SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irman opissa
Laatija Poika pääsi nussimaan
Julkaistu 24.02.2017
Teksti

Tein tikusta asiaa ja menin Irman ovelle, soitin ovikelloa ja Irma tulikin pian ovelle, sanoin että on sellainen asia mikä on vaikeaa sanoa kun ei ole kokemusta mutta haluaisin sen nyt sanoa ja sitten taas mennä.

Irma pyysi minut kuitenkin sisälle ja vastustelin muttei antanut periksi vaan kohta jo riisuin kengät ja seurasin Irmaa katsoen herkullisen kiihottavia pakaroita jotka olivat tiukkojen leggins housujen suojassa.

Kullini oli ihan jäykkänä ja ihan kuin olisi särkenyt kun se pyrki saamaan housujani venymään olin ihan nolona kun sellainen patti oli housuissani kun Irma kääntyessään sen huomasi ja hymyili nuolaisten seksikkäästi huuliaan.

Istuin sohvalle ja yritin ihan paniikissa peittää näkymää mutta Irma tuli viereeni ja hymyili kauniisti sanoen, taidan osittain arvata sen asiasi joten nyt sano vaan mitä on mielessäsi ja samassa hän otti paitansa pois paljasti ihanat rinnat ja kiimani oli niin valtava että siemenneste alkoi purkautua housuihini.

Vedin hädissäni kullin esiin ja puristin kovaa ettei nestettä enää lentäisi ja olin vajota sohvan sisään häpeästä, Irma katsoi minua ja laski housunsa alas otti sitten pienet ohuet pikkuhousut pois ja levitti jalkojaan kun istui viereeni, hän avasi myös minun housuni kunnolla ja veti alavartaloni paljaaksi.

Irma otti paitanikin pois ja silitti reisiäni, silloin alkoi kullini taas nytkyä ja siemennestettä purskahti ilman kulliin koskemista komeassa kaaressa Irman olohuoneen pöydän päälle ja lattia matolle, värisin ja kiemurtelin kun nivusissani tuntui ihana pumppaava tunne kunnes peittelin kulliani kädellä ja häpesin taas.

Irma ohjasi käteni rinnoilleen ja puristelin nyt ensikertaa naisen ihania kauniita rintoja missä oli isot nännit pystyssä, vei toisen käteni Irman navan kohdalle ja siitä pikkuhiljaa alaspäin.

Irma levitti jalkojaan ja näin aikuisen naisen punaisen kiiltävän pillun missä ei ollut karvoitusta, hän ohjasi käteni kohti pilluaan ja opetti miten pitää sormilla tehdä että saa naisen nauttimaan, hän sanoi että voit myös tulla päälle ja nuolla pillua jos tahdot.

Kumarruin kasvot kohti pillua ja nuolaisin muutaman kerran maistaen maun ja tunsin miten hyvältä pillu tuoksui, Irma kehotti minua nuolemaan pillun yläosassa olevaa nappulaa ja sormella voi koetella miltä tuntuu pillun sisällä.

Irma huokaili ja tärisi kevyesti kun opettelin epävarmasti miten naisen kanssa ollaan, hän kehotti koukistamaan sormiani pillun sisällä kuin kevyesti rapsuttaisin pillun sisäosaa navan alaosan suunnassa.

Kun tunsin nystyröitä pillun sisällä ja liikutin sormia niitä pitkin Irma ulvahti niin että pelästyi ja sanoin anteeksi kun en osaa tehdä oikein, mutta Irma huohotti jatka tuntuu ihanalta kohta tulee huippu nautinto kunhan et nyt lopeta hyväilyä.

Tunsin kuin olisin hetkessä vanhentunut ja sain itsevarmuutta ja nuolin nappulaa pillun yläosassa ja sormet koukisteli pitkin pillun sisäpoimuja, Irma ulvoi ja selkänsä meni kaarelle pillu nyki voimakkaasti ja se nappula myös, sitten kasvoni kastuivat ihan likomäriksi ja olin ihan paniikissa kun Irma veti kasvoni kiinni pilluunsa ja huusi nuole lisää tulee uudestaan ja silloin hän sai valtavan orgasmin hinkkasi pilluaan kasvoihini ja ulvoi kovaa.

Hänen pillunsa nyki ja Irma kiemurteli suihkutti taas nestettä kasvoilleni ja retkahti sohvalle huokaillen puristaen minua hartioista itseään vasten, makasimme siinä melko pitkään kunnes hän nousi ja talutti minut pesuhuoneeseen ja astuimme kylpyammeeseen, Irma suihkutti minut kauttaaltaan ja valeli myös itsensä vedellä.

Hän otti kullistani kiinni ja veteli esinahkaa löysän kullin nupin päällä mutta jännitin niin ettei kulli jäykistynyt, hävetti kun en tiennyt miten pitää olla ja tuntui niin ankealta, Irma sanoi että voit olla ihan rennosti hän kyllä rauhassa opettaa miten voi naisen kanssa olla ja mennään kuivattelemaan ja sitten sänkyyn niin voi opetella rauhassa nauttimaan aikuisen naisen kanssa rakastelemaan.

makasimme leveällä vuoteella ja Irma asetti taas käteni rinnoilleen sanoi sitten että kun hyväilet hellästi niin nainen nauttii, ei siis niin kuin porno filmeissä missä ollaan rajusti reuhtomassa naista rinnoista ja kauttaaltaan kehosta.

Sitten hän asetti minut päälleen ja kullini roikkui vasten hänen pilluaan, Irma ohjasi kädellään kulliani liikkumaan pillunsa huulilla ja tunsin miten taas oli kuin särky olisi levinnyt nivusiin, Irma kehui miten kullini on komeasti kaareva ja kivikova, hän nytkytti lantiollaan kunnes kullini alkoi kastua pillusta valuvasta limasta.

Hän ohjasi kullini pillunsa huulille ja sanoi, tule sisääni hitaasti työntyen ja tunnet millainen on naisen vagina, tuntui ihanalta kun kulli meni hänen sisäänsä ja Irma ihan kuin kosketteli pillullaan kulliani, tajusin että hän osasi puristaa kulliani pillullaan.

Olin epävarma miten pitää liikkua ja Irma sanoi ohjaavansa minua pakaroistani avustaen että opin liikkumaan naisen sisällä, oi miten hyvältä tuntui kun opin miten voi vetää kullia pois pillusta ja heti työntää takaisin.

Irma huokasi miten ihanan rauhassa hänen sisällään osaan olla mutta minusta tuntui että pitää nopeammin alkaa liikuttamaan kullia kun se tuntui yhä paremmalta, Irma lykki vastaan kun työnnyin häneen ja poispäin vetäessä hän varmisti ettei kulli tule pois pillusta.

Irma alkoi voihkia ja painoi pakaroitani melko voimalla kun työnsin sisäänpäin, hän nosti jalat ympärilleni ja vemppasi nopeasti kunnes tunsin pillun kiristyvän ja Irma huohotti ja tärisi vatkasi meitä rajusti vastakkain kunnes nytkähteli ja pillu pumppasi nopeasti kullin ympärillä.

Tunsin kovan kuumotuksen lantiossa ja kullia taas kuin särki kun työntelin nopeasti kullia Irman puristelevaan pilluun ja voihkien kuin hädissäni tunsin ihanan nautinnon ja olin saanut siemennesteen purkautumaan Irman pilluun se tunne jatkui ja olin nyt kai mies, ylpeänä katsoin Irmaa silmiin ja hän suuteli sanoen, kiitos olet tehnyt sen niin kauniisti ja sait minut taas orgasmiin.

Kun vedin kullin pois pillusta valui heti siementäni pitkin Irman pakaroita ja peräaukkokin peittyi nesteeseen, hämmennyin kun Irma otti sormiinsa nestettäni hävystään ja nuoli sen hymyillen ja selvästi nauttien, sitten hän kysyi oliko sinun asiasi tällainen mitä nyt teimme.

Vastasin että olin tulossa kysymään voisiko hän kertoa mitä tytölle pitää tehdä kun olin sopinut tapaavani yhden tytön illalla ja olin aikoinaan ollut Irman kanssa saunassa ja silloin hän oli sanonut että kertoo joskus kun olet vanhempi mitä muuta tytön kanssa voi tehdä kuin leikkiä hippaa.

Nyt olin siis tullut häpeillen ja arkana sitä tietoa hakemaan ja lähtisinkin jo kokeneena miehenä tyttöä illalla tapaamaan, Irma varoitti minua että pitää olla kondomi jos aion olla yhdynnässä tytön kanssa ja tyttöä ei pidä yhtään pakottaa mihinkään vaan voi kohteliaasti puhua asioista ja sopia jos tyttö olisi halukas yhdyntään.

Irma näytti minulle rauhassa pilluaan ja kertoi missä on ne kohdat mitkä on erityisesti huomioitava ja sanoi että rohkea tyttö kyllä osaa neuvoa miten haluaa saada nautintoa, Irma opetti minut perusteellisesti nuolemaan häpyhuuliaan ja kertoi että klitoriksen hyväily tuottaa useimmille tytöille ja naisille sen huipennuksen, eli kulli ei kaikille yksistään riitä vaan tärkeintä on monipuolinen hyväily kehon eri osiin.

Irma makasi päälläni pillu suutani vasten ja opasti tarkasti miten haluaa itseään hyväiltävän samalla hän hiveli kulliani ja sanoi että ottaa spermat suuhunsa niin saan tuntea jotain ihan erilaista, tunsin ihanan kutittavan nautinnon kun Irma suuteli ja nuoli kullini päätä, sain hänet kiihtymään taas ihan villiksi ja huomasin miten klitoris alkoi sykkiä ja perse nytkyi myös häpyhuulet nykivät kun Irma huusi orgasmin tullessa, hän nautti pitkään kunnes sanoi että nyt olet allani kuin lukossa ja kullini tulee saamaan sellaisen palkinnon että tulee kivespussi tyhjäksi ja karkuun ei pääse vaikka anelisit.

Irma hyväili minua ja tunsin miten kuumotus levisi lantioon kiveksiin kulliin ja Irma lopetti juuri ennen kuin olin saamassa siemensyöksyn, sitten hän taas kiusoitellen vei minua niin että anelin ota se neste suuhusi tuntuu että halkean kun lopetat juuri kun tuntuu lähtevän siemen kulliin, Irma toisti saman useasti ja ulvahtelin nauttien kunnes juuri kun luulin että taas on tauko hän imi ja nuoli kullinpäätä ja silloin ulisten laukesin tuon naisen suuhun mihin siemennesteet purkautui monena kourivana syöksynä, teki niin hyvää että kiljuin onnesta saadessani valtavan orgasmin, Irma ei päästänyt vieläkään vaan kiusoitteli kunnes en enää pystynyt ottamaan lisää hyväilyä.

Irma nousi ja tuli sitten viereeni piti kättään kullissani ja kysyi oliko tunne sellainen kuin lupasi, vastasin että taitaa se tyttö saada nyt jäädä tältä illalta kun on niin voipunut olo että tuntuu kuin olisi alettava nukkumaan, Irma kietoi minut syleilyyn ja nukahdin, herätessä oli Irma pois ja kuulin miten hän touhusi keittiössä, menin sinne ja Irma pussasi kulliani ja sanoi että pitänee pestä tuo patukka on niin kirpeä aromi, hän oli valkoisissa pikkuhousuissa ja talutti minua kullistani kiinni pitäen pesulle, hän pesi kullini huolella ja kuivasi sen nuolemalla.

Kullini oli jo melko jäykkä ja Irma tuli eteeni pyllisti ja veti pikkuhousut pakaran päälle ohjasi kullin pilluunsa ja opetti minut nussimaan pystyssä takaapäin, miten hyvältä tuntui kun pillu imi kulliani ja Irma kehotti koskettelemaan klitoristaan, hän tärisi heti kun sain sitä hyväiltyä ja puski persettään minua vasten kunnes ulvoi taas orgasmin tullessa, työntelin kovaan tahtiin ja särkevä tunne kullissa vei minut mukaansa kun siemensin kuin koira tuon naisen mikä oli antanut parasta mitä voi saada naisen kanssa nauttia.

Olen saanut monet tytöt ihan villiksi kiimasta kun olen Irman oppeja käyttäen hyväillyt heitä ja usein on myös pilluistaan lentäneet nesteet kun olen hyväillyt ja tytöt ovat kehuneet miten paljon paremmin heitä hyväilen kuin muut ikäiseni pojat, sanoin että tosi mies tekee naiselle nautinnon ja saa sitten itse nauttia valmiiksi sykkivästä orgasmi pillusta ja se tekee kullissa niin hyvää jos vielä saisi nussia paljaalla kullilla laskien nestettä pilluun se on parastamutta tytöt on aina olleet tarkkoina että käytetään kondomia ja hyvä niin.

Irma koulii minua yhä paremmaksi rakastelijaksi ja sanookin ettei kukaan hänen miesystävistään ole niin malttavainen kuin minä vaan tyhjentävät melkoisen hätäisesti sperman pilluun ja sitten luulevat että nainen on tyydytetty, nussimme Irman kanssa pari kertaa viikossa ja tyttöjä tyydytän nykyisin kolme jopa neljäkin viikossa tai enemmänkin jos tulevat itseään tarjoamaan, yksi heistä on pieni ja hento nussimme usein niin että pidän hänet käsieni varassa sylissäni ja saan hänet aina laukeamaan pelkällä kullilla, muut tytöt on niitä joille klitoris hyväily tuottaa varman orgasmin.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot