SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irmaa
Laatija Panomies
Julkaistu 16.04.2016
Teksti

Tämä tapahtui kun asuin vielä taloyhtiössä, missä oli yhteissauna. Olin remontoimassa omaa asuntoani, ja jouduin käymään vessassa ja suihkussa talomme yhteistiloissa. Yhtenä aamupäivänä minulle tuli kesken remontin tarve käydä vessassa. No menin talomme yhteistilaan ja suoraan vessaan. Sieltä selviydyttyäni, menin suihku tilaan tarkoituksena pestä kädet, koska vanhassa vessassa ei ollut pesu mahdollisuutta. Kun olin avannut oven huomasin että naapurin n. Kuuskymppinen leskirouva Irma oli pesemässä talon yhteissaunan lauteita. Moikkasin häntä ja sanoin että kävin tossa helpotuksessa kun on vielä se remontti kesken. Pesin käteni ja meinasin jo lähteä pois, kun katseeni osui rouvan pakaroihin jotka oli verhottu valkoisiin trikoisiin joista näkyi hänen kurkottaessaan ylälauteelle selvästi vaaleat pikkuhousut läpi. Jotenkin en vaan saanut katsettani irti vaan jäin paikalleni ja pian hän huomasikin minut.

Hän kääntyi kokonaan minuun päin ja silloin näin että hänellä oli yläosansa peitteenä vain valkoiset rintaliivit. Hän sanoi että anteeksi kun en huomannut laittaa paitaa päälleni kun tulit, oli niin kuuma tossa saunan pesussa. Vastasin että eihän se mitään haittaa, sitä paitsi olet kivan näköinen just tossa asussa. Hän katseli minua hetken ja avasi saunan lasioven laittaen samalla paitaa päällensä. Sanoin, että älä laita paitaa kun olet näköjään ihan hikinen, ja haluat varmaan suihkuun, jatkan tästä taas rempan tekoon niin saat rauhassa peseytyä. Hän oli hieman häveliään näköinen, ja sanoi että kun sanoit mua kivan näköiseksi olitko tosissasi, vai oliko se sinun hieno kohteliaisuutesi minulle, jolle olet aina puhunut niin ystävällisesti. Katsoin häntä silmiin ja sanoin että olet aina ollut mielestäni kaunis nainen.

Hän sanoi että olet pitkään aikaan ainoa jolta olen kuullut noin ihanat sanat. Samalla siirryimme vähän lähemmäs toisiamme ja otin häntä kädestä kiinni sanoen, että jos haluat voin kyllä mielelläni pestä selkäsi jos vain haluat. Hän punastui ja sanoi ettei kukaan muu mies, kuin hänen mies vainajansa ole nähnyt häntä ilman vaatteita ainakaan kolmeen vuosikymmeneen. Sanoin että minä haluaisin kyllä mielelläni ihailla sinua alastomana, samalla otin itseltäni paidan pois ja sanoin, eiköhän nyt kuitenkin rohkeasti hoideta pesu, kun kerran lupasin auttaa. Hän otti trikoot pois ja näin nyt hänet pikkuhousuissa ja liiveissä. Tunsin kiihottuvani ja otin päällyshousuni pois, ollen nyt pelkissä alushousuissa, hän sanoi että jos joku tulee ja näkee meidät on aika noloa, johon vastasin että sinullahan on saunanavain ja minulla ja minulla myös, eikä niitä olekaan useampia, koska viime kesänähän vaihdettiin lukot saunaosastoon, ja yleisavain ei sovi oveen koska se on erisarjainen.

Hän katsoi minuun ja sanoi olkoon menneeksi, kun selkääni ei kukaan olekaan auttanut pesemään mieheni kuoltua. Hän otti liivit pois ollen selin minuun päin, ja pian myös pikkuhousut laskeutuivat alas ja sen jälkeen hän itseään peitellen siirtyi suihkun alle ja avasi hanan, minulla alkoi väkisin seistä kulli housuissani ja otin ne pois, hän otti sienen ja saippuaa sammuttaen hanan ja alkoi pestä itseään, menin hänen taakseen ja sanoin, anna sieni minulle niin pesen selkäsi, hän antoi sen ja aloin hiljaa sivellä sillä selkää, hän sanoi että pese vaan reilusti kun kerran lupauduit, samassa kullini osui hänen vasempaan pakaraansa, jolloin hän säpsähti ja kääntyi äkisti, hän katsoi minua ja kulliani sanoen, en ole koskaan ollut kuin yhden miehen kanssa, otin häntä hellästi olkapäästä kiinni, ja hän otti myös kiinni hartioistani, siirryin ihan kiinni häneen ja kullini nojasi välissämme ylöspäin, hän sanoi että olisi unelmieni täyttymys jos voisimme rakastella.

Katsoin hänen rintojaan jotka olivat painautuneena rintaani ja samassa suutelimme pitkään, aloimme hivellä toisiamme käsin ja annoimme rauhassa toistemme nauttia kosketuksesta, avasin hanan ja vesi valui nyt päällemme ja kasteli minutkin kokonaan, minulla oli yhä pesusieni toisessa kädessäni jolla aloin pestä häntä ensin kaulan, rinnat ja siirsin käteni hänen pakaransa päälle ja aloin pestä myös sieltä hän suuteli ihanasti tarttuen poskiini ja kädet alkoivat hivellä minua ympäriinsä, sieni putosi pois ja hivelin nauttien hänen vartaloaan, hivelin hänen nännejänsä ja samalla siirryin pakaroille, hän sammutti suihkun ja vein käteni hänen jalkojensa väliin tunnustelin hellästi hänen ihanasti kostunutta pilluaan ensin varovasti huulilta ja pikkuhiljaa silittäen etusormellani hänen ihanasti paisunutta klitoristaan, hän huohotti korvaani ja kuiskasi, mieheni ei koskaan hyväillyt minua vaan laittoi liukastetta ja tyydytti itsensä, ja siinä kaikki sanoin että nyt voit nauttia hyväilyistä, sano vain mitä haluat, ja toteutan toiveesi, Irma kuiskasi kerran löytäneensä pornolehden missä oli kertomus, jossa naista hyväiltiin suulla ja kielellä, sanoin että mennään tuonne pukuhuoneeseen siellä on se vanha sohva jossa vilvoitellaan kuivattelun jälkeen, asetin hänet hellästi reidet levällään sohvalle ja menin itse hänen päällensä niin että olimme kasvot toistemme jalkovälissä, aloin lipoa kielelläni niin hiljaa kuin pystyin hänen häpyhuuliaan ja klitoristaan ja hän hiveli varovasti kaluani kädellään, nostin kasvojani ja sanoin, jos tahdot voit nuolla sitä, hän lipaisi varovasti terskaani ja sanoi että en ole koskaan saanut maistaa kullia.

Nyt on tullut aika sanoin ja jatkoin hänen ihanan valuvan pillunsa nuolemista, tunsin samalla miten hän otti koko terskani suuhunsa ja lipoi sitä hellästi, olimme molemmat villissä kiimassa ja jatkoimme toistemme hyväilyä, tunsin yhtäkkiä nuollessani hänen klitoristaan miten hän hiljaa tärisi, ja päästäen kullini pois suustaan alkoi vaikeroida ja huohotti, ihanaa samassa jännittyen ja saaden orgasmin, nuolin hänen häpyään ja klitoristaan yhä vain lisää ja hän sai heti uuden orgasmin, hän tärisi painoi häpyään kieltäni vasten ja huohotti niin että tunsin kuinka nainen todella nautti rakastelustamme.

Kun Irma hetken lepäsi nousimme istumaan ja halasimme toisiamme hänen kyynelsilmin sanoessaan, en ole koskaan osannut edes kuvitella miten ihanaa se tekee, vaikka olen lukenut useasti sen kertomuksen ja samalla hyväillyt itseäni toivoen, että saisin itse kokea miltä tuntuu kun saa nauttia nuolemisesta. Sitten hän sanoi että on ensimmäinen kerta elämässä kun saan orgasmin miehen kanssa, johon sanoin että taisit saada kaksikin. Sitten hän suuteli minua hellästi ja kysyi, mitä minä voin tehdä sinulle?

Pyysin Irman hakemaan alushousunsa ja pukemaan ne jalkaansa, hän teki niin ja tuli luokseni sohvalle, pyysin häntä menemään polvilleen sohvalle ja menin hänen taakseen painaen hellästi hänen rintansa sohvaa vasten. Siinä hän nyt oli edessäni kiimasta märkänä pylly pystyssä. Raotin hänen pikku housujaan ja sain nähdä ihanan pillunsa mikä ihan valui lemmennestettään, otin seisovasta kullistani kiinni ja painoin sen hellästi hänen ihanaan pilluunsa. Hän inahti kun aloin hiljaa työnnellä kulliani häneen, huohotin ja sanoin että en ole koskaan tuntenut näin ihanaa tunnetta kuin nyt tunnen, hän puski vastaan ja lähes itki ja vaikeroi kunnes hän laukesi pillun supistellessa tosi kireänä, vaikka minulla on ihan normaalin kokoinen kulli tuntui nyt kuin se nyt olisi todella suuri, kiihdytin työntöjäni ja sain niin ihanan orgasmin että meinasi tajunta kadota, kullini suihki useana ryöppynä spermaa hänen ihanaan pilluunsa, ja lysähdimme päällekkäin sohvalle.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot