SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irmaa 6
Laatija Nuorimies
Julkaistu 30.04.2016
Teksti

Irma soitti ja sanoi tulevansa pian autollaan talliinsa, ja siinä on jotakin vikaa joten ehditkö tulla heti? Vastasin että laitan sortsit jalkaan ja tulen, mihin Irma tokaisi heti, muuta et tarvitsekaan päällesi näin kuumana kesäpäivänä.

Olin vastassa kun hän saapui, ja huomasi minun totelleen kehotusta asusteista, avasin tallin oven ja auto sisään. Suljin oven ja sain heti kiihkeän suudelman kun Irma astui ulos autostaan, hän oli taas oma itsensä kiimassa pillu vuotavana limaa. Nostin shortsin lahjetta ja kullini oli Irman ihasteltavana, sanoin etten pettänyt puhetta vaan laitoin pelkät sortsit.

Kysyin Irmalta mikä pitää korjata? Hän vastasi nostaen kesämekkonsa ja laski pikkuhousut alas, täällä on jotain mikä kaipaa pikaista huoltoa. Otin häneltä kaikki vaatteet pois ja pistin nojaamaan auton takakonttia vasten perä pystyssä, menin polvilleni ja nuolin pillua mikä valui limaa suuhuni. Irma levitti enemmän jalkojaan että pääsin kielelläni klitorikselle, se oli menoa kun Irma sai ensimmäisen orgasmin alkamaan ulvahdellen ja puhisten.

Hän ei vielä lauennut kokonaan joten ehdin työntää kyrpäni takaa mehevään pilluun, pidin rinnat käsissäni ja työnsin hitaasti edestakaisin kunnes Irmalta tuli. Hän hieroi klitoristaan ja huohotti perse täristen, työnsin melko rajusti kyrpääni pilluun mikä piti Irmaa huipulla pitkään.

Minulla oli selvästi varaa antaa vielä lisää kyrpää Irmalle, koska tunsin etten ole vielä tulossa. Irma vapisi jatkuvasti ja oli ihan muualla kun työntelin kyrpääni häneen, nännit olivat kovat eikä hänellä ollut mitään vaikeutta pysyä huipulla klitoristaan hivellen. Vedin kyrpäni pois ja käänsin hänet, levitin hänen jalkansa ja tungin kyrpäni autoon nojaavaan naiseeni.

Suutelimme ja nostin Irman syliini autoonsa nojaten, ja työnsin kovaan tahtiin kyrpääni häneen, ja orgasmini tuli rajuna. Voihkin ja purkauduin imevään pilluun, spermaa tuli kunnon lasti enkä irrottautunut Irmasta. Suutelimme edelleen ja katsoimme toisiamme kun Irma huokasi, ihana mies vieläkin sisälläni värisee kun annoit orgasmin jatkua pitkään. Sanoin ettei se minusta kaikki johtunut koska hivelit itseäsi koko ajan kun sinuun tulin, ja sain itse pidätettyä parhaaseen hetkeen mikä sai nautinnon huipulle mitä ei ehkä voi lisätä.

Työnsin Irman kulli edelleen sisällään autonsa takakontin päälle, ja silloin kyrpä luisti pois pillusta sperman pulputessa auton päälle. Nuolin pillusta kaiken minkä sain, ja pullautin sen Irman suuhun, hänen niellessään kaiken näyttäen kieltään minulle. Irma laskeutui alas ja polvistui eteeni imien kyrpääni, jonkin aikaa nuoltuaan Irma innostui kun kyrpäni koveni uudelleen, ja hän piti huolen että se pysyi kovana. Kun minun terskani alapintaa nuolee, on se niin ihanaa ettei mene kauaa kun orgasmi tekee tuloaan, Irma tietää sen ja imutti, nuoli ja otti koko kyrpäni nieluunsa.

Voihkin tuntien sperman alkavan purkautua suuhun, Irma nuoli terskaa minkä pystyi kun sai taas niellä lastini. Polveni olivat pettää, niin hyvää Irman suu teki ja hän imi loppuun asti kunnes kyrpäni veltostui.

Sanoin meneväni auton penkille istumaan, muuten en jaksa jatkaa rakastelua, Irma katsoi hymyillen ja tuli takapenkille levittäen pillunsa ja sormeili häpyhuulia ja klitorista. Katsoin hänen hyväilyään nauttien näkymästä, ja oli pakko päästä pillun kimppuun uudelleen, menin taakse kasvot pillua vasten nuollen pitkiä vetoja välilihasta klitoriksen yli. Irma vaikeroi ja otti vastaan hyväilyni, kun laitoin sormen peräaukkoon Irma hätkähti mutta alkoi pian nauttia hyväilystäni.

Pumppasin sormella suoleen ja nuolin pillua mikä sai lantion pohjan nykimään, Irma voihki ja oli tulossa. Rauhoitin nuolentaa ja annoin Irman tulla omaan tahtiinsa, lopetin nuolemisen ja sormeilin kevyesti klitorista. Perse supisteli kun Irmaa taas vietiin, pillua oli mukava katsella kun se nytkyi auki ja kiinni orgasmin tullessa, kevensin kosketusta ja Irma nytkähteli ulvahti ja rauhoittui jakojensa valahtaessa alas.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot