SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Leaa ja naapuria
Laatija Kovalla kullilla taas
Julkaistu 12.09.2016
Teksti

Olen häntä 20 vuotta nuorempi mutta himoitsen hänen solakkana säilynyttä nuorekasta vartaloaan, näin Lean menevän pesutuvalle mattojen kanssa ja hetken mielijohteesta menin hänen luokseen lukitsin ovet ja vedin kovan kullini esiin sanoen: Nyt saat sitä mitä olet vailla.

Lea katsoi kulliani ja sopersi, eihän me voida, mutta avasin hänen paitansa ja otin sen ja rintaliivit pois käyden himokkaasti toimeen, imin nännejä ja vein käteni hameen alle ja tungin käteni pikkuhousujen sisään.

Lea ei vastustellut vaan piti kullistani kiinni kun hivelin häpyhuulia ja tunsin hänen kastuvan, sipaisin pillun limaa klitorikseen ja pyöritin sormeani kevyesti sen ympäri, Lea vatkasi kulliani ja suuteli kiihkeästi.

Runkkasin pillua ja klitorista kunnes hänen lantionsa alkoi kiemurrella hyväilyn tahdissa, hän kääntyi selin ja nojasi pesukoneeseen nostaen hameen ylös ja venytti pikkuhousut sivuun ja märkä pillu oli esillä.

Menin polvilleni hänen taakseen ja levitin jalkojaan, pääsin nuolemaan pillua takaapäin, Lea huohotti ja työnsi persettään vaativasti vasten kasvojani, lipsuttelin sormellani klitorista kunnes Lea inahteli ja vartalo nyki, jatkoin hyväilyä kunnes hänen pillunsa väliliha ja perse alkoivat supistella.

Lea oli saamassa orgasmin, nuolin ja hyväilin keskeytyksettä ja Lea voihki ja lopulta huudahti kun sai orgasmin, kannattelin häntä lantiosta koska Lea olisi vaipunut lattialle, laskinkin hänet varovasti vieressä olevan mattokasan päälle vatsalleen vedin pikkuhousut pois, laskin omat housuni nilkkoihin ja tunkeuduin takaapäin turpeaan pilluun kovalla kullillani.

Pääsin helposti vauhtiin, niin hyvin olin saanut hänet hoideltua valmiiksi yhdyntään, Lea nypytti persettään ja pysyin lähes paikallani nauttien kun hän hoiti suurimman osan liikkeistä, hän sopersi miten hyvältä tuntuu ja antoi kuin viimeistä kertaa olisi ollut kullia saamassa.

Tartuin lanteisiin ja vedin hänet konttausasentoon, Lea voihki kun kullini painui pillun pohjaan, hän oli ihan sekaisin kiimasta kun painelin kulliani tahdin määräten nytkyvän naisen sisään, ovi aukesi ja yksi naapurimme nuori nainen katsoi suu ammollaan kun rytyytin kullillani Lean pillua.

Hän jäi katsomaan, oli ehkä niin hämmentynyt ettei osannut lähteä pois, Lea ei huomannut mitään vaan ulvahteli ja huohotti ollen ilmeisesti jatkuvassa orgasmissa, nuori nainen paineli sormillaan haarustaansa avasi farkkunsa ja työnsi kätensä pilluunsa vatkaten rajusti.

Olin tästä kaikesta niin kiihottunut että tunsin kuinka hyvän olon tunne kihelmöi nivusissani, yletyin vetämään nuoren naisen lähemmäs ja tungin käteni hivelemään hänen märkää pilluaan, kaksi naista yhtaikaa, toista nussin ja toista hyväilin sormilla.

Lea ulisi kun laukesi toistamiseen ja retkahti vatsalleen mattokasaan, kullini luisti pois pillusta ja vedin nuoren naisen kiinni itseeni ja riuhdoin farkkuja alemmas kunnes sain ne nilkkoihin ja kaadoin hänetkin mattokasaan.

Riisuin farkut pois levitin jalat repäisten pikkuhousut ja tunkeuduin tiukkaan pilluun Lean liman liukastamalla kullillani, nainen sanoi hätäisesti ettei ole ehkäisyä, mutten voinut lopettaa vaan painelin aisani sisään, hänen pillunsa oli tiukempi kuin Lealla ja olin tulossa, nainen oli kuitenkin jo niin lähellä orgasmia että pidin kullini hänen pillussaan vaikka olikin riski että spermaa purkautuu häneen.

Hän reuhtoi ja vaikeroi kunnes pillu supisteli ja nainen tuli huipulle, vedin kullini nopeasti pillusta ja tein muutaman runkkausliikkeen terskanpäällä kädelläni ja ruiskusin tyhjäksi nuoren naisen päälle, spermaa tuli melko paljon ja osa lensi hänen kasvoilleen osa pitkin vartaloa.

Kun avasin silmäni Lea istui kasvot tulipunaisina ja nousi nopeasti keräsi vaatteensa ja pukeutui lähtien nopeasti pois, nuori nainen makasi selällään raukean näköisenä ja oli ihmeen rauhallinen, sitten hän hymyili ja sanoi ettei olisi ikinä uskonut mitä on odotettavissa kun tuli pyykkituvalle.

Hän pyyhki spermaa kasvoiltaan ja naurahti, ihmettelin hänen rentouttaan ja kysyinkin kaduttaako sinua, hän vastasi ettei ole saanut noin isoa kullia koskaan, saati sitten pystynyt laukeamaan pelkän kullin avulla, vaan aina ennen on tarvinnut joko itse tai kumppanin hivellä klitorista orgasmin saavuttaakseen.

Sitten hän otti revenneet pikkuhousunsa kuivaten pilluaan niillä ja sanoi, kiitos kun et laskenut spermaa pilluuni, vastasin ettei ole varmaa vaikka pilluunsa olisi tullut osa nesteestä ja parempi oli ottaa jälkiehkäisy.

Hän nousi tiputtaen pikkuhousunsa roskakoppaan ja veti farkut kunnolla jalkaansa, ravistelin kulliani ja puristin sitä kunnes siemennestettä tuli jonkin verran terskan päähän, pyyhkäisin sen kädelläni ja puin päälleni.

Nainen pyysi ettei tästä puhuttaisi koskaan muille kun hänen miesystävänsä on niin mustasukkainen ja muutenkin heillä menee huonosti, hän jatkoi etteivät ole olleet yhdynnässä yli vuoteen ja himot kävivät vastustamattomiksi kun yllättävä tilanne osui eteen.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot