SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Kirsi 4
Laatija Panomies
Julkaistu 20.01.2017
Teksti

Otettiin lomaa töistä ja mentiin lentoasemalle Kirsin kanssa lentääksemme Thaimaahan,kun oltiin koneessa paikat olivatkin vaihtuneet ja olimme viimeisellä rivillä ja vierekkäin, lähtö oli kymmeneltä illalla ja kun oltiin syöty ja juotu niin Kirsi pyysi lentoemännältä peitot meille molemmille.

Koneessa näytettiin elokuvaa minkä me molemmat oltiin nähty, ja vedettiin peitot päällemme tarkoituksena nukkua tai niin piti olla,viereisellä penkkirivillä oli n. 60-vuotias rouva yksin ja muilla ei ollut suoraa näköyhteyttä meihin, Kirsi avasi housuni peiton suojassa ja alkoi hivellä kulliani, Nostin välissämme olevan nojan ylös ja hivutin Kirsin pikkuhousut pois, hänellä kun oli hame niin homma kävi helposti.

Sormeilin pillua ja puristelin rintoja ohuen paidan suojassa Kirsin vispatessa kulliani nopeassa tahdissa, vilkaisin rouvaa joka oli viereisellä rivillä ja hän käänsi nopeasti katseensa pois, olin varma että hän oli huomannut mitä me teimme peittojen suojassa, ja lopetimme touhumme kun hän viittoili lentoemäntää ja kuulimme hänen pyytävän peiton itselleen minkä hän pian saikin.

Kun lentoemäntä oli mennyt jatkoimme hyväilyitä ja huomasin että rouva oli peiton alla ja katseli nyt minua silmiin kun Kirsi imi kulliani peiton suojassa, rouvan peitto liikahteli pillun kohdalla ja jalat olivat levällään.

Olin jo lähellä orgasmia ja sormeni lipsuttivat Kirsin pillua mikä oli ihan märkä, nostin Kirsin pään irti kullistani ja kuiskasin hänelle mitä olin huomannut vieressämme tapahtuvan.

Kirsi oikaisi itsensä ja oli nolon näköinen, mutta sanoin hänelle, tule istumaan syliini, rouva katseli kasvot punoittaen kun Kirsi asettui syliini ja upotin suuren kullini pilluun alkaen nostella varovasti kiimaista naista sylissäni.

Rouvan peitto liikkui rytmikkäästi ja katseemme kohtasivat useasti nussiessamme Kirsin kanssa, tunsin kuinka pillu supisteli jo orgasmissa ja sen verran touhumme aiheutti heilumista että edessämme oleva nuori poika vilkaisi taakseen muttei tajunnut mikä penkkiään nytkytti.

Rouvan käsi vatkasi villisti jalkovälinsä kohdalla ja hänkin oli selvästi tulossa, Kirsi pidätteli ääntelyään kun laukesi, minä ruiskautin spermalastin pilluun nautinnosta hiljaa voihkaisten ja katseeni oli kokoajan kiinnittynyt viereisen rouvan kiimaisiin silmiin.

Rouva oli jo ihan selvästi saamassa orgasmin kun hän sulki silmänsä ja vapisi nytkähdellen ja suu avoinna huokaillen nautinnostaan käsiensä hivellessä pilluaan, Kirsi nojasi minuun ja puristeli pillunsa lihaksilla löystyvää kulliani, rouva vieressä oli myös lauennut ja oli silmät kiinni kasvot punaisena.

Kirsi hivuttautui sylistäni ja lähti vessaan siistiytymään, minä katselin rouvaa joka oli avannut silmänsä ja katsoi nyt minua ja hymyili, hymyilin myös ja huomasin kun hänen pikkuhousunsa olivat valahtaneet nilkkoihinsa ja osoitin sormellani sinne ja hän otti nopeasti housut pois kokonaan jolloin näin hänen märän pillunsa kun peittonsa putosi ja iskin hänelle silmää.

Kirsi tuli takaisin ja alkoi pyyhkiä kulliani spermasta puhtaaksi tuomillaan käsipyyhkeillä, ja rouva nousi katseli kulliani hetken aikaa ja suunnisti vessaan,menin hänen jälkeensä ja odotin oven takana kunnes hän tuli ulos ja huomattuaan minut kuiskasi, pidetäänhän salaisuus.

Sanoin hymyillen, tietysti pidetään ja menin vessaan siistiytymään, sitten takaisin Kirsin luo ja vierus penkin rouva oli jo silmät kiinni ja nukkui, Kirsi sanoi minulle että Rouva oli hymyillyt hänelle iskien silmää kun tuli paikalleen ja alkanut nukkumaan.

Kerroin hänen kuiskanneen minulle ja Kirsi painautui kylkeeni sanoen, hyvä että tämä meni näin ettei tullut mitään hälinää, näin alkoi kiimainen lomamme melko hämmentävästi mutta ihanasti nauttien, korkeatasoisin orgasmi minkä olimme saaneet olihan kone noin kymmen kilometrin korkeudessa kun laukesimme, niin me Kirsin kanssa ja rouva itse pillunsa orgasmiin hivellen .>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot