SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Kathleen
Laatija Lady Nickoi / venla.pippuri ( at ) luukku.com
Julkaistu 01.07.2016
Teksti

Kathleen levitteli mustia nahkasiipiään Forumin katolla ja katseli ilta auringossa kylpevää Helsinkiä. Ihmiset kiiruhtivat koteihinsa päivän töiden jälkeen ja Kathleen arvioi heitä silmillään. Tänä iltana hän kaipasi kuolevaisen miehen seuraa ja mietti kuka heistä olisi sopiva.

Samassa musta Audi lipui ruuhkaisen kadun läpi ja se herätti Kathleenin uteliaisuuden. Tumman tuulilasin takana istui mustaan pukuun pukeutunut noin 30-vuotias, silmälasipäinen mies. Liikenteen seisahtuessa Kathleen katseli miestä ja leikki ajatuksella yhteisestä yöstä hänen kanssaan. Hän suunnitteli mielessään miten hän kiusaisi ja kiduttaisi miestä, kunnes tämä rukoilisi yhdyntää hänen kanssaan.

Mies näytti väsyneeltä ohjauspyörän takana ja hetken mielijohteesta Kathleen pudottautui siipiensä varaan ja laskeutui Audin katolle.

Mies ei huomannut salamatkustajan ilmaantumista, vaan ajoi kaupunkiasuntonsa parkkihalliin kuten tavallista.

Succubus seurasi saalistaan kuin varjo, kunnes tämä avasi kerrostaloasuntonsa oven. Kathleen pujahti viileän läpivedon mukana sisään avonaisesta ovesta ja seurasi keltaisilla silmillään miehen puuhia.

Janne heitti kravatin kaulastaan, joka oli kuristanut häntä koko päivän, kuin hirttoköysi ja avasi kauluspaitansa ylimmän napin.

”Sinulla on todella tyylikäs asunto,” Kathleen huomautti ja katseli ympärilleen julkean uteliaasti.

Janne jähmettyi eteisen ja keittiön väliseen tilaan. Hän pidätti hengitystään ja terästi kuuloaan. Hän oli varma että oli kuullut naisen äänen asunnostaan, mutta eihän se voinut olla mahdollista. Hän asui yksin, eikä kenelläkään muulla ollut avainta hänen asuntoonsa.

Ääntä ei kuitenkaan kuulunut enää uudestaan, joten Janne laittoi sen väsymyksen piikkiin. Hän heitti pikkutakkinsa olohuoneen nojatuoliin, kravatin seuraksi ja kaatoi itselleen keittiössä viskin.

”Hmm, rankka päivä takana vai?” Kathleen kysyi, mutta tällä kertaa hän piti äänensä niin hiljaisena ettei Janne kuullut sitä. Hän ei halunnut pelästyttää miestä.

Kathleen hivuttautui aivan Jannen taakse ja kietoi jäntevät käsivartensa hänen vartalonsa ympäri. Miehen lämpö tuntui mukavalta ja Kathleen painoi poskensa hänen selkäänsä vasten.

Succubuksen kosketus sai Jannen vavahtamaan ja viskilasi putosi hänen kädestään. Se särkyi tuhansiksi palasiksi keittiön laattalattiaa vasten.

”Saatana,” Janne manasi ja huokaisi raskaasti ”tästä tulee todella pitkä ilta.”

”Ja yöstä tulee vielä pidempi, sen lupaan,” Kathleen virkkoi ja virnisti.

Suoritettuaan pakolliset iltatoimensa Janne kömpi sänkyynsä ja sammutti asuntonsa valot. Kathleen asettui mukavasti lattialle hänen sänkyään vastapäätä ja odotti, kunnes kello näyttäisi kolmea aamuyöllä.

Janne pyöri sängyssään saamatta unen päästä kiinni. Hän ei päässyt eroon mielessään näivertävästä tunteesta, ettei ollut yksin asunnossaan. Huoneen varjoissa piilotteli joku ja hän oli näkevinään silmäkulmastaan mustan siivekkään olennon. Näky kuitenkin katosi aina kun Janne katsoi pimeyteen tarkemmin.

Lopulta keskiyön jälkeen Janne onnistui vaipumaan unen ja valveen sekaiseen horrokseen. Nähdessään miehen viimein rauhoittuneen, Kathleen aloitti. Hän ojensi pitkäkyntisiä sormiaan Jannen jalkoja kohti ja hivuttautui peiton alle. Hän kosketti hellästi miehen ihoa, myötäillen hänen vartalonsa muotoja. Succubus kiipesi hitaasti Jannen jalkoja pitkin ylemmäs, hyväillen hellästi jokaista lihasta.

Mies ei vastannut hänen kosketukseensa ja Kathleen työnsi pitkän kielensä ulos. Hän nuoli Jannen reisiä ja kosketti nelisormisella kädellään miehen elintä.

Jannen penis liikahti Kathleenin käden alla.

Hiljainen huokaus purkautui miehen kurkusta ja Kathleen nousi ylemmäs. Hän katseli ahnaasti allaan makaavaa Jannea ja alkoi kuiskailla hänen korvaansa:

”Kupeitasi kuumottaa, sinä haluat naista. Sinua panettaa, sinun on saatava seksiä. Sinä haluat minua, haluat panna. Älä vastusta kiusausta, ole minun.”

Miehen silmät liikkuivat suljettujen luomien alla, hän kuuli Kathleenin kutsuvan äänen.

Succubus vetäytyi uudestaan peiton alle ja kiersi sormensa Jannen elimen ympärille. Hän tunsi miten lämmin veri pakkautui penikseen ja kiihottaakseen miestä enemmän Kathleen teki muutaman runkkausliikkeen. Raaka kiima virtasi Jannen vartalon jokaiseen kolkkaan, kun hän tunsi puristuksen.

Kathleen katseli hyvillään kovettunutta elintä ja otti sen suuhunsa.

Janne voihkaisi kovemmin ja Kathleen jatkoi hänen kiusaamistaan.

Hän painoi kielellään peniksen pään lujasti yläleukaansa vasten ja imi voimallisesti.

Mies voihkaisi uudestaan, nautinnon merkiksi ja Kathleen hyväili häntä vielä hetken suullaan. Lietsottuaan Jannen sokean himon valtaan Kathleen nousi hänen vartalollaan ylemmäs ja antoi täyteläisten rintojensa pyyhkiä Jannen kasvoja. Useasti mies yritti suudella hänen rintojaan, mutta Kathleen väisti sukkelasti hänen huulensa.

”Haluatko?” hän kysyi Jannelta kiusoittelun lomassa.

”Mmm…”

Kathleen nuoli ahnaasti miehen hiestä kostunutta kaulaa.

Hän kuuli kuinka Jannen sydämen lyönnit kiihtyivät ja lopulta he yhdistyivät.

Succubuksen syleily oli kuuma ja kireä. Janne tunsi vastustamatonta tarvetta saada tulla, mutta Kathleen pidätteli hellästi häntä.

Refleksimäisesti miehen lantio alkoi liikkua Kathleenin alla ja hän sulki silmänsä nautinnosta. He keinuivat yhdessä intohimon syvässä aallokossa. Mielihyvän sähköiset tuntemukset risteilivät Jannen lävitse kuin tuhat sähköiskua. Lempeä aallokko yltyi pian myrskyäväksi mereksi, joka vaati täyttymystä.

Janne vääntyili epätoivoisesti kiihkon vallassa Kathleenin lujan kouran puristuksessa.

”En aio päästää sinua vielä,” succubus kihersi kiusoittelevasti.

”Armoa,” Janne pyysi raskaan unensa läpi.

”Saastainen ihmisen penikka,” Kathleen jatkoi.

”Pyydän.”

”Palvotko yksin minua, kaikkien muiden ylitse?”

”Palvon.”

”Rakastatko vain ja ainoastaan minua?”

”Kyllä,” Janne vastasi, hien valuessa hänen otsaltaan.

Kathleen hymyili voitonriemuisesti ja antoi Jannen tulla.

Siemenneste purkautui Jannen sisuksista, nautinnon parkaisun saattelemana. Voimallinen orgasmi sai hänet vapisemaan kuin kuumeessa. Viimeinkin hän saavutti huipun ja myrsky hänen sisällään taukosi.

Kathleen kumartui väsyneenä huohottavan Jannen ylle ja antoi rintojensa vielä koskettaa miehen kasvoja.

Samassa Janne onnistui saamaan succubuksen nännin suuhunsa ja imi.

Demonin polttava rintamaito täytti Jannen suun ja hänen silmänsä rävähtivät auki.

Jäätävä pelko kourasi rajusti Jannen vatsaa, kun hän näki päällään tuhkanharmaan naisen, jonka keltaiset silmät loistivat kuin kekäleet.

Hän halusi huutaa kauhusta, mutta näkymätön koura puristi hänen kurkkuaan.

”Ei. Älä näe minua,” Kathleen kielsi äänellä, joka oli matala ja karhea.

Samassa pimeys sumensi Jannen silmät ja succubus katosi.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot