SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Naapurin tyttöä
Laatija Kiimainen Kolli
Julkaistu 26.09.2016
Teksti

Perjantai ja panetti, ei gimmakaveria eikä käteenveto tuottanut edes orgasmia. Lähdin ulos ja näin Anun naapurin pystyrintaisen viuluvartalo kaunottaren joka oli sortsiasussaan niin kiihottava että meinasin hyökätä kimppuun ja nussia hänet pystyssä.

Anu moikkasi ja käveli edelläni parkkipaikalle, katsoin keinuvia värähteleviä pakaroita ja kullini oli kova kuin kivi, Anu koetti avata autonsa oven huudahtaen: Voi vittu. Olin oman autoni vieressä ja kysyin Anulta mikä on kun noin tiuskit, Anu sanoi avaimen katkenneen lukkoon eikä pääse nyt lähtemään kaupungille.

Kävin katsomassa mitä voisin tehdä auttaakseni, ja huomasin ettei mun taidot riitä avuksi lukkohommaan, sanoinkin Anulle olevani menossa kaupunkiin ja tarjosin kyytiä. Yritin peittää seisovan kullini pullistamaa sepalusta laittamalla käden taskuun ja sainkin ehkä näkymän vähän peiteltyä.

Anu sanoi tulevansa mukanani kaupunkiin, mutta toinen ongelma on kun tarvii kyydin takaisin kotiin taas noin tunnin kuluttua. Lupasin olla kuskina sen minkä hän tarvitsee, mentiin autoon ja katsoin kun Anun ihanat reidet painautui penkkiä vasten hänen kiinnittäessään turvavyötä. Jäin ehkä liiankin pitkään ihailemaan häntä ja havahduin kun Anu kysyi, mikä nyt eikö lähdetä, kiinnitin oman vyön ja käynnistin auton.

Kun oltiin ajettu vähän matkaa Anu yllättäen sanoi kyllä huomanneensa kun kullini on kovana, ja silitti sitä housujen päältä. Voi munat, olin laueta siihen paikkaan ja huokaisin miten hyvältä tuntuu kun hän hivelee minua, Anu sanoikin ettei voi jättää naapuria pulaan vaan kyytipalkka tulee heti kun ajan sivummalle mutta kortsuja pitää olla.

Ajoin yhdelle pikkutielle mikä päätty kunnan vedenottamolle, siellä on harvoin kulkijoita. Kun sain auton pysäytettyä Anu kaivoi kullini esiin ja veti kädellään esinahkaani edestakaisin sanoen ettei ole yhtään pahoillaan vaikka kaupunki reissu jäisi kokonaan.

Hän riisui paitansa ja liivit, kauneimmat rinnat mitä olen nähnyt sanoin kun nuolaisin nännejä ja puristin rintoja kevyesti, Anu kiemurteli vapaaksi sortseistaan ja riisui tangansa. Hän kysyi saako penkin kaadettua alas, olin heti kääntämässä selkänojaa makuuasentoon, Anu makasi reidet levällään kun kiskoin housut ja paidan itseltäni ja asetin kortsun kulliini.

Painoin kasvoni haaroihin ja aloin nuolla häpyhuulia, Anu nosti jalkansa lähes korviensa viereen kun jatkoin kielelläni pillun hyväilyä, kun nuolin pitkin lipaisuin osui kieleni klitorikseen ja se oli Anulle menoa. Hän puristi reisillään päätäni ja huokaili äänekkäästi, Anu vatkasi pilluaan kasvojani vasten ja tarrasi kiinni niskaani, pillu valui limaa ja Anun väliliha nytkähteli.

Persereikäkin supisteli kun hän sai orgasmin, Anu voihki ja pillunhuulet nyki rytmikkäästi kunnes hän valahti rennoksi ja jäi haarat levällään huokailemaan silmät kiinni. Anu avasi silmänsä ja sanoi: Tule ja täytä mun pilluni isolla kyrvälläs, kun työnsin terskan huulille Anu puski persettään minua vasten ja kullini painui pilluun.

Painelin hitaasti nauttien kullia pilluun ja nuolin Anun unelma rintoja, Anu oli edelleen orgasmi herkkä ja vaikeroi minua ottamaan hänet rajusti pillun supistelun tuntuessa kovan kullini ympärillä. Nostin Anun jalat ylös ja sain työnnyttyä syvemmälle, hän vaikeroi kun sai taas orgasmin, tunsin tulevani itsekin ja kiihdytin työntöjä kunnes laukesin ulvoen nautinnosta, kulli nytkähteli pitkään kun spermaa purkautui.

Makasimme hikisinä ja hengityksemme tasaannuttua Anu katsoi silmiini sanoen: Teit ihanaa ja haluan olla kanssasi uudestaan, otin kullini pois pillusta kortsun venyessä kunnon spermalastissa. Kysyin haluaako Anu tulla luokseni, olisi mukavammat oltavat kuin ahtaassa autossa, Anu vastasi olevansa halukas tulemaan vaikka heti.

Nousin Anun päältä ja avasin auton oven astuen ulos, heitin kortsun maahan ja puristin kulliani mistä pursui vielä lisää spermaa, Anu tuli ja tarrasi kiinni kulliin ja nuoli ja imi sperman rippeet suuhunsa. Kullini alkoi kovettua Anun nuollessa ja hän jatkoi kunnes se seisoi komeasti yläviistossa, Hän meni makaamaan rinnat konepeltiä vasten.

Anu levitti reitensä ja sormeili pilluaan, menin häneen kiinni ja tunkeuduin kerralla pillun pohjaan, saimme yhteisen rytmin ja puskin kulliani nautinnollisen pitkään hänen tiukassa pillussaan. Kun tuntui ensimmäiset merkit orgasmini lähestymisestä vedin kullini pois kun tajusin työntyneeni ilman kortsua häneen, Anu voihkaisi pettyneesti ja kysyi joko laukesit?

Sanoin ettei ollut kortsua ja olin jo ihan vähällä saada orgasmin, Anu tarrasi kulliini ja runkkasi nopeaan tahtiin kunnes spermaa purskahti hänen selkäänsä ja pakaroille. Kun sain koottua itseni käänsin Anun selälleen konepellille ja aloin nuolla ja hivellä klitorista, Anu alkoi olla huipulla ja lopetin hyväilyn.

Kiusoittelin häntä niin pitkään kunnes hän sai valtavan orgasmin ja huusi ja tärisi perseen vatkatessa rytmikkäästi kasvojani vasten, hivelin klitorista keventäen kosketusta ja Anu oli lopulta ihan rentona avoin pillu ihanaa limaa valuen konepellille.

Havahduimme kun kuulimme rasahduksia ja menimme nopeasti autoon kun luulimme jonkun olleen näkemässä rajun rakastelumme, kun katsoimme vedenottamon suuntaan oli siellä oravapariskunta juoksemassa peräkkäin männynrunkoa ympäri. Nauroimme ja aloimme pukeutumaan, tosin Anun selkään ja pakaroille ruiskimani spermat oli liimanneet hänet auton penkkiin.

Anu astui vielä ulos saatuaan itsensä irti penkistä ja puki pikkuhousut, liivit paidan ja sortsit ulkona, kun hän tuli autoon sain pitkän kielisuudelman ennen kuin Anu auttoi minulle vaatteet päälleni. Ajoimme kotiin ja menimme minun asuntooni ensin pesulle ja Anu sanoi käyvänsä kotonaan hakemassa vähän vaatteita ja joitain tavaroita.

Kun hän tuli takaisin hänellä oli minihame ja kireä toppi mistä nännit törröttivät kivasti näkyville, hän otti käsilaukustaan klitoriskiihottimen ja sanoi ettei tulevana yönä sitten nukuta ennen kuin ollaan saatu nauttia niin kauan ettei enää jakseta jatkaa. Otin hänet käsittelyyn keittiön pöydällä ja kiusoittelin hänet ihan hulluksi kiimasta klitoriskiihottimella ennen kuin työnnyin hänen kireään pilluunsa kovalla kullillani.

Anu sai sarjan orgasmeita kun kullin ja klitoriskiihottimen yhteispelillä vein hänet nautinnon huipulle, kun kullini ruiskusi spermaa työnsi Anu kiihottimensa pallejani vasten, olin pyörtyä orgasmin voimakkuudesta. Rakastelimme yön aikana useita kertoja, tarpeet tuli enemmän kuin tyydytettyä.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot