SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Liftarityttö
Laatija Mandy
Julkaistu 24.12.2017
Teksti

Olin 20-vuotias nuori nainen ja olin lähtenyt baarin viettämää vapaailtaani. Oli kylmä ja sateinen lauantai ilta kun lähdin baarista kotiin. Saavuin bussipysäkille ja huomasin harmikseni että viimeinen bussi kotiin on jo mennyt.

Vettä satoi kaatamalla. Sytytin tupakan ja mietin miten pääsisin kotiin koska mulla ei ollut varaa taksiin kun en ollut muistanut varata taksi rahaa ja kotimatkaa oli 15km keskustassa.

Poltin tupakan loppuun. Bussipysäkille saapui vähän yli 30 vuotias mies. Hän oli ollut samassa baarissa kuin minä.

Hän esittäytyi Jereksi ja kysyi minulta että mitäs se nuori nainen täällä ulkona näin myöhään tekee.

Vastasin että myöhästyin viimeisestä bussista ja että kotimatka oli pitkä.

Hän sanoi minulle että hänellä olisi lämmin auto eikä hän ole juonu paljoa ja että hän pystyisi kyllä ajamaan autolla mut kotiin. No nousin autoon ja lähdimme ajelulle. Jere kysyi haluaisinko nähdä miltä peilityyni meri näyttää. Vastasin myöntävästi ja ajoimme meren rannalle. Kun saavuimme perille Jere sammutti auton. Hän katsoi minua ja kysyi niin mikäs sun nimi on. Vastasin että Emilia. Jere sanoi nimeäni kauniiksi ja suuteli minua. Vastasin suudelmaan kiihkeästi.

Nousin hajareisin Jeren syliin autossa ja jatkoin suutelemista. Ylläni oli tiukka läpinäkyvä valkoinen pitsitoppi ja punaiset rintaliivit sekä musta minihame ja seksikkäät sukkanauhat. Jere puristeli ja nuoli isoja kiinteitä rintoja ja hyväili kehoani ja reisiäni. Hän nosti minihameeni ylös ja riisui minulta rintsikat ja paidan pois. Jere laittoi kätensä pilluuni ja alkoi hieromaan klitoristani. Menin ihan sekaisin. Otin Jeren käden pois pillustani ja kysyin voisimmeko siirtyä takapenkille. Jere nyökkäsi joten siirryimme takapenkille.

Kun pääsimme takapenkille avasin Jeren farkut ja otin käteeni hänen peniksensä käteeni. Se oli iso ja ihanan paksu. Otin sen syvälle suuhuni ja aloin imemään sitä. Jere otti mua hiuksista kiinni ja sopersi jotain että tuntuu erittäin hyvälle. Jere sanoi että haluaa jo panna minua joten lopetin imemisen ja riisuimme loput vaatteet pois. Hän käänsi minut vatsalleni. Hän tuli päälleni makaaman ja otti mua hiuksista kiinni ja laittoi munansa kiimaiseen pilluuni. Voihkaisin ja hän aloitti erittäin kiihkeän ja rytmikkään työnnöt.

Voihkin ja ulisin nautinnosta. Oli ihanaa olla kokeneen ja vahvan miehen käsittelyssä. Jere sanoi että hän laukeaa ihan just ja sanoin että anna tulla vaan kaikki sisään. Hän ruiskutti spermat sisääni huohottaen. Hän tuli viereeni makaamaan. Hetken levättyään hän nousi uudelleen ja alkoi nuolemaan pilluani. Voihkin ja kiemurtelin. Laukesin voihkien. Hän lopetti ja tuli viereeni makaaman. Lepäsimme hetken ja puimme päällemme ja lähdimme ajamaan. Hän heitti mut kotiin. Kiitin kyydistä. Hän sanoi että olen todella kuuma pakkaus ja toivotti minulle hyvää yötä.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot