SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Naapurin lenkkipimu
Laatija Kookasta kyrpää naapurille
Julkaistu 11.12.2016
Teksti

Katsoin kun naapurin rouva käveli talomme ohi kireissä juoksuhousuissaan, kullissani kuumotti kun vain ajattelin millainen herkkupillu housujen sisällä on.

Olin vielä pihalla kun hän tuli takaisin lenkiltään lanteet keinuen hitaasti kävellen, moikkasin ja hetken mielijohteesta sanoin, onko kova jano lenkkipimulla?

Hän tuli pihaan ja sanoi ettei ole mikään pimu vaan aikuinen nainen, sanoin vaan pilailleeni koska halusin päästä juttelemaan, hän sanoi ettei ole kiirettä kun mies ja muksut on uimarannalla.

Kullini seisoi jo selkeän pullottavasti, housujeni etumusta oli turhaa enää peitellä, hän katsoikin haarustaani ja sanoi että oli vähän arvellutkin mitä on mielessäni, kun on huomannut minun usein katsovan kun hän lenkkeilee.

No miksei kaunista naista saa katsoa, ei kai siinä mitään ihmeellistä ole jos alkaa veri kohisemaan suonissa kun olet noissa tiukoissa trikoissa ja paidan läpi nöpöttää nännitkin niin että olen usein runkannut kun menet ja tulet taloni ohi.

Hän oli hiukan punakka kasvoiltaan ja sanoi ettei kait ole viisasta jäädä kun olet noin suoraan asiassa ja nainut nainen pitää pysyä kurissa, avasin sortsit ja annoin kullini sojottaa kaarevana yläviistoon, hän nuolaisi huuliaan ja tuli lähemmäs.

Mennään pian sisälle ettei kukaan näe, eihän tollasta parrua voi olla ottamatta sisäänsä kun on tarjolla, heti eteisessä vedin hänen paitansa pois ja osuin oikeaan ei liivejä vaan terhakat rinnat nännit kovina, kouraisin hänen haarojaan ja laitoin hänen kätensä kulliini kiinni.

Hän puristeli ensin varovasti mutta veteli sitten sirolla kädellään rohkeammin kovaa kankeani, kehuen sen kokoa ja sanoikin kullini olevan varmaan Suomen suurimpia, vedin trikoot alas ja pikkuhousut myös.

Sormeilin pillua ja imin nännejä pillun kostuessa nopeasti, hän huokaili ettei ole paljon aikaa vaan kotijoukot tulevat noin tunnin sisällä.

Riisuin itseni ja avustin hänen housunsa pois, otin hänet eteeni selkä minua vasten ja hieroin klitorista ja imin kaulaa, hän nytkytti persettään kullini ollessa hänen jalkojensa välissä märkää pillua vasten, hän tarttui kulliini kumartui eteenpäin levittäen jalkojaan ja asetti sen pillunsa huulille.

Työnnyin liukkaaseen pilluun ja tunnustelin hitaasti kulliani liikuttaen hänen poimujensa ihanaa hyväilyä tuntien terskaa ja kullini vartta vasten, hän huokaisi valtava kulli tuntuu että halkean kahtia pillusta alkaen, muistakin etten halua spermaa pilluun vaan vedä pois ennen kuin sperma purkautuu.

Otin kiinni rinnoista ja aloin puskemaan kulliani pilluun, hän hiveli klitoristaan ja työnsi vaativasti persettään minua vasten, pumppasin tahtia vaihdellen mikä sai hänet villiintymään ja voihkimaan: Tule kovaa ota minut rajusti ihanalla kyrvälläsi.

Hän nytkähteli ja voihki, nostin hänet syliini ja hypitin ylös alas säälimättä kovaa kulliani takoen pieneen pilluun, hän sopersi jotain mistä en saanut selvää ja kiljaisten laukesi pillun kiristyessä kullini ympärillä, painoin niin nopeasti kuin pystyin kullillani hänen valuvaan pilluunsa.

Tunsin kuinka orgasmi alkoi olla tulossa ja vedin kullini pois pillusta, laskin hänet alas ja yllättäen hän menikin selälleen lattialle ja sanoi tule vaan sisälleni, haluan että täytät minut kokonaan, sovitin kullini pilluun ja rytyytin häntä kunnes spermaa purkautui kunnon lasti hänen sisälleen, työntelin ja nautin loppuun asti kun nyt vihdoin sain hänet.

Vedin kullini pois ja näin miten hän raukeana katsoi silmiini sanoen: Olen minäkin sinua halunnut jo ties kuinka kauan mutta kun en ole kehdannut tyrkyttää itseäni jos vaikka olisit antanut pakit pitäen minua huorana.

Vai vielä mitä, kaksi huoraahan tässä nussii, olen ollut minäkin niin monesti lähellä pyytää sinua ties millä tekosyyllä käymään, ja silloin teidän puutarhajuhlissa viime kesänä katselin kun istuit puutarha tuolissa ja pikkuhoususi näkyivät niin kiusoittelevasti kun tuuli heitti muutaman kerran hamettasi ylös että menin teidän vessaan ja runkkasin itseni rajusti orgasmiin.

Tästä lähtien olet tervetullut milloin haluat, jos kulli taas kelpaa. Hän sanoi ettei ole helppoa jakautua perheen ja minun kesken, mutta kun seksielämä kotonaan on niin vaatimatonta on varmaa että hän tulee heti kun on tilaisuus ja haluaa rajua panoa, antautua himoilleen täysillä.

Hän sanoi käyttävänsä kierukkaa, muttei se taudeilta suojaa tietenkään, sanoin etten ole ollut ilman kortsua muiden kanssa ja tuskin tautia olet saanut, aloin hivellä taas klitorista ja painoin sormen spermaiseen pilluun, hän sai taas nopeasti nautinnosta kiinni ja supisteli pillullaan sormeani, vedin sen pois ja työnsin kasvot pillulle ja nuolin kevyesti klitorista.

Hän huohotti ja tunsin kuinka klitoris ja häpyhuulet nypyttivät, orgasmi oli taas tulossa. Annoin hänen laueta kevyesti kielelläni klitorista hivellen ja lopulta hän rentoutui vaikka pillu, väliliha perse supistelikin vielä.

Yritin työntää kulliani pilluun muttei se ollut tarpeeksi jäykkä enkä saanut sitä sisälle, hän otti kullistani kiinni ja runkkasi kunnes se kovettui liutti itsensä alemmas ja alkoi imeä terskaa.

Hän pyöritti kielellään ja imi melko voimakkaasti, puristeli kevyesti palleja ja vei minut melko helposti huipulle, kullistani purskahti spermaa hänen suuhunsa ja hän yskäisi kakoen lähes oksentaen, jatkoi taas imemistä ja veteli kullin vartta kädellään.

kun hän päästi kullistani irti hän taas yski ja kääntyi kyljelleen, spermaa valui suusta lattialle ja taputin hänen selkäänsä kun yskiminen jatkui, hän sai kurkkunsa selvitettyä ja sanoi henkäisseensä juuri kun spermaa purskahti suuhunsa, osa meni kitalakeen ja tuntui ettei saa henkeä.

No nyt ei ole enää mitään hätää paitsi että on kiire kotiin kun mies ja pennut tulevat tai ovatko jo tulleet kotiin, nousin ja kurkistin ovesta sanoen ettei ainakaan autoa ole pihallaan näkyvillä, hän pyysi päästä vessaan pesemään pillunsa ja kasvonsa ettei käry käy kun sperma ja pillun lima tuoksuu niin voimakkaasti.

Hän keräsi vähät vaatteensa ja meni perse pyörien vessaan peseytymään, annoin pyyhkeen ja kuivattuaan sanoi lähtevänsä vielä juoksemaan itsensä hikeen, voi sitten painua suoraan suihkuun kotona ja laittaa hikiset ja limaiset pikkuhousut ja muut kamat pesuun.

Otin hänet syliini suutelimme ja nylkytin pillua kahdella sormella se oli taas likomärkä, asetin hänet eteisen piironkia vasten perse pystyssä ja aloin tunkea kovaa kyrpääni tiukkaan mehevään pilluun.

Hän ulvoi kun rytmiä vaihdellen vein naistani kohti orgasmiaan, tahti oli valtava ja piironki heilui kun kullini porasi tietään kohdun suulle ja takaisin isoille meheville häpyhuulille, hän uikutti laukesi vartalo horkassa täristen ja pillun rytmikäs pumppaus kyrpäni ympärillä sai minut tulemaan voimakkaaseen orgasmiin.

Nylkytin kunnes viimeinenkin sperma oli pois palleistani ja ulisin nautinnosta hien virratessa pitkin lihaksikasta vartaloani, pysyimme sisäkkäin pitkään ja ovikello soi, vedin kankeni pillusta ja menin katsomaan ikkunasta kuka on ovella.

Tuttu irtoperse keski-ikäinen nainen jota olen nussinut säälistä jo monen vuoden ajan oli jonottamassa aisaani, en avannut vaan katsoin kun hän pettyneen näköisenä meni autoonsa ja lähti.

Naapurini oli ihan läkähtyneenä ja pyysi että päästän hänet nyt menemään, muuten voi olla että mies epäilee jotain tai varmasti epäilee kun vittuni on niin turtana ja väljäksi nussittu ettei ukon kulli tunnu miltään enää koskaan.

Ennen lähtöään hän sanoi tulevansa kyläilemään ihan lähi aikoina, ja haluaa rakastella taas rajusti otettuna kuin tällaiselle kiimapillulle sopii, saamasi pitää sanottuani hän livahti juoksemaan lenkkiään, minä menin pesemään itseni ja kuivailin itseni haaveillen jo seuraavasta tapaamisesta mikä toteutuikin jo samalla viikolla.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot