SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin




Palaute



** Top Videot **




Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Jatkuva kiima 5
Laatija Himokas
Julkaistu 12.04.2016
Teksti

Palattuamme pöytään herrani kysyi Patelta: ”No – maistuiko?”. ”Juu – kiitos vaan tarjouksesta, yhtä tiukalta tuntui kuin ennenkin, vaikka yritti se vähän estellä, kun huomasi mun seuraavan sitä veskiin. Mutta hyvin oot kouluttanut – ei pistänyt lainkaan hanttiin” selosti Pate auliisti, mistä ymmärsin hänen jossain vaiheessa pyytäneen lupaa nussia minua herraltani. Oloni oli kuitenkin liian hyvä, jotta olisin jaksanut harmistua asiasta ja niinpä annoin olla. Yhtä hyvin voisin nauttia loppuillasta, sillä tiesin, ettei minua satutettaisi enempää kuin kestäisin ja haluaisin, minkä lisäksi saisin vielä nauttia käsittelystäni. Herrani luki ajatukseni tarkkaillessaan kasvojani ja kysyi: ”Taisit olla tyytyväinen vessareissuun vai? Sitä on luvassa vielä lisää, ilta on vielä nuori.” ”Kyllä nautin herra ja odotan loppuiltaa innokkaasti herrani.”, vastasin silmät alas luotuina. Musiikki hiljeni taas hetkeksi, kun dj ilmoitti: ”Arvoisat herrat, tänä iltana teitä viihdyttää Sandra ja hänen kolme herraansa. Lavalla on odotettavissa rankkaa panemista ja rankaisemista. Nauttikaa näytöksestä!”. Samalla lavalle ilmestyi nahkahihnoin koristeltu upea nainen, jonka suu oli tukittu pallolla. Lavalle tuotiin telineitä, kettinkejä, piiskoja ja muuta rekvisiittaa. Naisen perässä seurasi kolme atleettista miestä, joilla oli yllään vain lannevaate ja joitten pää oli peitetty mustalla hupulla. Koko pöytäseurueemme nousi ja siirryimme lähemmäs lavaa. Herrani talutti minua perässään ja asetti minut seisomaan selkä itseään vasten.

Näytös alkoi. Miehet sitoivat naisen telinettä ja kettinkejä hyödyntäen X:n muotoiseen asentoon, paljastaen hänet täydellisesti yleisön katseille. Yhdessä tuumin miehet vuoroin piiskasivat ja vuoroin hyväilivät naista saaden tämän sätkimään ja inisemään nautinnosta. Tunsin oman jalkovälini kastuvan ja huomasin toivovani, että olisin näyttämöllä tuon naisen paikalla. En uskaltanut juurikaan liikahtaa, mutta painoin takamustani herrani lanteita vasten ja tunsin niin tutun kohouman hänen housuissaan. Jatkoin hänen kalunsa hieromista pepullani samalla, kun esitys lavalla muuttui kiihkeämmäksi. Tunsin herrani käden nousevan rinnoilleni samalla, kun hän pudotti puvun olkaimet alas ja paljasti rintani. Muutama mies ympärillämme vilkaisi meitä, kun herrani puristeli rintojani ja leikitteli herkillä nänneilläni, ennen kuin jatkoivat lavan tapahtumien seuraamista. Nainen oli nyt sidottu jonkinlaisen laverin päälle nelinkontin ja yksi mies työnteli kättään hänen jalkovälissään samalla kun toinen työnsi kyrpäänsä hänen suuhunsa. Herrani käsi siirtyi alemmas ja nosti hameenhelmani ylös saadakseen kätensä kosteaan jalkoväliini. ”Levitä jalkojasi”, kuului käsky ja tottelevaisesti tein niin, jotta herrani kädellä olisi paremmin tilaa työskennellä haaroissani. Nyt naisen jalkoväliä käsitellyt mies työntyi häneen takaapäin. Minua kiihotti katsella, kun naista nussittiin suuhun ja pilluun, kiimani oli suorastaan sietämätön, kun herrani samalla hyväili märkää vakoani. Vaikeroin nautinnosta ja vääntelehdin osoittaen haluni, mutta minulle ei suotu vapautusta kiimastani.





Tunsin myös herrani halujen nousevan, sillä hänen hengityksensä niskaani alkoi käydä yhä raskaammaksi ja tiesin, että meidän molempien olisi pian saatava kiihkomme laantumaan, jotta voisimme taas jatkaa leikkiämme. Lavalla tapahtumat olivat saavuttaneet kliimaksinsa ja kuulin Sandran puhuvan jotain mikrofoniin. Olin kuitenkin niin keskittynyt herraani ja hänen käteensä jalkovälissäni, että sanat menivät minulta täysin ohi korvien. Herrani käänsi minut ympäri niin, että rintani olivat kiinni hänen rinnassaan ja kysyi: ”sopiihan se nartullenikin?”. Minulla ei ollut aavistustakaan mistä herrani puhui, mutta vastasin innoissani vasten parempaa tietoani: ”Kyllä herrani, minulle sopii kaikki, mitä haluat narttusi tekevän.” Samassa herrani tarttui tiukasti pakaroihini ja nosti minut syliinsä. Hän astui muutaman askelen eteenpäin ja istutti minut lavan reunalle. ”Pidä häntä käsistä kiinni ja sinä voisit laittaa nu lenkit jalkoihin ja sitoa ne niin, että hänen jalkansa pysyvät levällään ja ylhäällä”, kuulin herrani sanovan jollekulle takanani. Samassa ranteisiini tartuttiin ja minut vedettiin selinmakuulle. Katsoessani, kuka piteli ranteitani punastuin, kun huomasin kyseessä olevan yksi miehistä, jotka juuri olivat esiintyneet lavalla. Tällä oli lannevaate taas päällään ja hän kuiskasi minulle: ”tuollaista narttua on mukava pidellä. Herrasi on saanut tissisi näyttämään todellisilta herkkupaloilta”. Katsellessani miestä pääni takana tunsin, kuinka jalkani nostettiin ja levitettiin niin, että paljas pilluni oli nyt lavan reunalla kaikkien tarkasteltavana. Vai tähän olin suostunut, totesin itsekseni ja päätin nauttia tilanteesta. Herrani nosti hameenhelmani huolellisesti vyötärölle ja siirtyi hieman sivummalle tarjotakseen esteettömän näkymän ympärille kertyneille miehille. ”Sandra, olen valmistellut narttuni, voit aloittaa.”, kuulin herrani sanovan. Älähdin hieman, kun huomasin Sandran astuvan alastomana, pelkät sukat ja kengät jalassaan, eteeni. Hetken katseltuaan hän alkoi leikitellä klitoriksellani nojautuen toiseen jalkaani, jotta mahdollisimman moni näkisi jalkovälini. ”Hyvät herrat, voitte seurata tapahtumia myös valkokankaalta, yksi apureistani kuvaa tapahtumat ja näette ne koko ajan livenä”, Sandra kertoi ja huomasin suurimman osan yleisöä siirtyvän takaisin omille paikoilleen. Yksi kolmesta miehestä asettui lavan reunalle kameran kanssa ja alkoi kuvata. Herrani istui vieressäni tarkastellen tapahtumia lähietäisyydeltä ja leikitellen välillä rinnoillani.

Sandra aloitti käsittelynsä tunnustelemalla minua sormillaan ennen kuin otti välineitä käyttöönsä. Aivan ensimmäisenä hän levitti häpyhuuleni ja paljasti klitorikseni. Hän sormetti sitä pariin otteeseen saaden minut työntämään lantiotani häntä kohden. Ranteitani pitelevä mies kuitenkin esti suurimmat liikkeet, joten kiemurtelin minkä pystyin tyydytystä hakien. Sandra kumartui jalkoväliini ja nuoli klitoristani hetken aikaa saaden minut valittamaan nautinnosta kovaan ääneen. Hän kuitenkin lopetti taas ennen kuin saavutin huipun. Keimaillen hän kääntyi yleisöön päin esitellen jotain, mitä en kyennyt näkemään. Odotin hieman hermostuneena, mitä seuraavaksi tapahtui. Kuulin salista kaikuvat aplodit ennen kuin Sandra kääntyi takaisin minuun päin ja hymyili salaperäisesti. Asennostani johtuen en edelleenkään nähnyt, mitä hänellä oli käsissään. Hän hyväili hetken pakaroitani ja samalla tunsin jonkin kovan painuvan peräaukkoani vasten. Herrani oli siirtänyt kätensä vatsani päälle ja kuiskasi: ”rentouta peppusi kulta, Sandra työntää sinne vain jotain mukavaa.” Huokaisin ja yritin parhaani mukaan rentoutua. Vähän kerrassaan jonkinlainen sauva lupsahteli peppuuni. Sauva oli liukastettu hyvin ja siinä tuntui olevan jonkinlaisia palloja, sillä sulkijalihakseni vuoroin levisi ja vuoroin taas pieneni. Nautinto ja pieni kipu saivat minut sulkemaan silmäni ja puremaan huultani. Pidin tuosta oudosta tunteesta pepussani. Minua oli toki pantu perseeseen, mutta näin julkinen peppuni käsittely lelulla toi tunteeseen jotain aivan uutta. Saatuaan työnnettyä kapineen kokonaan sisääni, Sandra otti taas muutaman askelen taaksepäin tarjoten avoimen näkymän jalkoväliini ja antaen kameramiehen kuvata minua niin, että pilluni oli etualalla. Nyt aplodien joukosta alkoi kuulua jo mielihyvästä kertovaa vaikerointia, joten arvasin myös muitten narttujen päässeen herrojensa käsiteltäviksi.

Sandra ei kuitenkaan ollut vielä lopussa, vaan esitteli yleisölle taas uuden esineen. Arvelin kysymyksessä olevan hieromasauvan, alapäässäni oli käytössä enää yksi reikä. En erehtynyt. Hitaasti sisääni alettiin tunkea suurta dildoa. Se oli huomattavan suuri ja jouduin keskittymään, jotta kestäisin sen työntymisen sisääni. Herrani silitteli hiuksiani sanoen: ”se on iso jötikkä, mutta kyllä se suhun mahtuu, pillu venyy yllättävän paljon, rentoudu vaan narttu, niin se uppoaa perille asti”. Hengitin kiivaasti tuon esineen työntyessä yhä syvemmälle sisääni. Lopulta Sandra päätti, että se oli riittävän syvällä ja lopetti työntämisen. Huokasin helpotuksesta, sillä minut oli levitetty niin levälleen, etten ollut kuvitellut niin paljoa venyvänikään. Samalla tunsin anustapin painautuvan dildoa vasten ja oloni oli täydempi kuin milloinkaan ennen. Sandra kiinnitti valtaisan tekokyrvän jonkinlaisilla hihnoilla, jottei se luiskahtaisi ulos kiimaisesta pillustani ja kumartui jalkoväliini. Tunsin hänen kielensä kosketuksen klitoriksellani ja tunsin räjähtäväni palasiksi. Hän nuoli minua niin taidokkaasti, ettei minulla ollut mitään mahdollisuuksia estää orgasmia tulemasta ja niinpä kouristelin hänen suutaan vasten, peppuni kiristyi sisään tungetun plugin ympärille ja vittuni yritti supistella valtavan dildon ympärillä epätoivon vimmalla, mutta oli niin levällään, että pelkäsin alapään lihasteni kramppaavan, kun ne yrittivät puristua mahdollisimman tiukasti yhteen. Huusin nautinnosta suoraa huutoa ja herrani tarkkaili tilannetta vieressäni.

Lopulta Sandra lopetti klitorikseni imemisen ja nuolemisen ja alkoi hitaasti ja varoen vetämään jättimäistä kullia sisältäni. Helpotukseni oli valtava, kun se poistui sisältäni ja mietin, että jossain vaiheessa pyytäisin mieheltäni, ettei hän enää ikinä sallisi minkään niin ison lävistää minua. Samassa tunsin, kun kuhmuraista plugia alettiin vetää ulos pepustani. Nautin jokaisesta pallosta, joka yksitellen pullahti ulos suolestani. Viimein jalkovälini oli ilman ylimääräistä tavaraa, minut oli tyydytetty tavalla, jonka en ollut uskonut olevan edes mahdollista ja olin nauttinut tästä julkisesta panemisesta enemmän, kuin olin koskaan kuvitellut voivani julkisesta häpäisemisestä nauttia. Käteni olivat nyt vapaat ja myös jalkani irrotettiin niitä levällään pitäneistä lenkeistä. Herrani peitteli huolellisesti rintani ja hypähti alas lavalta tullakseen jalkojeni väliin. Laskiessaan hameeni helmaa alas, hän kysyi: ”Tuntuiko hyvältä tulla naisen nussimaksi sadan katsojan edessä?”. ”Kyllä herrani, en uskonut sen olevan mahdollista, mutta kun herrani oli koko ajan vieressäni, tunsin oloni turvalliseksi. Minua ilahdutti myös se, että herrani soi minulle tämän nautinnon. Kiitos herra.”, vastasin hieman nolostuneena. Herrani otti minut syliinsä ja laski lattialle. Valokeila seurasi meitä, kun hän talutti minut hihnasta kiinni pitäen takaisin omaan pöytäämme.

Ilta jatkui hyvin samankaltaisena muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Jossain vaiheessa meille tuntematon mies tuli pöytäämme taluttaen perässään paljasrintaista narttuaan ja sanoi: ”Narttuni tahtoisi haistella narttusi jalkoväliä ja nuoleskella sitä hieman, sallisitko hänen tehdä niin omalle nartullesi?”. Suuni loksahti auki ja suljin sen nopeasti. Nainen, jota mies talutti oli melko tavallisen näköinen, mutta mitä ilmeisimmin pitkään koulutuksessa ollut, koska ei näyttänyt yllättyneeltä herransa toiveesta. Oma herrani vastasi hetken pohdinnan jälkeen: ”kyllähän se sopii, kun kysymyksessä on narttu eikä uros. Tuleppa penkin reunalle ja levitä jalkasi, jotta tämä vieras narttu saa tutustua jalkoväliisi”. ”Kyllä herra”, vastasin nöyränä, vaikka tilanne oli mielestäni todella outo. Herrani piteli talutushihnaani, kun siirryin istuimen laidalle, levitin reiteni ja nostin hameenhelmani ylös. Jalkovälini oli jo hieman kuivunut Sandran käsittelyn jäljiltä, joten vakoni ei ollut aivan avoin tuolle vieraalle nartulle. Tämä ei kuitenkaan tuntunut piittaavan siitä, vaan asettui määrätietoisesti polvi-istuntaan työntäen päänsä reisieni väliin. Kätensä hän laski polvilleni levittäen niitä vielä lisää. Annoin polvieni levitä, kunnes tunsin tuon toisen nartun työntämisen loppuvan. Suorastaan tarmokkaasti hän tarttui häpyhuuliini ja levitti ne, jotta hän sain kielensä työnnettyä vakooni. Väinö istui selkäni takana ja tarkkaili tilannetta puristellen samalla rintojani. Vieras narttu ei selvästikään ollut ensimmäistä kertaa naisen jalkovälissä, sillä hänen nuolemisensa oli varsin tehokasta. Alkuun hän oli joutunut kostuttamaan häpyni omalla syljellään, mutta pian alkoivat omatkin kiimanesteeni erittyä liukastaen pilluni. Nautin olostani, mutta herrani ei halunnut minun laukeavan, joten hän totesi turhankin pian toisen nartun isännälle: ”no niin, eiköhän narttusi ole jo riittävästi saanut työskennellä minun narttuni jalkovälissä. En halua oman narttuni laukeavan vielä. Kiitän kovasti, oli mukavaa tutustua teihin ja toivottavasti saamme saatettua narttumme yhteen toistekin”.

Toinen tavallisesta ravintolaillasta poikkeava tapahtuma oli, kun herrani tahtoi panna minua pöydässämme. Vieras narttu oli juuri lähtenyt ja herrani elin oli kivikovana Sandran ja tuon nartun toimien katselemisen jäljiltä. Hän halusi tyydytystä. Asetuin hänen jalkojensa väliin seisomaan kasvot pöytää kohden. ”Tyhjentäkää pöytää pojat”, hän käski Väinöä ja Patea, jotka tottelivatkin nopeasti. Tunsin herrani pyörittelevän käsiään pakaroillani, kun hän käski minun kumartua pöytää vasten. Nojasin pöytään kyynärvarsieni varassa ja notkistin selkääni. Ilman sen kummempia esileikkejä tai käsittelyjä herrani työntyi sisääni ja alkoi naimaan minua. Hänen sauvansa souti sisälläni nopeaan tahtiin, eikä mennyt pitkään, kun hän jo laukesi. Yritin nousta, mutta hän painoi minua selästä alas ja sanoi: ”pysy aloillasi. Etkö huomannut, että minulla on kaksi vierasta? Eihän vieraita sovi jättää lehdellä soittelemaan. He eivät löytäneet itselleen sopivaa narttua täksi iltaa, joten lupasin heille, että he voivat käyttää minun narttuani. Saat nousta, kun olet tyydyttänyt sekä Väinön että Paten”.

En pistänyt pahakseni – en ollut ehtinyt herrani mukaan hänen painaessaan minua, joten toivoin nyt laukeavani ainakin toisen miehen käsittelyssä. Väinö tarttui lanteisiini ensimmäisenä ja aloitti sen enemmittä juhlallisuuksia panonsa. Työntöjensä välillä hän kehaisi: ”on sulla hyvin koulutettu narttu Erkka ja niin tiukkaa tavaraakin, oikein kateeksi käy, tällaisia aarteita löytyy harvoin”. Viimein Väinö lopetti puhumisen ja keskittyi panemiseeni. Pallit heilahtelivat jalkoväliini kiihtyvällä tahdilla, kun hän pumppasi vehjettään sisääni kuin viimeistä päivää, ennen kuin vetäytyi ulos ja ilmeisesti kohteliaisuuttaan antoi spermansa levitä takamuksilleni. En ehtinyt kunnolla vetää henkeä, kun Pate takanani sanoi: ”Olis se kiva nussia sua joskus edestäpäinkin, mutta hyvältä sä tunnut takaakin”. Samassa patukka työntyi sisääni pohjia myöten ja huomasin nauttivani tuosta tutusta kyrvästä ja sen työnnöistä. Pate nussi minua kaikessa rauhassa, kiirehtimättä, olihan hän jo kertaalleen illan aikana saanut pussinsa tyhjennetyiksi. ”Saanko kääntää narttusi kasvot itseeni päin?”, Pate kysyi herraltani työntöjen jatkuessa tasaiseen tahtiin. Herrani pysyi vaiti pitkään ja antoi sitten vastahakoisen kuuloisesti lupansa. Pate irrottautui minusta, auttoi pystyyn ja istutti pöydälle jalat levällään. ”Käy siihen makaamaan vaan”, hän kehotti. Pate nosti jalkani harteilleen ja kumartui päälleni. Hän pääsi nyt syvemmälle sisääni ja huomasin hänen kasvonsa omieni yllä. ”Sä olet niin kaunis, mä halua sua…”, Pate hoki hiljaisella äänellä irrottamatta katsettaan silmistäni. Nostin käteni hänen rinnalleen ja yritin työntää häntä pois päältäni, mutta turhaan, Pate oli liian voimakas ja liian kovassa kiimassa voidakseen enää peräytyä. Vastusteluistani ei ollut apua, kun syvät työnnöt kiihtyivät ja näin Paten katseesta, että hän oli laukeamassa. Niinpä suljin huolestuneet ajatukseni mielestäni ja annoin itsekin mennä laueten melkein samalla hetkellä, kun suljin silmäni. ”Avaa silmät, katso mua”, kuului kireä käsky Paten suusta, kun hän työntyi sisääni vielä pariin kertaan ennen kuin laski spermansa sisuksiini. Hänen katsomisensa silmiin tuntui paljon intiimimmältä kuin hänen kyrpänsä vitussani.

Myös herrani oli huomannut jotain poikkeuksellista tapahtuneen silmiensä alla, sillä vihaisesti hän totesi: ”me lähdemme nyt, hyvää illanjatkoa herrat.”. Hän kiskaisi minua olkavarresta ja lähti kiireisin askelin taluttamaan minua kohti ulko-ovea ja taksia. Taksissa hän totesi: ”kun päästään kotiin, keskustelemme vakavasti Patesta ja susta, onko selvä?”. Katsoin herrani kurtussa olevia kulmia ja päättelin leikin olevan ohi. ”Selvä on, mutta muista, että mä rakastan sua, enkä ikinä tekisi mitään vastoin sun tahtoasi. Munkin mielestä meidän pitää jutella, Pate meni aivan liian pitkälle tänään – se ei varmaan kyllä ittekkään tajunnut sitä, mutta oot oikeassa, jutellaan.”, sanoin miehelleni työntyen hänen kainaloonsa ja suudellen hänen leukaansa. Saisin kyllä hänet rauhoittumaan ennen kuin olisimme kotona ja voisimme jutella kaikessa rauhassa vaikka aamuun asti.



>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa





Klikkaa ylös  




SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>






© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot