorista ja nussin nopealla tahdilla kunnes sain itse orgasmin ja roiskin kaikki spermat mitä jäi Irman pillun nussimisen jälkeen kivespusseihin, naapuri vemppasi kiimaista persettään minua vasten ja sai orgasmi sarjan vaipuen makuulle autoni penkeille sperman tippuessa pillustaan.

Irma tuli nuolemaan kullini puhtaaksi ja saatuaan kaiken nuoltua nostimme naapurimme pois autostani ja huomasimme miten useita muita naapureitamme oli kiihottuneina seuraamassa nussimistamme ja monet heistä runkkasivat elimiäään ja toisiaan kunnes saivat tyydytyksen, yksi nuorehko tyttö oli kasvot kalpeina ja tuijitti kulliani mikä riippui jalkovälissäni, menin hänen eteensä ujutin käden haarustaansa ja runkkasin tiukkaa likomärkää pillua kunnes tyttö huusi kovaa ja klitoriksen hyväily sai hänet laukeamaan orgasmiin, häneltä lähti nesteet kaaressa pillustaan kahteen kertaan ja tyttö vaipui jalkoihini täysin raukeana.

näin oli yksi irstailu meidän talon sisäpihalla taas saatu tehtyä, toistakymmentä henkeä laukesi kuka runkaten itseään kuka runkaten toistaan tai nussien kuten me usein naapurien kesken olemme tehneet, meillä on täysin poikkeava yhteisö missä nussitaan ilman sen kummempia tunteita ketä halutaan ja koskaan ei ole ollut ongelmia vaikka osa onkin liitossa keskenään olen nussinut jokaista naista talossamme jätti kyrvälläni useita kertoja ja minua halutaan yhä lisää täyttämään irstaitten naisten pilluja.

Asumme isossa kaupungissa ja yksityis pihamme on suojainen eikä sinne ole pääsyä ulkopuolisilla, jos tunnistat mistä on kyse kirjoita oma kokemuksesi tänne niin saamme lukijat huomaamaan ettei maailma ole läheskään niin ahdasmielinen kuin luullaan vaan on talo missä annetaan ja saadaan niin paljon kuin halutaan ja pystytään antamaan nautintoa kullien ja pillujen vaihtokaupoissa.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot