SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Kirsi 2
Laatija Panomies
Julkaistu 18.01.2017
Teksti

Kirsi oli tullut loppukesällä luokseni Helsinkiin ja kiertelimme katselemassa paikkoja joihin hän halusi mennä hän kun ei ollut käynyt Helsingissä kuin kerran lapsena.

Korkeasaari ym. Perusnähtävyydet, Lintsille ei hän edes halunnut, Käytiin syömässä ja kun tuli otettua lasilliset viiniä ruoan kanssa oli molemmilla mukavan rento olo, tosin kun mentiin metrolla kohti asuntoani matkan aikana pari nuorta kundia soitti suutaan kun kylki kyljessä istuimme Kirsin kanssa.

Onko vaari ostanu maksukortti lihaa letkautti toinen kundi, en ehtinyt sanoa mitään kun Kirsi nousi ja läimäytti kundia poskelle ja sanoi, kuulehan kakara sä tuskin edes pystyisit pippelilläsi mihinkään vaikka kortillas olis miljoonia Euroja rahaa, nyt pyydät anteeksi ja heti.

Poika oli ihan hämillään ja sanoi Kirsille, anteeksi se vaan lipsahti, minä sanoin vielä että voi olla poika parasta että opettelee käytöstavat ennenkuin joudut pahempiin vaikeuksiin.

Kundit oli noloina ja jäi pois heti seuraavalla asemalla, eikä kuulunut huutelua, Päästiin mun asemalle ja käveltiin käsikkäin kohti mun asuntoa kun tuli työkaveri vaimonsa kanssa vastaan ja oli vaivautuneen näköinen mutta tervehti, ja pysähdyttiin hetkeksi juttelemaan.

Esittelin heille Kirsin ja työkaveri itsensä ja puolisonsa, en välittänyt vaikka he selvästi ikäerostamme vaivautuivatkin kun tuli sanottua että seurustellaan,no moikattiin ja matka jatkui, Kirsi sanoikin kun päästiin etäämmälle, mitähän noikin ajatteli kun olivat kuin seipään nielleet kuultuaan seurustelustamme.

Sama se mitä tuumivat, mutta siitä seipään nielemisestä puheen ollen, olis varmaan ihan mukavaa jos mäkin saan kokea miltä tuntuu kun seivästä "niellään", Kirsi naurahti ja sanoi, varmasti saat sen kokemuksen.

Tultiin mun talolle ja kun päästiin sisään Kirsi avasi heti housuni ja pudotti ne nilkkoihin ja kulli oli heti suussa Nainen polvillaan edessäni,Miten ihanasti hän kulliani hyväili polvet oli pettää kun teki niin hyvää, Huokaisin kohta tulee jos jatkat, Kirsi päästi irti ja nousi niin että pääsin riisumaan hänet.

Hänen vartalonsa on kyllä niin kaunis että jo sen näkeminen saa pallit kutisemaan, Riisuin myös omat vaatteet ne jäi myttyyn eteiseen kun mentiin makuuhuoneeseen, suudeltiin ja hyväiltiin pitkään kun Kirsi sanoi, Nuole taas mua, otin hänet päälleni makaamaan pillu kasvojani vasten ja hän pääsi taas ottamaan kullini suuhunsa.

Kirsi ynisi tyytyväisenä kun nuolin reisien sisäpintaa siirryin häpyhuulille ja klitorikselle, käsin hyväilin pakaroita selkää rintoja ja välillä sormeni oli pillussa nuollessani klitorista.

Kirsi nuoli ja imi kulliani aloin olla laukeamaisillaan, sanoin pidä vähän taukoa niin saat sen kohta sisääsi, Hän nousi istumaan hajareisin kasvoilleni ja huokaili ja kiemurteli kun imin klitorista ja join pillun limaa, Kirsi tuli ihan villiksi kun lantiostaan kiinni pitäen heilutin häntä kieltäni vasten.

Klitoris oli paisunut ja nainen voihki kiimaisena meni sänkyyn kontalleen sanoen, tule pian ota minut takaa, Menin polvilleen hänen taakseen ja työnsin kovan kullini vaikeroivaan naiseen, hän vatkasi lantiotaan vasten minua ihanaa purkesi hänen huuliltaan.

Lipsutin sormellani klitorista Kirsi ulisi ja laukesi, työnsin kulliani vielä pitkään hänen ihanaan pilluunsa ja orgasmini oli raju kun spermani alkoi tulvia pilluun,vielä muutama työntö ja olimme saaneet taas tyydytettyä toisemme, ja kun kullini luisti pois Kirsin ihanasta pillusta spermaa valui norona ja sängylle tuli läikkiä, hän kierähti selälleen pyysi imaisemaan spermaa pillustaan ja hän halusi ne suuhunsa.

Kun suutelimme päästin sperman Kirsin suuhun hän nieli ahnaasti kaiken, sitten silmät kirkkaina minuun hymyillen katsoen sanoi,Kiitos ihanasta rakastelusta, olen kaivannut sinua ja odottanut tätä hetkeä kun tyydytät minut ja olet aina niin ihana kun annat minun nauttia pitkään ja vasta kun saan varmasti orgasmin päästät itsesi laukeamaan.

Kyllä kai se on tää ikä mikä on opettanut olemaan rauhassa ja pystyn kyllä aika hyvin pidättämään omaa orgasmiani, mutta ei se aina onnistu himot ne kun jyllää mullakin ja kun oot mun päällä kulli sisälläsi en pysty hallitsemaan vaan laukean nopeasti, kyllähän sä sen tiedät kun me osataan puhua nää avoimesti.

Kirsi meni käymään vessaan ja minä makailin nautiskellen hyvästä olosta, Kun hän tuli takaisin hivuttautui hän päälleni hiveli velttoa kulliani ja suutelimme minun puristellessani noonan kiinteitä pakaroita ja lipsuttelin sormellani pillua.

Se oli pesty mutta kostui lähes samantien kun sormeni tutkiskeli sen huulia ja klitorista, kullini oli jo kovettunut ja Kirsi otti sitä sisäänsä, Hän oli kyykyssä päälläni ja pääsin hyväilemään ihania rintoja joissa nännit olivat pystyssä, otin lanteilta kiinni mutta Kirsi pyysi.

Anna minä teen sen sinulle kokonaan nauti rauhassa, Hän kiemurteli ja nosteli itseään välillä makasi rintaani vasten ja otti minua sisäänsä tahdin määräten, voihkin jo kuumotuksen levitessä lantiooni ja ujutin sormen klitorikselle, Löysimme yhteisen rytmin ja olimme saamassa orgasmit kun tahtimme oli jo niin kova että sänky nirskahteli silloin tuli minulta kuin hyöky mahtava orgasmi.

Kirsi oli myös huipullaan ja lysähti päälleni nosti ylävartalonsa taas ylös ja huusi retkahtaen velttona päälleni,Makasimme pitkään kullin pysyessä pillussa hän sanoi, tuntuu niin ihanalta vieläkin vaikka kulli on jo löystynyt pysytään vielä näin, haluan tuntea sinut sisälläni kauan.

Vedin peiton päällemme ja uni voitti meidät, oli mennyt ehkä tunti kun heräsin ja Kirsikin avasi silmänsä aina niin kaunis hymy oli hänen kasvoillaan kun hän minuun katsoi.

Mennäänkö pesulle kysyin, Vai saisiko rouvalle olla vielä jotakin, Kirsi naurahti ja sanoi jos olen rouva niin missä on sormukset, sanoin tuntuu niin oudolta sanoa neiti mutta Kirsi katsoi syvälle silmiini ja toisti, missä on sormukset?

Olin aika hämmästynyt kun hän kysyi niin vakavalla ilmeellä, ja jäi selvästi odottamaan vastausta, Oliko toi kosinta oikeasti kysyin?

Oli se, en minä halua mitään pippeli poikaa puolisokseni, haluan sinut ihanan kypsän miehen joka osaa antaa nautinnon naiselle, sanoin Kirsi rakas kun sinä olet minun ikäiseni olen minä jo eläkeiässä, ja olen kokenut eron mikä on tehnyt minusta aika varauksellisen tällaiseen.

Kirsi katsoi silmät kyynelissä sanoen, etkö sinä huoli minua minä olen tosissani, Tottahan sinä olet unelmieni täyttymys mutta on paljon asioita mitä pitää selvittää jos aiomme todella avioon, ymmärräthän sen.

Ymmärrän tietysti, mutta halusinkin tietää huolitko sinä minut vaimoksesi jos todella asiat menevät kohdalleen, No kun kysyt haluan sinut vaimokseni, mutta otetaan ihan rauhassa ja katsotaan mitä elämä tuo, Sitä paitsi voithan sinä kohdata elämäsi prinssin "ikäisesi sellaisen" vaikka huomenna.

Kirsi näytti kieltään ja sanoi,Se prinssi olet sinä Noustiin ja mentiin suihkuun, oli kiva pestä hänet perusteellisesti kun itsekin sain saman "palvelun".

Kun oltiin kuivateltu otin Kirsin syliini ja suutelimme, kannoin hänet keittiöön laskin pöydälle selälleen avasin reidet ja nuolin pitkin lipaisuin pillua aina välillä nousten suudellen suulle ja imien nännejä.

Kirsin hengitys kiihtyi kun aloin nuolla klitorista hän vaikeroi sanoen, rouva haluaa lisää, Hivelin käsin ja kielen yhteispelillä naista niin kauan että hän oli jo ihan märkä kiimassa täristen, kun sain kullini pystyyn työnnyin häneen nostaen jalat olkapäilleni hän sai rajun orgasmin jo parinkymmenen työnnön jälkeen.

Minulla vaikka seisoikin mahtavasti kesti pitkään ennen kuin tuttu tunne levisi lantioon ja annoin kaikki rippeet mitä minulla oli palleissani jäljellä, voihkien laukesin "rouvan" tyydytettyyn sykkivään pilluun,olimme onnellisia ja päätimme antaa ajan kulua, eikä hätiköidä koska suhteemme toimi niin mukavasti.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot