SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Lea 2
Laatija Nuori kullimies
Julkaistu 16.11.2016
Teksti

Vedin Lean päälleni jalat levällään pillu suutani vasten ja nuolin hitaasti häpyhuulia ja tökin kevyesti klitorista kielelläni, Lean pillusta valui ihanaa nektaria minkä nielin nauttien.

Hän alkoi vohkia äänekkäästi ja työnsi vaativasti pilluaan suutani vasten, väliliha häpyhuulet ja perseen ympärys nykivät ja Lea ulvoi orgasmin tullessa, jatkoin nuolemista hän pysyi huipulla reuhtoi ja ulvoi.

Kieräytin Lean päältäni asetin hänet tyynykasan päälle perse pystyssä ja aloin työntää kullia hänen tiukkaan pilluunsa takaapäin ja hivelin klitorista, Lea sopersi ihan sekavia kun hitaan rauhallisesti otin hänet ja annoin nauttia kullistani, sormeni klitoriksella pyörien, Lea puhisi työnsi persettään minua vasten kunnes hän pillu rytmikkäästi supistellen kovaa huutaen tuli huipulle.

Lea makasi keho väristen ja sanoi voipuneella äänellä "ihana mies, kiitos".

Vedin yhä täydessä seisokissa olevan kullini pillusta ja käänsin Lean selälleen tyynyjen päälle, hän levitti pilluaan ja työnsin kullin sisään nostaen jalat olkapäilleni ja painelin nopeaan tahtiin niin että Lean rinnat heiluivat edestakaisin.

Hän vaikeroi "olen täynnä ihanaa kulliasi nussi minua rajusti", rytyytin yhä nopeammin tuntien kuumotuksen leviävän palleista kulliini, Lea oli myös itsekin tulossa, pääsin mukaan hänen hänen orgasminsa rytmiin kun pillu taas kiristyi ja spermaa alkoi lentää pilluun valtavaa nautintoa tuottaen, puskin kunnes olin saanut yhden parhaista orgasmeista elämässäni.

Pysyimme sisäkkäin suutelimme ja lopulta veltostuva kullini luisti pois Lean pillusta, kierähdin hänen viereensä ja silitin kevyesti rintoja ja poskia, Lea painautui tiukasti minua vasten ja sanoi: "Haluan sinut omakseni, en ole voinut ymmärtää miten hyvää nuori mies voi tehdä kun ottaa minut ensin kiihdyttäen hyväillen useaan orgasmiin kielellä ja sormin ja kaiken huippuna valtava siitin sai minut menettämään lähes tajuntani kun veit minut nautinnon huipulle, saimmeko yhtaikaa orgasmit"?

Katsoin Leaa silmiin, sanoin meidän saaneen kuin pornofilmin yhtaikaiset orgasmit ja vein hänen kätensä kuliini kiinni, se oli taas jäykkä ja hän veteli kädellään limaista patukkaani kunnes nostin hänet päälleni ja Lea ulvahti kullini upotessa pilluun, nytkytin hitaasti kulliani pillussa mutta Lea alkoi pomppia nopeasti rinnat hyppivät ja nainen ulisi, pyöritin sormea klitoriksella ja Lea vispasi persettään nopeaan tahtiin jännittyi ja lysähti päälleni ulvoi orgasmin huumassa pillun sykkiessä taas ihanalta tuntuen.

Nostin hänet päältäni asetin lattialle seisaalleen ja työnsin kullini edestäpäin pilluun, nylkytin parruani ja otin hänet syliini nostaen pakaroistaan pidellen, liikutin vahvoilla käsilläni jatkuvassa orgasmissa ulvovaa naista sylissäni ja kestin pitkään kunnes tunsin taas miten pallit vetäytyivät ja sain ihanan orgasmin,spermaa suihkusi pilluun ja jalkani olivat pettää.

Laskin Lean alas hän levitti häpyhuuliaan sperman pulpahdellessa pillustaan, hän kyykistyi kuin olisi ollut kusella ja antoi sperman valua lattialle, horjahtelin mennessäni sänkyyn ja jäin kyljelläni maaten katsomaan kun Lea pinnisteli pillustaan kaiken sperman minkä sai tulemaan.

Hän nousi ja tuli luokseni sanoen:" Mennään suihkuun, haluan pestä valtavan kullisi", nousin ja seurasin Leaa joka lantio seksikkäästi keinuen käveli edelläni.

Himoni yltyi taas ja tartuin kiinni lanteisiin, minun on usein helppo saada uusi erektio, taivutin Lean eteeni perse pystyssä ja työnnyin takaapäin häneen, painoin valtavalla tahdilla kullia pilluun otin nyt itselleni nautinnon täysin itsekkäästi, rynkytin vohkien hiki virtasi kasvoillani ja pumppasin valtavalla aisallani kunnes spermaa alkoi ruiskuta pilluun, painelin rajusti kunnes olin saanut pallit tyhjiksi ja kulli valahti pois Lean pillusta.

Kun irrotin otteeni lantiosta Lea vaipui polvilleen spermaa tuli nyt vähemmän ja Lea otti sitä sormiinsa vei ne suuhunsa nuollen kuin tikkaria ja nauroi vapautuneesti.

Kullistani venyi pitkä spermanauha ja ohjasin aisani hänen huulilleen Lean nuollessa isoa terskaani,saatuaan kullini nuoltua hän nousi tuli suutelemaan ja melkein oksensin kun spermaa tuli suuhuni,en voi sietää sperman makua ja syljin kaiken liman lattialle.

Lea talutti minut kullistani kiinni pitäen pesuhuoneeseen ja avasi suihkun pesi hellästi hivellen kullini puhtaaksi, minä hänen pillunsa ja olimme pitkään suihkun alla kietoutuen toisiimme.

Lea sulki suihkun otti pyyhkeen kuivasi hiukseni ja heti sen jälkeen kullini,

Astelimme takaisin sänkyyn ja vedin peiton päällemme nukahtaen lähes heti sylikkäin Lean selkä minun vatsaani vasten.

Heräsin aamulla ja nousin varovasti mennen vessaan,kun tulin takaisin oli Lea kyljellään enkä voinut vastustaa itseäni vaan menin hänen taakseen aloin hyväillä ja saatuani hänet kiimaiseksi nostin hänen oikean jalkansa ylös työnnyin häneen takaapäin lusikka asennossa, työntelin hitaan nautinnollisesti kunnes Lea taas alkoi ulista, hivelin klitorista kiihdytin työntöjen tahtia ja laukesimme, ensin Lea sitten minä pallit läiskivät vasten pakaroita kun tyhjenin tiukkaan pilluun spermaa pulpahti kunnon lasti, vedin kullin pois pillusta spermaa valui Lean vasenta pakaraa pitkin sängylle.

Lea sanoi ettei halua asua enää yksinään ja pyysi minut muuttamaan luokseen, vastasin ettei liene kovin hyvä ajatus jos nimittäin tuon toisinaan nuoren naisen kanssani tänne ja nussin hänen kanssaan koko yön.

Lea oli punakka kasvoiltaan ja kysyi enkö riitä sinulle? Vastasin etten ole yhden oma ja kullini kyllä tietää jos joku kohtaamani nainen haluaa sen pilluunsa eli aion nussia muitakin kuten tähänkin asti, siihen en muutosta tee.

Lea tuli imemään kulliani sai sen erektioon ja imi minut hitaan kiusoittelevasti lähes orgasmiin lopetti sitten tahallaan ja jatkoi taas kiusoitteluaan, olin tulla hulluksi himosta ja runkkasin aisaani kunnes olin saamassa orgasmin, Lea otti käteni pois kullistani ja rauhoitti minua väkisin kunnes tuli hajareisin päälleni ratsasti kullillani pitkään nauttien ja lopulta kaikui talon seinissä huutomme minkä rajut orgasmit saivat aikaan.

Levättyämme Lea sanoi rauhallisesti, "nussi vaan jatkossa muitakin mutta muista että minä kyllä antaudun sinulle ihan täysillä, kun ehkä petyt niihin yhden yön tyttöihin niin tule taas minun luokseni nauttimaan kypsän naisen lemmestä, sitä saat niin paljon kuin haluat">>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot