SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Merjan ja muiden nussija
Laatija Himokas Mies
Julkaistu 05.09.2017
Teksti

Naapurin Merja pitkä sopivan laiha ja niin seksikäs,oli eronnut miehestään ja minä vaimosta, juteltiin usein pihalla ja tuntui että ei mitään välillämme ole mutta kerran nojaillessani hänen pihassaan liiterikoppiin pyöräni päällä istuen ja taas juttelimme kunnes vaihdoin hieman asentoani ja annoin terskan näkyä hivenen sortsin lahkeen alta.

Merja huomasi mutta yritti näytellä ettei olisi nähnyt, katseensa hakeutui kuitenkin jatkuvasti kohti haarojani ja hän istui rappuselle ja levitti hieman jalkojaan painaen sormen huulilleen ja alkoi heilutella jalkojaan liikettä laajentaen auki kiinni.

Hän jätti jalat levälleen vei sormet lyhyen hameen alle nosti helmaa ja venytti hieman pikkuhousujaan näyttäen pilluaan, kulli oli ihan kovana heti ja näkyi jo melkoisen esillä kun venytti sortsin lahjetta.

Nyökkäsi päälläni ja Merja ymmärsi että nyt on mentävä sisälle hänen asuntoonsa, laskeuduin alas pyörän päältä ja avustin hänet ylös rapulta, hän on minua noin 6 senttiä pitempi ja se hänessä viehättikin silloin kun häneen ensimmäisen kerran iskin silmäni ja menin juttelemaan niitä näitä.

Astuttiin eteiseen tartuin hänen lantioonsa ja katsottiin toisiamme silmiin hän hieman alaspäin minä ylöspäin, suutelimme ja Merja hyväili kevyillä kosketuksilla kulliani, hitto miten hyvältä tuntui kuin olisi taas nuori poika ja ensi kertaa tyttö hivelemässä kulliani.

Silitin hänen pakaroitaan nostin hametta ylös ja koskettelin pillua pikkuhousujen päältä, tunsin kosteuden ja sormeilin jo pillua minne sain helposti sormen häpyhuulille,Merja runkkasi kullia ja suutelimme kiihkeästi.

Vedin pikkuhousuja alaspäin ja Merja astui sirosti pois niistä, siisti karvaton pillu esillä, otin hänen hameensa pois ja loputkin vaatteet samalla, riisuimme myös minut ja otin tukevan otteen Merjasta kääntäen hänet käsiensä varaan jalat ylöspäin ja aloin nuolla pillua.

Hän huokaili ja sanoi, nosta minua ylemmäs saan kullin sitten suuhuni, kun nostin hänet ylemmäs Merja risti jalkansa niskani taakse ja saimme nuolla toisiamme nauttien akrobaatti asennossa.

Merjan pillu sykki yhä kiimaisemmin ja klitoris pullistui, hän alkoi täristä ja voihki päästäen kullini suustaan, jatkoin pillun hyväilyä Merjan ulvahtaessa kun orgasmi oli tuloillaan, nuolin klitorista ja häpyhuulia kunnes hän reuhtoi orgasmin kourissa ja pillusta valui limaa.

Jatkoi kunnes hän reuhtoi ihan villinä ja oli pudota mutta sain laskettua hänet käsiensä varaan otin jaloista tukevan otteen kiilasin itseni niiden väliin ja työnnyin hänen pilluunsa kottikärry asennossa, Merja ulvahteli ja sain pidettyä hänet tasanne vaiheessa joten kullini oli nyt parhaassa mahdollisessa vaiheessa Merjan pillussa.

Teki todella hyvää kun pillu sykki orgasmin jatkuessa ja nylkytin pitkään nauttien vaikka olinkin jo lähellä saada orgasmin, juuri kun kiihdytin työntöjä oikein kovaan tempoon aukesi ovi ja hänen serkkunsa nuori nainen oli kasvot punaisina todistamassa miten ulvahdellen saimme villin rakastelumme huipennukseen ja kauniin serkkunsa kasvoja katsellen päästin nesteet pilluun useana kouristava aaltona.

Olimme aivan voipuneita ja päästin Merjan jalat alas kullini ollessa melko kovana edelleen ja serkkulikka ottikin sen suuhunsa nuollen pillun ja kullin lima seosta, Merja vasta nyt havahtui todellisuuteen ja oli silmät pyöreinä kun Serkkunsa imi kulliani, ulko-ovi oli jäänyt auki ja naapurin nainen katsoi silmät kiiluen kun minun kulliani imettiin.

Olin nussinut myös tuota naapuria jo muutaman kerran ja ehkä hän siksi tulikin sisälle ja sulki oven, hän riisui itsensä ja tuli hivelemään kiveksiä ja pakaroitani, Merja oli noussut ja oli ihan hämillään mutta sanoin tule mukaan nautitaan kaikki yhtaikaa.

Naiset riisuivat Merjan serkun ja liikuttelin kulliani hänen häpyhuuliaan vasten seisaaltaan ja silloin naapurini ohjasi kullini tytön pilluun, tyttö tarrasi minuun ja nostin hänet syliini pitäen pakaroiden alta kiinni nussin hurjassa kiimassa tiukinta pillua mitä koskaan olin saanut.

Tunsin ettei mene pitkään kun alkaa tulla ja rynkytin nopealla tahdilla saaden tytön laukeamaan voihkien ja ulvahdellen, Merja ja naapurini hyväilivät minua saaden orgasmini tulemaan kovalla voimalla ja roiskaisin nestettä tuon nuoren tytön pilluun kun ei ollut mitään suojausta.

Murahtelin ja annoin tytölle saman verran kullin pituutta kuin hänellä on ikää eli 22 senttiä upposi tyttöön pohjaa myötäillen aina kohdun suusta sisään asti, kun päästin tytön sylistäni nesteet valui pitkinä siimoina pillustaan ja kullistanikin roikkui ohuita neste nauhoja.

Naapurini otti tukevan otteen kullistani runkkasi melkoisen pitkään ja saikin sen taas kovaksi, naiset menivät Merjan sänkyyn perseet pystyssä ja työnsin ensin naapurin pilluun sieltä Merjan ja vielä tytönkin pilluun, pillusta toiseen vaihtaen kiihdytin nelikkomme sellaiseen kiima panoon etten oli uskonut sellaista pystyväni jo kaksi kertaa lauettuani tekemään.

Merja sai ensimmäisenä orgasmin lysähtäen kyljelleen,naapuri oli jo lähellä tulla kun vaihdoin kullin tytön pilluun ja pumppasin hänet orgasmiin ja tyttö oli selkä kaarella voihki ja lysähti alas kullini ponnahtaessa ylväästi kohti kattoa, otin kiinni kullista ja nussin naapuria sellaisella tahdilla että hän ulvoi aivan hurjasti kunnes hänkin vajosi vatsalleen sänkyyn.

Kolme tyydytettyä naista makasi sängyssä pillut avoinna kun kullini oli ne venyttänyt, Merja nousi polvilleen ja alkoi hieroa kulliani rinnoillaan ja nuolaisi välillä terskaa, voi että teki hyvää, nyt kaikki naiset olivat hyväilemässä minua olin niin kiimassa että huusin nyt tytöt tulee ja ruiskin spermaa naisten kasvoille ja rinnoille.

Ei tullut enää kovin paljoa mutta jokaiselle tuli kuitenkin selkeästi palkka hyväilystä, olin nyt makuulla naisten kihnätessä kimpussani, tyttö koetti saada kulliin kovuutta mutta nyt oli tullut mittani täyteen ja sanoin että voi kyllä hivellä mutta ei se kovin helposti kovetu.

Merja ehdotti että voidaan olla hänen luonaan tästedes vaikka kaikki kunhan sovitaan, ja meille se sopi, jäimme sinne peseydyimme teimme selväksi että jokainen vastaa itse kaikista mahdollisista seurauksista joten tyttö sai neuvoksi hakea apteekista jälki ehkäisyn hän kun oli ollut ilman mitään ehkäisyä, Merja ja naapuri luottivat kierukkaan kumpikin,

Sitten ne naisten iät, Merja 33 naapuri 46 ja tyttö 22, minä olin tuolloin 34 vuotias ja oikea kulli hirmu joka nussi viikossa useimmiten seitsemän joskus yhdeksän naisen kanssa, olin kuulemma komea ja himottava taitava panomies ja maineen levitessä nussin niin paljon että luulin kuluvani ihan ennen aikojaan loppuun.

Naisten oli silloin vaan pakko hyväksyä etten seurustellut heistä kenenkään kanssa vaan nussiminen oli ainoa motiivini kun kullini oli kestävää lajia, no kaikki loppuu aikanaan jouduin sitten kerran huomaamaan että olin saanut pahan taudin kun ilman ehkäisyä nussin naisia.

Lopulta vaiva yltyi niin pahaksi ettei lääketiede pystynyt minua auttamaan vaan kulli meni toiminta kyvyttömäksi ja naiset hävisi siis lopulta yhtä lukuun ottamatta, Merja sai niin suuren nautinnon kun nuolin imin ja hyväilin käsin hänen siroa vartaloaan että nyt olemme pariskunta ja hän on saanut minut myös nauttimaan uudella tavalla vaikkei kullini ole enää ollenkaan erektio kykyinen.

Merja ottaa kullin suuhunsa lämmittää sitä hyväillen hitaasti kielellään ja lopulta hivelee terskaa käsin missä on ruokaöljyä ja saa minut orgasmiin vaikka kulli ei yhtään kovetukaan, näin on nyt ja hyvähän on muistella kuinka ennen nussin katrastani miten tahdoin, olen menossa naapurimaahan toimenpiteeseen missä kulliin asetetaan jonkinlaiset säiliöt paisuvaiskudoksen sisälle ja sen jälkeen voin ehkä taas nussia noita naisiani jos hyvin käy, Merja maksaa koko lystin matkoineen kaikkineen ja on luvannut että toivuttuani ja jos kulli taas toimii voin nussia muitakin niin paljon kuin pystyn ja saan.

Lienee aika erikoinen tarina joka on kuitenkin totta ja te naiset jotka olette nussineet kanssani 90 luvulla saatatte ehkä tunnistaakin kuka olen, vihjeeksi Porissa on nämä panot tapahtuneet, jokos polttaa kimulit, kullia on taas saatavilla kunhan arvet umpeutuu, osoite on tiedossa.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot