SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Huoltomies nussii
Laatija Kahta Naista
Julkaistu 22.09.2016
Teksti

Taas yks viikko takana työtä vielä kierros koululla ja sitten himaan rentoutumaan,kuljin tarkistamassa luokkien ovet opettajien huoneen oven ja vielä kellarin pukutilat suihkuhuone sitten adios viikonlopuksi.

Menin kellarin rappuja kun kuulin suihkun valuvan ja sadattelin mielessäni saakelin vintiöt taas tahallaan vesi valumassa on se sitte tyhmää.

Menin pukuhuoneen läpi suihkuhuoneen ovelle kun kuulin kolauksen suihkutilasta,jäin paikalleen ja kuuntelin muttei mitään muuta kuin suihkun kohina,avasin oven ja näin miten keittiön emäntä suihkutti pilluunsa vettä silmät kiinni ja hiveli klitoristaan,ei mulle voi näin käydä aattelin ja vedin oven niin että pystyin katsomaan miten hän nautti itseään hyväillen rinnat hytkyi ja sormet hiveli klitorista.

Miten kiihottavaa oli pakko kaivaa seisova kulli käteen ja vetelin hitaasti kuin olisin ollut nussimassa emäntää,hän äänteli ja suihkutti klitoristaan levitti häpyhuuliaan saadakseen suihkun osumaan kohdalleen,muutama minuutti kunnes emäntä ulisi laukesi ja vatkasi pilluaan.

Hän sammutti suihkun ja painoi sormeaan pilluunsa ja vei sen sitten suuhunsa,jatkoi melko pitkään mumisten kullia ei saa koskaan aina ilman miestä.

Avasin oven ja astuin suihkuhuoneeseen,katsoin hänen pelästyneitä kasvojaan kun runkkasin kulliani kävellen hänen eteensä,emäntä katsoi kasvot punaisina eikä sanonut mitään.

Sanoin katsoneeni sua tossa ovella enkä voi mitään kun tuntui siltä että olisin halunnut tulla ja ottaa sut seisaaltaan,mikä nyt sitte estää emäntä kysyi ja tarttu kulliini,laskin housut vaikka ne kastui märällä lattialla. Emäntä veteli kulliani hitaasti ja katsoi silmiini,koitin hänen pilluaan ihan limanen ja valmis ottamaan kullin sisäänsä,hivelin häpyhuulia ja suutelin kaulaa nännejä ja laskeuduin polvilleni nuollen pillua.

Emäntä tarttui päähäni ja veti kevyesti myötäillen kun tutkin kielelläni limaista hyvänmakuista pillua,kun lipsutin kielellä klitorista emäntä nytkähteli ja painoi päätäni lujemmin itseään vasten,hän levitti jalkojaan ja pääsin nuolemaan paremmin.

Voihkina ja huokailu täytti huoneen emännän jalat vapisivat kun jatkoin kunnes hän veti jalkojaan yhteen nytkyi ja ulvahti saaden orgasmin hän nojasi seinään mutta valui jalkojen pettäessä perseelleen lattialle jatkoin pillun hyväilyä ja emäntä pysyi huipulla hoki kullia anna kullia työnnä pian se sisääni.

Hän meni kaakelilattialle selälleen ja avasi reitensä levitti sormilla helakan punaisen pillunsa levälleen.

Sanoin ettei oo kumia mutta emäntä hoki tule jo anna äkkiä kullias on pakko saada,asetuin hänen jalkojensa väliin ja ohjasin kädelläni kullia pitkin märkiä häpyhuulia annoin kullin luistaa pilluun emännän ulistessa kun sain sen kokonaan sisälleen.

Aloin työnnellä hiljakseen tunnustellen kuuman pillun tuottamaa nautintoa Emäntä kietoi jalkansa tukevasti kylkiini ja painoi persettään vastaan kun tungin kulliani pilluun,hän oli ihan sekaisin sopersi hyvää se tulee hyväää,hänellä alkoi supistelu pillussaan kun orgasmi tuli se teki mielettömän ihanaa kullissani mutta halusin pitkittää nautintoa.

Emäntä reuhtoi ja tärisi pillu puristeli rytmikkäästi kullini ympärillä,painelin kuitenkin tasaisesti ja vein hitaasti itseni nautinnon huipulle kun pallit vetäytyi otin kullista kiinni vedin sen pillusta pois runkaten kädelläni,emäntä ulisi anna tulla sisään älä pelkää,työnsin kullin takaisin pilluun ja muutaman nopean työnnön jälkeen roiskin spermaa pilluun kunnes olin saanut täyden tyydytyksen ja makasin hänen päällään kulli edelleen pillussa.

Emäntä itki ja sai sanottua,ihanaa kun tulit en ole saanut kullia aikoihin ja olen unelmoinut itseäni tyydyttäen että saan oikeaa miestä.

Vedin kullin pois ja spermaa tuli kunnon noro valuen emännän persereikään ja siitä lattialle,nousin ja otin litimärät housuni pois,autoin hänet ylös ja katsoin kun hän levitti jalkansa veti sormiinsa spermaa ja nuoli ne toistaen sen monesti,sitten emäntä sanoi spermani maistuvan ihanalle saiskohan sitä lisää hän kysyi.

Vastasin ettei ole hyvä jäädä tänne ja vaatteet on ihan märät,mennään sun pukutiloihin ja koitetaan miten voin auttaa pyyntöösi,riisuin paitanikin kun lähdettiin käytävää kohti pukuhuoneen läpi,kysyin Emännältä missä hänen vaatteensa on ja sain kuulla niiden olevan pukuhuoneessaan,kun astuin käytävälle oli edessäni siivoja nuori nainen joka katsoi minua pelokkaan näköisenä vilkuili riippuvaa kulliani ja hätkähti kun emäntä tuli alastomana esiin pukuhuoneesta.

Siivooja sanoi hätääntyneenä,minä kun olin tulossa tuon pukuhuoneen siivoomaan en nyt tiiä miten tässä kun en halua häiritä voin varmaan lähteä ja tulen takaisin tai mitä tässä en minä osaa sanoa.

Otin hänen hartioistaan kiinni ja kysyin olisko sulla tarvetta saada vähän vaihtelua työiltaasi? Hän sopersi ettei kai voi millään kun ollaan kolmistaan eikä miehet ole olleet kiinnostuneet hänestä ollenkaan.

Työnsin käteni hameen alle ja sormeilin pillua pikkuhousujen päältä,hän vastusti ja oli astumassa taaksepäin mutta seinä oli takana ja esti häntä pääsemästä pois,nostin hameen ylös ja laskin valkoiset pikkuhousut polviin ja lipsuttelin kostuvaa pillua.

Hän rentoutui ja avasi reisiään päästäen sormeni painumaan pilluunsa,työntelin hitaasti ja pyöräytin sormea kun siivooja riuhtaisi irti itsensä ja riisui itsensä sanoi ettei ole kokemusta mutta mieli tekee.

Talutin hänet emännän pukuhuoneeseen minne emäntä seurasi meitä,kysyin emännältä onko kumia kulliin?

Hän avasi kaappinsa ja kaivoi ylähyllyltä paketin ja antoi yhden pitkulaisessa suoja kuoressaan,repäisin sen auki ja laitoin kumin kulliini.

Siivooja katsoi silmät pyöreinä ja kysyi miten se nyt kun en oikeen osaa,asetin hänet kontalleen ja hyväilin melko tuuhea karvaista pillua,hän sopersi ei ole koskaan tullut mies minuun jos se sattuu sormeilin huolellisesti hänen pillunsa märäksi ja kysyin oletko työntänyt itseesi sisälle koskaan mitään sauvaa tai muuta?Siivooja huokaisi olevan sellainen ohut tärinä hieroja millä on itsenä puhkonut ja sormilla on paljon pilluaan renkuttanut.

Sanoin hänelle ole rentona kun tulen sinuun sisään,se voi ensin olla vaikeaa mutta tehdään se varovasti,asetin kullini huulille ja työnsin terskan häpyhuulien väliin,tunnustelin ja annoin pillun mukautua kulliini pääsin vähitellen syvemmälle ja siivooja ulvahti,se on niin suuri ei voi mennä kun tuntuu ettei paikat kestä.

Vedin kullini pois ja sanoin emännälle,tule tohon kontalles saat näyttää miten kullia otetaan pilluus,emäntä oli rinnat mattoa vasten ja päästi minut työntämään kullin sisäänsä,työntelin muutaman pohjaan ulottuvan satsin ja sanoin siivoojalle ettei se satu kun olet rentona ja annat tulla rauhassa sisääsi.

Vedin kullin pois emännän pillusta hänen päästäessään pitkän huokauksen ja tiuskaisi ettei saa jättää noin työnnä se heti takaisin,tartuin kuitenkin siivoojan lanteisiin ja sovitin taas terskan häpyhuulten väliin lykkäsin hitaasti mutta päättäväisesti nytkyttäen kunnes sain kullin pohjaa myöten,siivooja ulisi ja vaikeroi sattuu en kestä kun oot niin kauhealla aisalla tullut minuun,pidin itseäni paikoillaan ja emäntä sähisi pane jo saa tässä minunkin pilluni kullis sisäänsä ottaa.

Liikutin siivoojan lanteita hitaasti ja pillu puristi kullini ympärillä niin että olin saada jo orgasmin,pidättelin ja sain itseni kontrolliin alkaen lykkiä työntöjä nopeuttaen,sanoin emännälle käskevästi,nyt hivelet sen klitorista tai jäät ilman.

Emäntä kiljaisi ettei ole mikään lesbo,ärähdin:Kiinni klitorikseen tai kerron että näin sut runkkaamassa suihkussa ittees valitse mitä teet,hän laittoi käden siivoojan pillulle ja löysi klitoriksen koska siivooja nykähteli ja inisi lykin kullia pohjaan ja vedin sen välillä ihan häpyhuulille kunnes painoin taas pohjaan,siivooja oli mukana kun emäntä hyväili klitorista,nopeutin työntöjä kunnes siivooja retkahti alas ja kulli tuli pois pillusta,hän huohotti ja makasi lantio nytkähdellen.

Nostin hänet kontalleen eteeni ja työnnyin takaisin tiukkaan nuoreen pilluunsa painelin nopeaan tahtiin ja siivooja ulvoi kunnes heitteli päätään sai orgasmin ja rojahti taas lattialle.

Emäntä veti kortsun pois kullistani työnsi persettään vasten minua ja ohjasi kullini sisäänsä,pillu tuntui kuin olisi uunia nussinut ei enää mitään tuntumaa siitä minkä sain siivoojan pillusta,rynkytin ja vetelin rinnoista mutten saanut enää riittävää vastinetta emännän pillusta,hän sen sijaan voihki ja hieroi itseään klitoriksesta lykki vastaan kunnes kiljaisi ja sai mahtavan orgasmin,kiimainen nainen laukesi jo kolmannen kerran kahdesti kullista ja itsensä tyydytti kun kurkin ja runkkasin ennen kuin menin hänet nussimaan pesuhuoneeseen.

Vedin kullin pois ja nousin haroin penkiltä kumin revin auki kuoren ja rullasin sen kulliini,Siivooja oli kyljellään lattia matolla ja oli katsellut kun naimme emännän kanssa.

Käänsin siivoojan selälleen levitin reidet ja tungin kullini pilluun,nyt oli tuntuma taas mahtava kun nostin hänen jalkansa olkapäilleni siivoojan ulvoessa osan nautinnosta ja kait tuskastakin,olin niin kiimassa etten välittänyt vaan nopeutin työntöjä pallit takoivat siivojan persettä kun puskin niin nopeasti kuin pystyin,siivooja huusi kovalla äänellä repeää pillu lopeta,en enää voinut mitään vaan painoin kullia nuoreen liukkaaseen pilluun kunnes spermat purkautui kortsuun,pillu imi kulliani ja siivooja piti hirveää huutoa.

Pumppasin itseni tyhjäksi lepäsin jonkin aikaa ja vedin kortsusta kiinni pitäen kullini pois pillusta,työnsin kasvoni hänen haaroihinsa ja nuolin pitkiä vetoja klitorikselta välilihalle,siivooja nytkytti persettään ja vaikeroi jatkoin ja hyväilin kiinteitä rintoja imin häpyhuulia koskettelin kielelläni klitorista kunnes siivooja tärisi ja laukesi ristien jalat lukiten minut pihteihinsä sain vain vaivoin nuoltua mutta hän olikin päässyt jo huipulle,kuitenkin hän otti halulla vastaan lisää hyväilyä. vedin reidet auki ja komensin emännän runkkaamaan kulliani,hän otti kortsun pois ja veteli puristellen löysää kulliani kunnes se alkoi taas kovettua,käskin ottamaan kumin esiin,emäntä antoi sen kuorittuna käteeni ja rullasin sen kulliini.

Komensin naiset kontalleen eteeni ja työnnyin emännän pilluun lykin nopeaan tahtiin ja vaihdoin siivoojan tiukkaan tavaraan mikä sai heti kunnon tuntuman kulliini,vaihtelin pillusta toiseen ja hivelin klitoriksia,meni varmaan viitisentoista minuuttia kun emännällä alkoi olla laukeaminen lähellä,jatkoin kunnes hän sai orgasmin ja rykäisin kullini siivoojaan ja nousin kyykky asentoon panemaan yläviistosta tiukkaa pillua,hän ulvoi ja itki rynkytin ja nautin pillun tiukkuudesta,karjaisin emännälle:heti kiinni klitorikseen ja hän alkoikin hivellä siivoojan herkkää nappulaa,se sai vauhtia aikaan pillu puristui ja supisteli kunnes siivooja ulvoi kuin kojootti ja orgasmin ihanuus sai hänet nautinnon huipulle.

En päästänyt hänen persettään valahtamaan vaan kannattelin ja lykin aisaani häneen,siivooja ulvahteli yhtenään ja sopersi jotain sekavaa oli varmaan niin sekaisin ettei tajunnut enää missä mennään,kesti pitkään ennekuin sain tuntuman mikä edeltää orgasmia,hiki valui noroina kasvoillani ja painoin viimeisen nopean sarjan kunnes laukesin mölisten tiukan pillun antaessa ihanan orgasmin.

Olin ihan uupunut kun vedin kullin pois pillusta ja laskeuduin matolle naisten väliin,makasimme siinä pitkään ja nautimme hyvästä olostamme,silittelin molempien reisiä ja naiset painautuivat kovemmin minua vasten.

Emäntä sanoi voipuneella äänellä,nyt pidetään tämä meidän kesken eikä se muille kuulukaan,siivooja huokasi ettei hänellä ole aikomusta kenellekään puhua,sanoi ettei hommat tähän jää kun ollaan päästy hyvään alkuun,jos sopii mennään minun kämpille tunne koulun päätyyn,kunhan olette pesseet minut ensin yhteistuumin suihkuhuoneessa,siivooja sanoi ettei taida tulla kun on kissa kotona mutta sanoin ettei nyt olla yhden kissan perään vaan kaikki pesulle ja mennään kämpille istumaan iltaa.

Emäntä ei vastustellut ja pestyämme laitettiin vaatteet yllemme minä tosin ne märät mutta mentiin kämppääni ja riisuin heti pois vaatteeni naisten mittaillessa katseellaan heilahtelevaa kulliani kun astelin asettamaan vaatteita kuivumaan enkä pukenutkaan mitään päälleni vaan pyysin naisia riisumaan itsensä eivätkä he aikailletkaan kun vaatteet olivat pois ja sain kaksi lämmintä naista viereeni sänkyyni,oli mukavaa loikoilla heidän välissään,kun kosketin siivoojan pillua hän torjui sanoen sen olevan niin arka ettei kestä yhtään enempää.

Emännän pillu sen sijaan otti sormetukseni vastaan muttei siitä sen kummempaa seurannut.

Naiset laittoivat pyynnöstäni iltapalaa,ja katselin kun he hääräilivät ilkosillaan,koetin runkata kulliini eloa mutta se pysyi velttona ja tyydyin ihailemaan noiden kahden kaunottaren vartaloita kun he kattoivat pöydän ja aloimme iltapalalle.

Siinä syödessä juteltiin niitä näitä ja Emäntä kerto olleensa sinkkuna jo kolme vuotta kun välit oli katkenneet vaikka kihlatkin oli ostettu,siivooja sanoi vähän surullisena ettei ole miesten kanssa ollut kun nuorempana hänet oli haukuttu rumaksi ja kiusattu jatkuvasti,hän oli ajautunut melkoiseen erakkoelämään kun ei ollut kuin yksi serkku elossa ja hänkin asuu Ruotsissa,ystäviä ei yhtään.

Sanoin hänelle olet kaunis nainen älä ajattele niitä menneitä vaan elä tätä päivää,samassa katsoin emäntää ja sanoin myös hänelle olet ihanan kaunis ja kiihottava,haluan olla teidän molempien kanssa jos se teille sopii.

Naiset hymyilivät olivat vaiti mutta näin kuinka emäntä vinkkasi siivoojalle silmää,naiset korjasivat astiat tiskasivat ja iltatoimet mitkä ei olleet kuin vessa reissut ja minä harjasin hampaani naisten jo mennessä sänkyyn.

Kun menin heidän väliinsä otin molemmat kainaloihini ja nukahdimme nukkuen aamuun asti,onneksi minulla on parisänky jossa on kolmestaankin hyvin tilaa.

aamulla minulla oli kulli pystyssä kun heräsin ja se mihin heräsin oli kun naiset nuolivat kulliani vuorotellen,makasin ja nautin kunnes tunsin ettei ole enää kuin hetki ja pallit tyhjenee annoin naisten viedä minut orgasmiin siivoojan imiessä spermaa kullistani emännälle ei jäänyt juurikaan maistiaisia mutta hän antoi nuoremman naisen opetella pitämään miestä hellästi tuottaen mahdollisimman suuren nautinnon,kun siivooja meinasi sylkeä sperman pois emäntä kuului sanovan,hienoa ainetta ei tuhlata kun otit sen suuhusi niele pois vaan se kyllä onnistuu ja jatkossa tuletkin jo haluamaan lisää,usko pois kun kokeneempi neuvoo,hymyilin raukeana kun katsoin miten siivooja nieli spermani emännän käskyn täyttäen.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot