SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Naapurin Eveliina
Laatija Rende
Julkaistu 10.10.2016
Teksti

Astuessani ulos hissistä näin ensimmäisenä naapurissa asuvan 16-vuotiaan Eveliinan, joka istui lattialla kotiovensa vieressä nojaten seinään alakuloisen näköisenä.

Kysyin, miksi hän istui siinä ja Eveliina kertoi unohtaneensa avaimensa kotiin ja ei näin ollen päässyt kotiinsa. Kaiken lisäksi hänen kännykkänsä akku oli tyhjänä, jolloin hän ei voinut soittaa vanhemmilleen tai kavereilleen. Hänen vanhempansa tulisivat kotiin vasta muutaman tunnin kuluttua.

"Hei tuu käymään mun luona, mulle on kertyny aika paljon noita latausjohtoja nii katotaan jos saatas sun puhelinta ladattua.", ehdotin Eveliinalle.

Näki selvästi, että Eveliina epäröi ehdotustani. Toisaalta, olihan se hieman outoa 16-vuotiaan tytön mennä naapurin yksinasuvan 22-vuotiaan miehen kotiin ilman muita, mutta ilmeisesti tarve saada ladattua puhelinta oli niin suuri, että hän nousi ylös ja käveli perässäni omalle ovelleni.

Kotonani aloimme etsiä Eveliinan puhelimeen sopivaa latauspäätä. Sopivaa ei kuitenkaan löytynyt. Kävi ilmi, että Eveliinan puhelin poikkesi muista malleista niin suuresti, että se vaati omanlaisensa latauspään.

Siirryimme keittiöön ja aloin tehdä itselleni ruokaa ja rauhoittelin keittiön pöydän ääressä istuvaa Eveliinaa, että hän sai viipyä luonani niin kauan kunnes hänen vanhempansa tulisivat kotiin.

Saatuani ruoan valmiiksi istuin syömään pöydän ääreen Eveliinaa vastapäätä ja aloimme jutustelemaan jokapäiväisistä asioista. Jutellessamme tarkastelin häntä ensimmäistä kertaa tarkemmin. En ollut kiinnittänyt häneen tähän mennessä niin paljoa huomiota. Toisaalta olimme tähän asti tavanneetkin pääosin vain pikaisesti porrashuoneessa tai talon pihalla. Eveliina oli kaunis. Tummanvaaleat vähän olkapäiden alle ulottuvat poninhännällä olevat hiukset, sydämenmuotoiset kasvot, jossa kauniit suuret ruskeat silmät. Pieni pysty nenä ja ohuet huulet. Päällään hänellä oli siniset farkut ja tummanharmaa t-paita jossa luki jotain kimaltelevalla tekstillä.

Eveliinan käheähköä mutta samettisen täyteläistä ääntä oli kiva kuunnella hänen kertoillessaan omasta arjestaan ja koulunkäynnistään.

Katselin Eveliinaa hänen puhuessaan. Vielä nuori mutta jo orastava nainen. Jokohan tällä oli ihastus johonkin luokkansa tai koulunsa poikaan? Mieleeni pulpahti kuva Eveliinasta tanssimassa hitaita jonkun pojan kanssa koulun bileissä.

Ravistelin itseni pois ajatuksistani takaisin kuuntelemaan Eveliinaa. Eveliina alkoi seuraavaksi kertoa edellisviikolla olleesta kaksipäiväisestä luokkaretkestään. Päivisin oli ollut kuulemma kivaa tekemistä, ja todella hyvää ruokaa. Ja yöllä oli yksi poika ja tyttö livahtaneet tyhjillään olleeseen majoitushuoneeseen. Eveliina oli ollut parin muun tytön kanssa salakuuntelemassa oven takana huoneen tapahtumia. Huoneeseen menneet kuulemma tykkäsivät toisistaan, ja olivat nyt rohkaistuneet kertomaan asian toisilleen kun olivat päässeet kahden kesken.

"Vai semmosia siellä luokkaretkillä nykyään tapahtuu.", totesin, johon Eveliina vastauksena kikatteli.

Eveliinan tarvitsi käydä vessassa, ja hän nousi pöydästä. Katsoin, kuinka hänen pieni takapuolensa keikkui suloisesti kävelyn tahdissa.

Laittaessani astioita pesukoneeseen mietin Eveliinan kertomaa. Että jo 16-vuotiaat riiaavat ja tekevät ties mitä muutakin. Olisikohan Eveliinakin halunnut päästä jonkun pojan kanssa tyhjään huoneeseen?

Pian Eveliina tulikin takaisin vessasta ja päätin kysyä asiasta.

"Noh, tekivätkös ne siellä huoneessa muutakin kuin vain juttelivat?"

Eveliina myönsi kikatellen, että saattoi siellä pussailuakin ja hipelöintiäkin tapahtua, mutta oven takana salakuunnelleet eivät ainakaan olleet kuulleet mitään.

"Entäs sinä itse? Livahditkos sinäkin jonkun pojan kanssa tyhjään huoneeseen pussailemaan?"

Eveliina kielsi tämän kikatellen mutta kertoi että olisi hän saattanutkin lähteä, jos joku oikein söpö ja komea poika olisi kysynyt. Semmoisia ei kuulemma ollut hänen luokallaan lainkaan.

"Eipä täällä munkaan kämpällä oo naisia käyny ennen sua, että ilmeisesti en mäkään täytä noita vaatimuksia.", totesin Eveliinalle oman tilanteeni vastasukupuolisten suhteen.

"Siis eikö ikinä? Ootsä koskaan seukannu kenenkään kans?", Eveliina kysyi ällistyneenä.

"En oo, yritelmiä kyllä on ollut vaikka minkälaista, mutta ne on sit aina kaatunu. Mut mä toisaalta viihdynkin parhaiten yksin, niin ei se niin iso asia oo. Mut oishan se kiva ees kerran saada kokeilla millasta se on olla jonkun kanssa."

Eveliina nyökkäsi.

"Nykyään pitäs kaikkien seukata jo niinku jonkun kanssa. Meiän luokalla jotkut jo tekikin nii, ja haukku meit ketkä ei tehny nii.", Eveliina sanoi hiljaa.

"Älä hätäile, ei semmosel oo kiire yhtään, ja nekin muka suhteet kestää ehkä puoli tuntia tai puoli päivää. Kyllä noin sulonen tyttö ku sä viel löydät sen kunnon pojan.", rauhoittelin Eveliinaa.

"No kaikki jätkät haluaa vaa sänkyyn sun kanssas, ja jos et suostu ni sit ne haukkuu sut ihan lyttyyn.", Eveliina totesi terävästi mutta surullinen ilme naamallaan.

"Joo, muistan kyl omalta osaltakin miten sillon sun ikäsenä se oli tuskaa etenkin keväisin ku luokan tytöt oli tosi kevyissä vaatteissa ja ite koitit siinä vaan olla hormonihuuruissas vaikka mieli ois tehny käydä käsiks, repiä vaatteet pois kummaltakin ja sitä rataa. Mut kunnon aito rakastava suhde on oikeestaan eniten kaikkea muuta ku sänkyhommia."

"Ootsä koskaan ollu sängyssä kenenkään tytön kanssa?", Eveliina töksäytti yhtäkkiä.

"En. En oo enkä tuskin tuukaan, kui ni?", kysyin Eveliinalta.

"Eiku mä mietin vaan...ku oon miettiny jo aika pitkäänkin...et...millasta se sitte on oikeesti."

"Tuohon mä en voi vastata ku ei oo mitään kokemuksia semmosesta. Mut kuulemma se on ihanaa ja mahtavaa, ja kai sen on pakko ollakin ettei kuoltas sukupuuttoon."

"Haluaisitsä kokeilla sitä joskus?", Eveliina kysyi, johon nyökkäsin.

Välillemme laskeutui hiljaisuus. Ajattelin, että kohta saisi Eveliinakin kokea sen kaiken mahtavuuden ja milloin vain haluaisi. Eveliinasta tultaisiin vielä tappelemaan poikien keskuudessa villisti. Katsoin sivusilmällä Eveliinaa, joka näytti miettivän jotain.

"Haluaisitsä kokeilla sitä mun kanssa?", Eveliina kysyi varovasti.

Kaluni pamahti pystyyn tämän kuullessani ja veri pakeni päästäni. Päässä surrasi kun yritin keksiä jotain sanottavaa.

"Siis...no...ku ei me vaan voia...vaikka haluttaiskin...ku meil on ikäeroakin 6-vuotta. Mä oon aikuinen ja sä viel nuori...mä joutusin ties mihin jos kukaan kuulis siitä. Ja niinku mä äsken sanoin, nii ei sillä oo kiire. Ja ilmankin selviää niinku mä teen...etten vaan ajattele koko asiaa."

"Ku mä haluisin kokeilla sitä, ja en mä kertos siitä kenellekään, mä lupaan", Eveliina sanoi silmät loistaen. "ja miksei voitas, jos sä haluut kokeilla ja mä kanssa haluan kokeilla sitä, nii eihän siinä oo mitään estettä. Muutenkin sä oot jo aikuinen ja kypsä, millasia mun ikäset pojat ei oo viel vuosiin."

Mietin hiljaa tilannetta ja miten se oli yhtäkkiä muuttunut täysin. Nyt olisi mahdollisuus päästä tositoimiin, Mutta helkkari, nyt kun oli mahdollisuus, oli se pakko käyttää.

Nousin ylös tuolista, "Tuu", sanoin Eveliinalle, ojentaen hänelle käteni johon hän tarttui. Talutin Eveliinan makuuhuoneeseeni joka olisi kohta himon ja riettauden täyttämä.

Istuuduimme sänkyni reunalle, Eveliina vasemmalla puolellani. Katsoimme toisiamme silmiin. Eveliinan katseesta näin määrätietoisuutta. Ehkä vähän jännittyneisyyttäkin. Tyttö ainakin tiesi mitä halusi.

Työnsi päätäni kohti hänen kasvojaan, tunsin ihollani hänen hengityksen. Kallistin päätäni ja suutelin häntä pehmeästi. Kummankin ensisuudelma. Tuntui kuin sähkövaraus olisi mennyt lävitseni.

Suutelin Eveliinaa uudelleen ja nyt hän vastasikin tähän takaisin hieman arasti. Hän puristi minua yhä kädestä suudellessamme yhä kiihkeämmin.

Nostin vapaana olevan käteni ja aloin silittelemään Eveliinaa selästä. En halunnut kiirehtiä, halusin tehdä kummankin ekasta kerrasta ikimuistoisen. Siirsin huuleni hänen poskeaan pitkin ja otin hänen korvansa huulieni väliin. Siirryin suukottelemaan hänen niskaansa. Eveliina oli sulkenut silmänsä toinen käsi yhä omassani.

"Ota paita pois", kuiskasin Eveliinalle suukottelun lomassa. Hän tarttui paidanhelmaansa molemmin käsin ja nosti sen päänsä yli heittäen paidan lattialle. Litteä vaalea maha, pienet suloisesti törröllään olevat nännit. Kaadoin Eveliinan pehmeästi makuulle ja riisuin omat housuni ja paidan.

Aloin suudella ja nuolla hänen kaulaansa hellästi, siirtyen rintakehälle. Suukottelin häntä ympäri rintakehää nännien ympäriltä, kunnes siirsin kieleni hänen vasemmalle nännilleen. Suukottelin nänniä hellästi ja pyörittelin kieltäni nännin yli ja ympäri. Siirryin oikeanpuoleisen nännin pariin ja annoin sillekin samanlaisen hellän käsittelyn.

Eveliina makasi silmät kiinni huokaillen hiljaa suu raollaan, "jooooh...jooooh", alushousujeni etumus oli jo ihan limainen, ja pelkäsin laukeavani ennen kuin ehtisin tositoimiin.

Toista nänniä nuollessani ja suukotellessani siirsin toisen käteni hänen mahalleen ja aloin silitellä Eveliinan mahaa hellästi, joka nousi ja laski hänen hengityksensä tahdissa.

Siirryin suukottelemaan ja nuolemaan Eveliinan mahaa, silitellen samalla hänen oikeanpuoleista reittä farkkujen läpi. Keskeytin mahan suukottelun ja avasin hänen farkkujen napin. Vedin myös vetoketjun auki. Eveliina työnsi farkut takapuolen yli ja potki ne sitten pois laihoista jaloistaan. Hänellä oli päällään valkoiset alushousut, joissa oli sinisiä, vihreitä ja keltaisia pieniä palloja.

Siirryin keskemmälle sänkyä ja Eveliina tuli perässäni.

16-vuotias tyttö pelkissä alushousuissa ja sukissa sängylläni. Sillä hetkellä himo sumensi kaiken muun päästäni ja ohjaili tekemisiäni. Sama vaikka poliisit tulisivat ovesta läpi pidättämään minut.

Siirryin Eveliinan jalkojen luo. Aloin silitellä ja hieroa hänen keltavihreiden sukkien peittämiä jalkateriään.

Siirsin käteni hänen säärilleen ja aloin silitellä kumpaakin säärtä hitaasti samalla niitä suukotellen. Levitin hänen jalkojaan ja siirsin itseni niiden väliin. Aloin silitellä, suukotella ja nuolla hänen oikeanpuoleista reittään koko matkalta. sisäreiden kohdalla tunsin hänen pimpistä hohkaavan lämmön. Siirtyessäni vasemmanpuoleisen reiden kimppuun puhalsin hellästi Eveliinan alushousujen peittämää pimppiä. Tämä sai Eveliinan huokaamaan väräjävällä äänellä.

Päätin kiusoitella tyttöä vielä vähän ja suukottelin häntä vuorotellen kummallekin sisäreidelle. Eveliinalla alkoi olla jo tukala olo sillä hän silitteli jatkuvasti mahaansa ja reisiään sekä liikutteli jalkojaan.

Päätin kokeilla, miten kauan Eveliina vielä kestäisi kiusoitteluani ja aloin kuljettamaan kieltäni sisäreisiä ja alavatsaa pitkin alushousujen viertä. Eveliina voihki ja alkoi hieroa käsillään molempia nännejään.

Selällään silmät kiinni makaava, nännejään hierova ja voihkiva esiteinityttö sängylläni oli itsehillinnälleni liikaa. Riisuin omat alushousuni. Eveliina nosti päätään ja hänen katse nähdessään juhlakunnossa olevan kiimalimaa valuvan kaluni oli täynnä himoa.

Tartuin Eveliinan alushousuihin ja Eveliina nosti takapuoltaan ilmaan, niin että sain riisuttua ne. Pidin silmiäni kiinni, jotta näkisin pimpin kerralla kunnolla.

Otin Eveliinan alushousut käteeni ja vein kostean kohdan nenälleni. Tyttöliman tuoksu oli taivaallisen huumaava, vapisin kiihkosta. Avasin silmäni ja katsoin. Siinä se oli. Pimppi. Ei mikään pillu tai reva. Pieni, karvaton ja vaalean punertava kiiltäen Eveliinan omista lemmennesteistä. Työnsin pääni tuon ihanuuden luokse. Aloin vedellä kielelläni ylös ja alas pitkin pimppiä. Eveliina yritti työntää lantiotaan minua vasten.

Vähän aikaa nuoltuani siirsin oman lantioni lähemmäs tytön pyhintä. Työnsin terskani Eveliinan pimppiä vasten. "Laita se sisään, työnnä se jo sisään", Eveliina aneli melkein itkuisella äänellä. Otin kalustani kiinni ja aloin hieroa sitä Eveliinan pimppiä vasten vielä sisään työntämättä. Eveliina lopetti toisen nänninsä hieromisen ja yritti kurottaa kädellään kaluani mutta estin tämän naurahtaen.

"Onko pikku Eveliina ihan kiimanen, haluaako pikku Eveliina mun kalun sisälleen?", kysyin.

"Oon, haluan, haluan", Eveliina voihki.

Aloin työntämään kaluani hitaasti Eveliinan sisään. Taivas! Pimppi oli ihanan tiukka ja puristeli kaluani. Pelkäsin laukeavani millä hetkellä hyvänsä. Tunsin immenkalvon terskaani vasten, ja aloin tehdä pienenpientä nylkytysliikettä, jottei kalvo repeäisi kivuliaasti. Kalvo antoikin hetken kuluttua periksi ja työnsin kaluni kokonaan Eveliinan pikkuiseen pimppiin.

Aloin vetäytymään ulospäin ja kun vain terska oli Eveliinan sisällä, työnnyin takaisin sisään. Tahti alkoi pikkuhiljaa kiihtyä, mutta kokoeromme vuoksi tämä asento oli hankala. Otin Eveliinan lanteista kiinni ja kieräytin itseni selälleen, niin että Eveliina oli ratsastusasennossa päälläni.

"Nyt voidaan nussia niin kovaa kuin halutaan", sanoin Eveliinalle tarttuen hänen pikkuisiin pakaroihin ja alkaen nostella häntä päälläni.

Eveliina tajusikin pian idean ja alkoi ratsastamaan kiihtyvällä tahdilla poninhäntä hulmuten minun puristellessa häntä pakaroista.

Eveliinan pimppi litisi, lantiomme läiskivät toisiaan vasten, minä huokailin ja murahtelin ja Eveliina voihki ja kiljahteli kovalla äänellä. En välittänyt vaikka talomme kyttääjämummo kuulisi tämän kaiken kiimaisen ääntelyn. Halusin tämän rakastelun kestävän kauan.

Eveliinan katse oli lasittunut hänen ratsastaessaan ja hän oli vaipunut omaan himon täyttämään olotilaansa. Näky, miten pieni karvaton ja kehittymätön pimppi liikkui edestakaisin ottaessaan kaluani syvälle sisälleen oli taivaallinen.

Hyvästä alkulämmittelystä johtuen Eveliina ei kauaa tätä kestänyt. Hänen voihkeensa muuttui korkeammaksi ja yhtäkkiä hän huudahti kovaa ja alkoi sätkimään päälläni holtittomasti luultavasti elämänsä ensimmäisen orgasmin pauloissa äännellen villisti. Eveliinan pimppi supisteli ja kouristeli ihanasti vasten kaluani. Tartuin Eveliinaa kyljistä ja jatkoin melkein puoliväkisin hänen hyppyyttämistään orgasmin koventamiseksi. Eveliina sätki ja huudahteli aikansa kunnes lysähti makaamaan rintakehäni päälle välillä yhä sävähdellen.

"Aivan...vitun...ihanaa", Eveliina sanoi hengästyneenä. Suutelimme intohimoisesti ja pitkään. Kiersin käteni hänen ympärilleen ja Eveliina pyöritteli lantiotaan minua vasten kivikova kaluni yhä hänen sisällään. Halusin laueta tämän ihanan pikkupimpin sisälle, joten siirsin käteni takaisin Eveliinan pakaroille ja aloin taas hytkyttämään.

Hetken kuluttua aloin tuntea laukeamiseni lähestyvän, ja kiristin tahtia. Ääntelystä päätellen myös Eveliina alkoi olla valmista kauraa toiselle orgasmilleen. Pistin kaikki peliin, hyppyytin tyttöä niin nopeasti kuin ikinä pystyin. Eveliina tuli ensin. Eveliina karjahti ja pimppi alkoi taas puristella kaluani. Tunsin kuinka oma orgasmini lähti koko kropastani. Eveliina kiljui ja huudahteli samaan aikaan kun hänen hento, pieni kroppansa tärisi kuin horkassa. Eveliinan pää heittelehti holtittomasti ympäriinsä minun samaan aikaan voihkiessani äänekkäästi hänen allaan ja ampuessani lastini syvälle pimpin perukoihin. Omatkin jalkani sätkivät. En ollut koskaan kokenut yhtä voimakasta orgasmia.

Orgasmien laannuttua silittelin Eveliinaa selästä ja pusuttelimme hellästi. Hieroin peukaloillani hänen nännejään. Tajusin rakastavani tätä ihanaa pientä tyttöä tulisesti ja ehkä Eveliina tunsi sillä hetkellä samoin.

Eveliina nousi lopulta päältäni ja kävi makaamaan vierelleni.

"Se oli ihanaa, kiitos.", Eveliina kuiskasi.

Päätin vielä tehdä encoren, ja pyörähdin Eveliinan koukussa olevien jalkojen väliin pimpin luokse. Hamusin Eveliinan klitoriksen huulieni väliin ja aloin pyöritellä sitä huulieni välissä, samalla sen kärkeä nuollen. Tätä en kauaa ehtinyt tehdä, kun Eveliinalle koitti päivän kolmas ja kovin orgasmi. Eveliinan lantio nousi ilmaan jalkojen varaan ja hän repi peittoani ja lakanaani kovakouraisesti kirkuen täyttä kurkkua, niin ettei kenelläkään koko talossa jäänyt epäselväksi, mitä sillä hetkellä asunnossani tapahtui.

Orgasmin laannuttua Eveliina lysähti makaamaan selälleen ja oli nyt niin poikki ettei saanut edes sanottua mitään. Hän hymyili raukeasti ja silitteli samalla mahaansa. Tyttö oli tyytyväinen ja tyydytetty.

Noin vartin levättyään Eveliina nousi istumaan ja alkoi pukea päälleen.

Kävelimme keittiön pöydän ääreen, Eveliina melko horjuvin askelin, jonka ikkunasta saatoimme nähdä milloin Eveliinan vanhemmat tulisivat kotiin.

"Oli se mahtavaa.", totesin.

"Ei, ei se ollu mahtavaa", Eveliina sanoi "se oli paljon enemmän, en mä ees keksi sille sanoja. Nyt tiiän mitä tarkottaa eläimellinen himo. Ja onneks sain kokea sen just sun kanssa, sä tosiaan osaat hommas."

Lopulta näimme kun Eveliinan vanhemmat palasivat. Eveliina halusi palata takaisin käytävään odottamaan. Suutelimme vielä kerran intohimoisesti eteisessä, kunnes hän lähti.

Sen jälkeen Eveliina alkoi vierailla luonani lähes päivittäin. Aloimme myös sittemmin pikkuhiljaa seurustella ja aikanaan vuosia myöhemmin saimme myös lapsen.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot