SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Jatkuva kiima 7
Laatija Himokas
Julkaistu 16.05.2016
Teksti

Jostain itselleni tuntemattomasta syystä tunsin kuinka tämä omituinen hevosleikki oli saanut kiimanesteeni liikkeelle ja olin enemmän kuin valmis pantavaksi.

Miehiä katsellessani totesin heidän viimein pelanneen riittävästi ja huomio alkoi siirtyä meihin naisiin. Halusin epätoivoisesti miehen sisääni. Anustappi, kahleet ja suukapula saivat minut epätoivoisen kiimaiseksi, eikä ajatuksiini mahtunut muuta kuin halu saada kyrpää sisälleni. Toinen vieraista miehistä tuli eteeni ja alkoi kopeloida kovakouraisesti rintojani. Silmäni kyyneltyivät kivusta, mikä ilmeisesti oli miehen tarkoituskin, sillä samassa hän käänsi minut ympäri ja vei sohvan eteen. Hän työnsi minut polvilleni sohvan istuimelle ja työnsi yläkroppani niin, että nojauduin selkänojaan. Lopuksi hän vielä levitti reisiäni ja tunsin hänen seisovan säärieni välissä. Ja sitten - ei mitään.

Turhautuneena olin polvistuneena sohvalle toivoen saavani kunnon panon, mutta olin yksin. Kuulin takaani ääniä, mutta en pystynyt katsomaan. Kuulosti siltä kuin toista naista olisi nussittu oikein urakalla ja tunsin kosteuden pillussani lisääntyvän. Jonkin ajan kuluttua Elle tuotiin viereeni ja aseteltiin samaan asentoon, jossa minä olin jo viettänyt aikaani. Samalla joku palasi taakseni ja alkoi vetää anustappia ulos perseestäni. Tunne oli mahtava, mutta tiesin peräaukkoni olevan nyt tarjolla ja aulis palvelemaan. Odotukseni täyttyivät, kun tunsin kullin alkavan työntyä peppuuni. Onnekseni kyrpä ei ollut erityisen paksu, vaan lupaili nautinnollista peppupanoa. Hetken kuluttua tunsin elimen olevan kokonaan sisälläni ja työnnöt alkoivat. Mitään hellää panoa en saanut, vaan kyrpä alkoi runnoa minua täysillä saman tien. Mitäpä sitä huoran tuntemuksia turhaan miettimään, ajattelin. Mies laukesi sisääni ja vetäytyi saman tien ulos. Hän levitteli vielä pakaroitani ihaillen panonsa jälkiä. Vieressäni oleva Elle oli ilmeisesti saanut saman käsittelyn, ainakin äänistä päätellen.

Sperman vielä valuessa perseestäni, tunkeutui toinen vieraista miehistä sisääni. Onnekseni olin jo valmiiksi liukas, sillä tämä kanki olisi satuttanut valtavasti, ellen olisi ollut valmis. Nautin täyteyden tunteesta ja siitä, että mies takanani nussi minua heti alusta täysillä, ajatellen vain omaa nautintoaan. Ei mennyt pitkään, kun laukesin tuon elimen ympärille, mutta se ei paljoakaan hidastanut miehen tahtia, hän tuntui vain nauttivan vittuni supistelusta ja laukoikin spermansa sisääni yllättävän nopeasti.

Sain toipua käsittelystäni hetken aikaa ja nautin olostani. Lepohetki loppui kuitenkin lyhyeen, sillä huomasin mieheni tulleen Ellen eteen seisomaan. Määrätietoisesti hän irrotti Ellen suukapulan ja työnsi kyrpänsä tämän suuhun käskien vain lyhyesti imemään. Yllätyin nähdessäni Irjan tulevan eteeni seisomaan. Hän tarttui määrätietoisesti kaulapantaani ja nosti minut seisomaan. Sanaakaan sanomatta hän irrotti kahleeni ja kiersi kätensä ympärilleni. Hiljaa hän kuiskasi korvaani: "ne halus katsella tyttöseksiä ja kun Irja on käytössä, niin meidän pitää nyt viihdyttää niitä." Samassa Irjan suu painui omalleni. Yllätyin siitä, miten nautin hänen suudelmastaan, se oli sensuelli ja herkän tunnusteleva. Leikittelimme toistemme suulla ja annoimme käsiemme tutkia toistemme vartaloita. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun aktiivisesti harrastin seksi toisen naisen kanssa - tähän saakka naiset olivat tehneet kanssani taikojaan vain miesten ohjauksessa.

Antauduin leikkiin Irjan kanssa. Tuntui erikoiselta hyväillä toisen naisen rintoja ja kiusoitella kovettuneita nännejä. Sivusilmällä näin, kuinka mieheni kiimainen katse seurasi toimiamme samalla, kun Elle otti häneltä suihin. Katseesta rohkaistuneena kumarruin ottaakseni Irjan nännin suuhuni. Imin sitä voimakkaasti saaden Irjan voihkimaan ääneen. Samalla työnsin käteni hänen jalkojensa väliin ja tunnustelin häpykumpua todetakseni hänenkin olevan jo melkoisessa kiimassa. Hitaasti laskeuduimme polvillemme. Emme enää miettineet miehiä, vaan nautimme toistemme kosketuksista, imaisuista ja kosteudesta niin suussa kuin pillussakin. Unohdimme, että tarkoitus oli miellyttää miehiä ja aloimme tyydyttää toisiamme. Työnsin Irjan lattialle selälleen ja polvistuin hänen reisiensä väliin. Työnsin sormiani hänen vittuunsa ja tunsin kuinka kosteus helpotti sormieni kulkua. Toisella kädelläni levitin hänen häpyhuulensa ja etsin klitoriksen soman huppunsa alta ja aloin leikitellä sillä käyttäen kieleni kärkeä. Irja laukesi suuni käsittelyssä nopeammin kuin olin osannut aavistaa. Tunsin sormissani, kuinka hänen emättimensä supisteli orgasmin kourissa ja tunsin kuinka käsien ote hiuksistani kirposi. Irja lysähti maahan täysin rentona. Tuntien miesten katseet tiesin kuitenkin, ettei meille suotaisi lepohetkeä. Niinpä nousin ylemmäs Irjan päällä jakaen pieniä suudelmia hänen iholleen, kunnes tartuin hellästi hampaillani hänen nänniinsä. Imaistuani vielä toistakin nänniä, vein kasvoni hänen kasvojensa viereen sanoen: "me ei voida pitää taukoa - ties mitä noi vieraat äijät tekee, jos vaan jäädään makoilemaan..." Irja ymmärsi välittömästi ja kieräytti minut selälleni.

Sen sijaan, että olisi alkanut tyydyttämään minua, hän käski minut polvilleni. Kyselemättä tottelin ja ymmärsin hänen tarkoituksensa, kun hän levitti jalkojani ja työnsi päänsä reisieni väliin. Laskeuduin hieman alemmas ja tunsin, kuinka Irja otti tukevan otteen reisistäni, ennen kuin alkoi nuolla. Hätkähdin tuntiessani voimakkaan kielen klitoriksellani ja putosin samantien kontilleni. En kuitenkaan saanut pitkään olla nelinkontin, kun tunsin hiuksiini tartuttavan. Nostettuani ylävartaloni pystyyn, tunnistin edessäni seisovan kalun kuuluvan Väinölle. Olin jotenkin helpottunut, että kyseessä oli Väinö, eikä toinen tuntemattomista miehistä ja aloin innoissani ottaa suihin tutulta mieheltä samalla, kun Irja hoiteli alapäätäni.

Hiljaa Väinö jutteli minulle samalla, kun imin ja nuolin hänen elintään: "noi miehet aikoo ryöstää meidät ja pitää teidät naiset itsellään, kunnes myyvät teidät joillekin paikallisille parittajille. Meillä on Erkan kanssa suunnitelma, se tulee teidän kanssa makuuhuoneeseen ja mä jään tänne noitten miesten kanssa ja juotan niitä vielä lisää." Väinön puhe oli katkonaista, sillä keskittyminen samalla, kun imin hänen kulliaan, taisi olla hankalaa. Vilkaisin Elleen miettien, oliko hän kuullut, mutta Ellen oli juuri aikeissa saada mieheni lastin suuhunsa, mikäli edelleen osasin herraani lukea. Irjan työskentely jalkovälissäni ei saavuttanut tarkoitustaan ja päätin teeskennellä saavani orgasmin heti Väinön lauettua suuhuni.

Herrani ja Väinön tyydytettyä itsensä Ellen ja minun suihin, kuulin Väinön juttelevan saksaksi vieraille miehille. En ymmärtänyt hänen sanojaan, mutta arvasin niitten liittyvän Väinön mainitsemaan suunnitelmaan. Pian Väinö istahtikin pöytään ja täytti miesten lasit viskillä sanoen herralleni kuin ohimennen: "tee niin kuin sovittiin." Samassa mieheni tarttui talutushihnoihin ja käski meidät naiset riviin. Tottelevaisesti asetuimme rinnakkain ja herrani kiinnitti talutushihnat kaulapantoihimme. "Seuratkaa", kuului yksitotinen komento ja niinpä kävelimme kiltisti hänen perässään makuuhuoneeseen. Heti makuuhuoneeseen päästyämme, mieheni alkoi selittää hiljaisella äänellä: "jos ette vielä kaikki tienneet, niin noi miehet aikoo ryöstää Väinön ja mut ja myydä teidät jollekin paikalliselle parittajalle, joka vie teidät ties minne. Väinö sai ne osallistumaan toiseen leikkiin, jonka ansiosta me päästään kaikki pakoon". Hetken kuluttua olimme kaikki perillä suunnitelmasta ja valmiita toteuttamaan sen. Mieheni riisui kahleet yltämme ja siirryimme kaikki takaisin oleskeluhuoneen puolelle.

Elle, Irja ja minä kuljeksimme hiljalleen pöydän lähistöllä kilistellen hetki vielä yllämme olleita kahleita ovela ilme kasvoillamme. Väinö jutteli miehille taas jotakin saksaksi. Makuuhuoneessa oli käynyt ilmi, että miesten suunnitelma oli paljastunut, kun nämä olivat keskustelleet keskenään ymmärtämättä, että Väinö puhui myös heidän äidinkieltään. Kommunikointi oli kuitenkin alkuun tapahtunut saksaksi, joten Väinö ei ollut nähnyt aiheelliseksi paljastaa osaavansa myös näitten äidinkieltä. Todennäköisesti siksi, että hän puhui saksaa paremmin.

Yksissä tuumin tartuimme naisten kanssa mieheni käsiin ja ohjasimme hänet keskelle lattiaa. Mieheni ei pistänyt vastaan tietäen tämän kuuluvan suunnitelmaan. Ensimmäiseksi laitoimme suukapulan hänen suuhunsa välittämättä näennäisestä vastustelusta. Saatuamme hänen suunsa tukittua, kahlitsimme hänen kätensä taakse ja laitoimme kahleet myös jalkoihin, minkä jälkeen pakotimme hänet lattialle polvilleen. Kun hän oli polvillaan aloimme riisu häntä. Kävelimme alastomina hänen ympärillään läimien häntä välillä leikillisesti ratsupiiskoillamme. Annoimme käsiemme hyväillä alastonta yläkroppaa, kunnes viimein laskeuduin hänen eteensä polvilleni. Aloin suudella hänen kaulaansa, rintaansa ja vatsaansa, edeten määrätietoisesti kohti minulle niin tuttua elintä. Käteni oli saanut sen jo hieman nousemaan ja nyt aloin imeä sitä tosissani. Mieheni nojautui taaksepäin tarjoten siten elimen paremmin käyttööni. Välillä nostin hänen kyrpänsä imeäkseni hänen pallejaan, minkä tiesin erityisesti kiihottavan häntä. Otin elimen suuhuni ja vein sen niin syvälle kurkkuuni kuin pystyin ja sen jälkeen nuolin sen vartta. Mieheni ei lauennut helposti, koska Elle oli juuri ottanut häneltä suihin, mutta tunsin hänet ja tiesin mikä häntä miellyttää. Suihinottoon meni lähes tuskaisen paljon aikaa, mutta Irjan ja Ellen hyväilyt onneksi helpottivat hieman työtäni. Viimein tunsin mieheni laukeavan suuhuni ja nielin hänen siemenensä.

Mieheni retkahti rentona selälleen, kun olimme irrottaneet hänen kahleensa. Kuulin Väinön taas selostavan jotakin saksaksi, ennen kuin hän sanoi meille: "no niin tytöt, nyt sitten hoitelette nää kaverit samaan tyyliin." Yhtenä naisena nousimme ylös ja menimme pöydän luo alkaen houkutella miehiä leikkiin. Tarjosimme miehille rintojamme kopeloitavaksi, suutelimme heitä niskaan ja annoimme käsiemme hyväillä heidän rintaansa kylpytakin alla ja pikkuhiljaa hivutimme kylpytakit pois heidän päältään. Irjan kanssa istahdimme miesten syliin ja hieroimme lantioitamme näitä vasten saaden heidän kyrpänsä hieman heräilemään. Sen jälkeen ei enää ollutkaan vaikeaa suostutella miehiä käsittelyyn, jonka he olivat nähneet mieheni saavan.

Viettelevän määrätietoisesti saimme pannat miesten kaulaan. Asetimme heidät seisomaan selätysten niin, etteivät he voineet nähdä toisiaan. He olivat sen verran etäällä toisistaan, että Ellen ja minun seistessä heidän edessään, Irja mahtui heidän väliinsä kahlitsemaan heidän ranteensa. Miehet eivät tienneet, että kahlitsimme heidät myös toisiinsa niin, etteivät he pystyneet irrottautumaan toisistaan. Saatuamme kädet kahlituksi, aloimme Ellen kanssa laskeutua miesten eteen polvillemme, antaen suumme kulkea heidän ihoaan pitkin ikään kuin olisimme aikeissa ottaa heiltä suihin. Sen sijaan jatkoimmekin alaspäin ja laitoimme heille kahleet nilkkoihin. Miehet naureskelivat ääneen, eivätkä tajunneet, että kahlitsimme heidät toisiinsa myös nilkoista. Saatuamme heidän jalkansa kahlittua toisiinsa, nousimme taas mahdollisimman viettelevällä tavalla ylös. Tartuimme miehiä kasvoista ja annoimme heille pitkän suudelman, ennen kuin työnsimme suukapulat heidän suihinsa. Saatuamme miehet näin kahlituiksi, Irja kiinnitti vielä kahleen heidän kaulapantojensa väliin. Samassa mieheni kiristi heidän ranteitaan kiinnittävät kahleet niin, että miehet saattoivat nyt tuntea olevansa toisiinsa kahlittuina. Vasta nyt miehet tajusivat mitä oli tapahtumassa ja yrittivät rimpuilla irti. Kahleet kuitenkin pitivät. Väinö toi miesten väliin tuolin, johon nämä saattoivat istahtaa väsyttyään seisomaan. Tosin he joutuisivat tyytymään puolikkaaseen istuimeen ja istumaan pakarat kiinni toisissaan, minkä Väinö kertoi olevan näille homofobiasta kärsiville kusipäille täysin oikea rangaistus.

Jätimme miehet olohuoneeseen ja siirryimme makuuhuoneeseen pukeutumaan. Mieheni ja Väinö vahtivat sillä välin kiukkuisia ja rimpuilevia miehiä. Saatuamme vaatteet yllemme, me naiset siirryimme olohuoneeseen miesten siirtyessä makuuhuoneeseen pukeutumaan. Meidän naisten tarvitsi vain vilkaista toisiamme, kun tiesimme, mitä tekisimme. Leikittelimme miesten nänneillä sen verran, että ne kovettuivat. Samantien kiinnitimme heidän nänneihinsä nipistimet, joihin laitoimme vielä painot roikkumaan. Miehet urisivat ja näyttivät kärsivän kovastikin. Meitä nauratti, kun muistimme, miten rankasti miehet olivat meidän rintojamme käsitelleet. Aina mölähdyksen kuullessamme, annoimme ratsupiiskojemme läjähtää heidän vatsaansa. Elle keksi sitoa heidän peniksiinsä, jotka epäilyttävästi näyttivät olevan nousemassa, löytämänsä köyden. Köysi näytti yllättäen lisäävän kalujen jäykkyyttä ja totesimme miesten nauttivan osakseen saamasta kohtelusta. Olimme yllättyneitä, sillä olimme pitäneet miehiä pelkästään alistavina osapuolina. Taisi tämä uusi puoli ilmeistä ja reaktioista päätellen olla uutta heillekin. Huomattuamme heidän reaktionsa, päätimme leikkiä heillä vielä lisää. Irja kävi hakemassa anustapit makuuhuoneesta. Miesten ilmeet olivat näkemisen arvoiset, kun he huomasivat, mitä toimme mukanamme. He yrittivät suojautua painamalla selkänsä vastakkain ja istumalla välissään olevalle tuolille, mikä sai meidät naiset kovasti harmistumaan. Hihkaisimme mieheni ja Väinön apuun. Nämä tarttuivat ensin nänninipistimiin, yrittäen saada miehet niitten avulla nousemaan. Mutta niin kivuliasta kuin nipistimistä vetäminen olikin, miehet eivät luovuttaneet. Niinpä mieheni ja Väinö tarttuivat heitä kaulapannoista ja silkalla voimalla nostivat nämä seisomaan. Me naiset aloimme työntämään plugeja miesten peräaukkoihin joutuen käyttämään voimaa ja piiskaa. Hiki kohosti otsalleni,kun yritin työntää tappia voimakkaiden pakaralihasten ohi suoleen.

Vasta, kun Irja alkoi piiskata miesten pusseja, alkoivat peput pikkuhiljaa antaa periksi. Kovan ölinän ja rimpuilun saattelemina saimme viimein tapit paikoilleen ja katselimme tyytyväisinä työmme tulosta: kaksi raavasta miestä oli alastomana kahlittu toisiinsa selät vastakkain. He eivät voineet seistä täysin suorassa välissään olevan tuolin takia, joten jossain vaiheessa heidän olisi istuuduttava. Heidän kaulapantansa oli kiinnitetty toisiinsa lyhyellä kettingillä, samoin kätensä. Jalkojen välissä kulkevat kahleet olivat pitemmät, jotta tuoli mahtui väliin. Nänneissä kiinni olevista nipistimistä roikkui painot, jotka tehostivat tunnetta. Ainakin niin kauan kuin tuntoa nänneissä vielä oli. Pepuissa olevista tapeista ulospäin näkyi vain hevosen häntää muistuttava osa. Mieheni tarttui kännykkäänsä ja kuvasi koko komeuden. Väinö kertoi miehille - edelleen saksaksi - mihin kaikkiin paikkoihin kuvat päätyisivät, mikäli miehistä enää milloinkaan näkyisi tai kuuluisi merkkiäkään.

Jätimme nuo roistot omaan seuraansa hotellihuoneeseen hotellisiivoojan löydettäväksi. Mietin siivoojan reaktiota ja sitä, keitä hän kutsuisi paikalle, jotta miehet saataisiin irrotettua. Emme olleet jättäneet paikalle avaimia, joten kahleita ei saisi irti aivan helpolla.

Mieheni ottamat kuvat ja Väinön pitämä puhe toivottavasti takasivat sen, ettemme enää milloinkaan joutuisi tekemisiin noitten sontaläjien kanssa. Ilmoitin myös miehelleni, ettei hän enää milloinkaan saisi saattaa minua vastaavaan tilanteeseen, jossa olisi olemassa edes pieni vaara todellisesta loukkaantumisesta tia jostakin muusta vaarasta. Mieheni vastauksesta tiesin jatkossa olevani turvassa, millaisia leikkejä sitten keksisimmekään.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 24.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 24.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot