SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Kapakkailta
Laatija Karoliina-89
Julkaistu 15.05.2016
Teksti

Olen nuori aikuinen nainen pk-seudulta, ammatiltani lähihoitaja, ja statukseltani sinkku. Olen seksuaalisesti utelias ja joskus rohkeakin, mutta sinkkuudestani johtuen seksielämäni toki on epäsäännöllistä. Siksi olen joskus altis miehisille huomionosoituksille jopa yllättäviltä tahoilta.

Mikäli sinua, rakas lukijani, kiinnostaa tietää ulkomuodostani, niin olen 174 cm pitkä, suht sopusuhtainen ja muotojakin minulla on. Hiusten värini vaihtelee, ja minua on usein kehuttu kauniiksi ja jopa seksikkääksi. Näin etenkin internetissä, jossa kuviani on mm. irc-galleriassa.

Kertomani tapahtuma on täyttä totta, mutta olen muuttanut toki henkilöiden nimet. Tapahtuneesta on kulunut pari vuotta, joten kuvattu "rike" lie vanhentunut, sikäli kuin mitään rikettä tapahtui.

Olipa kapakkailta eräänä keväisenä perjantaina, seurueessamme minä, kaksi työkaveriani sekä heidän miehensä. Alkuillasta kävimme syömässä nautittavat illalliset, ja siirryimme sitten mukavaan bilekapakkaan jatkamaan iltaa juominkien merkeissä. Minä, työkaverini Hanna ja Sari, sekä heidän miehensä Juha ja Tapsa. Hanna ja Juha olivat pitkäaikainen pariskunta, ja porukkamme vanhimmat: molemmat yli 40. Tiesin heillä olevan liki täysi-ikäisiä lapsiakin. Juha oli mukavan oloinen, hieman pyylevä vitsinikkari ja seuramies, mutta olin aistivinani hänessä häivähdyksen elostelijaa. Pienit silmät tuikkivat iloisina punakoissa kasvoissa, joihin kuului myös pienet viikset, ja jatkuvasti hymyilevä ja vitsejä heittelevä suu. Mies oli hauska ja sai minutkin nauramaan usein, ja vaihdoimme kanssaan useita katseitakin muiden huomaamatta.

Keskiyöhön mennessä olimme kaikki iloisesti hiprakassa. Hanna jopa häiritsevän paljon, ja lopulta hän alkoi nuokkua pöydässämme. Tapsa ja Sari lähtivät kotiin jossain vaiheessa, jolloin jäimme kolmisin: minä, Hanna ja Juha. Käytännössä olimme Juhan kanssa kahden, koska Hanna oli uppoutunut omaan olotilaansa tukevassa humalan ja simahtamisen välimaastossa.

Istuimme tilavassa looshissa, minä ja Juha vierekkäin pöydän kulmassa, hänen toisella puolellaan vaimonsa. En muista mitä kaikkea hauskaa juttelimme, mutta meillä oli oikein mukavaa ja yhteinen huumorintaju. Ikäeromme oli toki melkoinen Juhan ollessa 44 ja minun 24, mutta se ei häirinnyt minuakaan. Viihdyn kaiken ikäisten seurassa.

Yks kaks tuli se ensimmäinen kosketus, kuin tunnusteleva signaali pöydän alla. Jokin kosketti säärtäni. Sipaisu oli kevyt, mutta siitä tunsi sen olleen tarkoituksellinen. Minulla oli ylläni polvipituinen hame, ja sen alla ohuen ohuet sukkahousut. Tunsin, kuinka Juhan sormi kosketti aivan kevyesti ohuen nailonin peittämää säärtäni, silitti sitä höyhenen kevyesti ja hienovaraisesti. Kosketus värisytti minua, ja siirsin aluksi hänen kätensä pois. Jatkoimme keskustelua jostakin, ja hetken kuluttua hänen sormensa palasi säärelleni. Olin humalassa, ja lisäksi ollut kauan ilman seksiä, joten ajattelin mielessäni että no olkoon sitten.

En enää siirtänyt hänen kättään pois, ja se alkoi pitkän ja värisyttävän hyväilyn säärelläni. Istuin jalka toisen päällä, ja toinen sääreni oli siis kuin tarjolla vieressäni istuvalle Juhalle. Suuri pöytä peitti sivullisten ja myös Hannan näkyvistä sen mitä pöydän alla tapahtui.

Juhan hipelöinti oli taitavaa ja hän osasi edetä tarpeeksi hitaasti ja kärsivällisesti, tietäen että saattaisin hetkenä minä hyvänsä viheltää pelin poikki ja siirtyä kauemmas. Hänen vieressään toisella puolella nuokkui sentään hänen vaimonsa, minun työkaverini.

Varovasti Juha jo työnsi hameeni helmaa ylemmäs reisilläni, ja hänen hellät sormensa siirtyivät tutkimaan reisiäni. Koskettelun ja alkoholin yhteisvaikutuksesta aloin tuntea kostuvani alapäästä.

Hymyilin Juhalle puoliavoimin, humalaisin silmin ja hänen katseessaankin alkoi näköä peiteltyä kiihkoa. Siirsin jalkani vierekkäin ja raotin aavistuksen verran reisiäni, jotta Juhan hellät sormet pääsivät hyväilemään reisieni herkkiä sisäpintoja.

Tunsin olevani jo aivan märkä, suorastaan tulvivani, ja aloin olla jopa kuumana. Ajattelin itsekseni, että jestas kuinka haluankaan seksiä!

"Mustat sukkahousut on aika makeet", sopotti Juha minulla, ja samalla Hanna havahtui hetkeksi hänen vieressään.

Minä en sanonut mitään, mutta arvelen että vain hymyilin autuaasti silmät puolitangossa.

Juhan sormet etenivät reisiäni pitkin jo aivan haaroihini, ja annoin niiden edetä. Kiusoitteleva kutitus häpyäni vasten, ja kohta Juhan etu- ja keskisormi työntyivät hieman jo sisälleni pilluuni, pikkuhousujeni ja sukkisteni estäessä kovin syvälle pääsyn. Hän hieroi häpyäni ja taisin jo ynähdellä ja kiemurrella hieman. Alusvaatteideni ohut kangas ei estänyt kosketuksen aiheuttamaa värinää, vaan tuntui ikään kuin voimistavan sitä levittäen värinöitä laajemmalle.

Havahduin. Hannakin näytti jo katsovan meitä humalansa läpi ymmällään. Tajusin että olin ollut täyttä liukua matkalla kohti orgasmia, tai ainakin etenemässä jonkin rajan yli jonka jälkeen ei voisi perääntyä.

Peräännyin siirryin kauemmaksi. Silmilläni yritin pyytää Juhalta anteeksi, että jouduimme jättämään kesken.

Juha ja Hanna lähtivät käsikynkkää taksitolpalle, ja minä yöbussilla yksin kotiini. En tiedä mitä Juha ja Hanna tekivät kun pääsivät kotiin; kenties riitelivät, kenties rakastelivat, ehkä vain sammuivat. Jos rakastelivat, toivon että Juha ajatteli silloin edes hetken ajan minua.

Omassa kotonani minä hiivin yksin sänkyyn, kaivoin yöpöydän laatikosta yhden leluistani, ja laitoin sen surisemaan. Suristellessani itseni nautinnon taivaallisiin huippuihin ajattelin Juhaa ja hänen kosketustaan.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot