SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Nainen erehtyi taas kullistani
Laatija Pikku Kulli
Julkaistu 16.08.2017
Teksti

Riisuin Helkan paidan liivit ja legginsit niiden alla violetit pikkuhousut niiden annoin olla.

Riisuin itseni ja Helka katsoi kulliani pettyneenä sanoen, "noin pienellä et voi minua tyydyttää", mutta asetin sen nysäni hänen käteensä ja käskin vatkaamaan rajusti, Helka nauroi kun veteli pikku kaluani ja tiuskaisi "ei se kovene".

Riuhdoin häneltä pikkuhousut ja nostin hänet pillu kasvojani vasten aloin nuolla jo hieman kostunutta kiimalihaa, Helka lutkutti löysää kulliani ja sai siihen vähän jäntevyyttä, imi voimakkaammin ja lopulta kakoi henkensä hädässä kun pikku kullini oli kasvanut täyteen mittaansa 24 senttiä pituutta ja ympärysmitta 18 senttiä.

Vedin Helkan irti kullistani laskin maahan ja työnnyin kerralla ulvovaan naiseen rajusti, Helka rääkyi, "sattuu älä runno enempää" mutta työntelin väkisin kullia pillussa ja sanoin, no etkös saakaan tarpeeksi pikku kalua?

Helka oli jo päässyt mukaan kiimaan ja ulisi hyppi ja pumppasi pillullaan minkä pystyi, tosin pillu oli äärimmilleen venyneenä, nussin täydellä vauhdilla ja tunsin kuinka Helka oli saamassa orgasmin, vedin kullin pois ja tuhahdin etten saa tuollaisesta pillusta tuntumaa kun on niin löysä.

Helka oli vauhkona repi kulliani kaksin käsin seisaaltaan ollessamme kohti pilluaan ja lykkäsinkin taas rajusti kullin sisään edestäpäin naisen ulistessa osin tuskasta osin nautinnosta.

Helka nylkytti itseään minua vasten ja ulvahti, "pillu pumppaa tulee orgasmi anna kullia", vedin taas kullin pois ja Helka ärjyi raivona kun jäi vähän vaille orgasmin saannin.

Nostin hänet eteeni pöydälle levitin pakarat ja runttasin kullin pilluun Helkan ulistessa "nyt et jätä ilman anna kullia anna se minulle", nylkytin nopeaan tahtiin ja tunsin miten olin saamassa orgasmin, runtelin todella kovaa kulliani Helkan pilluun kunnes siemen alkoi pumpata kivespusseistani ja lensi kullin päästä pilluun.

Helka ulisi ja tärisi kunnes huusi suoraa huutoa "aaaaaa nyt tuleeee" hän rynkytti pakarat vaahdossa kunnes lysähti makaamaan pöydälle ja kullini tuli pois pillusta, nostin hänet ylös ja työnsin yhä kovan kullini hänen kurkkuunsa asti.

Helka ryki ja vetäessäni kullin pois hän haukkoi henkeään ja lähes antoi ylen, käänsin hänet eteeni selin ja levitin pillun auki, siementä valui pitkin Helkan reisiä työnsin sormia pilluun ja pumppasin kunnes hän ulisi taas kiimassa.

lutkutin kahdella sormella herkkää pistettä pillun etuseinämässä ja Helka ulvoi ja roiskisi pillustaan nestettä huusi suoraa huutoa ja työnnyin kullilla pilluun takaapäin tai niin luulin.

Helka ulvoi kuin piiskattu rakki ja tajusin työntyneeni suoleensa, se etoi minua ja vedin kullin pois jolloin tuli kasa paskaa mukana, Helka lysähti maahan minun mennessä pesemään kullini paskasta.

Helka oli jalat koukussa kyljellään kun menin häneen kiinni ja lykkäsin nyt takaapäin lusikka asennossa kovan kullini pilluun, rynkytin kunnes hän ulvoi ja haukkoi henkeään lopulta rääkyen orgasmin voimakkaasta nautinnosta.

Helka sai nyt kunnolla kullia kun rytyytin kullilla ainakin puolituntia ja vaihdoin rytmiä ja asentoja hänen roikkuessaan käsittelyssäni aivan sekaisena nautinnosta, aloitin kovan kirin ja runtelin kullilla kunnes kivekset oli tiukkana kullin varressa ja roiskin siemenet taas pilluun.

Helka oli puoliksi pyörtyneenä kun päästin hänet selälleen jalat haralleen maassa ja siemen valui rivosti venyneestä pillusta, Helka voihki vielä jälki orgasmissa ja sai sanottua, "voi mikä ero kullissasi on velttona ja nussima kunnossa, ei ole tuollaista koskaan ollut ennen pillussani".

Helka tuli ja nuoli kullia imi spermaa minkä sai sieltä tulemaan, kysyin onko nyt pikku kulli tarpeeton taas, Helka ynisi imiessään taas jo kovettunutta kulliani ja lutkutti otti kullin kitalakeensa ja veti ulos otti sen taas syvälle ja tunsin miten siemen alkoi pumpata Helkan nieluun, hän ynisi ja yritti saada kullin pois kitalaestaan mutta pidin sen väkisin syvällä.

Lopulta päästin hänet irti ja Helka kakoi ja oksensi siemennesteet lattialle, nostin hänet jaloista pillu suutani vasten ja nuolin kunnes hän sai useita orgasmeja ja oli ihan voipuneena kun laskin hänet maahan, hän hymyili ja pyysi minut viereensä mutten mennyt vaan otin hänet syliini kannoin ovelle ja pistin ulos heittäen vaatteensa peräänsä.

Vedin oven kiinni ja Helka hakkasi sitä huutaen, "päästä minut sinne en minä pahaa tarkoittanu kun kullisi ei heti kovettunut", samassa tuli naapurin nainen siihen ja huudahti taasko se on nussinut yhden vitun löysäksi, itselläni ei ole enää kukaan saanut mitään tuntumaa kun tuo super kyrpä on nussinut minutkin ihan löysäpilluksi.

Se pumppaa muutaman uuden naisen viikossa vähintään ja nussii meitä jo ennestään runkattuja milloin haluaa, on joskus ollut tappeluita tässä ovella kun on kilpailtu kuka pääsee sen kyrpää saamaan, äänet vaikeni ja laitoin välioven kiinni mennen pesemään kullin valmiiksi seuraavaan pillu tai vittu venytykseen.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot