SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Korjaamolla töissä.
Laatija Apumies
Julkaistu 02.03.2016
Teksti

Käyn talvi aikaan yhdellä korjaamolla auttamassa remonttihommissa, kun muu henkilökunta on työkeikoilla ympäri suomea. Korjaamolla on asunto jossa majoitun sillä paikka sijaitsee toisessa maakunnassa.

Kerran työpäivän aikaan yrityksen naispuolinen osakas Niina tuli pistäytymän korjaamolla. Jutustelimme tovin aikaa ja puhuimme monenlaisista asioista ihan henkilökohtaisistakin, olimmehan tunteneet toisemme jo useita vuosia ja tiesimme toistemme perhe asioistakin. Keskustelun päätteeksi Niina sanoi menevänsä siivoamaan asunnon ja pyysi tulemaan sinne välipalalle tunnin reilun tunnin päästä.

Jatkoin kesken olevaa asennustyötä ja aloin miettimään, että olisiko välipalan lisäksi muutakin tarjolla. Mietin, että onko reissukassin pohjalla kondomipakettia mukana, jos sattuisin niitä tarvitsemaan. Mielessä pyöri Niinan isot rinnat, jotka näytti todella raskailta paidan sisällä rintaliiveissään. Niina piti usein hyvin ohutta ihon myötäistä paitaa jonka läpi nännit nätisti näkyivät paidan myötäillessä rintoja. Miltähän Niinan perse näyttää hänen ollessaan kontallaan, tai onko rinnat oikeasti yhtä hyvän näköiset, kuin paidan läpi katseltuna.

Hups, aikaahan on mennyt jo reilu tunti. Samassa tajusin, että olen miettinyt koko ajan töitä tehdessä vain tuota noin viisikymppistä naista joka on itseäni parikymmentä vuotta vanhempi. Yritin saada ajatukset takaisin tavallisiin asioihin siinä haalareita heittäessä ja käsiä pestessä.

Menin asunnolle ja sielläpäs odotti mukava näky, leivät voideltuna pöydässä ja kahvit pannussa. Niina sanoi, että ”pitäähän työmiehelle tarjota sitä mitä se tarvitsee, eli raskaan työn raatajalle ruisleipää ja päällä kinkkua ja juustoa. Ole hyvä ja käy pöytään.”

Voihan kinkku sentään mietin ja katsoin Niinan takapuolta kun hän kaatoi kahvia kuppiin edessäni minun vielä seisoessa pöydän vieressä. Miten olin näin yhtäkkiä alkanut haluta tuota itseäni vanhempaa naista näin kovasti. Aina hän on ollut ihan miellyttävän näköinen lyhyet tummat hiukset ja kauniit kasvot ja noin itseni mittainen 175cm kropalleen ihan ok. Farkut sopivat minusta hänelle hyvin ja katseeni tarttui hetkeksi hänen reisien väliin josta housut puristi tiukasti ja ajattelin, että tuntuisi varmaan hyvältä työntää kulli Niinan paljaiden reisien väliin ja entäs jos kullin pää koskettaisi Niinan märkää pillua.

”Oletko väsynyt”, kysyi Niina yhtäkkiä. ”Ajattelin kun ei meinaa leipä maistua ja näytätkin niin haaveissaan olevalta”. ”Niin tuota kun joo, tai siis, mitäpä minä tässä nyt olisin haaveillut” änkytin ja aloin pistelemään lepää suuhun hieman reippaammalla tahdilla. Juttu alkoi taas kulkea ja välipala syötiin. Tuumasin lähteväni jatkamaan töitä ja kerroin tekeväni normaalin kymppituntisen työpäivän. Niina sanoi ”älä itseäsi töillä liiaksi väsytä. Pärjääthän varmasti korjaamolla yksin?” Vastasin, että ”totta kai pärjään, ihan niin kuin ennenkin.” ”Entäs töiden jälkeen? ” Niina kysyi. Oho ajattelin, nyt on muuten tuhannen taalan paikka heittää vihje ilmoille siitä, että saattaisin olla hänestä hieman kiinnostunut, noin niinku vapaa-ajalla ja täällä asunnolla nimenomaan.Vastasin, että” käy katsomassa miten pärjään täällä illalla itsekseni.” Niinaa nauratti ja hän sanoi ”joopa joo, vai että katsomassa saisin käydä.” Voi perkele minun puolesta vaikka koskemassa ajattelin ja lähdin siitä töihini. Kyllä mietitytti ne jutut loppu päivän. Kun töiden jälkeen olin asunnolla käynyt pesulla syönyt ja laittanut petivaatteeni sänkyyn,kellahdin peiton päälle pitkälleen. Päivän asiat pyöri mielessä ja mietin Niinan tiukkojen housujen puristamia reisiä ja sitä märkää pillua niiden yläpäässä. Käteni kaivoi jo seisovan mulkun alushousuista ja ajattelin tyydyttäväni itseni siinä Niinaa miettien. Mielessäni kuvittelin miten ne isot rinnat heiluisivat ja osuisivat naamaani kun hän ratsastaisi päälläni.

Tuntui jo siltä että mälli lentäisi kohta ja kun antauduin orgasmin vietäväksi niin oven kahva kääntyi ja ovi aukesi. Äkkiä alushousut jalkaan ja orgasmin vääntämä naama peruslukemiin, mällit teepaidan alle piiloon. ”Voi helvetti sentään” ajattelin ja en kunnolla istumaan päässyt kun makuuhuoneen ovelta Niina kysyy ” Nukkumassako olit?” Vastaan hänelle ”että en kun tai siis kuhan köllöttelen tässä. Et koputtanut kun tulit” ”Onneksi en koputtanut. Ja minä kyllä taidan tietää mitä täällä juuri teit” hän vastaa ja on aidosti ilahtuneen näköinen. Olipahan elämäni sekavin minuutti siinä sängyn reunalla istuessani. Mitähän tässä nyt sanoisin mieti ja mietin, katsoin Niinaa silmiin ja silloin hän tuli aivan lähelle eteeni oli siinä hetken hiljaa katsoi minuun kuin kuningatar ylhäältäpäin.

”Haluatko?” Kysyi Niina. Vastasin ”uskalletaanko me?” Niina vastasi asian jäävän meidän kahden tietoisuuteen. Siihen loppui keskustelut kun tuo jo jumalattarelta vaikuttava nainen alkoi riisua minulta vähäisiä vaatteitani kun siinä alasti sitten istuin taas kulli tanassa ja mällit mahan päälle levinneenä alkoi tuo nainen riisua vaatteitaan. Hänen yllään oli enää nuo valkeat satiiniset pikkuhousut ja rintaliivit, jotka hän tahtoi minun ottavan pois hänen yltään. Nousin ja menin hänen taakseen ja aloin vetämään pikkuhousuja alaspäin ja samalla kumarruin. Katsoessani tuota Niinan persettä edessäni painoin naamani kiinni takamukseen ja toisella kädellä altapäin kokeilin pilluhuulia jotka oli aivan märät. Käytin sormea sisällä ja Niina työnti takapuoltaan minun namaani vasten kun koskin yhdellä sormella hänen klitoristaan.

Nousin ja käänsin Niinan minua vasten. Hetken katsoin isoja rintoja ja ajattelin että oikeastiko saan ottaa rintsikat pois ja nähdä nuo rinnat. Avasin rintaliivit ja kun sain ne pois näin siinä todella raskaat, mutta hyvän muotoiset rinnat jotka keinahtelivat Niinan liikehtiessä. Niinä pyysin että panisin häntä heti. Sehän sopi minulle ja en muista enää ajatelleeni kondomeita. Kaadoin Niinan sängylle selälleen ja Niina nosti jalkansa koukkuun ja levitti niitä niin ettei tavara voinut enää olla paremmin tarjolla. Tuo mustien pillukarvojen keskellä oleva märkä vako vaati minua jo sisälle. Kullini upposi helposti tuohon kuumalta tuntuvaan vakoon. Hyväilin sormella klitorista ja painoin kulliani pohjaan. Hetken päästä Niina sanoi että häneltä tulee jo ja kyllä viisikymppinen nainenkin voi vääntelehtiä orgasmin kourissa kovasti.

Niina makasi edelleen sängyllä selällään ja minä seisoin polvillani sängyn edessä lattialla. Kun Niina tokeni nosti hän jalkansa vielä ylemmäksi ja levitti niitä pyytäen samalla vähän ujolla äänellä minua tulemaan hänen pyllyynsä sisälle. Pyllysilmän päälle oli valunut pillulimaa ja kullini oli aivan märkä joten arvelin sisään työntymisen onnistuvan hyvin. Painoin kullin päätä vasten peppureikää ja terska alkoi hitaasti upota sisälle. Pysähdyin kun terska oli sisällä, Niina supisteli sulkija lihastaan ja tein samalla pienen edestakaisin liikkeen. Tunsin heti että minulta tulee kohta ja voimalla. painoin hitaasti vähän syvemmälle ja Niina puristeli lihaksillaan kullini vartta ja silloin päässäni sumeni. En ole koskaan karjunut saadessani orgasmia, mutta silloin sisäinen leijonani pääsi irti. Voi jumalauta että tuntui hyvältä tulla niin tiukkaan ja liukkaaseen reikään. Rauhoituttuani vedin hitaasti kulliani ulos ja se tunne oli kuin piste i:n päälle. Niina pesi minut suihkussa ja sai vastapalvelukseksi myös huolellisen pesun.

Olen tuon tapahtuman jälkeen käynyt useinkin heillä töissä ja on ollut joitakin kertoja tarjolla muutakin kuin leipää. Niistä saatan kertoa joskus toiste.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot