SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Jatkuva kiima 6
Laatija Himokas
Julkaistu 09.05.2016
Teksti

Illasta yökerhossa oli kulunut jo aikaa ja olin joutunut tekemään kaikkeni saadakseni mieheni vakuuttumaan siitä, ettei Pate merkinnyt minulle mitään. Tai ei ainakaan muuta kuin miestä, joka oli herrani pyynnöstä ja luvalla nussinut minua. Olin hieman yllättynyt mieheni reaktiosta, hän selvästi nautti katsellessaan, kun toiset miehet panivat minua, mutta viimeaikainen mustasukkaisuus ei ollut tuntunut mukavalta. Takamukseni oli jatkuvasti hellänä hänen käsittelyjensä jäljiltä. Viimeksi eilen olin joutunut alistumaan rangaistukseen hymyiltyäni tutulle miesmyyjälle ruokakaupassa. Hän oli sitonut minut lattialle nelinkontin ja piiskannut peppuani välillä lujemmin ja välillä hellemmin. Lyöntien välillä hän oli hyväillyt pakaroitani ja sujauttanut kättään reisieni väliin saaden kiimani nousemaan. Älähtelin aina iskujen aikana ja vuorottainen hyväily ja piiskaus saivat totisesti veren virtaamaan alapäässäni. Hän ei kuitenkaan sallinut minun laueta, vaan tyydytti itsensä perseeseeni. Loppuillan hän oli rääkännyt minua sitomalla käteni taakse ja kiihottamalla minut lähes huipulle ja lopettaen juuri ennen kuin olisin lauennut. Lopulta jo anelin: "herrani, mikään ei ole suurempi kunnia kuin olla orjanne, mutta jalkovälini huutaa armoa. Ellette halua nussia minua, saisinko tyydyttää itseni?" Mieheni oli vilkaissut minua häijy ilme silmissään ja vastasi: "nartun asia ei ole sanoa herralleen mitä pitää tehdä. Sun pillussa on vieraillut niin monta kullia viime aikoina, että sulle tekee hyvää välillä olla puutteessa. Enköhän minä keksi jonkin keinon saada sut tyytyväiseksi, mutta ei iloa ilman kärsimystä" Tähän minun oli tyytyminen.

Mennessämme nukkumaan mieheni sitoi käteni yöksi sänkymme päädyssä olevaan renkaaseen. Minulle jäi hyvin tilaa liikkua, mutta käteni eivät ylettäneet jalkoväliini. Haaveeni masturboinnista jäi siis haaveeksi. Epätoivoissani yritin hinkata itseäni vasten miestäni, mutta hän ei sallinut minun laueta. Vasta aamulla, nähtyään väsyneen ja kiimaisen ilmeeni, hän päätti sääliä minua. Todennäköisemmin syy oli hänen aamuseisokissaan, mutta en piitannut, kunhan minua pantaisiin ja kunnolla. Mieheni ei vapauttanut käsiäni, vaan alkoi hyväillä minua taidokkaasti, vältellen kuitenkin rintojani ja kosteana odottavaa pilluani. Vääntelehdin himosta hänen käsiensä alla ja hän selvästi nautti tilanteesta. Viimein hänen oma kärsivällisyytensä petti ja hän otti minut säälimättömän tehokkaasti. Olin taivaassa, sillä laukesin ensimmäisen kerran heti hänen työntyessään sisääni ja kiihotuin lähes samantien uudelleen tarjoten itseni täydellisesti hänen käyttöönsä. Lopulta saimme orgasmin samanaikaisesti ja lysähtäessään päälleni hän kuiskasi: "hyvä tyttö, sä olet mun, etkä kenenkään muun. Onko selvä?" "Kyllä herrani, en haluaisikaan kuulua kellekään toiselle", vastasin hikisenä ja kahdesti tyydytettynä.

Seuraava viikko kului tavanomaisesti. Ennen kuin mieheni lähti työpaikalleen, olin melko varma, että poikkeuksellinen mustasukkaisuuskohtaus olisi taakse jäänyttä elämää. Onneksi. Innokkaana odottelin tulevaa viikonloppua ja suunnittelin tarkoin miten pukeutuisin ja mitä tarjoaisin illalliseksi. Suunnitelmani menivät kuitenkin pieleen, kuten ne aina silloin tällöin menevät, sillä miehelläni oli mielessään jotain aivan muuta. "Kultaseni, Väinöllä on pari liiketuttavaa vieraana täällä ja hän vaati, että minun on ehdottomasti oltava paikalla. Hän kuitenkin toivoi, että sinäkin tulisit tänne. Meille on varattu käyttöön neljä sviittiä, muille omat ja meille yhteinen. Olisi mainiota, jos pääsisit tänne mahdollisimman pian." Tunsin mieheni ja tunnistin hänen äänensävystään, että kyseessä oli pikemminkin käsky kuin pyyntö. "Tottakai tulen, jos niin tahdot. Mikä hotelli?", kysyin ottaen samalla kynän käteeni kirjoittaakseni hotellin nimen ylös. Saatuani tiedot sekä pukeutumisohjeet, lopetimme puhelun.

Olin perillä mieheni työpaikkakunnalla seuraavana iltapäivänä. Otin asemalta taksin ja pyysin kuljettamaan minut hotelliin, josta meille oli varattu sviitti. Kirjauduttuani sisään, riensin innokkaasti miestäni tapaamaan. Odotukseni palkittiin, kun hän kietoi kätensä ympärilleni ja piteli minusta tiukasti kiinni. Sanomatta sanaakaan, hän nosti hameeni ylös ja työnsi minut selkä seinää vasten. Samalla tehokkuudella lähtivät pikkuhousuni jalasta ja hän nosti minut syliinsä. Olin kiihottunut pikavauhtia ja kostea pilluni odotti vain saavansa hänet sisäänsä. En pettynyt. Hätäisesti hän vetäisi housunsa alas ja tuhlaamatta sekuntiakaan työntyi sisääni pohjaan saakka ja nai minua kiihkeästi seinää vasten, kunnes laukesimme. Hitaasti irrottauduimme toisistamme ja heitimme loputkin vaatteet yhteen myttyyn lattialle mennäksemme suihkuun.

Loikoillessamme suihkun jälkeen alastomina vuoteella, mieheni hyväili hajamielisesti rintojani, ennen kuin puhui: "Mä tiedän, et mä oon ollu vähän mustis viime aikoina. Mä oon kuitenki kelannut sen jutun ja todennut sen turhaksi: kyllähän mä tiedän, ettet sä muita nussi muutoin kuin mun käskystä. Eikä sun tunteet oo siinä mitenkään mukana." Mieheni suuteli minua hellästi ennen kuin jatkoi: "Tässä viikonlopussa on kuitenkin yks juttu, mikä sun pitää tietää. Nää Väiskin vieraat edustavat miestyyppiä, jotka ovat sitä mieltä, että naisen tehtävä on vain ja ainoastaan totella miehen käskyjä ja synnyttää lapsia. Toisin sanoen naiset on niille lähinnä siitostammoja tai huoria. Ja täysin miesten armoilla." Mieheni piti taas taukoa ja ihmettelin jo mitä oli tulossa. "Väiski on hankkinu niille huorat ja ittelleen kanssa. Mä en halunnu muita ku sut, mutta..." Taas tauko."..mutta siis, ne vieraat ei tee eroa sun ja niitten huorien välillä, ymmärrätkö? Eli kun me mennään samaan tilaan, ni jokainen mies on sun herras. Jos haluat, niin mä voin kyllä tilata vielä yhden huoran paikalle, ihan miten haluat." Olin hetken hiljaa ja mietin. Tietenkin olin ollut orjana miehelleni ja pitänyt siitä. Jakanut pillua muille miehille hänen käskystään ja pitänyt siitäkin. Nyt oli pelissä mukana kuitenkin kaksi vierasta miestä, jotka eivät mieheni kertoman mukaan antaneet naiselle mitään arvoa. Halusin kuitenkin miellyttää ja kerroin miehelleni suostuvani ja että hän olisi taas kerran herrani ja mestarini. Olisinpa vain tiennyt.

Valmistauduin pikaisesti iltaa varten. Asiaankuuluvat hepenet alle ja houkuttelevan avoin leninki päälle. Vielä voimakas meikki ja olin valmis. Mieheni katsoi minua himokkaasti ja varoitti vielä kerran: "muista sitten, että ne miehet ei pelleile. Sä et voi perääntyä mistään mitä ne käskee, ne ei todellakaan käytä mitään turvasanoja. Mä yritän kyllä pitää sut turvassa, jos näyttää, että ne intoutuu liikaa tai sä haluat lopettaa, mut vielä sä voit perääntyä." Nuolaisin huultani ja hengitin syvään sisään, ennen kuin nyökkäsin ja kävelin edeltä ovelle.

Koputimme naapurisviitin oveen ja pian Väinö tulikin avaamaan oven. Ennen kuin hän päästi meidät sisään, hän kuiskasi hätäisesti: "Ne ei ollu tyytyväisiä Lisaan, joten ne lähetti sen pois. Sun naises kannattaa totella heti ja kyselemättä, Irjalla on jo musta silmä, kun se hangoitteli vähän vastaan". Samassa peremmältä huoneesta kuului huuto tulla sisään ja oli myöhäistä katua. Yritin näyttää rohkealta astuessani sisään. Mieheni meni kättelemään vieraita ja minulle jäi hetki aikaa tarkastella tilannetta. Vieraat miehet olivat isokokoisia ja toivat mieleen venäläiset gangsterit. Heillä oli yllään vain kylpytakit, samoin kuin Väinölläkin. Sivupöydällä oli viinapullo poikineen ja pöydällä näytti olevan korttipeli menossa. Kaksi naista istui sukkia ja kenkiä lukuun ottamatta alastomina lattialla polvillaan. Toisella oli silmä mustana, kuten Väinö oli varoittanut. Heille oli laitettu myös metalliset kahleet: kaulaa kiersi rengas ja vastaavat renkaat oli laitettu myös nilkkoihin ja ranteisiin. Ranteitten välissä oli ketju, joka oli vedetty kaulapannassa olevan renkaan läpi. Nilkoissa olevissa renkaissa ei ollut vielä kettinkejä, joten jalat olivat vielä vapaat. Kättely oli ohi ja miesten katseet kääntyivät minuun. Toinen heistä käveli luokseni ja tarttui leukaani. Hän pakotti suuni auki ja tarkisti hampaani. Ilmeisesti hän oli tyytyväinen, koska irrotti otteensa ja vei kätensä kaula-aukolleni. Yhdellä repäisyllä hän halkaisi leninkini ja työnsi sen sitten pois olkapäiltäni ja antoi sen pudota nilkkoihini. Hän antoi katseensa kulkea pitkin vartaloani ja sanoi jotain toiselle miehelle kielellä, jota en ymmärtänyt. Toinen mies vastasi jotakin nauraen ja samassa huomasin puukon edessäni olevan miehen kädessä.

Vaistomaisesti yritin ottaa askelen taaksepäin, mutta hän tarttui tiukasti niskaani pidellen minua aloillani. Mieheni katsoi minua varoittavasti ja vapisten jäin seisomaan aloilleni. Hitaasti mies liu'utti veitsen terää pitkin kaulaani alaspäin rinnoille. Tuskin uskalsin hengittää. Muutamalla nopealla liikkeellä hän leikkasi rintaliivini pois päältäni ja antoi terän kulkea edelleen nännieni yli alas vatsalle. Pikkuhousuni kokivat saman kohtalon kuin rintaliivini ja viimein mies pisti veitsen takaisin taskuunsa. Kaikessa rauhassa hän käveli taakseni ja tunnusteli pakaroitani. Hän antoi kätensä kulkea pakaraltani lantiolle ja edelleen vyötärölle. Kuin olisi tutkinut hevosta, hän tunnusteli rintojani, nipisteli nännejäni ja työnsi viimein kätensä jalkoväliini. Sumeilematta hän levitti häpyhuuleni ja tunki sormensa sisääni työnnellen sitä siellä hetken aikaa. Tuntiessaan kosteuteni leviävän, hän irrotti otteensa ja siirtyi vierelleni. Hän asetti toisen kätensä rintojeni alle ja työnsi toisella kädellä minut kumaraan. Jälleen hänen kätensä päätyi reisieni väliin. Nyt hän tahtoi minun levittävän jalkojani ja välittömästi tottelin. Taas hänen sormensa työntyivät syvälle pilluuni. Tällä kertaa hän levitti kosteuttani myös peppureiälleni ja arvasin, mitä seuraavaksi oli tulossa. Yritin pitää anukseni mahdollisimman rentona, mutta silti mies yllätti minut tunkemalla välittömästi kaksi sormea syvälle suoleeni. Voihkin väkisinkin, kun sormet pumppasivat persettäni ja mies lisäsi mukaan kolmannen sormen. Vieraat miehet puhuivat hetken jotakin keskenään ja myös toinen mies tuli luokseni. Sormet vetäistiin ulos pepustani ja samassa miehet vaihtoivat paikkaa. Ilmeisesti kelpasin, sillä tunsin metallisen kahleen kiertyvän kaulani ympäri. Toinen huorista tuli auttamaan kiinnittämällä kahleet nilkkoihini ja ranteisiini. Mies itse kiinnitti kettingin ensin yhteen ranteeseen, veti ketjun kaulapannassa olevan renkaan läpi ja kiinnitti kettingin sitten toiseen ranteeseen. Oloni tuntui tukalalta, kun minun oli pidettävä käsiäni ylhäällä. Seuraavaksi minut käskettiin huorien seuraksi lattialle istumaan. Saatoin vain kuvitella kuinka hankalaa toisen naisen oli ollut kiinnittää nilkka- ja rannekahleitani ollessaan itsekin kahlehdittuna.

Samaan aikaan, kun minua oli kahlittu, oli mieheni käynyt vaihtamassa ylleen kylpytakin. Miehet asettuivat pöydän ääreen pelaamaan, polttelemaan sikareita ja juomaan. Jokaisella oli pino pelimerkkejä edessään ja vaikutti siltä, että he pelasivat pokeria. Ilmeisesti naisten aika olisi vasta myöhemmin ajattelin happamana. Yritin kuitenkin pitää ilmeeni nöyränä, sillä vieraat miehet istuivat kasvot meihin päin ja huomasin heidän ajoittain tarkkailevan meitä. Jalkani alkoivat puutua ja tuntui kuin olisimme istuneet lattialla jo ikuisuuden. Aloin myös hieman jo epäillä saamiani varoituksia, kun toinen vieraista miehistä nousi ja tuli eteemme. Hänellä oli kädessään ratsupiiska. Tunsin piiskan pään leukani alla ja pienen paineen, joka kehotti minua nostamaan kasvoni miestä kohden. Ilmeisesti en näyttänyt riittävän nöyrältä, sillä samassa hän sivalsi piiskalla rintojani. Suustani pääsi tahaton älähdys, minkä seurauksena hän sivalsi minua uudelleen. Tällä kertaa osasin varoa ja purin hampaitani yhteen pysyäkseni vaiti. Seuraavaksi mies siirtyi vieressäni olevan naisen luo ja sanoi jotakin. Ilmeisesti nainen puhui miesten kieltä, sillä hän vastasi lyhyesti ja mies poistui. "Nouskaa ylös ja tulkaa kanssani makuuhuoneeseen", vieressäni oleva nainen kuiskasi. Hitaasti ja vaivalloisesti nousimme puutuneille jaloillemme. Onneksi miehet näyttivät keskittyvän täysin peliinsä, joten meitä ei rankaistu kömpelyydestämme.

Makuuhuoneeseen päästyämme nainen, jolle mies oli puhunut, esittäytyi: "Minä olen Elle. Meidän käskettiin valmistautua miesten käyttöön. Täällä on muutama esine, jotka meidän täytyy auttaa toinen toisillemme." Samassa hän siirtyi vuoteen viereen ja kaivoi sängyllä olevasta kassista jotakin. Kävi ilmi, että hänen esiin ottamansa tavarat olivat suukapuloita. "He haluavat meidän olevan hiljaa, kun käyttävät meitä", Elle selitti. Pian suukapulat olivat paikoillaan ja pitivät suumme hieman auki niin, että punainen pallo näkyi huulten välistä. Ainakaan eivät ole suihinottoa vailla, mietin ja meinasin nauraa ääneen. Seuraavat pukimet eivät olleetkaan sitten enää niin helpot: kassista löytyi kolme anustappia, joista lähti hevosen häntää muistuttavia suortuvia. Olin ensimmäinen, joka pyllisti ja tunsin, kuinka anustappi alkoi työntyä perseeseeni. Se ei ollut aivan pieni, eikä meille ollut annettu liukuvoidetta. Elle oli kyllä käyttänyt tappia pillussani, mutta se ei riittänyt ja tappi työntyi sisääni melko kivuliaasti. Tunsin kuinka se lumpsahti paikoilleen ja oloni tuntui oudolta, iso tappi perseessäni ja jouhet vetivät sitä ulospäin. Muotonsa vuoksi se oli kuitenkin tiukasti sisälläni. Ellen ja Irjan ei ollut yhtään sen helpompi ottaa tappia peppuunsa kuin minunkaan, mutta lopulta olimme valmiit palaamaan olohuoneeseen.

Jos oloni ei olisi ollut niin tukala ja nöyryytetty, olisin varmaan nauranut ääneen nähdessäni miesten ilmeet. Jo aiemmin ratsupiiskaa käytellyt mies käveli meitä kohti ja alkoi läimiä meitä piiskalla takamuksiin. Pian ymmärsimme, että meidän piti kävellä kuin hevosten maneesissa, ympäri sohvaa. Jostakin mies oli kaivanut esiin talutushihnat, jotka hän nyt kiinnitti kaulapantoihimme ja käytti niitä kuin riimuja. Epämääräiseltä tuntuvan ajan tepastelimme Ellen ja Irjan kanssa ympyrää sohvan ympäri samalla, kun mies piiskasi meitä ratsupiiskalla. Lopulta hän kyllästyi ja saimme pysähtyä. Nyt meidän piti seistä keskellä huonetta kasvot pelipöytään päin. Jostain itselleni tuntemattomasta syystä tunsin kuinka tämä omituinen hevosleikki oli saanut kiimanesteeni liikkeelle ja oli enemmän kuin valmis pantavaksi.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaMelkoista noiaamista, Jatka Samalla mallilla; Peetu

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot