SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Kirsi 3
Laatija Panomies
Julkaistu 19.01.2017
Teksti

Mietimme matkakohdetta Kirsin kanssa ja päädyimme Thaimaahan josta löysimme esitteestä mielestämme sopivan suojaisan lemmenloma paikan missä viettää lomamme, Varasimme matkat ja olimme innoissamme kun oli tiedossa monta viikkoa yhteistä aikaa toisillemme.

Kun kaikki oli selvää matkatoimistossa menimme lounaalle hienoon ravintolaan kuin juhlistaaksemme tulevaa, Kirsi katseli minua kauniilla silmillään tuntui kuin hän olisi riisunut katseellaan vaatteeni, ja kullini antoi merkkejä tulevasta kun Kirsi hivutti jalkansa pöydän alla pöytäliinan suojassa hieroen kiusoittelevasti haarustaani.

Nautimme lounaan ja kiirehdimme asunnolleni missä alkoi heti kiihkeä hyväily nyt kun ei tarvinnut pelätä kenenkään olla näkemässä himokkaita leikkejämme, Otin Kirsin päällys ja pikkuhousut pois ja pusero rintaliiveineen sai myös väistyä, otin hänet eteeni selin minua vasten ja kaivoin kullini esiin työnsin sen hänen jalkoväliinsä niin että pääsin hivelemään sillä pitkin häpyhuulia.

Kirsi oli kiimainen ja märkä aneli minua sisäänsä mutta en mennyt vaan hivelin ja puristelin pystyjä rintoja ja kaluni kulki jalkovälissä edestakaisin.

Mitäs "rouva" kiusasi minua ravintolassa, sitä saa nyt mitä tilaa sanoin, Kirsin pillu kasteli kullini varren liukkaaseen limaan ja hän huohotti lähes suuttuneena kun en mennyt häneen sisälle, lopulta hän sai otteen kullistani kädellään kumartui eteenpäin ja vei sen sisäänsä, Kirsi oli niin liukas että kaluni upposi helposti pilluun.

Nyt nuori nainen piti vauhtia yllä ja työnteli kauniita pakaroitaan minua vasten ja komensi, avaa housusi ja tule koko pituudella minuun olen sen ansainnut,vetäydyin pillusta otin vaatteeni pois ja kannoin Kirsin sänkyyn työntyen häneen takaapäin hän huokaili onnessaan, suutelimme ja löysimme yhteisen rytmin Kirsin kietoessa jalkansa ympärilleni pihtiotteeseen.

Rakastelimme pitkään nautinnollisesti kiirehtimättä, kierähdimme ympäri Kirsi oli nyt valtiatar määräämään tahdin, Hän nuoli kasvojani ja nytkytti itseään minua vasten vaihdellen välillä pystynpään välillä makuulle päälleni, tartuin kiinteisiin pakaroihin ja puskin nyt kulliani kuin viimeistä päivää, kuumotus levisi lantiooni ja voihkaisten orgasmin tullessa päästin spermani Kirsin pilluun.

Olen herkkä laukeamaan kun Kirsi on päälläni ja hän ei ehtinyt mukaan, mutta kun kullini valahti pois pillusta asetin tyynyjä Kirsin lantion alle ja menin nuolemaan spermaista pillua takaapäin sormella klitorista hivellen.

Kirsi Vaikeroi ja hytkytti lantiotaan, oli jo vaikea pysyä kielellä hänen vauhdissaan, Hento nainen oli helppo käsitellä ja vedin hänet jaloista päälleni niin että sain pillun kunnolla nuoltavakseni.

Klitoris oli paisuneena ja imin sitä hellästi Kirsi huusi ja voihki tuleeee annaa aaaaah, raju orgasmi oli saanut naiseni ihan villiksi kun hän kulliani kädellään vedellen sai sen seisomaan ja painui rinta sänkyä vasten ja ulvahti, ota minut taas takaa.

Painoin kullini sisään ja Kirsin orgasmi jatkui, painoin kulliani häneen nyt niin rajusti että luulin jo satuttavani häntä mutta Kirsi vaan huusi lisää, klitoris sai taas sormiltani hyväilyjä ja pillu puristeli kullini vartta.

Tunsin että nyt on aikani tullut ja puskin viimeiset työnnöt ja laukesimme yhdessä ulvahdellen niin että onneksi olimme minun asunnossani, Kirsin naapurit olisivat ehkä soittaneet virkavallan kun meteli oli niin kova.

Pitelin lantiosta kiinni ja annoin kullini löystyä Kirsin ihanassa pillussa, lopulta kulli valahti pois ja spermainen avonainen tyydytetty pillu oli kaunis katsoa kun laskin Kirsin haarat yhä levällään vatsalleen makuulle.

Hän pyörähti ympäri ja pyysi imemään spermaa pillusta, minähän tottelin ja sain jonkin verran suuhuni vieden sen hänen suuhunsa, Kirsi pyöritti kieltään suussani ja nieli kaiken minkä sai lopulta huokaisten, elämäni mies ihanampaa en ole voinut edes kuvitella, kun makailtiin toisiimme kietoutuneina Kirsi kysyi oletko onnellinen? Vastasin, vielä kysyt sinä nuori kiimainen nainen saat minussa heräämään jotain sellaista mitä en olisi ikinä uskonut kokevani.

Minä kysyin, oletko ajatellut ikäeroamme? Kirsi sanoi että häntä ei mitenkään haittaa vaikka hän on minua kaksikymmentä vuotta nuorempi, kaikkein tärkeintä on kun saamme olla vapautuneesti yhdessä enkä ole välittänyt yhtään vaikka minulle on töissä useasti "huomautettu", etkö sinä nuori nainen saa itsellesi ikäistäsi miestä.

Kerran kun olin kahden kesken sen utelijan kanssa kahvilla en malttanut olla sanomatta, eikö ole ankeaa kun miehesi on lihava kalju kaljaan menevä, ja saatkohan koskaan edes rakastella.

Hän purskahti itkuun ja pyysi anteeksi kun muisti huomauttaneensa minua usein meidän ikäerosta, ja jatkoi sanoen ettei ole saanut noin viiteentoista vuoteen orgasmia kun hänen miehensä tulee kaljahuurussa tyhjentää nopeasti lastinsa häneen, elämä on vaan hänen ikäisellään naisella sellaista että lapset tehtiin nuorena kasvatettiin ja aika on mennyt kuin siivillä, lapset aikuisia omillaan ja mies "omillaan".

Sanoin olevani pahoillani että otin asian puheeksi ja vielä kosto sävyssä, no sovimme asiat ja hän uteli hieman miten meillä sujuu johon vastasin, saamme nauttia täysillä toisistamme eikä se ikäero siinä paina.

Sitten jatkoin, etkö sinä kaipaa oikeaa hellyyttä onko sinun ikäistesi naisten oltava alistettuna, Hän tunnusti että yksi nuori keikka hammaslääkäri oli kerran pyytänyt hänet lounaalle mutta ei hän ollut uskaltanut lähteä hotelliin vaikka lääkäri oli kyllä ollut komea uros, ja on harmittanut jälkeenpäin ujous. No eihän sitä tiedä mitä elämä eteen tuo sanoin ja iskin silmää, jos tuo niin tartu rohkeasti tilaisuuteen.

Kirsi hyväili kielellään terskaani kunnes kullini oli jäntevä kaarevana yläviistoon ja nytkyi upeasti Kirsin kasvojen edessä, noustiin seisomaan ja sormeilin hänelle lähes orgasmin mutta juuri ennen laukeamista lopetin ja jatkoin taas kiusaten hänet ihan riettaan kiimaiseksi.

Lopulta nostin hänen oikean jalkansa ylös ja työnnyin mehevään pilluun kovalla kullilla, Kirsi oli niin kiimainen että sai orgasmin muutaman rajun työnnön jälkeen ja riehui kun otin hänet todella rajusti.

Nostin Kirsin syliini ja hypitin häntä kovalla tahdilla kunnes hän ulvoi ja tärisi, heilautti itsensä irti kullistani roiski kiimanestettä päälleni ja otti kullini taas sisäänsä ulvoen riettaasti, kulliani lähes särki kun pumppasin kireää pillua mikä sykki kullini ympärillä.

Suustani kuului kova karjunta kun sain niin rajun orgasmin että vajosimme lattialle ja jatkoin vielä nussimista kunnes olin täysin nautinnon saaneena voihkien likomärkänä hiestä mutta onnellisena kullin jäädessä Kirsin pilluun.

Olin hänen allaan ja Kirsi sanoi voipuneella äänellä, teit niin ihanaa parasta mitä voi nainen kokea, en ole ennen saanut noin voimakkaita orgasmeja olet minun Super pano mieheni, komea vartalo paksu kova pitkä kulli sinulla on kestävyyttä enemmän kuin nuori nainen voi sinulle itsestään antaa, aina viet minut lopuksi täysin tyydytettynä pesulle ja hyväilet muutenkin ihan arjessa niin ettei ole kyse rakastelusta vaan osoitat miten annat naisen nauttia kypsästä suhteesta.

On parasta mitä koskaan on tapahtunut kun tavattiin silloin kesällä kotikaupungissani, muuten se Ritu on kysynyt sinusta kateellisena kuultuaan miten saat minut nauttimaan ja sanoin että kannattaa hänenkin ottaa kypsä mies joka ei käytä liikaa alkoholia eikä tupakoi niin saattaa vielä ymmärtää millaista on oikea hellyys ja rakastelu.

Ritu ehdotti tulevansa kolmanneksi kokemaan sinun rakastelusi mutta en suostunut ja Ritu suuttui ja lopetti yhteyden pidon, vastasin Kirsille etten olisi suostunut olemaan Ritun kanssa ja meillähän on kaikki niin kohdallaan ettei muita tähän tarvita sotkemaan asioita.

Pesulle mennessä nuolin vielä Kirsille orgasmin ja huomasin ettei kullini enää jäykistynyt täysin kovaan erektioon mutta sain kuitenkin sen Kirsiin sisälle ja nussin ja hyväilin sormilla klitoristaan kunnes hän laukesi, itse jäin ilman orgasmia mutten sitä enää tarvinnutkaan niin hyvin olin tyhjentynyt Kirsin kiimaiseen pilluun, pestyämme toisemme koimme miten raukeaa oli kietoutua toisiimme ja antaa unen tulla.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot