SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Mökillä tapahtui
Laatija Tarinankertojavaan
Julkaistu 23.11.2017
Teksti

Tarina alkaa kun Jani eli minä ja Valtteri menemme mökille Valtterin perheen kanssa. Olimme lähdössä mökille Keski-Suomeen kun oli viikonloppu ja hyvä sää. Pelasimme matkalla kännyköillä ja katsottiin leffoja kunnes Valtterin mummi kysyy että onko nälkä ja molemmat sanoo vähän. No hän ehdotti että menemme mäkkäriin matkan varteen jossa olimme käyneet aijemminkin ja kun olimme syöneet jatkettiin matkaa mökille kunnes olimme perillä. No kun oltiin mökillä lämmitimme saunan ja menimme pelaamaan sählyä pihalle kunnes me mentiin saunaan Valtterin kanssa ja mua pelotti kun minulla oli vaan kasvanut vähän karvoja munan päälle ja Valtterilla oli jo kunnon puska.

Ihailin Valtterin pidempää kyrpää kunnes hän kysyi multa et miks mä tuijotan ja sit punastuin tomaatiks kun se jäi tuijottamaan oudolla ilmeellä. Sitten se menikin rennommin ku juteltiin koulusta ja harrastuksista ja sit ruvettiin juttelee tytöistä ja tiesin et Valtterilla ei oo ollu hetkeen tyttöystävää ja unelmoitiin koulun kuumimmasta Janitasta ja hänen isoista tisseistä ja samalla Valtterin muna alkoi nousemaan pystyyn ja koitti peittää sitä samalla mutta sanoin että mitä sitä peittelemään ku ollaan saunassa normaalia se on.

Vaikka vaan oikeesti halusin tuijottaa sitä enemmän ku se oli paljon pidempi ku mulla. Saunavuoro loppu ja mentiin omaan mökkiin Valtterin kanssa ja ruvettiin kattomaan jotain seksielokuvaa. Oltiin ennenkin katottu kun mökki oli tarpeeks pitkällä ettei Valtterin vanhemmat kuulleet tai nähneet ja Valtterilla pöksyissä taas pullotti. Sit se kysy et saaks se runkkaa ku sitä halutti niin sanoin et voidaa runkkaa samaa aikaa jos haluu nii sit ei jännitä nii paljo. Sit runkkailtiin siin hetki kunnes kysyin valtterilta et voinks testaa milt sen kyrpä tuntuu ku en ollu koskaan saanu testaa pidempää kyrpää ja se suostu. Se runkkas mua kunnes se laitto silmät kiinni ja sit otin sen kyrvän suuhu ja se tuli melkee heti mun suuhun kunnes omat lens suoraan Valtterin rinnalle ja mun vatsalle aika paljon tuli.

Valtteri sano sanoin vaa et en ollu parii päivää runkannu nii tuli paljon kunnes katottii jotain toista leffaa tais olla joku bondi kunnes molemmat nukahdettiin. Seuraavana aamuna herättiin kun Valtterin äiti tuli huutamaan ovelle että tulkaa syömään aamupalaa ja päätettiin et runkataan uudestaan nopeesti vielä ku se tuntu niin hyvälle. No sitten runkattiin toisten munia kunnes Valtteri Rupes ottaa multa suihin ja mä siltä hetken aikaa kun otettiin suihin niin äiti tuli ja yllätti meidät ja oltiin aivan punasina ja munat pystyssä.

Valtterin äiti kysyy että mitä helvettiä me tehtiin ja ei sanottu mitään kunnes se vaan häippäs ja arvaa nolottiko mennä aamupalalle. No mentiin kuitenkin ja heti kun oltiin syöty menimme kalastamaan järvelle jossa keksittiin hyvä idea että mennään eri saarelle. Siellä sais olla rauhassa ja niin me tehtiin. Menimme eri saarelle ja otettiin toisiltamme suihin ja lauettiin nopeasti toistemme suihin. Sitten hetki levättiin kunnes Valtteri kysyi että saako se panna mua perseeseen ja eka sanoin ei mutta hän sai mut suostumaan kunnes Valtteri ottaa ison kyrvän housuistaan ja rupee koittaa työntämään sitä muhun. Aluks ei meinannut millään mennä mutta lopulta meni ja sulkijalihakset antoi periksi ja hän pani mua aluks hiljaa mutta nopeutti tahtia ja sitten hän sanoi että hän tulee mun sisään.

En kerinnyt reagoimaan kunnes tunsin jo että jotain meni sisääni ja Valtteri huokasi helpotuksesta. Mulla oli muna vieläkin pystyssä niin kysyin että voinko mä sitä ku sekin mua ja se suostu heti. Nyt se oli vielä hankalampaa saada muna sisään mutta sinne se meni loppujen lopuksi ja jumalauta että tuntu hyvältä saada panna jotain joka oli silloin Valtteri. Rupesin ähkimään aika paljon ja sanoin vaan että nyt tulee ja sitä tuli enemmän kun koskaan. Sitten levättiin hetki ja siivottiin loput spermat suillamme kunnes mentiin vielä pieneksi hetkeksi kalastamaan ja sitten mentiin syömään kun Valtterin isä soitti että tulkaa ja kello oli jo puoli 6 ja sauna oli taas lämpenemässä ja odotin innolla että pääsee saunomaan Valtterin kanssa.

Kun olimme syöneet mentiin saunaan ja päätettiin että runkataan vasta mökissä kun he oli menneet nukkumaan ja juteltiin siinä hetki. Valtterin äiti tulee sinne ilman pyyhettä ja rupee puhumaan aamuisesta ja oltiin nolona siinä että ei tiedetty että pitäiskö itkee vai nauraa. Valtterin äiti sanoi että jos me tehdään niin ku se käskee se ei kerro kenellekään siitä. Ei ollut muutakaan vaihtoehtoa kun totella. Heti se sanoo että meidän piti runkata toisiamme ja mun piti imeä vielä Valtterin äidin tissejä samalla. No sitten lopetettiin ja rupesin panemaan Valtterin äitiä pilluun ja Valtteri perseeseen. Se tuntui paremmalta kun perseeseen paneminen kun tunsin Valtterin kyrvän samalla menevän edestakaisin.

Valtterin äiti kiljui ja ähkytti samaa aikaa kunnes hän sai orgasmin. Sen jälkeen Valtteri ja minä lauettiin samaa aikaan. Hänen äitiinsä ja hän sanoi ettei haittaa kunhan vaan heti huomenaamulla tulette saunalle. Lähdettiin kaikki samaa aikaa saunalta kunnes nukahdettiin saman tien mökissä. Aamulla mentiin saunalle ja sama jatkui. Hän rupesi imemään munaani ja samalla imin Valtterin munaa. Hän sanoi lopettakaa että hän haluaa että molemmat laukee perseeseen ja aloin nuolemaan hänen pillua ja se maistui edelleenkin vähän spermalle mutta hyvälle kunnes Valtteri rupesi panemaan mua ja mä Panin hänen äitiään perseeseen ja tulin sinne melkeen heti. Sitten Valtterin äiti halusi että Valtteri myös tulee panemaan sitä ja ei mennyt kauaa kun hänkin sätkimään hirveästä orgasmista. Sitten mentiin jo pakkailemaan tavaroita kunnes lähettiin ja lopuksi kun lähdin autosta Valtterin äiti tuli auttamaan mua saamaan kamojani autosta ja vinkkasi silmää ja sanoi tuu nopeasti uudestaan.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot