SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Lea ja kaverit
Laatija Nuori kullimies
Julkaistu 14.11.2016
Teksti

Leasta löytyi jatkuvasti uusia ulottuvuuksia, jotkin niistä hämmensivät toiset taas kiihottivat äärimmäisen paljon.

Niin kuin sekin kun Lea piti koti illan Työpaikkansa naisille saunoineen kaikkineen, olin taas suostunut hänen juttuunsa jonka lähdin jännittyneenä toteuttamaan.

Kun naiset olivat saunassa menin Lean suunnitelman mukaan hänen asuntoonsa, riisuin itseni ja astelin komeasti pystyssä oleva valtava kyrpä edellä saunaan naisten yllättyessä täysin, moikkasin leidejä ja kysyin olisiko mahdollista liittyä seuraan vaikka teillä onkin naisten ilta?

Jotkut peittelivät suloisia paikkojaan, toiset taas olivat heti avoimia ja sanoivat: Tervetuloa seuraan, emme osanneet odottaa tällaista mutta jokainen meistä voi vapaasti tietenkin valita jääkö vai ei, tietysti jos joku tai jotkut haluavat että poistut niin olet siihen varmasti herrasmiehenä valmis.

Vastasin naisille etten halua tungetella, vaan tulin Lean ystävällisesti kutsumana ja sanokoon nyt saman tien ne tai se joka haluaa minun poistuvan.

Naiset katsoivat komeaa kulliani mikä sykki sydämeni lyöntien tahtiin, kaikki jäivät ja kipusin Lean viereen ja tilanne oli kaikille jännittävä.

Lea rikkoi hiljaisuuden sanoen, sopiiko että leikimme sormi pelin, siis kun sanon nyt jokainen nainen näyttää toisen käden sormistaan pystyssä sen määrän kuin haluaa, ja ne joilla suurin sama määrä jatkavat kisaa kunnes on kaksi jäljellä, kahta kertaa peräkkäin ei saa olla samaa sormilukua vaan aina on vaihdettava.

Kun on karsittu kahteen naiseen, he saavat tämän komean jättikullisen uroksen pesemään itsensä, niin alkoi kisa ja Lea tippui heti pois, ja kun kisa ratkesi jäi jäljelle kaksi ihanan muodokasta naista.

Astui alas lauteilta ja pyysin leidit mukaani, aloin pestä heitä kullini ollessa edelleen kovana ylväästi ylöspäin, toinen heistä kosketteli kulliani ja niin myös toinenkin oli kullini varressa kiinni.

Lea ja muut naiset olivat tulleet katsomaan pesua, ja monilla oli lasi kädessään mistä he naukkailivat viiniä, pesin naiset ja hivelin molempien suurehkoja rintojaan siirtyen sormeilemaan pilluja.

Muut naiset kannustivat meitä, ja lähes jokainen hiveli itseään kiihkoissaan kun jatkoimme voittajien kanssa hyväilyitämme, Lea tuli asettamaan kortsun kulliini ja toinen naisista kumartui eteeni otti sormillaan mittaa kullistani ja huudahti, " se on 25 senttiä pitkä ja paksumpi kuin hevosella" sitten hän meni penkille makuulle vetäen minua kullistani sisäänsä, kuulin kuinka naiset huokailivat kun kullini levitti naisen hävyn ammolleen upoten melko syvälle pilluun.

Toinen palkinnon saajista hiveli pallejani kun aloin työnnellä muhkeaa parruani ulvahtelevaan naiseen, nussittava nainen oli niin kiimassa ettei kestänyt kuin parikymmentä työntöä ennen kuin kiljuen laukesi, hän lysähti maahan ja Lea tuli vaihtamaan kortsun.

Toinen naisista oli lattialla selällään pillu levällään silmät loistaen kun laskeuduin ja aloin sovittaa kullia hänen sisälleen, hän oli helpommin saavutettavissa kuin edellinen, niin pääsimme heti heti villiin yhdyntään.

Melkoinen voihkina pääsi häneltäkin kun otin pakaroista kiinni ja annoin kunnolla kullia vinhasti pallien takoessa persettään vasten, pesuhuoneessa kuului voihketta kun koko naisjoukko tyydytti itseään.

Allani nainen sätki ihan villinä ja alkoi huutaa ja voihkia laueten rajuun orgasmiin, nainen kiljui ja vapisi horkassa kunnes roiski pillustaan nesteet lattialle ja osan minun päälleni.

Vedin kullini pois ja Lea vaihtoi kortsun sanoen, nyt on vapaa pääsy olkaa hyvät, heti olivat naiset kiinni minussa yhden jo peruuttaessa parruuni, sain hyväilyitä kaikkialta kun tyydytin taas yhden naisista, muutama pillu oli liian tiukka ja venytin sormillani ennen rajua nussimista.

Kolme naisista sanoi ettei noin suurta kullia ole kellään muulla tässä maassa ja nyt saamme sitä oikein kunnolla, tuskin enää kotoiset kalut tuntuu miltään ovatkin ihan pippeli tason vehkeitä vaikka miehet niitä on kehuneetkin, taitaa tulla monelle miehistämme runkkauksen aika kun ei pili enää kelpaa.

Olin rakastellut jokaisen kanssa ja Lea oli enää jäljellä, hän tuli runkkaamaan minua ja imi välillä taas runkaten kulliani, Hän meni selälleen penkille ja pyysi minut päälleen ottaen kullini rintojensa väliin.

Naiset olivat kannustamassa hihkuen iloisesti kun kullini hieroi Lean kiinteiden rintojen väliä, tuntui että paine palleissani kasvaa ja sanoin Lealle huohottaen, kohta tulee.

Lea hinkkasi vielä hetken ja imaisi sitten terskani suuhunsa pyöritti kieltään sen ympärillä, ja silloin sperma ryöppysi niin että karjuin kun kullini pumppasi sitä Lean suuhun, spermaa valui pitkin Lean poskea leukaa ja siitä penkille.

Muut naiset hurrasivat ja taputtivat käsiään kun voipuneena nousin pois Lean päältä, yksi naisista sanoi että nyt on aika pestä tämä ihana mies, ja minut talutettiin suihkun alle missä erityisesti kullini sai perusteellisen pesun.

Lea haki pyyhkeen, alkoi kuivata minua ja ehdotti että nautimme rauhassa vieraastamme hänen olohuoneessaan, missä on tarjolla myös muutakin suuhun pantavaa kuin se mitä hän otti suuhunsa.

Jotkut naisista laittoivat pikkuhousut ja liivit, jotkut olivat pyyhe ympärillään kaikkien ollessa yhtä mieltä siitä että minun on oltava ihailtavana alastomana heidän vapaasti katseltavanaan.

Meillä oli hauskaa ja vapautunut tunnelma jatkui useimpien naisten humaltuessa lisää, tosin hyvin kohtuudessa pysyen.

Yksi heistä kysyi minulta ihmetellen, miten kykenin ottamaan heidät kaikki laukeamalla vasta Lean hyväillessä rinnoillaan ja suullaan minut orgasmiin, vastasin harjoitelleeni pidättämään laukeamistani monia vuosia, tosin myönsin että olin ollut monesti lähellä purkautua kun heitä nussin.

Eräs heistä tuli syliini ja hinkkasi kulliani saaden siihen taas mukavasti kovuutta, hän kehui ettei koskaan ole nähnyt näin kookasta kullia mikä vielä on ollut kaikkien heidän sisällään tyydyttäen jokaisen, hänellä oli pyyhe mikä putosi lattialle kun hän alkoi nousta päälleni ottaakseen kullini sisälleen.

Lea puuttui peliin ja toi kortsun kulliini sanoen, kumin käyttö on pakollinen sillä ei kai kukaan halua mitään ikäviä jälkiseuraamuksia, nainen laskeutui syliini kireän pillun imiessä kullini sisäänsä, hän alkoi hitaan nautinnollisesti vatkaamaan persettään ja voihki äänekkäästi.

Nyt minulla alkoi tuntua etten pysty pidättämään kauaa, ja hypitin häntä rajusti sylissäni, nainen läähätti ja heitteli päätään kiljuen lopulta pillun sykkiessä rytmikkäästi, olin jäänyt ihan viittä vaille mutta olin kuitenkin valmis ottamaan seuraavan halukkaan naisen nussittavakseni.

Nainen oli kontallaan lattialla venytti pikkuhousunsa pillunsa edestä ja kortsun vaihdettuani puskin kulliani häneen, en kuitenkaan saanut sitä sisälle vaikka hän levitti häpyään anellen tulemaan sisäänsä.

Lea tuli rasvatuubi kädessään ja purskautti siitä naisen häpyyn kunnon lastin ja nyt alkoi homma onnistua, hän oli tosi tiukka ja pyysi olemaan varovainen, nypytin hiljalleen syventäen työntöjäni kullini tavoittaessa helposti kohdunsuun.

Hivelin klitorista samalla kun painelin parruani häneen huudahtaen, nyt tulee illan finaali aion purkautua tähän ihanaan naiseen, sen kuultuaan hän työnsi vastaan minkä pystyi ja perse täristen saavutti huippunsa, jatkoin kiivaaseen tahtiin ja nussin hänen pientä pilluaan rajuilla otteilla, nainen oli lähes tajuton kun viimein purkauduin kulli syvällä hänen pillussaan.

kun toivuin orgasmistani kaikki naiset taputtivat villinä yhden sanoessa, tämä täytyy jatkua vai onko joku eri mieltä? Naiset hihkuivat haluavansa saada valtavaa kulliani, mutta jouduin kuitenkin sanomaan heille olevani tällä erää levon tarpeessa.

Kuulin pettyneitä kommentteja, mutta Lea lupasi järjestää halukkaille uusinnan, ja hänen mielestään olisi viisainta jos kaikki eivät olisi kerralla nussittavana.

Sanoin kuitenkin minulla olevan kotona keinot millä kaikki halukkaat saavat seuraavissa juhlissa kullia varmasti tarpeekseen, Lea lupasi järjestää uudet kullijuhlat joihin on myös kaikki nyt olleet tervetulleita nussimaan.

Osa naisista jäi yöksi kuten minäkin, jotkut menivät koteihinsa hoitamaan kuka mitäkin "velvoitteita", jotkut heistä kun ovat naimisissa ja voi olla että kotona odottava kulli ei enää olekkaan yhtä hyvän tuntuinen kuin ennen juhlia.

aamulla kaksi naisista halusi vielä rakastella, ja annoinkin heille kyytiä parrun paksuudella, Lea otti aikaa kellollaan ja sanoi, nussit naisia lähes tunnin yhteen menoon molemmat tulivat tyydytettyä ja toinen sanoi ettei pillu ehkä toivu tästä viikkoon, toinen naisista antoi minulle ison rahatukun ja sanoi ottavansa yhteyttä kunhan saa järjestettyä pari asiaa, miehellään on rahaa yllin kyllin ja nainen aikoo pitää siis minua huoranaan maksua vastaan, no kyllähän minä nussin rahastakin jos niin halutaan.

Lopulta jäimme vieraitten lähdettyä Lean kanssa kahden rakastelimme pitkään toisistamme rauhassa nauttien, sanoin Lealle kun lepäilimme, olet sinä melkoinen nainen järjestit minulle lähes kymmenen naista nussittaviksi et varmaan ole yhtään kateellinen vaikka sanon että muutamat heistä ovat paremman tuntuisia nussia kuin sinä, kerroin myös siitä rahaa jättäneestä naisesta, Lea varoitti että voi olla ongelmaa jos hänen miehensä saa vihiä, mutta minä sanoin etten yhtä pikku pippeli ukkoa pelkää.

Lea vastasi ettei sillä sitten ole väliä vaan keskenämme on niin hyvä olla, ja nussithan sinä aina muitakin naisia kun tarjolle tulevat, muuten kuulin kun eräs rouva kaupassa kehui miten oli saanut elämänsä suurinta kullia kun oli iskenyt nuoren miehen baarista, tuo mies oli nussinut monipuolisesti ja taitavasti vieden hänet useisiin orgasmeihin, ja tuo mies olet sinä sillä hän kuvaili sinut melkoisen tarkasti ja hänen ystävänsä lupasi hakeutua seuraasi heti kun on tilaisuus, tosin tuo ystävä on hentoinen laiha nainen lienee kullisi liikaa hänelle,.

Vastasin etten oleta laihalla naisella olevan pienemmän pillun kuin normaali vartaloisella, toisekseen yhdellä lihavalla naisella jota nussin Espanjassa hotellissa oli niin kireät paikat, ettei kullini mennyt kuin puoliksi pilluun ja nainen huusi niin että hotellissa kyllä tiedettiin missä huoneessa olen hänet nussinut.

Portsari iski silmää minulle aamulla ja näytti käsillään tietävänsä minun kullini olevan pitkä paksu, hotellin tarjoilija jota nussin pariin kertaan alkulomalla oli sen lienee hänelle kertonut.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot