SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irmaa 3
Laatija Panolla
Julkaistu 27.04.2016
Teksti

Illalla Irma tuli luokseni tyköistuvassa koltussaan. Kun olin saanut hänet sisälle olimme riisumassa toisiamme, itse olin jo varautunut tähän ja päälläni oli vain bokserit.

Sain Irman riisuttua ja hän sanoi ”kuinka ihanaa kun kullisi on kovana heti kun sen otan käteeni”. ”Ei ole sinullakaan pillu kuivana” vastasin kun olin työntänyt sormeni sisään, lipsuttelin häpyhuulia ja kastelin pillun limalla klitoriksen. Talutin Irman makuuhuoneeseen, asetuimme sängylleni hyväillen ja suudellen kiihkeästi antaen himon viedä.

Irma sanoi haluavansa tulla päälleni ja pyysi minua ottamaan vastaan sen mitä hän tekee, olin kulli tanassa selälläni ja Irma tarttui siihen liikutellen terskaa häpyhuuliaan vasten. Tuntui ihanalta kun sai olla ja nauttia Irman viedessä terskaa välillä sisäänsä, ja taas pyöritellen sillä häpyhuuliaan ja klitoristaan.

Irma huokaili silmät loistaen ja oli selvästi tyytyväinen kun sai tehdä mitä miellytti, hän liikutti terskaani melko nopeaan tahtiin klitoriksensa ympäri ja ulvahti, alkoi täristä orgasmin tullessa kuin varkain. Irma vei kullini heti pilluunsa alkoi ratsastaa, ja pystyin tuntemaan miten pillu supisteli orgasmissa.

Irma tikkasi vinhaa tahtia huokaili ja orgasmi jatkui pitkään, en ollut saanut koskaan nauttia näin ihanasta panosta. Tunsin kuinka orgasmini alkoi tulla ja Irma jatkoi hurmiossa ulvahdellen pillun imaistessa spermani sisäänsä. Pystyin pitämään käteni vaivoin irti Irman lantiosta kun kullini ruikki spermaa pilluun, kuitenkin se oli niin ihanan erilaista kuin pidellä naista lujassa otteessa ja määrätä tahti.

Irma tuli selvästi uudestaan huipulle, ja hyppi kullini sisällään, valahti päälleni voihkien jäi tärisevänä makaamaan ja antoi raukean tyydytetyn olon jatkua. Makasimme kaikessa rauhassa suudellen ja kielemme pyörivät vastakkain, Irma nousi hitaasti ja spermaa valui päälleni. Irma nuoli kulliani tyvestä edeten terskaan, ja nieli kaiken sperman.

Olin hiljaa makuullaan ja annoin Irman tehdä kaiken. Kun spermat oli nuoltu Irma sanoi: ”kiitos kun annoit minun tehdä sen mitä olen aina halunnut, Sain useita pieniä orgasmeita, ja ainakin kaksi suurempaa”.

”Kuulehan himotar, minulta tuntui tulevan oikea spermatulva kun sain olla vastaanottavana allasi ja nauttia”. Irma naurahti ja sanoi: ”spermaa kyllä sain niellä kyllikseni, ja pillussani on varmasti lisää”. Käänsin Irman selälleen ja aloin nuolla ja imeä pillua, missä todella riitti spermaa. Nuolin ja imeskelin Irman vatsan kohoillessa, kun osuin kielelläni hipaisten selvästi arkaan klitorikseen.

Jatkoin nuollen ja sormella hivellen, kuitenkin pitäen kosketukset kevyinä.

Irma alkoi päästä mukaan, kun alkoi nostella lantiotaan ja painoi itseänsä kieltäni vasten. pyysin hänet kääntymään vatsalleen ja asettelin useita tyynyjä niin, että hän sai olla rennosti niiden päällä. Lipsuttelin sormellani häpyhuulia ja klitorista, Irman nauttiessa rennosti hyväilyistä. Jatkoin melko pitkään, ja Irma osoitti jo merkkejä joita halusinkin. Lantio alkoi nykiä ja Irma oli saamassa taas orgasmin, pyöritin sormella klitoriksen ympäri kun lantion pohja alkoi nytkiä, ja näin kuinka pillu supisteli kiinni auki ja voihkien Irma pääsi taas huipulleen.

Orgasmi oli rauhallinen ja oli kaunista katsoa kun Irma sen sai, hän kierähti selälleen ja veti polvet koukkuun pysyen siinä pitkään. Laitoin peiton hänen päälleen ja annoin hänen jäädä lepäämään, itse menin vessaan pesin kullini ja kävin keittiössä juomassa vettä.

Kun menin takaisin makuuhuoneeseen oli Irma jo silmät auki, ja onnellinen raukea katse kohtasi minut. Pujahdin itsekin peiton alle, tunsin Irman yhä kuuman vartalon omaani vasten.

Lepäilimme varmaan tunnin kun Irmakin sanoi käyvänsä pesulla, jäin makailemaan ja muistin päivällä tapahtuneen pikapanomme Irman varastossa. Olin selälläni kun Irma tuli takaisin, ja kullini oli jäykistynyt päivää muistellessani.

Irma otti kullin käteensä, veteli esinahkaa ja sai kunnon seisokin aikaan. Hän vei kullin suuhunsa ja nuoleskeli ja imi ihanasti terskaa, vein käteni hänen haarustaansa mutta hän torjui sen kädellään imuttaen kulliani voimakkaasti. Irma päästi kullin suustaan ja sanoi olevansa täysin tyydytetty, vastasin mieleni tekevän pillua takaapäin.

Irma meni kontalleen sänkyyn, ja minä hieraisin sylkeä kulliini työntäen sen hitaasti pilluun. Kun sain sen kunnolla luistamaan, voimistin ja nopeutin työntöjäni Irman myötäillessä mukana, sain painella pitkään kunnes lämmin aalto levisi lantiooni, ja voihkien purkauduin Irman ihanaan pilluun.

Ei spermaa paljon tullut mutta orgasmi oli raju, lysähdin kyljelleni sängylle ja Irma pumppasi kontallaan ollen pilluansa kunnes sieltä tuli pulpahdus spermaa. Se valui häpyhuulilta ja tipahteli vuoteelle. Hän vei sormet pilluunsa, kastoi ne spermaan ja nuoli puhtaaksi.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot