SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Kohtasimme postilaatikolla
Laatija Yksinäinen x2
Julkaistu 21.08.2017
Teksti

Olin hakemassa postia laatikoltani ja samaan aikaan siihen tuli naapurin rouva jonka kanssa olemme jutelleet tavattuamme postinhaussa kun ne laatikot ryhmiteltiin meidän asuntoalueella ja kävelymatka piteni lähes sata metriä. Kuljettiin koteja kohti ja tulin sanoneeksi ettei täälläpäin tunne oikein ketään eikä vieraitakaan juurikaan käy, minä kun olin muuttanut parivuotta sitten omakotitalooni.

Se on vähän nykyään monilla sellasta kiirettä toi elämänrytmi hän tuumasi todeten itsellään olevan aikaa katsella ikkunasta päivät pitkät yksinäisyyttä kuunnellen, moikattiin ja katsoin kun hän käveli eteenpäin kohti taloansa, huudahdin:Jos tulet istumaan mun luo kahville niin ei tarvitse yksin olla.

Hän kääntyi ja tuli luokseni hymyillen ja sanoi ettei kehdannut itse kutsua vaikka olikin miettinyt jos olis seuraa saanut minusta, ei kun sisälle vaan on mukava tutustua paremmin kuin postin haussa ehtii sanoin ja mentiin sisälle.

Sanoin ole kuin kotonasi ja keitetään kohta ne kahvit kun olen avannut pari kirjettä mitkä tuli, kun sain asiat hoidettua oli hän katselemassa huoneesta toiseen kävellen taloani ja huomattuaan tulevansa makuuhuoneeseeni hän kääntyi äkisti ja tönäisi minua kun olin ehtinyt taaksensa, hän pyysi anteeksi kysyen sattuiko sinuun, vastattuani sattuneen vain sydämeen kun nainen kiinni käy.

Sanoin vielä ettei tarvii arkailla kyllähän makuuhuone on katsottavissa siinä kuin muutkin huoneet, mentiin huoneeseen ja hän katseli ympärilleen sanoen, sinä pidät paikat niin siistinä sängynkin olet kauniilla kuviopeitteellä verhonnut, istuin sängylle ja otin häntä kädestä kiinni sanoen ettei olla edes kunnolla esittäydytty, olen tutuille juppe ja sinähän olet Camilla eikö vaan.

Oikein muistit vaikka nimen olet varmaan kuullut vaan silloin eka kerran tavatessa, hän istui viereen ja kysyi onko sulla mitään harrastuksia, vastasin olevani sellanen kotimies jolle siivouskin on harrastus, kysyin haluatko ne kahvit vai katotko vielä paikkoja.

Camilla katsoi silmiini ja vastasi niiden ehtivän myöhemminkin jos et ole itse puutteessa, sanoin olevani muun puutteessa kuin kahvin ja tarkoitin seuraa mutten kerinnyt sitä sanoa kun Camilla nojasi minuun ja sanoen puutteen olevan hänenkin vaivansa.

Kiedoin käden hänen hartialleen ja nojasimme toisiimme, kun olin kysymäisilläni mikä sinun puutteesi on hän ehti ottaa kiinni poskistani ja suuteli, vastasin suudelmaan ja tunsin jännittäväni kun oltiin menty näin yhtäkkiä toisiimme kiinni.

Tuntui hyvältä tuntea Camillan pehmeät huulet omiani vasten ja suudelmamme kesti pitkään, kun irrotimme huulemme suudelmasta Camilla sanoi hieman hätäisesti, et kai luule että olen sellainen nainen joka itseään tyrkyttää, sanoin kutsuneeni hänet sisälle joten minähän sinut olen houkutellut.

Nauroimme, noustiin ja kysyin mikä on se puute mistä puhuit hän sanoi sen olevan läheisyyden puute kun yksin päivän touhuaa ja sänkyyn yksin käy, se on helppoa niillä kun on kumppani ja voi viereen kömpiä illalla, siihen tokaisin miksei sitten jo päivällä.

Camilla istui takaisin sängylle ja menin hänen viereensä, kysyin haluatko ihan peiton alle vai ollaanko tässä peitteen päällä, Camilla avasi paitansa ja hameen sivussa olevan vetoketjun otti päällysvaatteet pois ja sanoi että peiton alle tekee mieli, otin paitani pois samoin päällyshousut, katsoin Camillaa ja sanoin otetaan peite pois ja mennään peiton alle.

Kun sain sängyn valmiiksi hän pujahti peiton alle ja riisui liivit ja pikkuhousut pudottaen ne lattialle, nostin peittoa ja olin menossa viereen kun Camilla laski alushousujani ja sanoi ettei sovi olla liikaa vaatetta kun yö puulle asettuu, potkaisin housut pois ja asetuin häneen kiinni.

Aloimme hyväillä toisiamme ja kullini kovettui saman tien, Camilla tunsi sen reittään vasten ja tarttui kiinni, suutelimme ja hyväilin rintoja joissa oli pienet nännit, Camillan käsi liikkui vaativasti kullillani ja hän levitti jalkansa kääntyessään selälleen, kokeilin sormella häpyhuulien päältä ja työnsin sormen sisälle jo kostuneeseen pilluun.

Camilla puristeli pillullaan sormeani ja vatkasi kulliani kiivaasti hän sanoi haluavansa minut sisäänsä, menin kuitenkin alemmas ja nuolaisin häpyhuulia ja klitorista Camilla vauhkoontui ja huokasi ihanaa Juppe tee lisää anna minulle anna lisää.

Nuolin ja hivelin sormin pillua, klitoriksen koskettelu sai hänet puristamaan jalkojaan yhteen ja Camilla vaikeroi, sinä teet niin hyvää anna kullia pian, jatkoin kuitenkin pillun hyväilyä ja Camilla kiemurteli ja tärisi, kun otin klitoriksen kevyesti huulteni väliin ja kosketin kielellä varovasti tökkien sai Camilla orgasmin hän painoi pilluaan minun kasvoihini ja ulisi, otin kortsun yöpöydän laatikosta vedin sen kullini päälle ja painoin kiimaisena kankeni Camillan pilluun.

Vaihtelin tahtia Camillan puristellessa pillullaan kulliani ehkä ne olivatkin orgasmin aikaansaamia puristuksia kun hän heitteli päätään puolelta toiselle ja oli täysin antautuneena rakasteluumme, nostin hänen jalkansa olkapäilleni ja pääsin työntymään syvälle pilluun mikä nypytti jatkuvasti kulliani hellien.

Camilla oli saavuttanut tasannevaiheen ja pysyi orgasmissa kun työnnyin hänen pilluunsa pallien läiskiessä pakaroihinsa, vaikka olinkin ollut pitkään oman käteni ja tekovaginan varassa monesti päivässä, sain nyt pitkittää kutkuttavaa nautintoani ja annoin Camillalle pitkän yhdynnän ennen kuin olin tulossa orgasmiin.

Voihkin minulta tulee, Camilla oli jo saanut täyden tyydytyksen mutta puristeli yhä pillullaan kun painoin ulvoen aisaani syvälle kunnes raju orgasmi sai sperman ruikkimaan kortsuun, painoin kunnes olin tyhjentänyt paineet mitkä oli odottaneet tätä hetkeä jo pitkään.

Camilla nuoli korvaani ja kujersi kuinka tein hänelle pitkän orgasmin mikä oli parempaa kuin itsensä hivellen koskaan on saanut, Camillan jalat olivat rentoina kun vedin kullini pillusta, otin kortsun pois ja solmin sen Camillan katsoessa silmät raukeana spermalastia ja sanoen, sinulta tuli paljon olet varmaan ollut puutteessa pitkään.

Sanoin etten tiedä muista miehistä mutta tuollainen satsi tulee useimmiten kun hoitelen itseni käsin tai apuvälineillä orgasmiin, Camilla sanoi hänellä olevan klitoris kiihottimen millä hän itseään nautintoon vie, hän kysyikin mitä laitetta minä käytän ja vastasin hommanneeni jo usea vuosi sitten tekovaginan missä värinä moottorit.

Kun olimme jutelleet aikamme sanoin etten olisi voinut uskoa että menemme heti sänkyyn kun olemme tulleet kotiini mutta Camilla kertoi olleensa niin puutteessa ettei ollut mitään itsehillintää kun tuli tilaisuus saada oikeaa kullia ja kehui vielä minun hyväilleen hänet useaan pienempään orgasmiin kunnes hän sai kullistani täyden laukeamisen kun se vaativasti tunkeutui hänen pilluunsa.

Sillä kertaa emme olleet enää yhdynnässä vaan peseydyttyämme keitin kahvit ja kysyessäni mitä Camilla haluaa kahvin sekaan hän hymyili ja vastasi Spermat tuli jo ei kai sitä muuta sekaan tarvita, nauroimme pitkään ja juotuamme kahvit Camilla sanoi olevansa huomenna postilaatikolla odottamassa jos vaikka saisi sopivaa seuraa tietysti vain kahvin juontiin tai kyllä kahvit spermalla olis toiveessa, paristot on klitoris kiihottimessa loppu ja parasta olis jos ei uusia tarvitse ostaakkaan.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot