SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Lumirouva
Laatija Madam Junipers / venla.pippuri ( at) luukku.com
Julkaistu 03.03.2017
Teksti

Kristoffer katseli huolestuneena pohjoisesta lähestyviä tummia pilviä. Hän kirosi huolimattomuuttaan, ettei ollut tarkistanut päivän säätietoja, ennen kuin oli lähtenyt hiihtämään. Hän oli ollut niin innoissaan uusista suksista, että oli halunnut päästä heti kokeilemaan niitä Inarin laajoille lumikentille.

Sää oli kuitenkin alkanut salakavalasti huonontua ja nyt olisi käännyttävä takaisin, kun hän vielä pystyisi. Myrsky eteni kuitenkin paljon nopeammin kuin Kristoffer oli luullut ja pian hän oli armottoman lumimyrskyn kourissa.

Viima piiskasi hänen poskiaan ja lunta tuprutti sakeasti silmiin. Eteneminen oli tuskallisen hidasta ja kaiken lisäksi myös hämärä teki tuloaan.

Kristoffer kamppaili sitkeästi eteenpäin, sillä hän muisti että vähän matkan päässä oli tyhjillään oleva mökki. Myrsky oli niin armoton ettei hänen kannattaisi edes yrittää päästä takaisin hotellille, ennen aamua.

Pimeyden saavuttaessa hänet, Kristoffer sytytti otsallaan olevan lampun, jonka kirkkaaseen valokeilaan mökin harmaa hirsiseinä pian ilmestyi. Hän irrotti sukset jalastaan ja potki kinokset pois oven edestä, jotta saisi sen aukeamaan.

Kuiva puun ja hiilen tuoksu tervehtivät Kristofferia, hänen astuessa sisään. Mökki oli varsin pieni, eikä siellä näyttänyt käyneen ketään sitten viime syksyn, mutta se suojasi kylmältä viimalta ja se riitti Kristofferille.

Hän kolusi hyllyjä ja laatikoita kunnes löysi tulitikkuaskin ja muutaman polttopuun. Hän asetteli puut mökin nurkassa olevaan avotakkaan ja sai ne syttymään.

Makuupussia Kristoffer ei ollut ottanut mukaansa, mutta paksu toppatakki toimi hyvänä tyynynä kun sen kääri rullalle, pään alle.

Kristoffer asettui takan eteen makuulle ja ummisti silmänsä.

Useita tunteja myöhemmin Kristoffer heräsi kun kylmä kolotti hänen jäseniään. Hän nousi vaivalloisesti ylös ja aikoi lisätä puita hiillokseen, kun hän kuuli oudon äänen.

Hän pysähtyi niille sijoilleen ja pidätti hengitystään, kyllä hän kuuli sen taas.

Ulkoa kantautui outo ääni, se muistutti nurkissa ujeltavan tuulen valitusta, mutta se kuulosti enemmän laululta. Kristoffer katsoi ulos mökin pienestä ikkunasta ja havaitsi myrskyn laantuneen.

Revontulet tanssivat taivaalla ja yö oli yhtä kirkas kuin päivä.

Vähän matkan päässä mökistä, silmänkantamattomiin jatkuvalla lumikentällä käveli hevonen, jonka selässä istui nainen.

Kristoffer ei ollut uskoa silmiään, kun hän näki naisen ja hevosen, jotka olivat yhtä valkoisia kuin heidän ympärillään levittäytyvä hanki.

Nainen lauloi heleällä äänellä yölle, joka oli yhtä kirkas ja sointuva kuin kristalli.

Kristoffer tuijotti lumoutuneena ulkona näkyvää ilmestystä, eikä hän enää välittänyt kylmästä ympärillään. Samassa nainen kääntyi katsomaan mökin suuntaan ja hänen laulunsa katkesi.

Kristoffer vetäytyi nopeasti takaisin varjoihin, heittäytyi lattialle ja teeskenteli nukkuvansa.

Hetken aikaa maailma oli hiljaa ja Kristoffer saattoi kuulla oman sydämensä jyskeen korvissaan. Hän ei tiennyt oliko nainen nähnyt hänet ikkunassa ja jos oli niin mitä sitten tapahtuisi? Kristofferista tuntui että hän oli rikkonut jotain kirjoittamatonta sääntöä, kun oli katsonut naista ja hän pelkäsi mitä siitä voisi seurata.

Samassa mökin edustalta kuului kun hevonen raivasi tiensä kinosten halki. Vatsa jännityksestä solmussa Kristoffer kuunteli kuinka porras narahti ja mökin raskas ovi aukeni.

Talven kylmä henkäys täytti mökin ja se sai nurkkiin kerääntyneen pölyn nousemaan ilmaan.

Kristoffer raotti silmiään ja näki kuinka valkoista hohdetta loistava nainen astui mökin kynnyksen yli. Hän oli kaunis, mutta hänen silmänsä saivat Kristofferin pelkäämään.

Naisen silmissä oli samanlainen kiilto kuin saalistaan vaanivalla tunturisudella.

Nainen astui kevyin askelin Kristofferin viereen ja kumartui hänen ylleen.

Kristoffer tuijotti naisen vinoihin suden silmiin ja hän näki oman kuvajaisensa heijastuvan niistä takaisin.

Hän halusi kysyä mitä nainen hänestä tahtoi, mutta sanat juuttuivat Kristofferin kurkkuun.

Samassa kuva naisen silmissä muuttui, Kristoffer näki hiutaleiden villin tanssin ja huulensa koskettavan naisen huulia. Suudelma jatkui jatkumistaan, muuttuen yhä vaativammaksi ja kiihkeämmäksi. Kristoffer ei tiennyt oliko suudelma todellinen vai hänen kuvitelmaansa, mutta pelosta huolimatta tarve saada koskettaa valtasi hänet.

Hän kohotti kätensä naisen puhtaalle kaulalle ja antoi sen vaeltaa alaspäin, hartian ohitse, pysähtyen sitten täyteläisen rinnan kohdalle. Naisen iho oli pehmeä, kuin kyyhkyn höyhen, eikä se ollut lainkaan kylmä.

Nainen hymyili tyytyväisenä ja veti laihoilla sormillaan Kristofferin fleecetakin vetoketjun auki. Sitten hän huokaisi hyväksyvästi, kun tunsi miehen sykkivän sydämen kätensä alla.

Seuraavaksi naisen käsi etsiytyi Kristofferin nivusille ja hän puristi voimakkaasti miehen housujen suojissa olevaa elintä.

Kristoffer hätkähti naisen lujaa otetta ja ilkikurinen hymy nousi noille valkoisille kasvoille, kun nainen tunsi peniksen kovettuvan.

Samassa kirkas valkoinen salama välähti Kristofferin silmien edessä ja hänen oli käännettävä katseensa pois.

Mökki katosi jonnekin kauas ja kokonaan uusi maailma avautui hänen edessään.

Näkemättäkin hän tunsi miten nainen oli hänen yllään. Kiihkeä kosketus syleili häntä joka puolelta, pehmeät huulet ja ahnas kieli hyväilivät hänen kasvojaan, ylävartaloa ja lopulta kovettunutta elintä.

Nainen peitti hänet täysin, Kristoffer tunsi makaavansa täysin alastomana lumen loppumattomalla povella. Kuuma himo ja jäinen kosketus vuorottelivat hänen ihollaan, yllättäen hänet jatkuvasti. Hyytävät vesinorot valuivat pitkin hänen kuumana höyryävää kehoaan pitkin, hänen työntyessä uudestaan ja uudestaan yhä syvemmälle.

Nautinto heitteli häntä armotta puolelta toiselle, nostaen hänet pilvien päälle ja syvimmän meren pohjalle.

Kristoffer tunsi orgasmin polttelevan kupeitaan, hän halusi tulla.

Hän hamusi naisen suuta ja rintoja, hän halusi epätoivoisesti nauttia niistä.

Nainen kuitenkin kiusasi häntä väistelemällä ja piilottelemalla Kristofferin ulottumattomissa.

Hän päästi miehen hipaisemaan ihoaan ja sitten heitti hänet kauemmas mielihyvän aaltoihin.

Sähköiset sykäykset kiusasivat Kristofferin hulluuden partaalle, kunnes hän ei enää kestänyt.

Kristoffer antautui lumikiteiden räjähtävän kimaltelevaan täyttymykseen. Hän tuli naisen sisään kovaan ääneen murahtaen.

Mielihyvän täyttymyksen hiljalleen väistyessä, talven valkoinen ihmemaa mureni takaisin erämaamökin pieneksi ja tomuiseksi huoneeksi.

Kristoffer huohotti kylmissään mökin lattialla, luminaisen noustessa ylös.

”Kuka olet”, Kristoffer kysyi voipuneena.

Naisen sudensilmissä oli lempeä katse ja hän kuiskasi:

”Olet niin nuori Kristoffer ja en voi olla tuntematta sääliä sinua kohtaan, mutta jos kerrot että näit Lumirouvan, edes omalle äidillesi, niin mieheni Pakkanen tappaa sinut. Muista mitä sanoin!”

Lumirouvan huutaessa viimeiset sanansa, hänen äänensä muuttui ohueksi ja hän hajosi valkoiseksi usvaksi.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot