SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Jatkuva kiima 3
Laatija Himokas
Julkaistu 30.03.2016
Teksti

Risteilystä mieheni kanssa oli kulunut joitakin viikkoja. Muutaman kerran Pate oli tehnyt meille seuraa makuuhuoneessa, etenkin silloin, kun mieheni oli halunnut leikkiä suurta porno-ohjaajaa. Minä nautin kovasti siitä, että mieheni katseli, kun toinen mies pani minua kameran edessä. Nautintoani lisäsi tietoisuus siitä, että vaikka toinen mies nussi minua mieheni omasta pyynnöstä, hän tuli mustasukkaiseksi, mikä tarkoitti sitä, että hän Paten lopetettua panisi minua rajusti, lähes väkivaltaisin ottein.

Töittemme takia emme juurikaan ehtineet viettää yhteistä aikaa viikolla. Niinpä paineet olivat suhteellisen kovat, kun viimein perjantai-iltana tapasimme. Viikolla jouduimme hoitelemaan itse itsemme samalla, kun puhuimme puhelimessa tai viestittelimme muutoin. Tapanamme oli härnätä toista vihjailemalla, mitä viikonloppuna olisi odotettavissa. "Lauantaina toteutuu yksi pitkäaikainen fantasiasi", kerroin miehelleni. Oitis hän alkoi tenttaamaan mistä fantasiasta oli kysymys, mutta minä pysyin salaperäisenä, enkä suostunut paljastamaan toteutettavaa unelmaa. Kerroin vain miehelleni, että tällä kertaa minä olisin ohjaksissa.

Perjantai tuli ja tapasimme jälleen neljän päivän tauon jälkeen. Emme ehtineet eteistä pitemmälle, kun hameeni oli vyötäröllä ja alapääni paljas. Mieheni oli avannut housujaan sen verran, että sai kalunsa ulos. Hätäisesti hän nosti minut syliinsä, minä avasin reiteni ja hän survoi kalunsa sisääni yhdellä voimakkaalla työnnöllä. Viikon aikana kertyneellä kiimalla hän nai minua seinää vasten kuin viimeistä päivää. Minä vaikeroin hänen otteessaan ja laukesin paljon ennen häntä. Tyydytettyämme toisemme saatoimme käydä perjantain illallisen tekoon ja avata pullon hyvää punaviiniä. Mieheni jatkoi utelua ja yritti kaikin keinoin saada selville, mikä järjestämäni yllätys oli. Pahinta oli, kun hän illalla kidutti minua sängyssä: hän liikutteli kaluaan häpyhuulteni välissä, käväisi välillä sisälläni vain vetäytyäkseen pois. Painoi kalunsa syvälle sisääni, eikä suostunut liikkumaan ja aloitti kaiken taas alusta. Olin tulla hulluksi himosta ja kertoa kaiken, ennen kuin keksin, että tätä peliä saattoi pelata kaksikin. Kuten arvota saattoi, kiusoittelua seurasi armoton paneminen, jonka jäljiltä vuode oli kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Hikisinä ja tyydytettyinä nukahdimme toistemme syliin.

Lauantaina heti herättyämme mieheni jatkoi edellisiltana kesken jäänyttä uteluaan. Salaisuuden pitäminen otti erityisen koville, kun hän aamiaisen jälkeen työnsi minut tiskipöytää vasten ja työnsi sormensa jalkoväliini. Antauduin oitis noille osaaville sormille, levitin reisiäni ja huokailin nautinnosta hänen levittäessään kosteuttani koko vakooni. Saatuaan minut märäksi hän alkoi naida minua sormillaan vain keskeyttääkseen touhun. Sormet pysyivät sisälläni liikkumattomina, kun hän tivasi: "mikä se yllätys on? Minkä fantasiani aiot toteuttaa? Milloin saan yllätykseni? Onko se se autojuttu? Vai se piiskaushomma? Kerro tai en jatka sormetusta!". Turhautuneena yritin pyörittää lantiotani, jotta saisin lähellä olevan orgasmin ja anelin häntä jatkamaan: "älä lopeta, kiltti, jatka sormetusta, tuntuu niin ihanalta, mä oon just tulossa, kiltti pane mua jooko....". Tajuttuaan viimein, ettei saisi minua paljastamaan salaisuuttani edes kiiman ollessa kovimmillaan, hän armahti minua ja jatkoi runkkaamistani, kunnes ei enää jaksanut itsekään pidättäytyä ja työnsi kovettuneen elimensä syvälle sisääni, aloittaen nautinnollisen tuskaisen hitaan panon.

Lauantai kului, kuten lauantait yleensäkin: pukeuduimme, kävimme kaupassa, söimme kevyen lounaan, avasimme viinipullon ja saunoimme. Yleensä teimme illallisen saunomisen jälkeen, mutta tällä kertaa totesin miehelleni, että illallinen siirtyy myöhemmäksi ja nautimme vain pieniä suolapaloja. Istutin mieheni olohuoneen sohvalle ja toin hänelle avatun viinipullon, lasin ja hieman sushia käskien häntä nauttimaan. Itse poistuin makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa puin ylleni sukkanauhaliivit sukkineen, pikkuiset alushousut ja rintaliivit. Alusvaatteitten päälle tuli kapea musta puolihame, joka ulottui hieman polvien alapuolelle ja valkoinen, edestä napitettava paitapusero. Suihkautin hieman hajuvettä iholleni, vaihdoin isommat korvakorut ja sitaisin hiukseni löysälle nutturalle. Sujautettuani mustat korkeakorkoiset pikkukengät jalkaani olin valmis ja siirryin alakertaan mieheni luo. Huomasin mieheni syöneen kaikki sushit, joten tyydyin juomaan lasin viiniä hänen kanssaan. Tällä kertaa hän malttoi olla utelematta ja rentoutui nojaamalla sohvan selkänojaan ja nostamalla jalkansa rahille. Hän näytti niin herkulliselta valkoisessa t-paidassaan ja vanhoissa farkuissaan, että minun oli pakko suudella häntä pitkään ja hartaasta samalla hyväillen hänen vielä lepotilassa olevaa kankeaan.

Viimein ovikello soi. Hätkähdimme äänen kuultuamme, mutta painoin käteni mieheni rinnalle ja käskin hänen nauttia tulevasta. Hän kohotti kulmakarvojaan kysyvästi, mutta ei sanonut mitään. Avasin oven Tanjalle, johon olin tutustunut työseminaarissa joitakin kuukausia aikaisemmin. Erään illanvieton aikana olimme huomanneet olevamme kahdestaan kabinetissa ja aloimme jutella melko suorasukaisesti seksistä. Nauttimallamme alkoholilla oli varmasti osuutensa asiaan, mutta seuraavana päivänä selvin päin päätimme joskus kokeilla sitä, mistä olimme edellisiltana jutelleet kuumien suudelmien välissä.

Tanja oli jotakuinkin samanpituinen kuin minä. Hänellä oli mustat hiukset ja ruskeat silmät, jotka saivat miehen kuin miehen lumoihinsa. Ja miksipä ei naisiakin. Hän oli pukeutunut samaan tyyliin kuin minä, mutta lisäksi hänellä oli hameeseen kuuluva jakku yllään. Vaihdettuamme ovella pikaisen suukon, kävelimme olohuoneeseen. Esittelin Tanjan miehelleni ja osoitin hänelle istumapaikan mieheni vasemmalta puolelta. Pyysin häntä odottamaan hetken ja hain uuden viinipullon ja kolmannen lasin.

Juteltuamme puolisen tuntia niitä näitä, jotta mieheni tutustuisi Tanjaan paremmin, laitoin taustalle levyn soimaan. Musiikki soi taustalla, luoden huoneeseen miellyttävän tunnelman. Samalla kun hidas klassinen rock soi taustalla, säädin huoneen valoja hieman himmeämmiksi ja sytytin pari kynttilää. Stairway to heaven:in alkaessa soimaan huudahdin kyseessä olevan lempikappaleeni ja vedin Tanjan mukaani olohuoneen lattialle tanssimaan. Mieheni ilme oli hieman hämmentynyt, mutta samalla utelias.

Hitaasti painauduin Tanjaa vasten ja tunsin hänen rintojensa painautuvan omiani vasten. Haistoin hänen parfyyminsa vienon tuoksun ja tunsin poskellani pehmeiden hiusten kosketuksen. Tanja kietoi kätensä vyötäröni ympäri ja liikuimme hitaasti toisiimme painautuneina. Annoin toisen käteni nousta Tanjan lantiolta vyötärölle ja siitä edelleen hitaasti nautiskellen hänen rintansa päälle. Kuulin sohvalta äännähdyksen, joka kertoi mieheni viimein tajunneen mistä oli kysymys!

Hyväilin Tanjan rintaa ja tunsin hänen siirtävän kätensä takamukseni päälle. Hitaasti työnsin käteni hänen jakkunsa alle ja riisuin sen hänen yltään. Suutelin ja näykin hetken hänen kaulaansa ennen kuin siirsin huuleni hänen täyteläisille huulilleen. Hetken annoimme huultemme vai olla, ennen kuin aloitimme syvän suudelman, joka kiihotti minua niin, että tunsin tutun sykkeen jalkovälissäni. Tanja hyväili suudelman aikana rintaani ja alkoi napittaa puseroani auki. Nappien auettua annoin puseroni pudota maahan ja aloin availla Tanjan puseron nappeja samalla, kun hän hyväili rintojani. Sivusilmällä näin, kuinka mieheni oli ottanut sohvatyynyt syliinsä peittääkseen erektionsa.

Jatkoimme tanssia ja riisuimme toistemme rintaliivit samalla suudellen ja hyväillen toistemme rintoja. Tanjan täyteläiset rinnat tummine nänneineen tuntuivat käsissäni raskailta. Leikittelin hänen nänneillään, kunnes sain ne kovettumaan ja työntymään ulospäin. Kuin yhteisestä sopimuksesta siirryimme mieheni eteen samalla suudellen ja hyväillen toisiamme. Käännyin selin Tanjaan ja tunsin hänen tarttuvan hameeni vetoketjuun. Miestäni kiusoitellen Tanja hivutti hameen nilkkoihini. Astuin ulos hameesta ja potkaisin sen loitommalle ennen kuin Tanja tarttui pikkuhousuihini ja soi niille saman kohtalon kuin hameelle. Sukkanauhaliivit ja sukat jalassani käännyin takaisin Tanjan puoleen ja painoin lantioni häntä vasten. Paljaat rintamme pusertuivat yhteen, kun avasin hänen hameensa vetoketjun.

Tartuin Tanjan hameen vyötäröön ja samanaikaisesti pikkuhousujen vyötärönauhaan ja aloin vetää niitä samanaikaisesti alas samalla kyykistyen hänen edessään. Hänen astuttuaan ulos hameesta ja pikkuhousuista olin jo polvillani hänen edessään ja painoin kasvoni hänen pillunsa päälle. Olimme molemmat siistineet tuheromme, joten Tanjan häpyhuulet avautuivat somasti suoraan silmieni edessä. Mieheni farkut taisivat olla halkeamassa tyynyn alla, ainakin hänen ilmeestään päätellen.

Pyysin Tanjaa istumaan sohvaan kuuluvan rahin päälle ja levittämään jalkansa. Tässä vaiheessa mieheni vaikutti kaikkea muuta kuin rennolta. Viehkeästi hän asettuikin eteeni päästäen minut polvilleni reisiensä väliin. Olimme sivuttain aivan mieheni edessä, jotta hän näki jokaisen yksityiskohdan toimistamme. Kumarruin Tanjaa kohti ja suutelin häntä. Annoin kieleni viipyillä hänen huulillaan ennen kuin jatkoin kaulalle jatkaen edelleen kohti hänen pystynä törröttävää nänniään. Saatuani nännin suuhuni aloin imeä sitä lähes raivokkaasti saaden Tanjan voihkimaan ääneen ja pyytämään, että lopettaisin. En totellut, vaan jatkoin nännien kiusaamista näykkimällä niitä ja puristellen samalla toista rintaa kädelläni. Taina nosti kätensä harteille ja pyysi lopettamaan, että häneen sattui. Tämä kuului kuitenkin leikkiin, jonka säännöistä olimme hyvin perillä. Vaikerointi ja anelu toi puuhaan oman säväyksensä. Viimein jätin rinnat rauhaan ja siirryin näykkien ja suudellen kohti hänen jalkoväliään. Levitin reidet käsilläni niin levälleen kuin pystyin ja tarkastelin tuota pillua, josta mieheni saisi vielä nauttia.

Tanja nojautui taaksepäin rahilla niin, että hänen pyöreät rintansa nousivat pystyyn esitellen kovina sojottavia nännejä. Hitaasti painoin pääni kohden Tanjan jalkoväliä ja työnsin kieleni klitorikselle. En ollut koskaan ennen nussinut naista, joten en tiennyt miltä pillu tuntui suussa. Päätin kuitenkin käydä Tanjan klitoriksen kimppuun voimakkaasti kieltäni käyttäen - ei kai se niin kamalaa voi olla, kun miehenikin mieluusti nuolee minua? Tanja maistui - en osannut oikein kuvailla sitä muutoin - pillulta. Kiimaiselta kostealta naisen pillulta.

Suutelin häpykumpua, annoin kieleni pyörähdellä välillä klitoriksen ympärillä ja irrotin käteni reisistä voidakseni työntää sormeni hänen sisäänsä. Tanja hätkähti voimakkaasti, kun tunsi kaksi sormeani sisällään. Aloin runkata häntä vetäytyen samalla taaksepäin, jotta miehelläni olisi täydellinen näkymä Tanjan jalkoväliin. Pian hän huusi nautinnosta, kun hyväilin klitorista peukalollani ja annoin hänen laueta. Hitaasti hän nousi istumaan, tarttui kasvoihini ja antoi minulle pitkän suudelman sanoen: "kiitos, se oli ihanaa, mutta anna minun nyt nauttia sinusta".

Määrätietoisin ottein Tanja asetteli minut lattialle selälleni ja käski minun levittää reiteni. Hän laskeutui ylleni ikään kuin olisi ollut mies ja antoi häpyjemme painua toisiaan vasten samalla suudellen minua. Hän siirtyi alemmas alkaen suudella ja hyväillä rintojani. Samalla hänen peppunsa nousi pystyyn ja huomasin, kuinka mieheni käsi kurottui tunnustelemaan noita pyöreitä kiinteitä pakaroita. Nautintoni lisääntyi, kun huomasin mieheni tulleen mukaan ja nauttivan olostaan. Tanjan sormet leikittelivät klitoriksellani ja olisin mielelläni antanut hänen nuolla itseäni, mutta halusin nyt siirtyä kiusaamaan miestäni.

Nousin ylös polvilleni ja otin tyynyt mieheni sylistä. Kuten olin arvannutkin, hänen kyrpänsä oli paisunut housuja vasten lähes kivuliaan näköisesti. Vilkaisimme Tanjan kanssa toisiamme ja aloimme avata noita farkkuja, jotka niin lupaavasti pullistelivat. Tanjan jatkaessa housujen riisumista siirryin polvilleni sohvalle ja vedin t-paidan mieheni päältä. "Nautitko?", kuiskasin hänen korvaansa ja sain vastaukseksi epämääräisen urahduksen. Huomasin Tanjan saaneen housut ja sukat pois mieheni jalasta ja nopeasti aloin näykkiä mieheni kaulaa, nännejä, vatsaa ja lantiota kunnes olin polvillani mieheni edessä kuten Tanjakin.

Yhdessä aloimme nuolla mieheni paisunutta parrua, Tanja toiselta ja minä toiselta puolelta. Tanja otti terskan huuliensa väliin ja minä hyväilin palleja ja samalla Tanjan selkää. Tanja työnsi päätään eteenpäin ja otti kyrvän syvälle suuhunsa, syvemmälle kuin minä pystyin. Ihaillen katsoin tuota näkyä, kun toinen nainen imi miestäni. Vilkaisin mieheni kasvoja ja näin kuinka hän nautti katsellessaan suihinottoa. Menin Tanjan viereen niin, että yletyin hyväilemään hänen pilluaan takaapäin. Se suorastaan valui kiimasta kuten omanikin.

Asetuin sohvalle selälleni ja avasin reiteni. "Tanja, tule nuolemaan mua - nussi mua tolla suulla", pyysin. Tanja totteli enempiä kyselemättä. Mieheni nousi sohvalta kulli jämerästi pystyssä ja katsoi, kuinka tuo vieras nainen kumartui hänen naisensa jalkoväliin ja alkoi nussia tätä suullaan. Hyväillen omia rintojani ja nauttien Tanjan tarjoamasta taidokkaasta suuseksistä kehotin miestäni nussimaan Tanjaa takaa päin. Miestäni ei tarvinnut toiste kehottaa, kun hän jo työntyi Tanjan pilluun.

Hetkeksi Tanjan rytmi sekosi, mutta kun mieheni alkoi panna häntä rytmikkäästi alkoi kieli työskennellä entistä voimakkaammin klitoriksellani ja häpyhuulillani. Tanja työnsi muutaman sormen märkään vittuuni ja alkoi naimaan minua samassa tahdissa, kuin mieheni nussi häntä. Nautin näystä, joka tarjoutui, kun katsoin Tanjan hoikan selän yli miestäni, joka oli tarttunut Tanjan lantioon ja lykki parruaan tämän vakoon yhä kiihtyvällä tahdilla. "Nai sitä perseeseen", sanoin kiiman käheyttämällä äänellä samalla, kun tunsin Tanjan kielen ja sormien tuottaman orgasmin lähestyvän. Mieheni vaihtoi reikää lennosta, eikä Tanja ehtinyt kuin hieman ulvahtaa ennen kuin mieheni kirnusi tämän persettä. Orgasmini tuli voimalla, jota en ollut osannut suun voivan edes tuottaa. Pilluni työntyi voimakkaasti kohti Tanjan suuta ennen kuin valahdin sohvalle täysin tyydytettynä. Nautin Tanjan tuskaisen ilmeen katselemisesta, kun mieheni veteli häntä perseeseen täydellä voimalla saaden orgasmin vain hetken minun jälkeeni.

"Saitko sä?", kysyin Tanjalta, kun tämä hetken huohotettuaan vaipui viereeni makuulle. Mieheni katseli kahta alastonta naista sohvallaan tietäen, että tyydyttäisimme hänet vielä useaan otteeseen ennen kuin yö olisi oli. "Sain - pariinkin kertaan. Sun miehellä on uskomaton kyrpä. Luulin, että mä halkeen, kun se työnsi sen perseeseen, mutta kun kipu hävisi, tuli nautinto - en ole koskaan kokenut mitään sellaista". Tanja näytti kissalta, joka oli juuri saanut purkillisen kermaa.

Hetken levähdettyämme siirryimme kolmisin suihkuun. Yhdessä Tanjan kanssa pesimme mieheni kiireestä kantapäähän saaden hänen kiimansa taas nousemaan. Tällä kertaa halusin mennä makuuhuoneeseen. Käskin mieheni sänkyyn selälleen ja Tanjan hänen päälleen. Hitaasti Tanja laskeutui pystyssä seisovan kullin päälle kunnes se oli kokonaan hänen sisällään. Itse asetuin Tanjan taakse ja tartuin hänen rintoihinsa. Samassa Tanja alki ratsastaa miehelläni. Minä katselin miestäni, joka nautti edessään olevasta näystä: vieras nainen ratsasti hänen kyrvällään samalla kun hänen oma naisensa leikki tämän rinnoilla. Tiesin itse saavani tyydytyksen myöhemmin, mutta nyt nautin mieheni fantasian toteuttamisesta. Kovin pitkään en pystynyt pidättäytymään leikistä, vaan siirryin mieheni viereen selälleni ja aloin sormettaa itseäni katsellessani, kuinka tuo mela upposi kerta toisensa jälkeen Tanjan kiimaiseen pilluun. Viivyttelin omaa orgasmiani siihen asti, että näin sperman valuvan Tanjan reisille. Tyytyväisinä vaivuimme vuoteelle mieheni jäädessä Tanjan ja minun väliin.

Sunnuntaina Tanjan jo lähdettyä, mieheni painoi minut sohvalle makuulleni ja tuli itse päälleni. Hän suuteli minua pitkään ja nautinnollisesti ennen kuin nosti päänsä ja sanoi: "kiitos - oli mahtavaa katsoa kahden naisen sekstailua ja päästä itsekin kokeilemaan vierasta pesää. Ei Tanjan pillu kyllä niin tiukka ollut kuin oman naiseni, mutta tuntui seksikkäältä nussia toista naista oman ollessa läsnä". Tunsin tutun kalun painuvan reisiäni vasten samalla, kun mieheni jutteli minulle. "Nussi mua, nyt. Kovaa. Tyydytä itses muhun, äläkä välitä mun tarpeista, mä runkkaan sit itselleni orkut. Tyydytä itses muhun nyt.", pyysin tuntien iloa siitä, että olin vuorostani saanut toteuttaa mieheni haaveet.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaOlen kirjoitellut "Jatkuvaa kiimaa" pöytälaatikkoon enemmänkin. Onko tarinan jatkolle enää lukijoita? Julkaisenko, vai pidänkö pöytälaatikossa omaksi ilokseni? / Himokas
Jupelis soikonn, toki uutta putkeen, kiva lukea /Suikki

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot