SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Ilta Inkerillä
Laatija Tommi
Julkaistu 20.12.2017
Teksti

FullName: Tommi

EmailAddr:

Otsikko: Ilta Inkerillä

mesg:

*plim* sain tekstiviestin.

"Nähtäiskö tänään?" Se oli Inkeriltä.

"Tulen töiden jälkeen käymään" vastasin, ja palasin töideni pariin. Ajatukseni alkoivat harhailemaan Inkeriin. Olimme tapailleet seksin merkeissä jo pari kuukautta. Inkeri oli kyltymätön tytteli, johon oli aina hyvä käydä tyhjentämässä kassit. Tähän mennessä seksimme oli ollut aika vaniljaa. Inkeri oli kyllä vihjaillut, että voisin käsitellä häntä vähän rajumminkin. Tänään päätin viimein uskaltaa.

Töistä päästyäni suuntasin suoraan Inkerille päin. Koputin oveen ja Inkeri tuli avaamaan. "Mä olen odottanut sua koko päivän" Inkeri hengähti. "No nyt oon täällä" sanoin ja painoin oven kiinni. Nostin Inkerin paidan hänen päänsä yli ja sidoin sen hänen ranteidensa ympärille selän taa. Paidan alta paljastui punaiset pitsiset rintaliivit, lempparini.

"Polvillesi" käskin, ja aloin avaamaan vyötäni. Inkeri totteli ja katsoi minua ahnaasti. Laskin housuni ja hieroin jo kovettunutta vehjettäni Inkerin poskeen. Inkeri otti ahnaasti kullini suuhunsa ja näin hänen poskensa kimaltavan touhutipoista. Inkeri imi heppiäni kuin lapsi pirtelöä, ja jouduinkin vetäytymään etten tulisi jo nyt.

Autoin Inkerin jaloilleen ja talutin keittiöön. Riisuin hänen housunsa ja nostin istumaan pöydän reunalle. Näykkäsin Inkerin alahuulta ja aloin sormeilla pillua. Hivelin keskisormella pitkiä vetoja aina kiimakololta klitorikselle useita kertoja Inarin huohottaessa korvaani. Työnsin keskisormeni tyveä myöten Inkerin pilluun ja aloin hiplaamaan klitorista peukalollani. Inkeri huohotti koko ajan raskaammin ja tunsin kuinka nimettömäni oli lähellä peräreikää. Painoin hellästi sormenpäälläni ryppyreikää. Kun Inkeri ei vastustellut yhtään, työnsin sormenpääni sisään.

Inkeri alkoi voihkimaan kovempaa ja jatkoin klitoriksen hieromista peukalollani kunnes Inkeri suorastaan kiljui korvaani ja tunsin pillun supistelevan keskisormeni ympärillä.

Inkerin rentouduttua orgasmin jälkeen päätin viedä homman makkarissa loppuun. Otin Inkerin kantoon ja heitin hänet sängylle. Käänsin hänet mahalleen ja vedin pepun pystyyn. Työnsin munani syvälle pilluun ja aloin rynkyttämään. Inkeri makasi naama patjassa ja itkien voihki nautinnosta. Työnsin etusormen ahteriin rystystä myöten ja Inkeri voihki lisää. Tuuppailin takaapäin kiihtyvällä tahdilla ja Inkeri voihki lujempaa kuin koskaan. Tunsin olevani lähellä, mutta niin oli Inkerikin. Tunsin pimperon sykkivän jälleen, ja sen voimasta tulin itsekin hihkaisten "oi!"

Lauettuani lysähdin Inkerin viereen. Hetken levättyäni vapautin Inkerin kädet ja hän jäi viereeni makaamaan mälliä valuvana, onnellinen virne naamallaan>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot