SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Lapsenvahdin opetusta
Laatija Vanilja
Julkaistu 14.03.2018
Teksti

Joten tämä tapahtui jo jonkun aikaa sitten. Herkässä 18 vuoden iässä olin usein serkuilleni lapsenvahtina. Yleensä tämä tarkoitti et saan pari olutta ja pussin sipsejä ja tuijotetaan vaan telkkaa niin kauan kun muksut sammuu. Tällä kertaa minut kutsuttiin lapsenvahdiksi ja totesin et mikä ettei ostin junalipun ja matkustin serkuilleni. Serkkuni vaimo (Minna) avasi oven iloisena. Olin hieman ihmeissäni tästä mutta en ajatellut sen kummempaa. Yleensä näen serkkujani sen verran et sanoo moikka ovella ja lähtee viettämään iltaa. Minna näytti että oli ostanut reippaasti kaikkea hyvää ja sano että ei tarvi huolehtia että nuorimmainen lapsista menee yökylään. Hieman hämilläni olin siinä koska vanhimmat muksut ei tarvinu lapsenvahtia ja he myös olivat kavereillaan. Vitutus iski tajusin että joudun olemaan talovahti.

Noh salaa mietin et varmaan vaa runkkaan ja katon pornoo sohvalla. Iltaa kului eteenpäin Minna joi useita laseja viiniä, jutut vaihtelivat mitä serkut puuhasivat ja viimein tuli kysymys... ”hei ootko ikinä saanu pillua”? Kuin salama kirkkaalta taivaalta rykäisin olueni takaisin ja yskin kun Minna nauroi ja käveli alakertaan lämmittämään saunaa. Hetki meni ja mietin että mitä vittua kävi??? Kuulin huudon alakerrasta ”tuus auttamaan” tein työtä käskettyä ja etenin saunaan. Sauna oli valmis ja Minna piti viinilasia kädessä ja nojasi saunan oveen. Hän sanoi hyvin rauhallisesti että riisunnu ja mene saunaan. Yritin siirtyä toiseen huoneeseen tekemään sitä kun hän nykäisi paitaani. ”Ei teet sen tässä” . Nuorena poikana sain kyrpäni kovaksi hetkessä komentelusta. Kun riisuunnuin hän vain katseli. Viimein bokserit lähti ja kova munani vain heilui hänen edessään. Kun hän astui lähemmäksi ja hieroi sitä hetken ja katsoi minua silmiini. Päästi viimein irti ja päästi minut saunaan.

Menin saunaan istumaan ja pari minuuttia kului näin lasiovesta kun hän riisuuntui. Ekana tiukat farkut pois paljastaakseen hänen tiukassa kunnossa olevan perseen ja erittäin kiihottavat pikkuhousut. Seuraavana toppi nousi ylös paljastaakseen hänen isot rinnat. Kun hän riisuuntui yritin huomaamatta hieroa munaani, hänen ollessaan alasti hän siirtyi saunan puolelle viinilasinsa kanssa. Istuen minua vastapäätä hän levitti haaransa ja paljasti hänen ajellun pillun, herkästi leikkien sillä. ”Haluutko maistaa?” Muna kovana ja suu mykkänä etenin. Aloin nuolemaan hänen pillua ja tunsin hänen tunkevan pääni syvemmälle hänen kosteaan pilluun. Samalla hieroin munaani ja ajattelin kunhan serkku ei tuu kotiin just nyt. Nousin ylös perääntyäkseni ja tunsin kun Minna otti minua perseestä kiinni ja tunsin hänen huulensa munani ympärillä, tunsin jalkojeni menevän heikoksi kun hän survoi koko kyrvän suuhun syvälle.

Minna käski istumaan ja hän kiipesi päälleni painaen tissinsä naamalleni. Minna alkoi ratsastamaan kun yritin hengittää ja pidin täydellä voimalla hänen tisseistä kiinni. Ei menny kauaakaan kun hän ratsasti ja tunsin pallieni kiristyvän kun laukesin hänen tiukkaan pilluun. Minna hymyili ja nousi ylös hitaasti ja nuoli loput mällit suuhunsa. Kun Minna palasi takaisin ja käänsi perseensä minuun työnsin kansi sormea hänen pilluun ja sormetin hänet kunnes hän sai orgasmin. Tämän jälkeen etenin suihkuun pesin ja pukeuduin...

Kuka olisikaan arvannut et lapsenvahdin homma on tämmöstä.

Tästä alkoi ihana seksisuhde

Jatkoa tiedossa!

-Vanilja>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot