SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Lea ja Tyttö
Laatija Himokas mies
Julkaistu 19.10.2016
Teksti

Tyttö istui syliini ja hieroi itseään seisovaa kulliani vasten suudellen, Lea oli vieressä ihan hiljaa ja katsoi mitä me touhuamme, kun otin tytön olkapäistä kiinni ja painoin hänet itseäni vasten, suutelumme oli jo villiä ja pikkuhousut olivat kostuneet, tunsin sen selvästi kun tyttö nypytti itseään kulliani vasten.

Hän nousi ja sanoi sinähän pidät valkoisista alusasuista, tule mukaani saat valita mieleisesi missä vain haluat minut nähdä, nousin ja seurasin tyttöä kulli pystyssä makuuhuoneeseen missä oli sängyllä tosi paljon alusvaatteita esillä, satiinia silkkiä puuvillaa ja vaikka minkälaisia settejä.

Otin pienimmät valkoiset silkkiset pikkuhousut ja valkoiset silkkirintsikat mitkä olivat kuin valetut tytön ihanille rinnoille, puettuaan hän laskeutui sänkyyn ja sanoi, nyt on lupa koskea.

Menin tytön viereen ja vedin hänet päälleni hyväillen käsilläni siroa vartaloa ja suutelimme kiihkeästi, miten ihanaa oli puristaa kiinteitä pakaroita liukkaissa pikkuhousuissa.

Lea oli tullut katsomaan meitä ja tyttö vähän kiusoitellen sanoi, nyt on mies kokonaan minun tarttuen suureen kulliini ja laittaen sen pikkuhousujen sisälle, hangaten kosteaa pilluaan terskaani minun hyväillessäni hänen kiimaista vartaloaan kaikkialta.

Sain sormen ujutettua klitorikselle ja hivelin sitä kostuttaen sormea ihanassa pillussa ja tyttö nautti ja huohotti: Saat tehdä mitä haluat olen sinun.

Nostin hänet istumaan kasvoilleni ja nuolin pikkuhousujen läpi pillua ja klitorista tytön voihkiessa ja keinuttaessa lantiotaan pyörivin liikkein niin että oli välillä vaikeaa pysyä mukana.

Pidin nyt häntä paikallaan ja tungin kieleni pikkuhousujen sisälle nuollen minkä kielelläni vain yletyin, tyttö hytkyi ja huudahteli ihanaa anna minulle lisää.

Käänsin hänet makaamaan pillu kasvoilleni upottautuneena vedin pikkarit sivuun ja pitkillä nuolaisuilla sai hänet uikuttamaan ja vaikeroimaan, tyttö tärisi ja imin klitorista sormea pillussa pyörittäen jolloin hän päästi suustaan vikisevää ääntä iiiih aaah tuleee tuleee aaaaaaa.

Pidin lantiosta kiinni ja imien ja huuliani hangaten koko pillun mitalla annoin tytön nauttien saada orgasmin joka kesti pitkään, hän rimpuili sivulle mutta siroa naista oli helppo pitää kasvoillani ja tyttö voihki ja vaikeroi äääää en enää kestä tekee liian hyvää.

Nostin tytön päältäni ja lattialla seisten siirsin uikuttavan naisen rinnat seinää vasten pylly pystyssä eteeni, raotin pikkuhousuja ja tungin kullini kerralla takaapäin sisälle, rytmikkäästi tyttö työnteli vastaan ja tahti kiihtyi, halusin pitkittää nautintoa ja välillä pysäytin liikkeen ja annoin kullini tunnustella valuvaa sykkivää pillua.

Tyttö oli ihan muissa maailmoissa ja läähätti ja vaikeroi, otin polvitaipeista kiinni ja nostelin häntä kullini puskiessa säälimättömästi tiukkaan pilluun, painoin minkä pystyi ja paine palleissa oli jo niin kova että kun tyttö uikuttaen sai orgasmin minä räjähdin pilluun paineella mikä hetkeksi sumensi tajuntani.

Pysyimme kuitenkin pystyssä ja kannoin siron tyydytetyn naisen vuoteelle, missä hän henkeään haukkoen sanoi: Mies olet ihaninta mitä olen koskaan kokenut, orgasmit seurasivat toistaan enkä tiedä miten paljon niitä sain, mutten koskaan ole nauttinut enempää rakastelusta.

En minäkään ole osattomaksi jäänyt, mutta Lea on joutunut olemaan ilman hellyyttä, tule Lea sänkyyn, hän laskeutui alas ja nyt olin kahden ihanan naisen välissä, olimme tiiviisti kiinni toisissamme ja hivelin Lean vartaloa ja suutelimme.

Tyttö otti pois likomärät pikkarinsa ja rinnat saivat myös vapauden liiveistä, pillusta valui spermaa venyen pitkinä nauhoina Lea makasi jalat levällään rennosti silmät kiinni ja tyttö meni yllättäen nuolemaan hänen pilluaan, Lea luuli minun nuolevan ja sanoi nuole minua mies ihanaa.

Suutelin Leaa ja silloin hän havahtui huomaamaan että tyttö olikin nuolemassa pillua, Lea yritti kierähtää pois mutta pidimme häntä aloillaan ja minä nuolin rintoja vatsaa ja kaulaa Lea rentoutui taas ottamaan vastaan hyväilyjä.

Luulen että vain nainen voi täysin ymmärtää miten pillua pitää nuolla, koska Lea hypitti itseään ihan villinä kiljuen kun tyttö nuoli ynisten pillua, Menin kontilleen Lean päälle ja työnsin kullini huulille hänen imaistessaan sen suuhunsa kieltään terskan ympärillä pyörittäen.

Sanoin tytölle, käänny pylly tännepäin ja jatka Lean nuolemista,tyttö kääntyi ja nyt yletyin hivelemään sormin hänen spermaista pilluaan.

Olimme kaikki nyt yhtaikaa nauttimassa toisistamme ja minä olin tulossa hetkenä minä hyvänsä, kullini sai ihanaa imemistä ja päästin murahtaen spermani Lean suuhun hänen niellessään kaiken.

Kun olin saanut tyydytyksen siirryin niin että pääsin nuolemaan tyttöä takaapäin, naiset hihkuivat kiimassa ja Lea laukesi vaikeroiden nuole lisää.

Käänsin tytön nyt selälleen ja hellästi imien ja nuoleskellen klitorista sormea pillussa vatkaten kiihdytin häntä huipulle, tyttö huudahti tulee ja pillu työntyi vasten kasvojani mitkä olivat sperman ja pillun nektarin kastamat, hän hankasi ja vaikeroi pitkään laukesi täristen roiski nestettä pillustaan ja lopulta raukeana lysähti veltoksi, siinä nyt olimme kolme tyydytettyä väsynyttä nussijaa minä kasvot spermassa ja tytön roiskimassa nesteessä.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot