SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irmaa ja Elinaa
Laatija Panomies
Julkaistu 11.05.2016
Teksti

Irma soitti ja pyysi käymään luonaan illalla, sanoin että se sopii tulen kuudelta. Menin hänen ovelleen ja soitin kelloa, hämmästyin kun oven avasi kaunis nuori nainen joka sanoi, Irma on sisällä ja odottaa. Menin perässä ja katsoin edessäni lanteet keinuen menevää naista, hitto mikä perä ajattelin. Irma oli makuuhuoneessa sängyllään alusasussaan, hän hymyili ja esitteli kolmikymppisen sisaren tyttärensä Elinan joka oli tullut viikoksi kyläilemään.

Tervehdittiin ja Irma pyysi meitä istumaan sängylleen, istuttiin vierekkäin Elinan kanssa ja katsottiin kun Irma paljasti pillunsa alkaen hivellä sitä sormin. Elina oli punakka kasvoiltaan, ja rinnat kohoilivat keltaisen tiukahkon mekon alla kun Irma jatkoi hivelyään.

Elina otti reidestäni kiinni ja katsoi silmiini, sitten hän sanoi Irman kertoneen rakasteluistanne, sanoen ettei ole saanut koskaan orgasmia, niin päätettiin ehdottaa sinulle yhteistä rakastelua. Kullissani veri pakkautui kun Elina avasi housuni ja vapautti sen esille, tartuin kiinni hänen rintoihinsa ja kuinka kiinteät ihanat rinnat.

Nousin ylös ja laskin housuni, kullini sojotti kohti Elinaa, hän nousi ja autoin hänen mekkonsa pois, alla oli kauniit liivit ja pikkuhousut, Elinan lantio oli kaareva ja kiihottava. Hän auttoi minut pois vaatteistani, menimme takaisin sänkyyn missä Irma voihki klitoristaan lipsuttaen orgasmin partaalla, kohta Irma huusikin voihkien saaden orgasmin, hän pyöritti sormella klitorista ja lantio hypähteli.

Elina meni makaamaan selälleen ja minä aloin hyväillä hänen kaunista vartaloaan, hän antoi minulle tilaa avata liivien hakaset, ja paljastin kaksi täyteläistä pyöreää rintaa joissa oli pystyt nännit kovina. Imin nännejä hieroin kullillani Elinan jalkoväliä, ja hän raotti pikkuhousujaan jolloin kullini kastui hänen pillun limastaan. Vaikka halusin työntää kullin heti sisään häneen, kysyin kuitenkin ehkäisystä, hän sanoi ottaneensa pillereitä jo jonkin aikaa, eikä hän ole ollut koskaan yhdynnässä joten ei ole mitään tautivaaraa.

Irma sanoi että Elina on lesbo, ja siksi sinulle sanottiin ettei hän ole koskaan saanut orgasmia, tarkemmin sanottuna siis kulli orgasmia. Miksi halua kullia jos naiset ovat mieleesi, kysyin Elinalta. Hän naurahti ja sanoi että haluaa kokea sen mitä Irma on kertonut sinusta, osaat tyydyttää naisen Irman mukaan täysin. Jatkoimme hyväilyä, siirryin nuolemaan Elinan häpyä johon hän halukkaasti tulikin mukaan, kieleni pyörähteli märässä haarustassa ympäriinsä, ja maistoin Elinan erityisen hyvän pillun maun.

Elina nosti pyllyään kun aloin hivuttaa pikkuhousuja pois hänen jalastaan, hänellä oli vain pieni karvatupsu pillun yläpuolella muuten paljaaksi ajellussa haarustassaan. Irma otti kiinni kullistani ja sanoi Elinalle, katso kun imen tätä niin saat nähdä miten sitä pitää hyväillä. Irma nuoli ja imi terskaani kun sormeilin Elinan pillua ja klitorista.

Elina pyysi saada kokeilla kullin imutusta, ja käännyttiin niin että päästiin nuolemaan toisiamme yhtaikaa. Elina huokaili kun imutin klitorista ja sormellani työntelin pilluun, hän ei oikein osannut ottaa kullia suuhunsa vaan nuoli pienin lipaisuin, hyvää sekin kyllä teki. Elina oli niin kiimainen että oli vaikeaa uskoa häntä lesboksi, pyysin häntä makuulle viereeni että saadaan tutustua miten kulli tulee pilluun.

Elina katsoi kovaa kulliani kun hivelin sillä rintoja, ja siirryin kohti pillua kullia pitkin hänen vatsaansa vetäen. Levitin Elinan haaroja työnsin terskan hiljaa pillunhuulille, ja hieroin häpyhuulia, Elina oli mukana ja puski itseään minua vasten jolloin kulli meni vähän syvemmälle pilluun. Kulli saatiin kokonaan pilluun eikä mitään erityistä vastusta tuntunut, joten hän oli puhkaissut immenkalvonsa aiemmin.

Aloin liikkumaan hitaasti kullin luistaessa Elinan pillussa, tiukka hän kyllä oli ja näin kuinka hänen kasvonsa hieman irvistivät. Kysyin, sattuuko sinuun, mutta Elina työnteli jo vastaan ja haukkoi henkeään, joten jatkoin rauhallisesti. Hyväilin rintoja suudellen, ja Elina voihki melkoisesti ensimmäisessä yhdynnässään. Vedin kullin pois ja pyysin hänet eteeni kontalleen, työnnyin varovasti takaapäin Elinaan hivellen nyt klitorista, hän voihki ja huudahteli kun nopeutin työntöjäni. Vaihtelin rytmiä ja Elina kiljahteli voihki ja orgasmi tuli voimalla, hän jännittyi selkä kaarella ja pillu puristi kulliani voimakkaasti.

Annoin hänen rauhoittua pysyen paikoillaan kulli edelleen hänen sisällään, jatkoin sitten hitaasti liikutellen kullia ja hän otti selvästi mielellään lisää vastaan. Irma katsoi vieressä ja hymyili silmää iskien, tartuin Elinan rintoihin hieroin nännejä ja huokaisin, kohta saat spermaa pilluusi. Kiihdytin tahtia ja Elina vingahteli kun kullini pumppasi pillussa, sormeilin vielä klitorista ja Elina voihki ja puski vastaan. Laukesin Elinan pilluun, ja hän pääsi mukaan nautintoon sormen lipsuttaessa klitorista, hän voihki ja kaatui kyljelleen sperman valuessa pillustaan.

Työnsin kullini hänen huulilleen ja sanoin, avaa suusi saat maistaa spermaa. Elina imaisi kullinpäätä ja sai ensimmäisen kerran maistiaiset spermasta, hän maiskutti sitä suussaan ja se valui pitkin poskea pois. Kysyin eikö se ole hyvää, mihin hän sanoi ettei oikein tiedä, kun olen tottunut pillun makuun ja tämä on ihan erilaista.

Irma laski pillunsa Elinan kasvoille, sulki silmänsä kun pilluaan alettiin nuolla, oli outoa mutta jotenkin kaunista katsoa rakastelevia naisia. Menin juomaan keittiöön ja kuulin sinne miten Irma alkoi saada nautintoaan, kun palasin makuuhuoneeseen oli Irma ja Elina nuolemassa toisiaan.

Irma alla ja Elina päällä, naiset nuolivat ja hivelivät toisiaan. Nousin Elinan taakse ja runkkasin kulliani kunnes sain sen seisomaan, menin hajareisin Elinan päälle ja aloin työntää syljellä kastamaani kullia Elinan suoleen.

Se ei mennyt millään sisälle, mutta kun syljin lisää hieroen syljen kulliini, sain sen Elinan suoleen sisälle. Elina rääkyi ja pyristeli vastaan, annoin kullini olla paikallaan elämäni ensikertaa perseessä, aloin liikkua edestakaisin hirmuisen kireässä perseessä. Elina huusi ja voihki, sattuu aauuu sattuuu.

Irma jatkoi pillun hyväilyä ja minä työntelin kulliani tiukkaan aukkoon, Elina sopeutui ja alkoi liikkua mukana. Pallit läiskivät Irman kasvoja pitkin kun työnsin melko vinhasti kullia perseessä, Elina alkoi täristä ja ulvoi kovaa kun saimme hänelle orgasmin, pumppasin suoleen ja Irma hiveli pussejani. Tunsin paineen kasvavan ja, karjaisten purkauduin Elinan suoleen, jatkoin kunnes kulli veltostui valahtaen pois perseestä.

Elina kierähti kyljelleen, makasi silmät kiinni, ja me katsoimme toisiamme Irman kanssa, sormeilin Irman pillua hänen kääntyessään selälleen. Nuolin pitkin pillua, imin klitorista ja työnsin sormen Irman perseeseen hänen rääkäistessään ja yrittäessään pyristellä pois. Nuolin pillua ja runkkasin sormellani persettä, ja Irma alkoi nauttia siitä.

Kun nopeutin sormen liikettä Irma voihki ja huusi, Tuleee aaaa tuleee Klitoris oli voimakkaassa imussa ja pumppasin lisää sormellani, Irman orgasmi kesti pitkään ja viimein hän rentoutui. Nousin ylös sängystä ja menin pesemään käteni ja kullini, kun en halunnut niiden olevan sotkuissaan, etoi aika lailla kun ajattelin mitä olin tehnyt.

Jäin istumaan olohuoneeseen, minne naisetkin tulivat kun olivat toipuneet. Irma sanoi Elinalle, älä istu sulta valuu spermaa pyllystäsi, mennään pesulle. Menin mukaan naisten kävellessä edellä ja vertasin heidän lanteitaan, Irmalla vähän löysempää pyöreyttä, Elina kiinteämpi.

Kun he pesivät toisiaan oli minulla taas himo nussia Elinaa, ja menin häneen kiinni tunkien sormen pilluun, nypytin edestakaisin ja limainen pillu tuntui hyvältä sormeilla. Vedin Elinan syliini istuen penkille mikä oli pesua varten, sanoin puristele kulliani jos se vielä kovettuu.

Elina puristeli ja sai kullin kovaksi, nostin hänet ylös ja levitin jalkojaan tunkien kullini häneen. Oli melko vaikeaa nussia kokematonta naista pystyssä, ja vedin kullin pois ja työnsin hänet selkä seinää vasten. Nostin Elinan syliini ja sanoin, aseta kulli pilluusi.

Hän sai sen häpyhuulilleen ja aloin kovaotteisesti nussia vinkuvaa naista minkä pystyin, sanoin Irmalle, tule ja hivele Elinan klitorista.

Kun sormi sai kosketuksen Elinan klitorikseen oli hänellä vain hetki, kun hän riuhtoi ja heittelehti orgasmissaan. Puskin yhä kulliani Elinaan enkä päässyt huipulle vaikka teki hyvää, jatkoin kuitenkin ja alkoi tuntua tuttua kuumotusta, rynkytin itseni orgasmiin Irman tukiessa meitä, ettemme kaadu. Kun päästin Elinan sylistäni sanoin, tänään ollaan kaikki saatu kokea jotain uutta, lesbolle kullia ja minä nussin persettä, vielä Irmankin perse tuli sormella korkattua.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot