SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Lealle
Laatija Himokas mies
Julkaistu 14.09.2016
Teksti

Olen halunnut saada Leaa ties kuinka monen vuoden ajan, en vaan ole koskaan rohjennut tehdä asialle mitään johtuen torjutuksi tulemisen pelosta.

Nyt rohkaisin mieleni ja päätin yrittää, menin Lean ovelle ja soitettuani ovikelloa hän tuli ovelle, sanoin tämän nyt olevan vähän noloa mutta minun on saatava sanottua sinulle asiani.

Lea pyysi minut sisään ja ohjasi istumaan keittiön pöydän ääreen, sitten hän hämillään kysyi asiaani minkä olin sanonut olevan nolo.

En oikein ensin saanut sanottua mutta rohkaisin itseni ja kerroin rauhallisesti miten olen olen halunnut olla hänen kanssaan jo vuosien ajan, mutten ole uskaltanut sanoa sitä vaikka olemme olleet naapurit jo kauan, jutelleet usein pihalla ja joskus olen auttanutkin häntä niin sanotuissa miesten töissä.

Lea katsoi minua ja sanoi ajatelleensa kyllä usein miltä tuntuisi saada olla kanssani lähemmässä tuttavuudessa, mutta ikäeromme on yli 20 vuotta ja hän on heittänyt moiset ajatukset pois mahdottomina toteutua.

Katsoimme toisiamme, sanoin Lealle olet kaunis nainen ja haluan olla kanssasi mutta ymmärrän jos et huoli näin nuorta seuraksesi. Lea tuli eteeni ja tarttui käteeni sanoen, haluan tietysti olla kanssasi mutta en halua muiden tietävän sillä naapurusto ei varmaankaan ymmärtäisi suhdettamme.

Nousin ylös ja suutelin Leaa, hän vastasi arastellen mutta lopulta kielemme pyörivät toisiaan vasten ja tunsin miten aloin kiihottua, Lea otti kiinni olkapäiltäni ja minä sivelin kevyesti hänen lantiotaan.

Jatkoimme suutelua ja painoin käteni Lean pakaroille jolloin hän irrottautui suutelusta ja jäi katsomaan silmiini kysyen, oletko nyt ihan varma tästä, siis haluatko todella?

Avasin paitani napit ja otin sen pois, sitten avasin Lean kesämekon vetoketjun ja nostin sen hänen avustamanaan pois, hänellä oli kesäisen kevyet olkaimettomat rintaliivit ja ohuet pikkuhousut.

Laskin omat sortsini alas ja alushousuni pullottivat melkoisesti kun menin taas Leaan kiinni, suutelimme ja hyväilimme seisaaltaan toisiamme, kullini sykki sydämen lyöntien tahtiin ja otin sen esiin laittaen Lean käden kiinni siihen.

Hyväilin hänen rintojaan ja puristelin välillä kevyesti hänen pakaroitaan, Lea sanoi että olisi varmaan mukavampaa jos menemme hänen sänkyynsä makuuhuoneeseen.

Menimme käsi kädessä Lean katsoessa kun kullini oli jäykkänä osoittaen hieman vasemmalle yläviistoon, kun menimme huoneeseen ja hän kierähti sängylle ja sanoi, tule, olen valmis jos nyt haluat.

Riisuin housuni ja menin Lean viereen, aloin imeä hänen kaulaansa ja hyväilin käsilläni rintoja liivien päältä, pyysin saada ottaa liivit pois Lean taas avustaessa.

Rinnat olivat ikäiselleen naiselle varmaan hyvin normaalit, eivät enää mitkään pallomaisen kiinteät mutta kiihottavat, otin nännin suuhuni ja pyöritin kieltäni imien kevyesti, nänni kovettui. Lea piti kullistani kiinni ja hiveli esinahkaa terskan päällä hitaasti.

Silitin sormellani pillua pikkuhousujen päältä, kunnes venytin ne sivuun pillun edestä, hänellä ei ollut pillunsa ympärillä karvoja mikä ensin hämmensi, mutta myös lisäsi himoani, aloin sormeilla kevyesti ulkoisia häpyhuulia, Lea puristeli kulliani vaativammin ja huokaili kun sormeni kosketteli klitorista.

Pyysin hänet päälleni ja makasin hänen allaan kasvot pillua vasten minkä paljastin pikkuhousuja venyttäen, aloin kosketella kielelläni reisien sisäpintaa ja lipaisin kiusoitellen häpyhuulia ja klitorista, Lea otti kullini huuliensa väliin ja pyöritti kielellään terskan ympäri.

Jatkoimme hyväilyitä ja Lean pillu oli kastunut kun nuolin kiireettä häpyä ja klitorista, Lea työnsi pilluaan vaativammin suutani vasten ja liikutti lantiotaan, hän päästi kullini suustaan ja huokaili kiihkossaan.

Imin ja nuolin klitorista sormeillen häpyhuulia ja koskettelin kevyesti pillun vatsanpuoleista sisäpuolta, se sai Lea vaikeroimaan kovemmin ja pillusta valui limaa kastellen kasvoni.

Keskityin täysin hänen hyväilyynsä ja Lean oli mahdotonta olla aloillaan, hänen lantionsa vatkasi nopeutuen ja tiesin orgasmin olevan tuloillaan, Lea jännittyi ja pillu väliliha ja peräaukko nytkähtelivät kun hän sai orgasmin, kevensin kosketuksia ja annoin hänen rauhassa nauttia olostaan.

Lean pillu sykki pitkään ja lopulta hän rentoutui tyydytettynä päälleni, hänen hengityksensä tasaantui ja Lea kierähti päältäni. Hän oli pitkään hiljaa ja hengitti rauhallisesti kunnes kääntyi kasvot omiani vasten ja suuteli limaista suutani.

Lea hyväili käsillään kehoani kauttaaltaan ja tuli päälleni kyykkyyn kasvot minuun päin, venytti pikkuhousujaan ja alkoi asettaa kulliani häpyhuuliensa väliin, laskeutui sitten vähän alaspäin ja nosti taas itseään ylös, joka kerta kun hän laski lantiotaan alas meni kullini syvemmälle pilluun.

Nautin ihanasta tunteesta kun hänen pillunsa hyväili kulliani kuin imien sitä, Lea nopeutti lantionsa liikettä ja otti kullini niin syvälle kuin pystyi, hän laski ylävartalonsa kiinni omaani ja tartuin hänen lantioonsa antaen vauhtia yhdyntäämme.

Hän oli silmät kiinni ja nautti, kiireettömästi veimme toisiamme nautinnon huipulle, tunsin olevani lähellä laukeamista ja kieräytin Lean alleni pysyen hänen sisällään, nostin hänen jalkojaan ylemmäs ja pääsin lisäämään nopeutta työntöihin, lantiooni levisi kuumotus ja spermani purkautui Lean pilluun.

Lean jalat retkahtivat alas ja pysyimme sisäkkäin kunnes kullini velttona valahti pois hänen pillustaan, käännähdin hänen viereensä ja syleilimme toisiamme, Lea kuiskasi: Annoit minulle ihanan nautinnon, kuinka voit tuntua noin hyvältä.

En saanut vastattua mitään vaan nautin raukeasta tyydytetystä olostani, puristin Lean itseeni kiinni ja suutelin hänen pehmeitä huuliaan, kun irrottauduimme Lea otti pikkuhousunsa pois ja pyyhki niillä spermaa valuvaa pilluaan hymyillen onnellisena.

Ehkäisyn puuttumisesta sanoessani Lea totesi olevansa jo sen verran varttunut ettei enää raskaaksi voi tulla, mutta hän oli kuitenkin huolissaan jos oli vaaraa saada jokin tauti, rauhoitin hänet sanoen olleeni aina ennen vain suojatussa yhdynnässä ja edellisestä kerrasta on mennyt jo varmaan kaksi vuotta.

Lea kertoi olleensa ilman miehen kosketusta vielä kauemmin, eikä klitoris kiihotin varmaankaan tauteja tuo, sellaisella hän kertoi tyydyttäneensä sukupuoliset halunsa jo kauan.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot