SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Katsastuspäivä
Laatija Ajokki
Julkaistu 08.02.2017
Teksti

Olipa kerran nainen, vähän iäkkäämpi ja käytetty jo, joten hänet piti katsastaa. Katsastusasemia oli hyvin vaikea löytää sieltä missä hän asui, mutta pitkän etsinnän jälkeen yksi kuitenkin löytyi, joka mainosti nettisivuillaan olevansa erikoistunut nimenomaan vanhempiin ikäneitoihin. Kun nainen ajautui sisään, tapasi hän katsastusaseman pomon, hyvin nuoren ja ei-niin-käytetyn miehen. Mies tarkasti paperit ja punehtui hieman huomatessaan minkä ikäinen yksilö oli kyseessä. Hänessä heräsi kuitenkin kiivas halu tutkia tämä yksilö, sillä olivathan viime päivät täyttyneet vain tätä nuoremmista "ajokeista". Hän pyysi naista asettumaan telineelle selälleen ja käynnisti laitteen, joka nosti naisen miehen silmien korkeudelle. Pomo pyysi korjaajan (hieman itseään kokeneemman)paikalle ja yhdessä he arvioivat naisen kuntoa ja huollon tarvetta. Hän osoittautui pintapuolin tarkasteltuna kelpo yksilöksi.

Miesten kädet kävivät tarkasti jokaisen kohdan läpi. Pomon tutkailtua pitkään naisen alapäätä hän huomasi naisesta telineelle valuneen kostean läiskän (joka ei ollut punaista väriltään) ja epäili tämän johtuvan rikkoontuneesta osasta tai kenties jostain jo pidemmän aikaa vaikuttaneesta asiasta, kuten esimerkiksi ruosteen hapertamasta pintakohdasta, koska kuten nainen lisäsi, oli hän ollut seisonnassa, ilman käyttöä jo tovin... "Käytön puute saattaa olla syy, mutta se ei välttämättä ole ainoa syy" totesi korjaaja. Jotta asia voitiin varmuudella todeta, pyydettiin naista riisuutumaan ja asettumaan vatsalleen. Miehet kävivät telineen alapuolelle, mistä tutkiminen onnistui parhaiten kohdevalon paljastaessa mahdolliset pintavauriot. Korjaajan asettuessa alapään alle, tunsi hän pisaran nenällään ja kun hän sormilla tarkkaan tunnusteli, löysi hän pian vuotokohdan ja totesi sen olevan oikeastaan hyvä merkki, eli toivoa ei tarvinnut menettää vaikka käyttö olikin vähemmälle jäänyt viime aikoina. Sen asian saisi helposti korjattua eikä se edes maksaisi maltaita.

Tällä välin nuori pomo oli siirtynyt naisen houkuttelevasti ja helposti tutkittavissa olevien rintojen alle, jotka painuivat sopivasti alas telineen aukoista. Ne tuntuivat kertakaikkisen terveiltä ja liikkuivat käsien sisällä juuri niin kuin pitikin. Varmuuden vuoksi hän myös nuolaisi molempia vakuuttuakseen ettei niistä vuotanut nesteitä. Pään aukon lukitus vaikutti epävarmalta, eikä tuntunut helposti pysyvän kiinni, joten se tutkittaisiin vielä myöhemmin, paremmassa asennossa.

Katsastuksessa oli nyt päästy hytkytyksen ja tärinän sietokyvyn testaukseen. Nainen kiinnitettiin hyvin telineeseen. Hänen täristessä miesten yläpuolella, saatettiin havainnoida rintojen kiinteystaso, reisien ja vatsan hienoisen tärinän lisäksi. Vauhtia kiihdytettiin 1-vaihteesta kolmanteen ja molemmat totesivat naisen tärähtelevän iälleen oikein ominaisesti. Tämän katseleminen oli miesten mielestä katsastuksen kiinnostavampia vaiheita, joka sai heidät jaksamaan työtä päivästä toiseen. Jokainen nainen kun tärisi kuitenkin omalla ainutlaatuisella tavallaan, jotkut hiljaa ja jotkut hyvinkin äänekkäästi lihan läiskädellessä telinettä vasten.

Tämän jälkeen teline laskettiin alas ja nainen kiinnitettiin nyt selälleen, myös vyötäröltä. Äskeisen sivuttaisen täristämisen jälkeen testattiin nyt pituussuunnan tärinänsietokyky. Kone käynnistyi ja nainen alkoi hytkyä rajusti liikkeessä, joka toi hänen mieleensä muistot entisten aikojen intiimeistä ja intohimoisista ajohetkistä. Siinä miesten silmien alla hytkyessään hän tunsi sekä muistojen että sen hetkisen tilanteen saavan hänet tilaan, jossa alasäiliön vuotamista yli äyräiden ei voinut estää. Miehet huomasivat tämän saman tien ja korjaaja syöksyi imemään nesteet, etteivät ne roiskuisi lattiaa liukastuttamaan. Imu oli niin voimakas, että nainen voihki ja huohotti ja pyysi imua pienemmälle. Nuori pomo oli tätä kaikkea katsellessaan huomannut työkalunsa kasvaneen suurempaan kokoon kuin koskaan ja se vaati vapautusta liian tiukan työhousun puristuksesta. Hän riisui housunsa ja nousi hytkyvälle telineelle, edes-takas liikkuvan naisen päälle, istuutui niin, että tunsi rintojen liikkeen pakaroillaan ja imaisi nyt voimakkaasti naisen suusta nesteet nieluunsa. Sitten hän tukki kielellään naisen suun ja arvioi sen valmiuden suuremman työkalun vastaanottavuuteen.

Nielu tuntui sopivan kuumalta, kostealta ja syvältä ja hän työnsi pätevän ja nyt todella kovettuneen kalunsa naisen huulien välistä nieluun. Naisen huohotuksen peitti nyt miehen huohotus. Vanhempi korjaaja oli tällä välin ottanut sykkivän ja verevän työkalunsa käteensä ja odotti, naisen alapäätä edelleen telineen rytmissä imien, että 2-vaihde vaihtuisi kolmanteen. Hän nosti telinettä napista painamalla korkeudelle, jossa hän voisi ergonomisessa asennossa seisten suorittaa oman työpanoksensa parhaiten. Hänen tarvitsi vain seistä oikeassa kohdassa telineen välissä ja odottaa, että naisen pieniovinen takaluukku imaisisi hänen kalunsa sisäänsä. Se tunkeutui ongelmitta sisään ja mies saattoi nyt käyttää voimaansa jokaisella työntökerralla ja näin testata käytännössä naisen kestoa. Naista työstettiin nyt molemmista päistä hänen hytkähdellessä kauttaaltaan ja verstaassa aisti iloisen työnteon meiningin. Täällä ei jätetty mitään puolitiehen.

Kun kaikki kolme olivat hiestä ja muista nesteistä märkiä ja makasivat aivan hervottomina ja kaikkensa antaneina pysäytetyllä telineellä, sanoi nainen, ettei hänen moottorinsa ollut pitkiin aikoihin hyrrännyt näin innostuneena. Miehet totesivat yhteen ääneen naisen olevan prima-kunnossa. Häntä oli selvästi pidetty hyvin eikä hän ollut kokenut liian rankkoja yhteentörmäyksiä, kolhuja tai joutunut olemaan ajettavana siellä missä ei ominaisuuksiensa vuoksi halunnutkaan olla. Vuodet olivat kohdelleet häntä suopeasti. Pomolle tuli mieleen edellinen asiakas, nuori vaaleaverikkö, jonka perään oli juuri ajettu, niin että mustelmat olivat edelleen nähtävissä hänen nuoressa takapuskurissaan ja kuinka hän nyt pelkäsi entistäkin enemmän kaikenlaista ajamista, niin että katsastus oli hänen osaltaan pitänyt keskeyttää ennen kuin se pääsi edes kunnolla vauhtiin. Nuori tyttö oli lähtenyt surkeana miettimään mihin ottaisi yhteyttä päästäkseen jälkikatsastuksesta läpi.

Apua, rohkaisua ja neuvoja vastaavanlaisten kipeiden törmäysten välttämiseksi hän tarvitsi, eikä siihen kuukausi riittäisi mitenkään. Pomo ymmärsi kuinka tällaisesta jo enemmän sisäänajetusta menopelistä voikin olla paljon enemmän iloa ja miten luotettava, luonteikas ja nopeasti huippunopeuksiinkin kiihtyvä se voi olla. Hän päättikin siinä sperman ja kuolan kosteuttamaa naista ja itseään kuivatessaan asettaa heidän katsastusasemalleen alaikärajan. Näin työpäivät tulisivat olemaan varmasti kiinnostavia ja vastaavista epävarmoista, terveytensäkin riskeeraavista blondi-tapauksista päästäisiin lopulta eroon.

Päätöksestä iloisena hän irrotti naisen kiinnitysvöistä, auttoi vaatteet hänen päälleen ja toivotti tervetulleeksi taas vuoden päästä. Hän antoi tälle myös kanta-asiakaskortin, jolla sai ilmaisen katsastuksen vuoden päästä, jos oli käynyt kerran kuukaudessa ns.pikakatsastuksessa. Nainen oli tyytyväinen saamaansa palveluun ja lupasi mielellään näin toimia. Korjaaja ajoi naisen ulos ja yhdessä he menivät vielä aseman pihalla sijaitsevaan pieneen varastorakennukseen käydäkseen kahden kesken katsastuspaperit läpi...>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot