SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Matkanjohtajaa
Laatija Reissulasse
Julkaistu 13.04.2017
Teksti

Elettiin joulunalusviikkoja ja työpaikallani oli päivällä osastopalaveri missä päätettiin talvilomaviikoista. Ja taas olin suostunut siihen että perheelliset työtoverini saivat pitää lomansa koulujen hiihtoloma-aikaan. Osalleni tuli maaliskuun puolenvälin viikko. No mitäpä tuosta, sinkkumiehen loma voi olla aivan milloin vaan ja pääsepähän kesälomansa valitsemaan ensimmäisten joukossa.

Lähdin töistä kotia kohti. Autoradiosta tulee jotain politiikkaa ja käännän asemaa paikallisradion puolelle. Ja kohta hehkeän seksikäsääninen toimittaja kertoo että tekevät kuuntelijamatkan Kanarialle, ja juuri minun lomaviikollani. Hän on matkanjohtajana. Vielä että katso lisää radion verkkosivuilta ja varaa matkasi, paikkoja on vielä muutama jäljellä.

Samassa kurvaan parkkiruutuuni, en muista laittaa autoa lämmitystolppaan, niin tohkeissani olen ja kiire katsomaan www.sivua. Varaan saman tien matkan, eipähän tarvi miettiä mitä tekisi lomaviikolla. Olin katsellut suosikkitoimittajani Marin kuvia netistä ja muutaman kerran vetänyt käteenkin. Oli kuvien perustella nainen minun makuuni. Kookas, ei lihava, seksikäs suu, kauniit kasvonpiirteet, ylvään näköinen rintavarustus, alaspäin hieman levenevä ruumiinrakenne, aivan naitavan oloinen pakkaus.

Vihdoin koitti maaliskuinen lauantai kun kokoonnuimme koko matkaseurue lentoasemalle. Matkanjohtaja Mari kertoi tietoa matkasta ja kehotti kaikkia olemaan lähtöportilla hyvissä ajoin, koneen lähtöön oli aikaa 2 tuntia.

Yhtäkkiä havahdun, missä on Mari. Täytyyhän minun päästä tutustumaan matkanjohtajaan ja matkani syylliseen. Käveleskelin lentoasemalla kunnes löydän Marin eräästä ravintolasta viinilasi edessään. Enpä tiedä mitä sanoisin ja sopertelin Marille mitkä olivatkaan lentolaukun mitat että voi viedä koneeseen. Mari katsoi hetken silmiini ja sanoi "sopivalta näyttää, ja luulen että sun kassis mitataan ja punnitaan tällä reissulla", hymyillen veikeästi. Mari otti toimittajan kokemuksella jutun haltuunsa ja meillä kului 1,5 tuntia nopeasti.

Perille saavuttuamme ensisilmäys hotellista. Lähellä rantaa, suuri allasalue, siisti. Eli ihan OK. Mari kertasi vielä että huomenna ei ole mitään yhteistä ohjelmaa vaan on vapaata tutustumista kohteeseen. Tänään yhteinen illallinen klo 19. Siitä sitten porukat omiin huoneisiinsa kun olivat saaneet avaimensa.

Illallisella radiokanavan matkoilla tapana oli että matkaseurueesta arvottiin pariskunta ja sinkkumatkustaja matkanjohtajan seuralaisiksi. Sinkkupaikka "osui" minulle. Söimme hyvää viinissä haudutettua härkää ja juomaksi laadukasta paikallista viiniä. Pöytäseurueemme vanhempi pariskunta lähti heti ruokailun jälkeen huoneeseensa. Samoin suurin osa matkalaisista lähti kaupungille tutustumaan yöelämään. Pieni porukka oli nousuhumalassa kertynyt salin toiselle puolelle yhteen pöytään laulamaan. Mutta meillä Marin kanssa juttu luisti ja synkkas. Kello oli jo n.21 kun Mari sanoi että mentäisikö katsomaan auringonlaskua hänen parvekkeeltaan. Hetkinen ajattelin, aurinkohan on laskenut jo aikoja sitten, mutta nopeasti olin tilanteen tasalla ja sanoin että aina auringonlasku kannattaa katsoa. Mari sanoi että matkanjohtajana hän ei halua että tulee mitään juttuja, menen ensin ja tule perässä 2 min kuluttua, jätän oven auki. Ja niin katselin yksin pöydässä kun Mari poistui farkkupeppu veikeästi keinuen. Nurkkapöydästä kuului "aikuinen nainen mä ooooon...". Kullini oli herännyt ja rauhoittelin sitä että kohta, kohta pääset apajalle.

Marin huoneen ovi oli tosiaankin auki ja astuin sisään ja lukitsin oven. Samalla Mari tuli vessasta valkoinen silkkipaita hävinneenä niin että vaaleanpunaiset rintsikat peittivät hänen upeita rintojaan. Tulee minun eteeni ja käy suoraan farkkujeni haaroihin. "Naimaanhan me tänne tultiin, vai mitä". Joo. Jatkaen "tule heti minuun, haluan melaa, kalua, kullia, kyrpää, anna mulle, mä oon kiimassa ja puutteessa". Samalla hän on vetänyt minut farkuista sängyn viereen. "Riisutaan nopeasti ja aletaan naimaan heti" sekavahkossa tilassa oleva Mari sanoo. Hetkessä olemme alasti ja Mari heittäytyy sängylle selälleen. "Olen aivan märkä en tarvi mitään esileikkiä, etkä sinäkään tarvi näköjään mitään imutusta, ota minut heti tässä lähetyssaarnaajassa, pane mua lujaa, nai, nussi,anna melaa, mulla on kierukka pane paljaalla, oothan sä ite puhdas". Kullini on tosiaankin valmiina ja aloitan nainnin. Eikä mene kovin kauan kun Mari kirkuu, vartalo jännitty kaarelle, vittu supistelee ja Mari tulee. Itsellänikin on kohta tulossa mutta yritän jaksaa vielä vähän aikaa. Mari heittää jalkansa olkapäilleni, vitussa tuntuu sellaiset puristukset etten voi enää kauaa pidättää. Tunnen kun Mari taas jännittyy kaarelle samalla kun spermalasti lähtee Marin pimpin perukoille. Makaamamme päällekkäin huohottaen kullini yhä Marin sisässä. Mari kertoi että oli laitattanut kierukan vasta äsken, jotenkin oli aavistanut että nyt sellaista tarvitaan. Kuulemma vaisto sanonut kolmas kerta toden sanoo.

Muutaman hetken kuluttua ajantajumme palaa ja olemme puhekykyisiä. "Kyllä oli ihanaa", Mari sanoo ja jatkaa " en ole saanut miestä pitkään, pitkään aikaan en oikeastaan koskaan noin ihanasti että heti olisin saanut pari kunnon orkkua". Mari kertoo että laukeaa nopeasti ja usein silloin kun on kunnon fiilis ja oikea hetki. On kait sulla poikakaveri, noin hehkeällä neidolla, kait häneltä saat kyrpää. No on poikakaveri, siltä saa joskus kunnolla kun on kaikki OK. Mari kyselee minun seksikumppaneistani, onko olleet hyviä antamaan. Vastaan että onhan niitä joitakin ollut, mutta minä kun olen kranttu, antaudun vain sinun kaltaisille luksusdaameille. Kysyn Marilta että näillä matkoilla, eikö näillä saa. Mari vastaa että kaksi kertaa on vastaavassa tilanteessa kun sinä päästänyt matkalaisen huoneeseen. Eka kerralla yks Eki oli täysi eunukki, ei seissyt sitten millään. Toinen oli Pertsa, sillä laukes omiin kalsareihin kun vedin farkkuja jalasta, ja siinä se.

Aikaa oli kulunut n. 10 min "Pystytsä jyystään mua uudelleen, nyt ajan kanssa". Siinä sängyssä vierekkäin maaten vaihdoimme kielareita. Huulet olivat täydellisesti sitä mitä ne kuvassa näyttivät, täydelliset. Ja rinnat, upeat nännit kovettuivat suuriksi ja koviksi kun niitä hyväilin. Pillu oli huuliltaankin tiukan tuntuinen kielellä lipoen, eipä ihme jos tällä äsköiset puristukset saa. Klitoris oli niin herkkä että kun aloin hyväillä sitä neito kaareutui ja sai orkun. Sitten Mari otti munan suuhun, sitä ei kestänyt kauaakaan kun Maria piti alkaa naimaan. Ensin ratsasti ja sai orkun, sitten lusikka-asennossa ja sai, sitten takaapäin ja sai kahdesti ja minäkin laukesin ja kunnolla. Ihaninta oli kun Mari jännittyi aina kaarelle ja äänteli kun laukesi. "Nyt sun kassit on mitattu ja punnittu, täyttää matkanjohtajan tiukat vaatimukset täydellisesti" oli Marin hymyinen kommentti.

Siinä taas lepäillessä ja voimia keräillessä Mari sanoi "Sun mielees jäi se mun poikakaveri eikö vaan". Samalla hän nousi ja meni matkalaukulleen otti sieltä dildon ja sanoi "ei se tämän kummempi mun poikakaveri ole" joskus antaa kunnolla ja joskus tuottaa pettymyksen". Mutta kuten olet huomannut, tarvin kullia usein ja jos et jaksa ota tämä, tällä saa kun on tuollainen koneenkäyttäjä. Dildo oli keskikokoinen, samaa kaliperiä kun oma vehkeeni, Mari kertoi että on kokeillut pientä ja isoa, mutta minun koko on hänelle paras ja sopivin.

Ja tämän rupattelutuokion jälkeen olimme jälleen valmiita uuteen yhdyntään.

Paras talvilomani, jatkoa ehkä myöhemmin, totta koko tarina, neidon nimeä muutettu.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot