SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Leaa ja tyttöä 2
Laatija Himokas mies
Julkaistu 23.10.2016
Teksti

Rynkytin kullilla pilluun melko nopeaa tahtia ja sormeilin taas klitorista,tyttö lykki vastaan ja huokaili kiivaasti,tunsin miten aloin olla saamassa ja lisäsin vauhtia pallit vetäytyi ja kyrpä nytkyi kun parahtaen purkauduin tytön pilluun,painoin kunnes tunsin nautinnon saaneen huippunsa.

Tiesin ettei tyttö ehtinyt saada orgasmia ja kuiskasin etten voinut mitään, tyttö kierähti selälleen ja kehotti kääntymään kasvot pillulleen ja aloinkin nuolla spermaa valuvaa pillua,syljin spermaa pois kun sitä tuli kieleeni mutta jatkoin hyväilyä kun sain kieleni klitorikselle tyttö inisi vatkaten lantiotaan kiimaisena.

Hän voihkaisi,jatka vaan nyt se tulee perse tärisi tyttö voihki hän jännittyi monesti ja ulisi kun orgasmi tuli,häpyhuulet nykivät väliliha ja klitoris myös kun hän puristi jalkojaan yhteen ja rentoutui lopulta voihkien ja huokaillen.

Oltiin hiljaa kunnes tyttö sanoi,ihana mies saan vieläkin pieniä jälki väristyksiä,nousin ylös ja näin tytönkin nousseen mutta oli noussut vain istumaan ja pyysi viereensä,istuin ja nojasimme toisiimme tytön silittäessä poskeani,hän kuiskasi ettei tarvitse olla häpeissään kun tulit nopeasti vaan olen ylpeä kun saan näin nuorena aikuisen kokeneen miehen laukeamaan noin äkkiä, sitä paitsi nuolit ja hyväilit minulle taas ihanan orgasmin.

Suutelimme tytön hivellessä kyrpääni mikä oli kovana sykkien kaarevana kohti napaani, noustiin ja siirryin seisomaan tytön taakse levitin hänen jalkansa ja työnsin kullini haaroihin liikuttaen lantiotani terskan hyväillessä häpyhuulia mitkä olivat spermastani liukkaat.

Tartuin rintoihin suutelin niskaa ja kaulaa hän huokaili nauttien kosketuksista terska oli liukas tytön pillusta valuvasta limasta ja ohjasin sen kädelläni painamaan kevyesti klitorista, hän nytkytti itseään ja värisi kauttaaltaan.

Terskani on melko suuri tyttö ottikin siitä kaiken nautinnon kun pyöritti lantiotaan ja sai klitorikseensa jatkuvasti sellaista kosketusta mitä itse halusi, kuiskailin hänelle miten ihanat rinnat ovat nännit kovettuneena ja hän tarttui kulliini himokkaana paineli terskaa vaativammin klitorikseensa ja nytkytti lantiotaan lujaa voihkien.

Hyväilin rintoja pyöritin sormiani nänneillä suutelin kaulaa ja imin korvannipukkaa hän nytkytti pilluaan terskaani vasten puuskahteli painoi jalkojaan yhteen koko lantionpohja nytkähteli kun tytön orgasmi oli tulossa.

Kullini oli tiukassa puristuksessa valuvaa pillua vasten miten ihana tunne kun nainen saa orgasmin ja tunnen sen aikaansaamat pillun kouristelut kullinvarressa ja klitoris sykkii vaativasti terskaa vasten.

Olin ihan sekaisin kiimasta kun kädellä ohjaten työnsin kuumottavaa kulliani tytön pilluun, rynkytin rajusti ja tytön orgasmi jatkui, hän ulvahteli ja perse tärisi kun kullini upposi pillun pohjaan.

Tyttö puristi kulliani pillullaan kun nautintomme jatkui, nussin varmaan kymmenen minuuttia tyttö oli tasannevaiheessa nautinnon huipulla ja sitten spermaani alkoi syöksyä ihanan tiukkaan pilluun, tyttö ulvoi pillu sykki orgasmissa nylkytin kovaa kunnes olimme saaneet kumpikin täyden nautinnon.

Tyttö veti minut sängylle selälleen ja tuli hajareisin päälleni pillusta valui spermaa vatsalleni, makasimme kuunnellen toistemme hengitystä tytön ihanat rinnat tuntuivat kuumilta vasten rintaani.

Tyttö sanoi huokaisten olet ihana mies sinä sait minut laukeamaan useita kertoja pieniä ja lopulta sellaisen orgasmin mitä en ole koskaan ennen saanut vajosin syvälle pehmeään hellään nautintoon mikä jatkui pitkään, parempaa ei voi olla.

Makasimme päällekkäin ja suutelimme kieli suudelmia sanoin tytölle etten ole ennen kokenut noin kuinka kulli on tiukasti likomärkää pillua vasten reisien puristuksessa ilman että se on pillussa lantionpohjasi ja klitoris pumppasi orgasmisi tullessa vieden minutkin lähelle laukeamista.

Levättyämme tyttö hieroi taas pilluaan kulliani vasten ja seisokki siitä seurasi, tai kullini oli melko kovana koko ajan edellisen rakastelun jäljiltä, hän nousi pystynpään ja painoi pillunsa kullini ympärille alkaen hitaan ratsastuksen,

Hän liikkui juuri niin hitaasti kuin halusi ja kuiski iso kullisi tekee ihanaa. Haluan saada sinua aina.

Vedin hänet rinnat rintaani vasten ja aloin painella niin kovaan tahtiin kuin pystyin kullillani tiukkaan pilluun, yhdyntämme jatkui pitkään ja tyttö laukesi ainakin kaksi kertaa voihkien ja nimeäni hokien.

Tunsin poltteen kullissani ja rajusti pumpaten vein itseni orgasmiin, kuului varmaan kauas kun karjuen tyhjensin spermat tytön pilluun, hän sanoi voihkien jatka vielä olen taas tulossa ja minä painelin kunnes hän huusi nyt tulee anna kulliasi ihanaa kullia.

Se olikin jo minun rajani ja kullini oli juuri sopivan pitkään kovana tytön orgasmin saamiseen, pillu sykki jo vähitellen veltostuvaa kulliani vasten ja lopulta kulli luisti pois tytön riettaasta pillusta, olimme raukeina ja nukahdimme.

Heräsimme kolinaan minkä Lea aiheutti kotiin tullessaan, hän näki tytön ja minut ja sanoi ettei epäilystäkään olette nussineet taas rajusti ja tytön pillusta näköjään valuu spermaa, saanko minäkin rakastella kanssasi vaikka olenkin ollut sinulle silloin niin kova ja julma kun nussittiin autossasi ja sitten antauduin sille isokulliselle pojalle.

Sanoin tule tänne ja katsotaan syttyykö himoa vielä toisiimme, tyttö meni vienosti hymyillen pois sirot lanteet keinuen, ihanan kaunis tyttö .

Lea tuli kiinni minuun ja suuteli sanoi sitten ettei kai enää olla niin nyreitä, vastasin ääneti nostamalla hänen hameensa ylös ja hyväilin kiinteitä pakaroita ja hivutin sormet ohuitten silkkisten pikkuhousujen alle tuntien karvattoman kostuneen pillun.

Lea runkkasi kulliani kädellään ja suullaan kunnes se turposi täyteen mittaansa, otin Lean paidan pois ja rintaliivit lähti saman tien, sormeilin kostunutta pillua ja käänsin hänet nojaamaan pöytään kiskaisten hameen pois .

Venytin pikkuhousuja ja aloin sovittaa kulliani Lean pilluun takaapäin, hänellä on yllättävän tiukka emätin noinkin paljon nussituksi, ei toki sentään tytön pillun veroinen.

Saatuani kullin pilluun vedin hitaasti ulos ja painoin taas sisään, Lea voihki ja runkkasi klitoristaan, nostin hänet syliini ja hypitin nopeaan tahtiin kunnes Lea parahti "nyt se tulee", jatkoin entistä rajummin ja Lea sai orgasmin, heitteli päätään puolelta toiselle ja ulvahteli.

Vedin kullin pois laskin hänet jaloilleen eteeni käänsin ja samassa työnsin kullin edestäpäin pilluun ja Lea voihki orgasmien sarjan jatkuessa, nussin kovaan tahtiin kunnes olin jo tulossa, Lea tunsi sen ja huokaisi anna tulla koko lasti pilluuni vaan, nopeutin työntöjä ja kullini syöksi spermaa Lean yhä orgasmissa supistelevaan pilluun, mahtava orgasmi ravisteli minua kun pumppasin kunnes olin saanut ensimmäisen orgasmin loppuun.

Kun vedin kullin pois Lean pillusta valui spermaa lattialle ja pitkät rihmat venyi kun Lea pumppasi kyykistyneenä pillustaan spermaani, hän sanoi ettei vihasi enää vaikuta olevan kova kun nussit minut hurmioon ja nautit itse noin kovasti.

Kehaisin hänen säilyneen kuin nuorena tyttönä, pillu tiukka kuin 20-vuotta nuorempaa nussisi, ja vartalo kiinteä kauniit pystyt rinnat, sopivan täyteläinen lantio ja niin kiihottava täyteläinen pillu ettei voinut kuin antautua täysillä rakasteluun nyt kun taas on tilaisuus.

Lea otti kiinni kullistani ja alkoi imeä sitä nuollen terskaa, kulli oli taas jäykkänä ja osoitti kohti kattoa kun Lea päästi sen suustaan sanoen "nussi minua takaapäin kunnes saan taas orgasmin.

Asetin hänet sänkyyn tyynykasan päälle vatsalleen ja työnsin kullin pilluun, nussimme rauhallisesti ja nautimme nyt pitkään kunnes Lea oli taas tulossa.

Hän vaati nussimaan rajusti ja minähän tein työtä käskettyä, rytyytin kunnes hän ulvoi ihan sekaisena kiimasta ja retkautti itsensä irti kullistani roiskaisi nesteet pillustaan ja veti kädellään kullin hätäisesti takaisin pilluunsa.

Hurja panomme jatkui kunnes pallit vetäytyneinä roiskaisin spermaa Lean pilluun, teki niin hyvää että meinasi taju lähteä kun kulli nytkyi ja yhä uusia roiskauksia spermaa meni Lean kireään imevään pilluun.

Kun rauhoituimme huomasimme kun tyttö oli kauniina alasti ovella ja sanoi, hauskaa nähdä että taas pärjäätte keskenänne ja nussitte aivan upeasti, tallensin lähes kaiken videolle ja saatte itse nähdä miten otitte toisenne täynnä alkukantaista himoa suorastaan ihan villinä kiimasta olitte kumpikin , kuin parhaassa pornofilmissä muttei mitään teennäistä vaan aitoa rietasta suomalaista himokasta rakastelua.

Olimme vielä kolmistaan kimppayhdynnässä myöhemmin ja nussin naisia takaapäin rynkyttäen pillusta toiseen vaihtaen kunnes sain molemmat laukeamaan ja lopuksi he imivät ja hyväilivät minut sängyllä maaten niin voimakkaaseen orgasmiin että olin ulvoen kovaa roiskinut spermaa heidän kasvoilleen ja olin hetken lähes tajuttomana tai ainakin syvällä nautinnon ihanassa maailmassa.

Voi noita kiimapilluisia naisia, tiukka Lea ja vielä tiukempi tyttö unelmien naiset, tytär ja äitinsä jotka ovat varmasti usean suomen miehen saavuttamaton haave, minä saan heitä nussia ja kerronkin kokemuksistamme teille ketkä jäätte vaille näitä nautintoja.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 24.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 24.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot