SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Mökillä
Laatija Apumies Nussii
Julkaistu 19.09.2016
Teksti

Rantasaunan puuraput oli lakkauksen tarpeessa ja vaimon sisko hioi ja lakkasi ne, tai oli viimeistelemässä työtään kun tulin alas rantaan ja katsoin kuinka hän ruskissa bikineissään perse kiihottavasti pystyssä siveli alinta rappua.

Pillu pullotti kivasti, kuin olisi minulle varattuna, katselin aikani ja sanoin, jos olis valtaa niin kuin on mieli niin ottaisin omakseni, hän hätkähti ja kääntyi minuun päin.

Olin vähän nolona mutta sanoin ettei runosuoni kai mitään haittaa jos se puhkeaa kukkaan, hän naurahti kysyen, oletko ollut jo pitkään siinä ottamassa omaksesi? Vastasin suoraan ihailleeni hänen työskentelyään ja varsinkin kun kumarruit ja bikinit oli haaroista kireällä oli ajatukset siinä ottamisessa.

Naurettiin vapautuneesti ja hän kääntyi lopettamaan työnsä sanoen, pidäs nyt mielesi kurissa jos voit tai saat vastata huutoosi senkin runoniekka.

Kun hän lopetti työnsä pyytäen auttamaan lakkapurkin pensselin ja muiden tarpeiden viemisessä saunan taakse pieneen vajaan missä on vähän työkaluja sekä veneen perämoottori + veneilyliivit ja joitain muitakin tarpeita.

Hän meni edellä pakarat hytkyen ja sai mieleni tekemään ottaa hänet ”omakseni”, sanoin laittavani kyllä siveltimen liuotinastiaan kun sitä vielä huomenna tarvitaan toiseen lakkakerrokseen, hän asetti muut tavarat paikoilleen ja veti vajan oven kiinni, tuli eteeni ja sanoi;Lunastahan runoilija lupauksesi.

Tartuin hänen olkapäihinsä ja suutelimme, hän kosketteli kulliani uimahousujen päältä ja sehän alkoi kovettua, puristin hänen pakaroitaan suutelumme muuttuessa kiimaisemmaksi, kielet pyörivät vastakkain ja hän laski uikkarini alemmas kullin ponnahtaessa esiin.

Hän polvistui ottaen kullini suuhunsa, nuoli ja hyväili samalla pallejani, yletyin avaamaan hänen bikiniensä yläosan ja hän lopetti kullini imutuksen ottaen rintansa paljaiksi, kun hän nousi nuolin nännejä ja hivutin sormeani pillulle, märkähän se oli.

Käänsin hänet eteeni ja taivutin ylävartalonsa eteenpäin, työnsin sormen pilluun ja liikutin sitä hänen pyörittäessään persettään kiimaisena, kun koskettelin klitorista hän nytkytti lantiotaan ja huokaisi. Nyt ota omaksesi ja pian.

Laskin hänen uikkariensa alaosaa ja hän astui pois niistä nojasi vajan alahyllyyn käsillään haarat levällään ja sovitin kullini hänen pillunsa huulille työntyen pikkuhiljaa perille.

Pidin lanteista kiinni ja aloin liikuttaa kulliani hänen sisällään, saimme sopivan yhteisen rytmin ja nautimme toisistamme pitkään, lipsuttelin sormellani klitorista mikä sai hänet voihkimaan melko äänekkäästi.

Tunsin miten miten hän puristeli pilluaan kullini ympärillä alkaen olla jo ihan villinä, painoin nopeammassa tahdissa kulliani pilluun ja pallit alkoivat vetäytyä kun olin tulossa, silmissäni säkenöi kun otin hänet yhä rajummin.

Hän huudahti: Älä laske sisään, mutta se oli myöhäistä kun kullistani purkautui sykäyksittäin spermaa hänen pilluunsa, hän ei tajunnut mitä tapahtui vaan puski vastaan kunnes perse täristen tuli huipulle pillun sykkiessä kullini ympärillä.

Kun kullini veltostui ja valahti pois pillusta hän kääntyi ja oli ihan kalpea, et kai sä vaan laskenu mun sisään, ethän vaan.

Hän levitti reitensä ja spermaa pulpahti lattialle, ei kai nyt voi olla hän sopersi jos tuun paksuksi ja mitä mä teen ei ei ei voi olla, hän oli ihan paniikissa, otin hänet rintaani vasten ja sanoin ettet voi olla raskaana kun minut on steriloitu, hän änkytti:Kun sulta tuli spermaa niin miten voit olla varma.

Sanoin ettei se lopeta sperman tuloa kun steriloidaan vaan siittiöt on poissa pelistä, älä pelkää suotta, hän rauhoittui ja otti minusta tiukemmin kiinni.

Hän kertoi katsoneensa kerran saunan kuistille kun vilvoittelin penkillä kulli riippuen, jo silloin hänelle oli tullut himo saada minut sisäänsä muttei ollut sopivaa tilannetta eikä hän kehdannut tyrkyttää itseään.

Ylhäältä mökistä huudettiin meitä kahville, huikkasin että käyn vielä uimassa mutta rappujen ehostaja on saanut hommat tehtyä ja tulee varmaan edeltä, mökiltä vastattiin: Tulkaa kun tulette me aletaan juomaan.

Sanoin meneväni ilman uikkareita järveen pesemään kullini, hän sanoi ettei uskalla olla ilman bikineitä mutta kun spermaa on tullut melko paljon ja se tarttuu uikkareihin ja voi paljastaa koko homman.

Sanoin että mennään vaan alasti järveen ja puetaan siellä pesun jälkeen uimakamat päällemme, livahdettiin järveen ja nopea pesu pukeutuminen, samantien pyyhkeet narulta ja kohti mökkiä, muut oli juoneet kahvit ja olivat lähdössä rantaan.

Me jäätiin kahden mökkiin ja riisuttiin märät uima kamat pois, kun näin hänen vartalonsa kullini sojotti taas komeasti ylöspäin, hän sanoi ettei voida alkaa mitään kun muut voi tulla koska tahansa, nostin hänet syliini ja kannoin sohvalle, asetin hänet selälleen levittäen haaransa ja aloin nuolla pillua.

Hän oli nopeasti mukana ja perse pyöri kun nuolin perseeltä klitorikselle asti, hivelin nännejä kunnes hän kiemurteli ja pillun väliliha ja perse nytkyivät kun orgasmi tuli työnnyin nopeasti häneen ja rynkytin niin kovaa kuin pystyin, nostin jalat olkapäilleni ja pääsin pohjaan.

Tikkasin vinhasti kunnes tunsin olevani tulossa, muutama pohjaan ulottuva raju työntö ja spermaa pilluun, pysyin hänen sisällään vaikka olikin vaara että muut tulevat, kun vetäydyin hänestä kaappasin nenäliinoja pöydältä ja estin sperman valumisen sohvalle, hän pyyhki itse hätäisesti pilluaan ja kiirehti pukemaan vaatteet päällensä.

Pyyhin kullini nenäliinoihin ja heitin ne takkaan, kun muut tulivat me oltiin just ehditty heittää kahvit pois ja oltiin alettu tiskaamaan astioita.

Hänen miehensä kertoi astuneensa saunan alarapulle ja se oli nyt valitettavasti hiekkainen, sanoin että annetaan sen kuivua huomiseen ja raavin sitten hiekat pois jos kelpaan lakkaushomman apumieheksi, miehensä sanoi sen olevan hieno homma jos autan hänen vaimoaan hommissaan, ja sujuuhan toi tiskikin teiltä niin miksei muutkin hommat.

Sanoin että huomenna ollaan taas virkeämpiä töihin, ja alkaa olla aika mennä levolle kun ramasee jo melkoisesti, kuivasin vielä astiat ja jäin yöksi isoon mökkiin yksinään, heidän perheensä meni pienempään mökkiin kuten yleensäkin.

Seuraavana päivänä kun lakattiin rappuja, vaimon sisko kertoi että hänen miehensä olisi halunnut nussia kun lapset olivat nukahtaneet, mutta torjuin hänet sanoen että on vähän päänsärkyä, johtuu ehkä lakasta kun se on niin voimakas hajuista, totuushan on että sun kullisi on tehnyt niin hyvää ettei taida pienempi tuntua enää tarpeeksi.

Sanoin sen olevan kullin käyttäjästä riippuvaista, ehkä meillä on joskus taas tilaisuus uusintaan jos sitä haluat, hän kuiskasi olevansa nytkin ihan märkä kun tekee mieli kovaa kulliasi täyttämään pienen pillunsa.

Kun saatiin homma tehtyä mentiin saunaan ja nussittiin ihan hulluna kiimasta kunnolla ja sitten taas spermat pestyämme kiltisti siveellisinä mökkiin muitten tykö.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot