SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Lea
Laatija Nuori kullimies
Julkaistu 10.11.2016
Teksti

Ovikello soi menin avaamaan,

Lea oli tullut ja pyysi päästä puhumaan asiansa mikä on vaivannut pitkään, arvasin kyllä mikä oli asia kun olin juhannuksena mennyt hänen ovelleen puolen yön jälkeen ja vedin kännissä mulkkuni esiin kun Lea sai avattua ovensa.

Hän raivostui ja uhkasi soittaa poliisit jos en häivy saman tien. Välttelin kohtaamistamme koko loppu kesän kun hävetti niin älyttömästi, että pitikin mennä kulli pystyssä 15-vuotta vanhemman vaikkakin kauniin muodokkaan naisen ovelle tyrkyttämään sikakännissä kyrpää. No Lea on alle nelikymppinen ja kerää ihailevat katseet missä kulkeekin, salaa himoittuani häntä en kännissä voinut mitään vaan tein niin kuin tein.

Lea astui sisään ja sanoi ettei ole tarvetta vältellä kohtaamista, kyllähän minun ikäiseni nainen saa olla mielissään kun komea nuori mies tulee ja on komea kulli esillä tulee sitten torjutuksi joutuen häpeillen välttelemään pitkän aikaa.

Pyysin Lean olohuoneeseen ja istuttuaan ensin nojatuoliin hän heti siirtyi viereeni sohvalle, hän otti kiinni kädestäni ja sanoi ettei tarvitse hävetä sitä juhannusta vaan nyt hän on samoilla asioilla, nosti hameen ylös ja paljasti karvattoman pillunsa kellahti sitten jalat levällään makaamaan sohvalle sanoen, jos olet nyt halukas kun olet selvin päin saat mitä silloin tulit hakemaan.

Lea hiveli pilluaan levitti turpeat häpyhuulet ja työnsi sormensa pilluunsa veti sen pois ja limaa tuli mukana valuen perseelle.

Hän kostutti klitoriksensa ja hiveli sitä katsoen kiimaisella katseellaan silmiini, himo oli täyttänyt minut alkuhämmennyksen jälkeen ja menin nuolemaan tuon kypsän ihanan himoitsemani naisen pillua, Lea äänteli nauttien ja kehui kuinka hyvin nuolen hänen pilluaan.

Riisuin hänet kokonaan ja saman tien itsenikin, kyrpäni sojotti paksuna ja kaarevana yläviistoon kun seisoin Lean edessä, hän sanoi ettei ole koskaan nähnyt oikeasti noin isoa kullia, paitsi pornofilmeissä mitä hän katsoo ja runkkaa itseään kuvitellen olevansa se nainen joka saa sisäänsä ne ihanat kovat kalut filmeissä.

En olis kuule uskonut että tulet ja käyt näin suoraan asiaan sen tempaukseni nähtyäsi, kun juhannuksena raivostuit minulle, Lea sanoikin tulleensa juuri siksi mitä oli nähnyt ei ollut saanut rauhaa kun kieltäytyi vaan on hivellyt itsensä kymmeniin orgasmeihin kuvitellen rakastelevansa kanssani.

Otin hänet syliini kannoin sänkyyni asetuin alle, Lea makasi päälläni pillu suutani vasten ja siitä alkoi kiihkeä hyväilymme, hän nuoli kulliani minä märkää pillua ja käteni hivelivät Lean ihanaa lantiota.

Lean pillusta valuva lima maistui ihanalle imin sitä ja nielin kaiken, työnsin sormen pilluun etsien Lean herkimpiä paikkoja, en saanut outoon naiseen tuntumaa ja keskityin klitoriksen hyväilyyn Lean runkatessa kyrpääni jatkuvasti huokaillen miten suuri se on.

Hän vaikeroi ja voihki, olen saamassa nuole lisää tee se mitä tulit kesällä hakemaan. Sormeni runkkasi pillua kieli liikkui klitoriksen ympärillä Lea antautui täysin ja perse vapisi tunsin miten väliliha häpyhuulet ja klitorisen ympäristö nyki, Hän ulvahti hieroi pilluaan kieltäni vasten orgasmi tuli voimalla ja koko lantion pohja eli ihanasti sykkien, Lea pysyi huipulla kun jatkoin hyväilyä.

Lea kierähti päältäni meni kontalleen rinnat sänkyä vasten levitti pilluaan sormillaan ja uikutti ota minut anna kullia tule pian, olin polvillani Lean takana asetin terskan häpyhuulille ja työnsin kullini sisään märkään pilluun, Lea puski vastaan voihki ja oli ihan sekaisin nautinnosta.

Kaikista sanoista en saanut selvää mutta kullin kipeä nainen työntyi vaativasti ottaen kullini kokonaan sisälleen pyöritti hangaten ihanasti ja vaikeroi, minä kykenen pitkään yhdyntään vaikka olenkin joskus lauennut nuorempana jo muutaman työnnön jälkeen, harjoitus ja itseäni vanhempien naisten opissa olen saanut kokemusta miten voin pidätellä laukeamistani, kunnes nainen on saanut kulli orgasmin mitä tosin monet naiset eivät edes saa ilman klitoriksen hyväilyä samalla kun annan aisani tunkea pillun täyttäen pohjaa myöten.

Pidin omista pakaroistani kiinni käsilläni ja nautin kun Lea otti minut herkku pillullaan perse yhä villimmin nytkyttäen, jokainen työntö vei minua kohti huippuani ja antauduin vietäväksi.

Aloin rynkyttää ulvovaa Leaa kaikin voimin, silmissäni säkenöi ja sain voimakkaan orgasmin kullini nytkyi kun spermaa purkautui Lean pilluun.

Lea tunsi miten sain orgasmin se sai hänet laukeamaan pillu sykkien kullini ympärillä, Hän uikutti ja voihki, pysy syvällä tekee hyvää ollaan kauan, kun Lea alkoi laskea persettään alas pidin lanteilta kiinni ja makasimme päällekkäin kulli pillussa.

Lean hengitys tasaantui ja hän sanoi olevansa elämänsä parhaimman nautinnon saaneena, suutelin hänen niskaansa Leaa kutitti ja hän rimpuili allani ja puristi pilluaan löystyneen kullini ympärillä, vedin sen pois ja spermaa valui sänkyyn.

Lea pinnisteli ja pillusta valui lisää spermaa, hän kääntyi pyysi ottamaan itsensä kainalooni ja halusi peiton päällemme, kun makasimme katsellen toisiamme ja suutelimme olin päässyt siitä henkisestä paineesta mikä juhannuksesta asti oli vaivannut, sanoin Lealle haluavani hänet jäämään luokseni ja hän kuiskasi jään tietysti enkä haluakkaan pois, kotona odottaisi yksinäisyys ja nyt ei enää ole mitään arkuutta kun onnekseni rohkenin tulla luoksesi.

Lea kysyi pidänkö häntä tyrkyttäjänä kun tulin ja lähes heti paljastin pilluni ja kerjäsin kyrpääsi, sanoin olevani pelin avaaja juhannuksena eikä tässä kannata turhia miettiä, nautitaan kun saadaan toisemme.

Lea kysyi onko minun levättävä orgasmin jälkeen pitkään ennen kuin kykenen saamaan erektion uudestaan, sanoin sen olevan joskus helppoa joskus ottaa kauemmin, voithan sinä kokeilla olenko valmis sittenhän tiedät, Lea veti peiton pois siirtyi kasvot kullini kiinni ja otti veltostuneen kullini suuhunsa.

Hän puristeli kädellään runkkasi hitaasti ja lantioni nytkähteli kun kulli kasvoi ja oli taas täydessä seisokissa hän nuoli vartta ja terskaa otti pallit käteensä ja puristi hellästi, Lea sai minun lantioni nytkymään ja nussin hänen imevää suutaan nautinto kasvoi ja Lea innostui yhä enemmän kun huomasi miten hän sai minut nauttimaan.

Hän nousi jalat levällään päälleni asetti kullini pilluunsa ja laski rintansa minuun kiinni, makasimme päällekkäin kullini sykki kuumassa sperman liukastamassa pillussa, Lea oli taitava nainen hyväilemään pilluansa puristellen kullini ympärillä harjoittelu tekokullilla tai miksei ihan aidolla saanut hänet tiedostamaan miten miestä viedään vaikka sanoinkin hallitsevani helposti laukeamiseni oli nyt tullut nainen joka otti minut halusin sitten hillitä laukeamistani kuinka paljon tahansa.

Otin tukevan otteen Lean lantiosta ja nostelin häntä yrittäen ottaa määräävän osan rakastelussamme, hän lirkutteli pilluaan kuin se olisi suudellut ja imenyt kulliani, olin ihan hänen vallassaan ja tunsin jo miten lantiossani kuumotti orgasmin tuloa enteillen, painoin Leaa perseestään itseäni vasten ja pitkitin nautintoa tai niin luulin kun Lea taas puristeli pilluaan ja sai minut niin kiimaiseksi etten enää kestänyt vaan kieräytin hänet alleni nostin Lean jalat olkapäilleni ja panin sanalla sanoen kuin villimies, pääsin työntymään syvälle ja kullini osui Lean ihanasti joustavaan pillunsa pohjaan, hän pyöritti sormellaan klitoristaan kun laukesin ulvoen hänen supistelevaan pilluunsa, Lea antoi minun nauttia rauhassa ja käytti kokoajan tekniikkaa mitä en voi sanoin kuvailla niin hyvin hän oli pillunsa opetellut hallitsemaan.

Lea laski jalkansa alas mutta pyysi minut pitämään kullini sisällään, hän nytkytti pientä liikettä ja hyväili klitoristaan, hän nytkyi ja huokaili silmät kiinni ääntely voimistui jatkuen taukoamatta Lea villiintyi täysin pillu pumppasi ja kiimainen nainen vatkasi klitoristaan haukkoi henkeään ja nytkähteli orgasmin tulessa, vaikka kullini olikin puoliveltto tunsin pillun rytmikkään nytkytyksen ja uskon että Lea sai myös kullistani nautintoa kun hän risti jalkansa selkääni ja nylkytti pitäen kullin taitavasti sisällään.

Orgasmi oli taas pitkä ja lopulta Lea valahti rennoksi avasi silmänsä sanoen, ihana mies vaikka laukesitkin sain täyden nautinnon kullistasi se kun on niin pitkä että löysempänäkin ylettyy tarpeeksi syvälle sisälleni ja saan siihen hyvän tuntuman, terskasi pysyy suurena ja tuo sen mikä tarvitaan saadakseni orgasmin tietysti klitorista samalla hyväillen.

Katsoin Leaa silmiin sanoen hänen olevan aivan ihana nainen, kauniit kasvot kiinteä vartalo lantion kaari kiihottaa erikoisesti rinnat pystyt ja niissä kovat nännit kuin kirsikat reidet ja sääret odottavat käsiäni hellimään ja haluankin nuolla sinut kauttaaltaan.

Lea sanoi heti ettei tuonne peräaukkoon anna koskea ollenkaan ja olinkin tyytyväinen kun en itsekkään välitä sinne koskea, sanottuani sen Lealle hän hymyili ja uskoo löytäneensä oikean miehen mitä onkin kaivannut vuosikausia.

Kävimme pesulla ja haukkasimme iltapalaa, kun menimme sänkyyn Lea halusi olla vastakkain ja laittoi kullini jalkojensa väliin pilluaan vasten, sanoi sitten naurahtaen jos alkaa tekemään mieli on apu lähellä, nukuimme aamuun asti ja rakastelimme käytyämme tyhjentämässä rakkomme, otin Lean takaapäin lusikka asennossa jolloin on helppo saada hyväillä klitorista, hän sai sarja orgasmin kun kiusoittelin vuorostani hänet lähes huipulle ja lopetin jatkoin taas ja lopulta Lea kiljui ja vatkasi itseään ihan villinä, tulin häneen kovalla aisallani vaativasti ja pidin naaraan hallinnassani tällä kertaa kunnes sain tyhjentää itseni juuri silloin kun parhaalta tuntui Lean pehmeään hellivään pilluun, koskaan ei ole tullut niin paljoa spermaa kuin Lean kanssa rakastellessa, hänen pillunsa on varsinainen imupillu mikä saa pallit tyhjenemään kolmella orgasmilla niin että on kuin kuivat rusinat oli kullin tyvessä.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 24.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 24.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot