SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Lean tyttöä
Laatija Himokas mies
Julkaistu 18.10.2016
Teksti

Ovikello soi kun avasin tyttö tuli sisään pukeutuneena minihameeseen ja vaaleaan kesäpaitaan, sanoin oletpa sinä upea nainen, oikea joka miehen unelma. Hän otti tiukasti kiinni minusta ja suuteli kiihkeästi sanoen, nyt tekee mieli sinua niin että on pikkuhousut ihan märkänä.

Avasin tytön paidan napit ja otin sen pois, alla mustat pienehköt rintaliivit ja nyt huomasin että hänellä oli mustat sukkahousut minihameen alla.

Hameessa oli edessä vetari ja kun avasin hän pudotti hameensa pois ja alla olikin mustat pikkuhousut sukkanauhoilla varustetut sukat mitkä jättivät kivasti sopivan välin jalkaa paljaaksi.

Tyttö oli ihan kiimassa ja lähes repi housuni pois ja alushousut lähtivät yhtä vauhdilla, paitani sujautin itse pois, hän otti tukevan otteen kullistani mikä oli jo pystyssä kuin sotilas, rytmikkäästi esinahkaa vedellen hän hyväili minua ja minä puristelin pakaroitaan ja nuolin rintojen väliä, avasin liivien hakaset ja imin nännejä hänen voihkiessa, ihanaa tuntuu hyvältä.

Työnsin sormen tytön pikkuhousujen sisään kyllä oli nuori nainen märkä, otin tytön syliini ja kannoin sänkyyni levitin reidet, vedin pikkuhousut sivuun ja kieli pillua hyväilemään.

Tyttö kiemurteli ja voihki kun nuolin pillua ja klitorista, aaaah tuntuu ihanalta jatka vielä vähän ja tule takaa sisääni, imin klitorista ja tyttö vaikeroi ja ja pyörähti kontalleen eteeni venyttäen pikkuhousujaan niin että pilluun oli helppo tunkea kova kullini sisään.

Otin sukansuista kiinni ja painelin tasaisen rauhallisesti kulliani tytön huohottaessa ja vaikeroidessa raskaasti, vaihtelin rytmiä hän pyöritti pyllyään ja alkoi ulvahdella: tuleeee ihaaanaaa aaaaaah.

Pillu sykki ja puristi kulliani ja hurmiossa työnsin ja tartuin rintoihin paremman tuen saadakseni kun sperma alkoi tulvia tytön sisään, sain vielä hiveltyä klitorista ja tyttö hyppi minua vasten ulvahdellen edelleen täysin muissa maailmoissa.

Pidin kullini hänen sisällään pitkään ja nautin värisevästä lauenneesta tytöstä kannatellen lanteista.

Päästin tytön hitaasti vatsalleen sängylle ja kulli luisti pois pillusta, hän kääntyi selälleen ja menin viereen silittäen kauniita kasvoja suudellen ja sormea nännin ympäri hiljaa hivellen.

Tyttö oli kyyneleet silmissään ja sai sanotuksi, vaikkei ehkä olekaan mielivärisi alusasussani niin eipä taida haitaksi olla.

Työnsin sormeni pilluun kun pyöräytin spermaisessa kuumassa kolossa muutaman kerran ja puristin ulkoisia häpyhuulia antaen sperman valua kädelleni kaadoin kaiken tytön avonaiseen suuhun, sanoin siinä sinulle mieliväri minkä sait minut sinuun ruiskimaan, olet ihanan seksikäs mustassa alusasussasi ja kiimainen kuin villikissa.

Kietouduimme toisiimme ja nautimme rentoutuneesta olostamme. Kännykkäni soi ja kun yletyin siihen huomasin että Lea soittaa, hän kysyi iloisella äänellä kuulumiset ja olin vähän epävarma mutta sanoin, tyttö tuli käymään ja nyt loikoillaan vierekkäin lepäilemässä, Lea oli pitkään hiljaa ja tiuskaisi et kai sä tarkoita että ootte nussineet tytön kanssa?

Vastasin että en voi tätä miksikään muuttaa kyllä me ollaan rakasteltu ja olen pahoillani jos se sinua loukkaa, Lea sanoi, taitaa olla niin että mulla ei ole osaa noissa juhlissa ja kyllä nyt suututtaa, sulki puhelimen ja se siitä. Kerroin tytölle miten on asiat ja minkäs tälle teet, annetaan Lean rauhassa ajatella asioita vapaitahan me kaikki ollaan.

Tyttö riisui pikkuhousut tuli makaamaan päälleni ja olimme niin että pääsimme nuolemaan toisiamme, spermainen pillu maistui ihan hyvältä hän imi innokkaasti kulliani melko voimakkaasti ja kieli pyöri terskan tyvessä tosi mukavasti.

Hyväilin sormilla pillua ja nuolin klitorista tytön pillun perseen ja välilihan sykkiessä, kullissa oli jo sen verran kutinaa että nostin tytön päältäni käänsin hänet selälleen ja levitin jalat työntäen kullia hitaasti sisälle, löysimme mukavan rytmin ja nautimme pitkään rakastelustamme kuitenkin tuntien orgasmien lähetessä hetki hetkeltä.

Tyttö risti jalat ympärilleni ja määräsi rytmin heitellen päätään puolelta toiselle, voihkien ja ulvahdellen kun saavutti huippunsa minuun kovaa puristuen ja pillun taas sykkiessä rytmikkäästi

En itse saanut vielä orgasmia vaikka se olikin ihan tuloillaan.

Tyttö päästi minut otteestaan ja siirtyi nuolemaan kulliani samalla vatkaten varresta puristellen, ei varmaan kuin puolitoista minuuttia kun ulvahdellen ruiskutin spermaa tytön suuhun, hän nieli ja imi pitkään pyörittäen yhä kielellään hyvää tehden, ja lopulta kullini alkoi veltostua mutta tyttö piti sen silti lämpimässä suussaan.

Mahtava kiimainen tyttö, parempi nussimaan jo nuorena kuin Lea aikuisena.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot