SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Naapurinaiset
Laatija Kova Panomies
Julkaistu 25.11.2016
Teksti

Olin viemässä pyykkiä kuivaushuoneeseen melko myöhään ja ripustin niitä katsoen nättejä pikkuhousuja joita oli rivissä narulla.

Kuulin kun ulko-ovi avattiin ja sisään asteli naapurin pieni mutta muodokas nainen, toivotettiin hyvää iltaa ja jatkoin hommia hänen kerätessään niitä ihania pikkuhousuja mitä olin juuri katsellut.

Kullissa oli heräämisen merkkejä ja eihän college housut pystyneet minun suurta kulliani pitämään piilossa kun se saavutti kunnon seisokin, sanoin naapurille että onpa sinulla nätit pikkuhousut jolloin hän katsoi minun pullottavaa etumustani.

Hän oli ihan punakka poskiltaan ja sanoi, miten sinä ne pikkuhousut näet kun on hame päällä? Vastasin tarkoittavani noita narulta keräämiäsi ja hän astui eteeni, nosti hameensa näyttäen pikkuhousut ja raotti niitä työntäen sormen pilluunsa.

Laskin housuni alas ja kulli osoitti ylväästi kohti kattoa, hän astui ulos pikkuhousuistaan ja kumartui eteeni perse pystyssä huokaisten tule pian sisääni pillu on ihan likomärkä kiimasta.

Tartuin lanteisiin ja sovitin suuren terskani pillun huulille nytkäyttäen sen sisään, hän ulvahti sanoen mielettömän suuri kyrpä ole varovainen, työnsin kullin kunnolla pilluun ja aloin nussia hentoa naista takaapäin hänen inistessään kiimassa.

Piilu imi kulliani sisäänsä ja tuntui ettei mene pitkään kun tulee orgasmi, sanoin ettei ole kumia taidan laskea sperman päällesi, hän huokaili ja sai sanottua anna tulla sisään nyt minulle tulee se tulee hän kiljui ja tärisi kuin horkassa pillun sykkiessä rytmikkäästi kunnes hän retkahti lattialle ja kullini oli nyt pois pillusta.

Samassa ovi aukesi ja toinen naapurini astui sisään, pudotti pyykkikorin ja huudahti ei voi olla noin suurta kullia, hän katsoi silmiini ja sanoin ettei ole aikaa hukattavana vaan nyt pillu esiin ja saat kunnon kalua jos haluat.

Hän astui eteeni ja riisui kireät farkut jätti pienet pikkuhousut päälleen venytti niitä paljastaen pillunsa ja aloin sovittaa kulliani häneen pystyssä edestäpäin.

Pillu oli liian tiukka ja komensin hänet makuulle lattialle missä toinen nainen oli jalat levällään onnellinen hymy kasvoillaan, naiset makasivat vierekkäin ja tungin nyt aisani sisään tämän tiukkapillun huutaessa kiimassaan.

pumppasin nopeaan tahtiin ja hivelin viereisen naisen pillua samalla varsinkin klitorista kiusoitellen, otin kullin pois naisen sisältä ja painoin sen tuon pienen naisen pilluun.

Valtava tempo päällä kullia sisään ja samalla tyydytin edellistä naista sormilla hivellen, hän nytkyi jo selvästi valmiina laukeamaan ja vaihdoin kullin nopeasti hänen pilluunsa.

työntelin niin nopeasti kuin pystyin ja nainen rääkäisi orgasmin ravistellessa hänen kaunista kehoaan, jatkoin kunnes tunsin olevani tulossa ja nopeasti kulli pois pillusta työnnyin siroon naiseen ja rytyytin kunnes spermaa pumppaava kullini nytkyi pillussa ja annoin sperman täyttää hänen pillunsa.

Spermaa valui pitkin persettä kun olin ottanut kullin pois hänestä ja toinen nainen sanoi, voi että kun ei ollut kortsua ja nyt on pillussani kai spermaa, vastasin ettei siellä ehkä ole kuitenkaan kun otin kullin pois hyvissä ajoin.

Naiset nousivat ja olivat hieman vaivautuneita, toinen pyyhki pikkuhousuihin spermaista pilluaan toisen katsoessa kulliani ja sanoen, se on vieläkin niin suuri vaikkei ole enää jäykkä.

Runkkasin kulliani ja sai sen erektioon, vein pikkuhousut päällä olevan naisen seinän viereen ja nostin syliini selkä seinää vasten ja työnsin aisani pikkuhousuja venyttäen taas pilluun, huokaisin ettei ole nytkään kumia ja kullini on spermainen.

Nainen vastasi ettei voi mitään vaan on valmis ottamaan sen riskin ja pyysi nussimaan itseään rajusti, pumppasin tiukkaa pillua pitkään ja toinen nainen tuli hivelemään kiveksiäni saaden minut villiin kiimaan.

Nussin ulvoen sylissäni olevaa naista joka rääkäisi saaden orgasmin ja hän oli aivan sekaisena nautinnosta kun jatkoin rajua nussimista, nainen veti kevyesti kivespussiani taaksepäin ja silloin raju orgasmi sai minut tyhjentämään spermaa sylissäni roikkuvan naisen pilluun.

Jäin paikoilleen pitkäksi aikaa ja nautin orgasmin jälkeisestä raukeasta olosta, laskin naisen pois sylistäni ja puimme vaatteet päällemme, ovelta kuului ääntä ja sisään tuli vanhahko rouva jolla on huono näkö.

Hän ei nähnyt heti meitä vaan keräsi pyykkejään ja puhui itsekseen sanoen, onpa taas hajua ei taida muitten pyykit olla kunnolla pesty, sitten hän laittoi käden housuihinsa ja hiveli pilluaan.

Toinen nuorista naisista aivasti ja vanha rouva lähes kaatui pelästyneenä, hän huudahti kuka täällä on, toinen naisista vastasi ettei pidä säikähtää kun oli jo täällä kun rouva saapui muttei tullut sanottua mitään.

Vanha rouva pillahti itkuun ja sanoi ettei ole saanut hellyyttä moneen vuoteen ja tuntui kuin olisi ollut siemennesteen tuoksua joten varmaan näit kuinka hyväilin jalkoväliäni.

Nyt minä sanoin ettei pidä hävetä suotta kun meitä oli täällä jo kolme kun rouva tuli sisälle ja se tuoksu on kyllä sperman pillujen tuoksujen sekoitus, me kun olimme täällä nussimassa ennen kuin te rouva tulitte.

Toinen naisista lähti nopeasti ja vanha rouva sanoi, olisipa minullakin joku hellimässä kyllä vahallakin naisella on tarve saada tyydytystä miehen kanssa, sanoin että rouvalle kyllä annan kullia jos haluatte.

Silloin toinenkin nuorista naisista lähti pois, menin kiinni vanhaan rouvaan ja hyväilin hänen pakaroitaan ja suutelin kaulaa, hän kiihtyi ja huokaisi, olisiko hän kelvollinen rakastelemaan nuoren miehen kanssa.

Suutelin häntä ja hivutin käden hänen housuihinsa ja kohtasin todella karvaisen pillun mikä oli minulle ehkä vastenmielinen ja sanoin ettei taida olla viisasta jatkaa kun joku voi tulla mutta rouva aneli minua jatkamaan niin riisuin hänet ja itseni, aloin liikuttaa kulliani pitkin karvaista jalkoväliä.

Rouva tarttui kulliini sanoen, teillä on suuri penis ei taida kestää emätin tuollaista mutta jatkoin hyväilyä ja syljin paljon käteeni levittäen syljen rouvan häpyhuuliin, kun sain runkattua pillua sormilla kysyin onko hän valmis yhdyntään.

Rouva laskeutui lattialle ja levitti jalkansa sanoen, nuori mies ota minut mutta varovasti kun teillä on valtavan suuri penis, työnsin kullia hitaasti pilluun ja avarsin sille tietä kunnes rouva älähti, voit tulla niin kuin haluat nyt on emätin jo ihan liukas.

Nytkytin pientä liikettä ja rouva makasi passiivisena allani mutta ulisi nauttien, yhdyntämme jatkui todella pitkään ja lopulta rouva alkoi täristä ja oli saamassa orgasmin, painelin pikiä hitaita työntöjä kunnes hän voihkien saavutti orgasmin ja otti minusta kiinni nytkyttäen persettään ja pillu tuntui pumppaavan rytmikkäästi.

En ollut itse saanut kunnon tuntumaa rouvan pillusta mutta työntelin kunnes hän retkahti huohottaen voipuneena, vedin kullin pois ja rouva kysyi tuliko minulta siemen nestettä häneen, vastasin etten saanut tyydytystä ja rouva kierähti ottaen terskan huulilleen ja alkoi imeä kulliani.

Tuntui melko hyvältä ja sanoinkin että saatte kohta spermaa suuhunne jos jatkatte, rouva imi kovempaa runkkasi kädellään kulliani ja tunsin kun orgasmi tuli hyökynä ja ulvoen laskin spermaa rouvan imevään suuhun, hän nieli kaiken ja nuoli kullia pitkään kunnes se veltostui.

Nousimme ja sanoin ettei näistä sitten puhuta muille, vaikka tiedättekin että olin nuorten naisten kanssa täällä nussimassa, rouva sanoi olevansa vaiti ja pyysi vieraisille kun minulle sopii, vastasi tulevani joskus ja ehkä saame sitten taas nauttia lisää, lähdimme pois.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot